Коментари - Жестокото убийство в хасковско село е извършено заради отказан заем от 200 лева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То е ясно,прабългарско име е сиреч циганин. Някои са чували за реформата на 19 майците 34 година и смяната на названията на селищата с български.Придимно в райони с не българско население като Тервел ,Кубрат ,Исперих,цар Калоян,Самуил и пр. Професор Цанков добре ги е именувал . Но защо в наши дни не ги наричат подобаващо,поради що се срамят да ги нарекат цигани. След време като затрият българската нация,някои изчадия могат да напишат и История на циганите. Да почнем с парламента и проститутките там,на гилотината.Да изберем български или референдум,нова конституция ще е по удачно . А след това Вартоломеева нощ,малей то ще потекат реки.Пълно е с мангали! То на нищо не прилича вече ,политически ,мангалски и соросоидски произвол. Ей какъв е тоа дето пише тия неща.. Това са евро атлантически ценности,ще кажат нашите планшета по високите етажи.. Грабвайте сопите,кой каквото има и на бунт. Да спасим България!!!!

Забелязал съм, че върне ли се да управлява някой от котилото на БСП и компания, като Мунчо, и народа тъне в мизерия, глад, беднотия и почва да се избива от немотия.

Да беше отишъл в някоя банка или в тези дето вечно се рекламират за бърси кредити и да си направи действието там....а не да убива някой, че не иска да му даде заем...

България е превърната в помийна яма на запада!

Наказание - на смърт !!!

30- годишния мангал, надали е върнал и един лев от предишните взети заеми... Сега поне ще поема анално и урално мръсни, мангалски пишки, за години напред, макар че за убития човек, възмездие не може да има...

И от цялата статия така и не разбрахме как се казва ТОЙ ! Иначе знаем имената на жертвата, на прокурори и т.н. А най-важното име - това на извършителя .... пак го няма ! И що така ? Нали вече е доказано виновен. Малоумни правила, създадени от плиткоумни, за да защитят престъпниците. Кому е нужно това, освен на самите престъпници? С какво допринася за сигурността на невинните? Май с НИЩО !

Васко, Асан или Рамбо ... нещо такова ще да е.

Така е при демокрацията. И в Германия е така, Франция, Швеция. И С. Корея вече ще стане страна мечта в сравнение с Европа.

А бе северна Корея мечта, пък все за Европа се натискате блядките. Що така?

Ами натискат за там където ''демокрацията'' им позволява да си доказват извратеността, че бая ''фондацийки'' са се нароили да ги защитават.

Българино,докога ще позволяваш това унижение?Всички трябва да се съберем пред НС и да изметем тези национални предатели.иначе сме обречени на физическо унищожение

Националните предатели направиха така, че никога да не сме единни и ако съвсем случайно се съберем, да има достатъчно милиция да ни набият добре канчето. Българи и обединение ... Абсурд. Поне се затриваме с бързи темпове.

Ай ся,България ви виновна… Навсякъде има такива или подобни случаи. Никой незнае що за стока е бил убития и защо се е стигнало до там. Каквото било- минало. Бог да го прости.

Не го е срам убитият да отглежда животни и да не дава заеми на горките цигани! Те - безработни, бедни, гладни...

Госпожо, вие с лекота счупихте тъпомера!

Адвокатски , версии ? Ще получи може би 10-20г до живот а реалното ще е условно ???

Поредното жестоко убийство от млад подчовек демек мръсен циганин. ЦИГАНИН!!! Точно така, не ром, а циганин. Защо след като те самите се наричат цигани ние трябва да ги наричаме роми? Докога държавата и МВР ще се правят на слепи и малоумни и няма да признаят истината, а тя е че в България ПРЕСТЪПНОСТТА Е С ОСНОВНО РАСОВ ХАРАКТЕР И Е МАНГАЛСКА!!!!!!!!!!! Оня ден мангали купуват и продават наркотици, преди това убиват българин за шише ракия и дребни пари, сега поредно убийство пак на българин от шибан мангал. Престанете да замитате проблемите под килима и излезте и кажете истната! ЗАБРАНЕТЕ БХК И ВСИЧКИ ДРУГИ ПЕДАЛСКИ НПО-та дето защитават мангалите и ни дайте право да носим и използваме оръжие. Ние белите, нормални, спазващи закона БЪЛГАРИ сами ще решим проблема с етническата престъпност. Това обаче не се прави понеже електората ще намалее драстично и някои партии няма да помиришат власт повече. Разберете, че колкото повече се отлага решаването на проблема, толкова по-кърваво и брутално ще бъде разрешаването му след време. Събитията в Югославия ще са като детски филм на Дисни в сравнение с бруталната гражданска война, която ще застигне страната! На много места в провинцията ситуацията вече е нетърпима, а полицията е с вързани ръце. Отвържете техните ръце или нашите и да си вземем обратно страната преди хлебарките да са я превзели напълно!

спим и се правим на ни чули, ни видяли! Трябва народът да се обедини и да измете боклуците! Да дойдат честни истойностни хора които ги е грижа за нас българите и държавата България! Така че, е време да се осъзнаем и изикама защита на правата ни!

Ся ша са оплачем на БХК че българите не ни даат пари и всичко ша бъде баш

Трето жестоко убийството от циганини. Това става със съдействието на държавната и нейните право охранителни органи.

Най подходяща е смъртна присъда ,изпълнене веднага.Има ли нужда от разтакане по съдилищата?Има ли нещо да се доказва?

Залагам 10:1 ,че е извършителят е циганин.Заявявам ,че все още не съм прочел статията.

Позна от първия път.Пускай си тото.

Баси матряла...

Поредната трагедия. Вероятно с циганин извършител. Бате, дай 200 лева, ще имаш да взимаш заедно с предните пъти, дето си ми давал. Ще имаш да взимаш. На всички ни е ясно колко е трудоемко животновъдството, а някой етноси са научени само да искат. На комунала до нас има опашка от ровещи цигани. Взех да им правя забележка, че нищо не са оставили, че да ровят. Един ми изкара нож. Аз изкарах метална тръба. Офейка с 200. На другия ден дойдоха 4ма. Аз свирнах и се събрахме 10 човека за 1 минута. Тия мангасари повече не минават по нашата улица.

За съжаление има и българи такива.

тапанар

Да, ама аз плащам данък смет. А ровещите вадят боклука по пътното платно и така го заебават. После мирише и е грозно.

Сган.Пиянде благоевградско

Козяшки анален джендър.

Средно цената живота в България падна под 200 лв. Поне не е за шише ракия .

Територия на скотове. Кенеф…

бугаристан.... но комент

Е, тоя може и да влезе за 10-15 години. Да не би да е Семерджиев, та да му дадат т няколко?

Ако банките отпускаха заеми при нормални и ниски лихви, нямаше да се стига до подобни случаи! Тези кръвосмукачи трябва да бъдат лишени от банкерски права, и защо са допуснати такива « бързи кредити» с които се загробват нуждаещите се- безбожни лихви!!!!

Е, как бе? Само да искаш! "Магазин за пари! Ела и си вземи!". Такива са сесегки

Силно се съмнявам! Този едва ли си е връщал заемите, както твърди. Вероятно е взел малка сума, не я е върнал и е отишъл за по-голяма, иначе защо ще му откаже убитият?! Жалко за човека.

Което говори и за цялостната нагласа - как така ще му отказва ЗАЕМ, той човека ИСКА

Проекто-сапуните ни изтребват!

крайно време е държавата, доколкото е останала такава да започне да учи мангалите на закон и ред!!!! щото сега само права имат!!!

И да увеличи годините на присъдите за умишлени убийства.

Да премахне 50% от наказанието, които се опрощават ако си признаеш.

Наркомани!!, цяла България се напълни с наркомани, от пет човека четирима употребяват наркотици

И сега какво? Ни сарафина, ни убиеца, ни 200-те лева. Барем една кокошка да беше свил за супа......

Какъв процент вероятност давате на твърдението ми, че е пореден случай, в който циганин убива българин?

100% и мангала ще се размини най-много с 3 години пандела.

96%! Не споменават нищо за убиеца - нито имена, нито етноси, нищо. Следователно...

Лилави венци?

Лилавите венци не отглеждат животни. Те само берат чуждото

лилави венци, а нападателят/убиецът!

Не убиецът, а убитият е отглеждал животни.

Оскотяването е тотално, народът е озверял. Всичко читаво отдавна е зад граница, останали са само пенсионери, психично болни, престъпници и мизерници. Закривай!

Европа, Русия, Украйна Щатите ли? И там е цветя и рози, ше знаеш...

визира места където няма мангали.

Аз си живея в България и приятелите ми не са нито наркомани, нито пияндета, нито убийци, нито психари, така че написаното от Вас са пълни глупости. Ако сте в чужбина, стойте си там! Няма нужда от повече глупаци у нас - вливайте генетично глупост интернационално.

то много сме така основно по големите градове. обаче я мръдни някъде, където областният град е на 30-50км от теб, да видиш как е... особено в планински район.

Хайде сега на другият бряг, до преди малко в една друга статия пари като вестници се раздават и златни часовници...