17-11-2017 20-11-2018

Коментари

поредният комундел - престъпник!

Колко мъка има на този свят

много мудна тая полиция :)

Заради такива спорове хората са измислили брака и предбрачния договор. Иначе после стават скандали за имущество и ... Обаче вече народът иска да живее без брак, без нищо писмено... Щото така било модерно и били свободни... А гейовете искат да осиновяват деца. Питам при развод как ще си "делят" детето? Кой е майката от двамата мъже?

не виждам защо замесвате брака. Нямат общо имущество, нямат общи деца. Срещнали се на 40 + години - логично е да не сключат брак. Ако той е влагал някакви пари в подобряването на имота, то следва да се отчита и, че 20 години е живял в него без да плаща наем. Общо взето при такова съжителство ползите са и за двете страни, та няма какво сега да му смятате загубите, без да му отчитате печалбата.

Разбира се, че ако бяха сключили брак всичко щеше да е уредено законово - жилището щеше да е общо семейно жилище.

вчера писаха, че изнасял багаж цяла нощ - днес пишат, че не било вярно. Уж го издирват, а бил "един от загиналите"... казал домоуравителя! хахахаха вчера писаха, че в дома на Нено Димов имало документи за незаконния внос на боклук за изгаряне, днес пишат, че не било вярно. Абе кво да ги правиш?! Журналисти! И те като ББ всеки ден с нова версия. Ама така е, като не си проверяват информацията и пускат само слухове, щото така звучи сензанционно.

Schilo

Просто се бърза с изнасянето на информация. И се говори с категоричност, при положение, че не може да се потвърди твърдението.

Не се бърза, а се лъже умишлено. Защото има правила да се проверява информацията, да се сверява с реалността, да не се разчита на измислици. Една непроверена информация е лъжа, независимо от това дали случайно ще съвпадне с действителността. Разчита се на неграмотността на селско население, с образование от килийното училище в Банкя.

Мъже, винаги имайте и вариант Б и В, защото човек се променя, и вяра на 100% на жена, никога! Жени и мъже много, хората са малко!

Schilo

Права си за Човеците. Малко са. Иначе, хомосапиенс- колкото искаш.

Вяра на 100% на никого - няма мъже, няма жени....

защо си мислите, че някой може да повярва, че жена ще напише "вяра на 100% на жена, никога"? Няма нужда да оформяте двата лагера допълнително. Пък и да ни внушавате, че тя се е променила. Напълно е възможно той да не се е оказал такъв, какъвто се е представял, а да не се е променил към по-добро и тя да се е оказала без вариант Б - буквално е трябвало да остане на улицата със собствен имот по документи.

Като бях юноша, леля Бинка ме дръпна и ми каза - "Моето момче, дори една жена да ти се кълне, да ти пада на колене, да си скубе косите - винаги имай едно на ум." Ами права беше жената, доста нерви и неприятности щях да си спестя, ако я бях послушал.

Леля Бинка, как' Сийка, жалка тролска картинка. А Биляна платно белеше...

Какво ми се е случило, дали вярваш или не - боли ме.

Schilo

не знаех, че е имало доста очевидци на станалото. Що не се свържете с разследващите и да дадете показания по случая?

Важното че го е изчакала да обзаведе апартамента и все пак !!!!!

Сина ѝ, който плава ѝ е дал пари за ремонта. Какво го защитавате този ненормалния?!?!?! Търсите му оправдания за безумието, което сътвори.

Един така живееше при дъщеря ми ми и я тормозеше, имаше си жилище, но при нея стоеше. Едвам го изпъди!

Не е ясно дали пожарът е причинил взрива или обратното. Жената на която уж искал да отмъсти въобще не е била там и е жива, но виждате ли нямало данни за психическото му състояние и това будило притеснение. Откъде да дойдат тия данни ??? От матрицата ли ? За вашето психическо състояние има ли някъде данни ? Глупости на търкалета...

Пейзажа обаче изглежда покъртителен по тв- то. Мърсотия, сиво, в среда една като ударена от авио бомба панелка. И репортерчета питат некакви местни унтермеши без зъби какво е станало, а те "не знам, не чух, не видях"....

Ясно е че е имало взриви вещества, не може от бутилка с газ или бойлер да стане така.

Schilo

може. касае се за боксониери с паянтови стени помежду им.

Защо упорито повтаряте че 95 е уволнен за корупция? Те по това време всички за били за уволнение, даже е странно че са го направили. Може да не се е отчитал...

да е бил твърде честен, и с това да е пречел на останалите...

Една максима гласи, че: "Съвпаденията са врагове на истината!"Така, че докато не се разбере причината за взрива от компетентните органи, може само да гадаем. Може бившият полицай да го е предизвикал, но може и да е нелеп инцидент, от бойлер, газова бутилка и т.н. На прима виста се вадят заключение, че е полицая, защото е имал проблеми и мотиви за това, но се се изключват и другите версии, просто съвпадение............?!

Знам имената на няколко корумпирани полицаи- катаджии във Варна, дали е възможно да взривят семействата си и заедно с тях да загинат невинни хора ?

Няма потвърждение, че в жилището е имало взривни вещества", каза окръжният прокурор на Варна Красимир Конов. Напълно нормално защото ако каже взривни вещества ще излязат много и все неудобни въпроси - а това не им трябва тъкмо сега

Вече над 24 ч. немогат да го "сглобят", оня - бомбаджията, дето е на "пъзел", а ако беше арабина от Сарафово на пъзел, еврей бяха утрепани, щяха да му съберат частите за 20 минути, да го установят кой е, кой е баща му, деда му и прочее...Срамота!

Това е яко обаче. Напускаш и гърмиш целата панелка.

Толкова години да се грижи за нея за детето и апартамента и нейния и накрая на живота си тая да го изхвърли като мръсно псе на улицата .И да се крие при разни НПО та .Ами той каква переспектива е виждал на улицата никаква .Тя да не би да е забила един пирон разчитала е на него .

колко пъти трябва да го четем това? Не триехте ли уж нецензурните мнения? В случая ник.

А, той дали не е разчитал на заплатата ѝ?

Как се е грижил те си знаят. От хубаво никой не бяга. Със сигурност е имало физически и/или психически тормоз. Освен това, докато той е забивал пирони, тя му е чистила, прала и готвила и най-вероятно е работела, защото малко българи си издържат жените. Дори обаче да е така, както казваш, той няма право да убива и взривява!

Идиот

В нашия вход живее полицай и се притеснявам за семейството му, може да е от корумпираните.

да не би да те хване в нещо нередно а може би и бяло

То си е за притеснение, колко му е да да подхвърли нещо, и после да отчете разкриваемост. Справка- Десито Иванчева.

Панелката кокто я виждам е все заминала. Все едно танкове са я стреляли...

а па я мислиф, че е тугла, и са чуда - що ми прилича на панел това блокче, Сигурно са си достроявали със тухли балконите, терасите,... бая съм сигурен, че видях некви тухли там, дето е избушено

Дир.бг, не крийте корумпираните полицаи във Варна, ставате съучастници !

Ако сега пуснат за издирване със снимка човек, за който се окаже, че е вторият загинал, ще е връх в професионализма на прокурорите и полицаите във Варна.

Аз не мисля, че той е бил в блока като е гръмнал. Според мен не е мъртъв.

това в цигански квартал ли е?

Със взривове само българи се занимават, това е българската престъпност, циганската е друга.

По-скоро в тази част не е цигански. Мисля, че по телевизията ясно се вижда, че живущите са българи. Владиславово е много голям квартал и има цигански райони в него. Но този район според мен не е населен от цигани. Иначе панелките там са кошмарни на вид - не се учудвам, че веднага си се сетил за циганите.

ами да, гледам уж българи по тв - то , а обстановката Кербала

Във Варна мръсотията в между блоковото пространство е на много високо ниво. Не знам как го търпят това там.

Една жена се е спасила навреме.За съжаление, друга жена е жертва. Българският мъж, скланял глава векове сега убива жените си. Недостойни мъже и жени -робини. Жените започнаха да чистят тази натрупана карма, видно е , че мъжете са слабаци и избират унищожението. Браво на жената, че е потърсила адекватна помощ.

Не бях чел скоро....

Твойта ли?

резултата от експертизите, макар че е много малко вероятно при такива отношения на двойката и точно в този момент да им гръмне бойлерът. Аз не вярвам в такива случайни съвпадения, но теоретично са възможни.

Миналия ден изхвърлям боклука а в казана бърка един човек .Случайно се заговорихме.Развел се съда апартамента който той купил и работил по Тошово време за него бригадирски труд съда го е присъдил на бившата му жена.До колко разбрах бил инжинер май в Водпроект сега обикаля улиците и спи под един балкон след 20 годишен брак ,въпреки че той е плащал апартамента и бил доказал това в съда сега е на улицата.

я пишете тази история, кой знае дали е истина изобщо. Аз пък познавам две жени, чиито родители платиха изцяло апартаментите им, но купени по време на брака, при развода бяха разделени и продадени. Мъжете им си взеха половината пари, макар че много добре знаеха, че не им се полагат. А имаха и деца. Какво доказва това? Всякакви ги има и сред мъжете, и сред жените.

Да спрат да го наричат полицай - този се е пробвал някога в системата на МВР и много бързо са му били шута. Последните 25 години е някакъв друг - да го класифицират според това с какво се е занимавал последните 25 год - по всяка вероятност е нещо като: алкохолизиран, безработен, заядлив безделник, който бие жени.

Ако сега е на около 62, то в 1995 е бил около 35 - максимум десетина години да е бил ченге. Определено по-дълго време е бил нещо друго - отрепка

От корумпирани полицаи може да се очаква да ви взривят.

Бул е секси щом го издирваха из цялата страна. мммм....с беглец

Бивш полицай, уволнен през 1995 г. Преди 25 години, но за сензацията е бивш полицай! Журналистически пенизи!

била "тормозена", а вербално ли, и да обясня че тая ограничителна заповед я изкарва нпо-то, и то само на "разказа" на оплакалата се, без да събира каквито и да е доказателства. Това е "модерния" начин да направиш всеки мъж да полудее , отиваш при нпо-то и то се "задейства" т.е нито събира доказателства, нито някой "проверява" самите им твърдения, само едни голи думи, няма и от съдебен лекар документ, достатъчно е дори да я "обидил"-вербално насилие, 5г решетки, благодарение на либерасткото нс на надупения на европа герберски вожд.. А на познати близък, млад човек с две малки деца се обеси след такова преследване от нпо, когато жена му подучена отиде в такъв кризисен център. Със сигурност не и е посягал но тя все мрънкаше че не изкарвал достатъчно.

Случайно имам опит с такава заповед - след издаването на заповедта се насрочва дело в рамките на 2-3 седмици от издаването ѝ. При това дело ответника може да се защити, вкл. със свидетели. Ограничителната заповед не води до затвор - за затвор се завежда отделно дело!!!! И не виждам къде участват НПО - обикновено учадтие взима кварталният полицай, адвокатите и съда.

От един случай не можете да правите изводи за всички. По принцип е малко вероятно щастлив човек да започне такава тежка битка с човека, когото обича и за сметка на децата си, само защото някой го подучил.

Когато отидеш в МВР и се оплачеш от насилие, тормоз, когато кажеш, че те страх за теб или за децата ти - полицаите веднага те съветват да си издадеш Заповед за Незабавна защита. Никакви НПО не участват там.

Накрая да не излезе гръмнал електрически бойлер. Ама горенето може да е от някаква газова печка.

"Ще се въздAржа от коментар за конкретни причини за взрива………….." що за грамотни журналя и писарушки сте "dir.bg"??!!

Ко каза ... КО ??????? Баси някой да преведе ! “”” Няма очевидци, които да потвърдят дали какво се е случвало преди самия взрив", заяви още прокурорът.“”””

Някой наема ли се да направи синтактичен разбор на това ... /трудно ми е да го нарека изречение/?!?

Аматьор Дал се е лесно 100++ точки е отговора

обикновено като не се разбират хората се разделят, защо е отишла в кризисен център при нпо, а не на квартира когато се разделят и не се разбира чие е жилището,и не е ли съда който решава кой да остане в жилището, как едно нпо ще решава , много права им дадоха нещо, над съда ли са?

ръсите мозък на поразия. Апартаментът е бил неин, а не - общ. Не са имали брак, вероятно е бил от предишния й брак с друг мъж. Никакво НПО, нито съд може да му даде чужд апартамент. Май вие много права сънувате. А отиват в кризисен център, защото там има охрана. Много добре знаете, че от такива е трудно да се избяга, тормозът продължава.

Също може да е нямала пари за квартира. Във Варна е скъпо - наем - минимум 150лв, капаро още толкова. Изведнъж тя трябва да извади 300лв днес ей така. Отделно - в тази квартира дали ще има радиатор, одеяло. Тя сигурно е избягала от тях почти по чехли, не би рискувала да се върна за нещо.... Не е така лесно да се скриеш.

Заповедта за Незабавна защита се издава от съда. Никакви НПО не издават нищо. Евентуално кризисният център е стопанисван от НПО.

Изтреще яко..

"Ще се ВЪЗДАРЖА от коментар"???

Тая го довела до лудост!!!!!!!!!!!!

Живее в дома й, бие я, ама подлуден бил. Изглежда като да си е бил луд, за връзване.

И толкова години не се е грижил за нейния дом и за нея .Та да го изхвърли тя един пирон дали е забила или подобренията са негово дело.Бахти наглите жени!!!!!!!!!

беше живял някъде на квартира хем пирони щеше да забива, хем наем да плаща, нали? Така че "грижите" му по дома са били за сметка на безплатното ползване на имота. Не виждам да го е изхвърлила - тя живее другаде, при наличен собствен имот ?!?, но все пак някога го е прибрала, не забравяйте това!

Ако тя го е довела до лудост - той не е бил длъжен да стои там. Имота е бил нейн - от баща ѝ. Едва ли го е държала под ключ, вързан за парното, за да не замине. Ако някъде те тормозят и си над 18год - тръгваш си,

Да пази Господ от такива мъже, взривяващи и откачени!

"няма данни за психическото състояние на бившия полицай, което да буди притеснение" - нищо притеснително няма в това да взривиш цял блок, мдаааа .... Дали имат застраховки тия нещастни хора, които дефакто няма къде да живеят? Подозирам, че не :( Как ще си възстановят домовете, кога ще стане това .... Не знам :(

Застраховка срещу какво - психясал бивш полицай да ти взриви блока го няма в обичайните застрахователни събития

Застраховка при подобни събития - взрив - има такива застраховки ....

Една жена, която обича може да издигне един мъж, така че всички да му завиждат.Но реши ли да го съсипе никой не може да я спрe!

С бой ли се предизвиква такава любов?