Коментари - Жител на Херсонска област изгори ритуално руското знаме, арестуваха го (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този алкохолизиран и безмозъчен идиот се е надявал постъпката му да бъде видяна, забелязана и зачетена от 2 основни места. На първо място от американското посолство в Киев и на второ място лично от шефа и вожда на укро нацизма Владимир Зеленски. Един вид деянието му да бъде видяно като съпротива и партизанска акция срещу Русия. И съответно в замяна на това да получи голяма парична награда лично от зеления наркоман и Зелена карта с вече уредена и добре платена работа в САЩ. Това което в действителност ще получи този олигофрен е усмивка по радиото от американското посолство в Киев и повиквателна за първа линия в Бахмут лично от Зеленски. Хахахахаха. Жалка работа.

Русия е цивилизация, ако беше руснак който направи същото с украинското знаме, щяха да го линчуват вързан за стълб ако изобщо оцелее. Укропите се доказаха като диваци.

И да иска прошка и да не иска, коняка замина. Да е мисли кво праи като пие.

защо го пуснаха това руснаците: 1. Да се оплачат от унищожаването на държавен символ - престъпление по законодателството на всяка държава. 2. Да се присмеят на симпатизиращите на Украйна. 3. Да се похвалят, че въпросният е без една синина дори след такава идиотщина.

Сега ще му наложат по-тежкото от разстрел наказание ... ще му изпият коняка. :)

Оставям настрана дали е престъпление или не, но така се арестуват престъпници и така се отразяват арести, с лицето си пред камерата и по-нисък от тревата а не като тук зачулени, с шапки очила да не се знае кои са и да показват средни пръсти на камерите.

Случилото се е най-доброто свидетелство за идентитета между руснаци и украинци. АЛКАШИ!

Бате къде няма алкаши Ти не си ли съ одървял от пукница

Вместо да му теглят куршума , зели че му изпили коняка и се извинили един друг! СоцвъЗпитание , нали! Тимур и его каманда !!!

ти си садист. Как можа да го измислиш - да му изпият коняка пред него, вместо само да го гръмнат. Това е мъчително, дори да му дадат и на него да пийне. Ще го травмира за цял живот.

Както казват руснаците: "Когда родился идиотом, это на всю жизнь"... Който може, да си го преведе. ;-)

Добре че е помолил за прошка)

Там горят знамето на ЕС !!! Хиляди протестират сега пък за суверенитет !!!

все по често ще наблюдаваме подобни ритуални реакции с руския парцал..ха.ха ха ха

Война е. Не може да има чак пък толкова пиене под ръка. Човека е бил на кирка. Ще го съдят и толкоз. Ако всеки пияница бъде обявен за борец против Русия тогава ще са 9/10 от украинския народ. Апропо същото важи и за любовта на простолюдието от руснаците към чашката.

Ех, ЩУрав... Дебил си беше, дебил си остана. Интелектуалната ти слепота е нелечима.

Ей боклук..

Престъпление си е от всякъде и по нашите закони. Предизвикал и пожар.

Слава за гражданина !

абе като гледам къде живее си е баш селянин.

А пък в САЩ осъдиха на 10 години един дето качвал карикатури на Бидон в тутър.

Фейк нюлс тролчо

При Капитолия дори застреляха няколко. Други в затвора. При Окупирай Уол Стрийт също ги биха и в затвора. И за протестп за един гласен за обучение на полицаи терен, също отиваха в затвора.

Браво герой е това момче. На микой не му е приятно да е под руски ботуш. Смърт за Рашаговняша.

пиши си , не ми пречиш

Тия дето пишете минусите, искате да сте под руски ботуш ли?

а па бай Пешо от Долно Сусурлево заспа пиян в кочината и на сутринта се извини на баба Вуна

И нашия боклук дето с чук троши паметника на центъра на София е същия безпощаден идиот, пияница, изрод и никакъвец безродник

Не се коси, целия ще го натрошат на чакъл. Можеш да се запишеш в общината за камион с чакъл от паметника.

и на тея не им пука

........

айде пак платени проруски протести ..а ве кви селскостански проиZводите ли сте вие бре ..щом ви е страх от едно земеделие ..което действа под военни действия ..спиране не ток ..на гориво ..раZрушаване на сгради ...?!..Zърното е световна валута ..иZнасяйте навън ...нашето зърнопроиzводство е иzцяло огромни латифундии ..особенно в Добружа ..там са мултимилионери с хиляди десетки хиляди декари частна zемя и аредндована на нищожни такси ..които не се плащат редовно ! ат

В Сибир да го изпратят ,В тайгата.Да му дойде акъла в тъпата хохолска чутура. Там имат нужда от работна ръка а и трябва да го дресират да знае че не се пали флагът на родината. Със своето 31 годишно битие на картата като независима държава Украйна иска да изопачи и напише някаква си там история. Първата руска столица е Киев и както я карат може пак да стане част от Руската федерация. Вижте какво правят македонските тикви. На името на една географска област(Македония) искат да създадат нация(македонска). Говорят български език но го наричат Македонски. По тази логика трябва и ние да се откажем от миналото си. Някои бг политици вече ни предадоха по този въпрос. Факт е ,че имаме нови държави на картата със знамена(украинско,македонско) Всеки сам да си направи извод!

Я, имам 20 кашона боб, шефа ми прибира пиячката

Голям глупак! Поне да беше изпил първо всичкия коняк.

Ако бяха намерили 20 кашона "Бояришник" щяха веднага да разберат, че става въпрос за свой и никой нямаше да разбере. Той един пиян ватник тръгна мумията на Ленин да краде, пък нищо не му направиха, та за едно знаме едва ли щяха много да придирят. Обаче 20 кашона коняк вече си е чуждестранно влияние, ако не си кохортата на джуджетата, разбира се.

Сигурно руските окупатори са му конфискували коняка на този украински патриот. И после ще искат да ги обича като братя, мизерниците му ниедни! Ама ядец!

20 КАШОНА до тук добре, а какво е имал за мезе?

Се оказа участник в АТО, за незапознатите, това е анти-терористичната операция, в която укронацитата обстрелваха с изстребители детски градини и площадки. Клиповете са в тубата, при желание може да си ги видите.

В свободна земя да те арестуват, че си подпалил нещо свое...Демокрацията е виновна! Утежняваща вина е наличието на коняк...

Запали българското знаме пред народното събрание да видим какво ще ти се случи. А ако съм наблизо с удоволствие ще те наритам.

Глупак, сега друг ще му пие коняка.

абдал,като иска да е известен сега ще дели славата/ коняка си с други.

Подлец, само 20 кашона имал, казвай какво направи с останалите 40 кашонааааа, казвай иначе отиваш на фронта

Абе що никой не ги обича тия руснаци се чудя?

Защото много пият без да замезват.

Като гледам как ги харесват украинците навсякъде, хаха.

Е как разбра че е руснак. Хохличи по украински, пиян козел дето дори руското знаме не може да запали като хората.

Добре бе, този как може да се напие толкова посред бял ден? И то разбирам да е руснак, ами той украинец, даже герой Украйни. Пък се напива повече от руснак, както го описват евроатлантиците. Иди го разбери...

няма да мога да спя докато не разбера какво ще правят с онези 20 кашона коняк .... няма голямо значение ама каква марка е конякът ей така за протокола

Не ги харесват и новите руснаци даже.

Този толкова силно са го били, че сега по сто пъти на ден ще целува руското знаме.

Простотията няма националност ! И този като старият български лаф - за едно обесване щях да се удавя !

И пиян, пак не можеш да ги харесаш тия орки!

Изпратете си даром заплатите та да си възстанови коняка... да ве я и простите тъпунгери!Някой от вас знае ли каква пара е една бутилка коняк в Московията- всичките окръзи и даже и становете....?

Хората са готови да се замозапалят, но да изгорят флага на орките-окупатори. Слава на Украйна !

мишок щеше да запали и знамето на Джибути ако му го подадат. Някой се гавреше с малоумното същество. Напил го, навил го, снимал го, пък и го пуснал в интернет. Ба си и ненормалния шегаджия.

от коя дупка изпълзя бе амебо тъпа? Човека го е свалил от държавната окупационна сграда но нали си русофилистик как да разбереш......то до лятото ще видим какво ще ви правим всичката тая сган от подлоги на чужда държава

аз не те обиждам, а коментирам факти. И в статията пише, че е на кирка. Вижда се. Някой го снима и му се надсмива. Не разбирам руски, но явно нещо в смисъл, че е глупав. Пусни си клипа и гледай. Явно, че не е била идея на пияния да намери някой който да го снима и го публикув някъде си, та да си има проблеми. Дали като е на мотика наистина е успял сам да открадне знамето, дали го е направил още като е бил трезвен или пък някой му го е донесъл - е това не се знае и евъпрос на предположения и спекулации. По повод псувните ти - що го не завреш в устата на оная курва майка ти, защото иначе може и някой спин да фанеш от нея. Още не знам с кой акъл е пускала на баща си та да се пръкнеш ти мижав льольо.

Сега Зеленски да го награди, в парламентите из Европа да му стават на крака с овации, а някое западно студио да направи филм за него. С 20-те кашона коняк:)))))))))))))

Да, може тоя нашия Христо незнамсикой да направи филм за тоя герой и да спечели следващия оскар. Даже може да включи и оня нашия герой с чука, дето се беше ядосал на паметника. И така да се направи паралел, дет са вика!

Горкото украинско пиянде! Дано не са му конфискували коняка, на този керата.

ти стане за отпадъка. Ама ако не му вземат коняка ще вземе да запали селото без да иска. Бедна ми фантазията какво ще пише в украинската преса. Вярно, че поругаването и унищожаването на държавен флаг навсякъде е наказуемо, но дано са снизходителни. Не го слуша главата.

Коняк 20 кашона.Това месечната дажба ли е !?

Прав е човека! Жалко ще ще пострада, но така е във фашистите страни като русия на путлер и завалдените от него територии. Горките хора там.

Сериозно ли ни "сервирате" подобни новини? Отгоре на всичко със силен привкус на пропаганда и манипулация. Херсонска, Запорожка, Луганска и Донецка област са украински области, частично окупирани от РФ, това е истината и е отвратително, че български сайт си позволява да пише и намква друго!

ние си имаме украинско знаме. Българското вече го забравихме..

И какво общо има коняка? То половината там имат запаси за зимата.

На фронта ще има възможност да се изявява......

Ще хвърли и той някоя граната по вагнеровците стига да му дадат, като някой други пияни ватенки писнало им по-рано от Путлеровите глупости.

Почват да се осъзнават ватенките!

не си достоен и подметките да му лижеш

А за какво е задържан?

Няма за какво ли? В Русия има закони, за разлика от еврогейска България.

Опитай да изгориш българско знаме и да го качиш в нета и ще разбереш,. Нищо, че не сме Русия и не сме във война.

Брей, засучи сега мустак и изпсувай! Чини ми се обаче, че твоето знаме е червено.

Ммм, да, пиенето без мезе прави всеки герой, за кратко..... А тоя образ (да го жалиш ли, да му се смееш ли) ще забрави вкуса на коняка.....

Напомня на следното видео преди 2-3 седмици: 1. Руски блогър вика "Слава Украйна" на лайвстрийм. Колегата му започва да го хока и спират видеото 2. След малко тока в квартирата на блогерите изгазва 3. В апартамента влизат качулките и ги залавят 4. В участъка пред камера блогера казва "Направих грешка. Сега мисля че Владимир Владимирович е постъпил много мъдро със СВО" :-) Тук се смееш щот си е за смях. После обаче... 5. Куката го пита...Защо го направи? Блогера отговаря "Платиха ми 1000 рубли за да го кажа" За тези които не знаят, по Ютюб и други такива платформи можеш да платиш директно на блогера за нещо си. Има цялата група на ВСУ които правят точно това....обикалят нета и търсят руснаци жадни за малко пари или слава. Точно тях използват. В случая, на човека са му платили с коняче :-)

Прекрасна хронология, но само не разбрах какво престъпление е извършил човекът. Не че в русия трябва да си извършил нещо, че да те смачкат.

Хмм...а по Украйна как е? Я кажи слава Русия в който искаш Западен град или по Ютюб и чакай да видиш реакцията. Щи платя 1000 евро ако отидеш в Лондон или Варшава и кажеш Слава Русия (при положение че след това ще можеш да говориш де...)

А ако го кажеш в Киев, ще си безследно изчезнал после! Предпочитам да кажа Слава Украйна в Москва от колкото Слава Русия в Киев. Не може дори да става на въпрос за сравнение!!!

До "Мдааа". В десетки градове на Западна Европа, че и в България се провеждат митинги на които се вее руското знаме, леят се славословия за "матушка" Русия и никой не е пострадал. Пък камо ли да е арестуван. В Швеция активист изгори Корана и даже не му беше съставен протокол - това там е разрешено като проява на свободната воля за протест. Иди на Червения прощад и си сложи едно картонче отпред на което да пише просто "НЕ" и виж какво ще ти се случи. Или просто с надпис "Не ме е страх"! Това в Русия не е позволено -0 там трябва да се страхуваш, когато казваш нешо различно от "Путин е велик"!

Написал си една купчина глупости от типа "няма калашници и ракети а само лопати и перални".