Жестоко убийство на възрастна жена във Враца, задържаха зет ѝ

През нощта съседите чули скандал, но не предполагали, че той ще е с фатален край

Обратно в новината

Коментари - Жестоко убийство на възрастна жена във Враца, задържаха зет ѝ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е убийство по силата НПК.Никой не го интересува дали е тъща,свекърва или зълва.Тива е предумишлено убийство.Фейсбук,вицове и смешки не са необходими.Това е поредното жестоко, нечовешко ,престъпно посегателство над човешкия живот,пък макар и облечен под безобидната дреха на селски фолклор за зет и тъща.Недопустимо е да се продължава тази тенденция за отнемане живота на жени.Ако не се вземат мерки,Европейските институции да се самосезират.

Баси изперкалата държава. Да отидеш, да влезеш насилствено в дома на някой и да го заколиш. До толкова ли вече чувството за безнаказаност е взело връх?! Този с нож за какво е отишъл? Да си отреже хляб ли? Че това е предумишлено убийство.

Еми то от алкохол сигурно има толкова вреди и погубени животи колкото и от дрогата, не знам защо не го приравнят с дрогата и да се забрани, стотици хиляди семейства ще заживеят по-спокойно...

Боф да я прости жената, но тъща от Враца е еквивалент на бенгалски тигър.

Има такъв експеримент - на лабораторните плъхове им влошили условията: вода, храна, пространство, осветление... и почнали да се избиват едни друг. Явно, за съжаление, повечето хора са на това ниво. Вместо да се съберат и да подобрят условията си, като общество и като отделните семейства, и личности, те почват да се ядат един друг

Е на 62 години. Още работи. Каква възрастна жена е тя. Възрастна, след 80 години.

С работата.

За да се избегнат подобни неприятности, най-добре жената от Бургас, мъжът от Видин, и живеят в Силистра! Виждаш родната веднъж в годината!

Този е отишъл сам на при тъщата.

Кофти развръзка, сега зета ще го съдят за предумишлено убийство. Ако я беше прегазил с колата щеше да е по невнимание, 6 години, след споразумение с прокуратурата стават 4 и след две максимум три години е свободен като птичка.

Във Врачанско и Монтанско се избиха .

Врачанско, монтанско, по света и у нас.

ДВЕ ГОДИНИ БЕЗ ОФИЦИАЛНО ПРАВИТЕЛСТВО, БАСИ ПРОСТИТЕ ТЪРПЕЛИВИ БЪЛГАРИ, ТИ ГИ БИЕШ, МАЧКАШ, ТЕРОРИЗИРАШ... А ТЕ, ТЕ ГЛЕДАТ ДОВОЛНО В ОЧИТЕ И ВИКАТ - ИСКАМЕ ОЩЕ, ИСКАМЕ ОЩЕ... АХАХХАХАХА РОБИИИИИИИИИИИИ 500Г ВИ КЛАТИХА ТУРЦИТЕ... СЕГА ВАШИТЕ ЩЕ ВИ КЛАТЯТ ПОНЕ ВЕК ОЩЕ... ОВЦЕ!!!

Официалните правителства с нещо различно от "БИЕШ, МАЧКАШ, ТЕРОРИЗИРАШ" ли се занимават?

-Тате ,гледай баба как подскача по улука!- -За тебе баба ,синко - за мене - тъща! Дай вторият пълнител!

На това ли си възпитавате децата? Ще страдате, то е ясно.

Само лоши неща съобщавайте, глупаци журналисти.

За съжаление, това са факти от ежедневието. Мир на душите на всички жертви на насилие.

До какво до докарахте тоя народ. Вие, дето го крадете!. А другата част мизеруват до смърт.

Е така е по блоковете,ако ще блока да се разпадне,никой нищо не е видял и не е чул.

Това е психологически "феномен", описан много добре от Чалдини в книгата му "Влиянието", глава "Социално одобрение". Там е изложено защо хората не реагират при трагични инциденти! Въобще не е свързано с незаинтересованост!

Убийството на Милен Цветков го видяха десетки свидетели, заснехо го няколко камери и какво от това?

Враца... Сръбско... Жена... Дете... Заврян зет... Тъща... Резултатът....

етно културна особеност или наркомнско-алкохолно е ... или и двете...

В БГ няма проблем Ше го реабилитират дори, като оня Сапунжиев от Стара Загора дето прегази 3 годишно детенце в центъра на пешеходната зона в Стара Загора . И сега вече е с чисто минало и съвест.

Абе по-важно е да я няма "конвенцийта"...

Ако някой някъде убива Булката си - млада и красива, Ако клетва и любов прегази Таз конвенция ще я опази.

В други медии пише, че този е лежал в затвора престъпник. Щом е позволила на дъщеря си да се влачи с някакъв шибаняк и да и направи дете сама си е виновна. Сега дъщерята да му мисли (ако има с какво). Хем остава без майка, хем без мъж и с дете на ръце. Ще трябва да търси друга утрепка, така де нова любов.

Защо сте му наблъскали толкова минуси на човека? Вие ако имате дъщеря ще и позволите ли да се въргаля с някой гаден мангал лежал в затвора кой знае за какво, че и дете да има от него? Явно и вие искате да ви заколят някоя вечер.

Да не би тъщата да е избрала тоя за мъж на щерката си?Явно дъщерята си е проста врачанска пу*тка.

Еми явно така я е възпитала демек има вина.

Дали от храната, дали от водата, дали от интернет, телевизия, беднотия, безперспективност, отчаяние, облъчване... Мога само да спекулирам. Все повече зачестяват подобни случаи.

Докато политиката храни престъпниците и обратно, а полицията е свързващото звено оправия няма да има никога.

Демокрация, брат...

Съвсем озверя и оскотя този народ!

Ейй, онзи ден се предлагаше закон за защита от домашно насилие. Ако се беше приел обсега вече всичко щеше да е наред и тази жена спасена.

айде да ви пикам на турската конвенция... баш пък тези ли ще ми казват кое е насилие.. дето си бият жените за добро утро и лека нощ... хахахаха аман от сбърканяци, като искаш 3ти пол.. вазирай към ес или смешния и жалък ФАЩ... ПУТИН, МАЧКАЙ КОПЕЛЕТАТА БЕЗДЕТНИ!!!!!!!!

За тебе тате - баба, за мен - тъща... Подай ми втория пълнител :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Знае се отдавна че тъщите са вредни и трябва да се избиват за да се намали популацията им.

За чувството за хумор. Но все пак имаме жертва.

Знае се, че такива като теб за подобен коментар, подтикващ към убийство, директно в ареста!

Съседите чули ама не направили нищо , виж ако някой се прибере с чужда булка охаааа

Или пък булката се прибира все с различни, докато Минчо труди по тежка чужбина...

Дори и през Соца / респект от милиция и ДС / пак си имаше престъпления и то повече, но не ги съобщаваха !!! Живеехме си само с ,,добри новини,, !!!

Глупости! Все едно само ти си живял при соца!

"По предварителни данни след битов скандал, на който станали свидетели и съседите, жената е била убита от 30-годишния си зет, женен за дъщеря ѝ, с която имали и 5-годишно дете. Жертвата е била открита на сутринта, когато пред блока се появили екипи на полицията и Спешната помощ." Демек всички се забавлявали и си легнали, докато случайно минала полиция и спешна помощ...

Не обиждай ,,журналистите,, :)))

Грамотни и адекватни журналисти. 62 години това не е възрастен човек, не е пенсионна възраст все още поне за някои категории. Освен това защо във всеки случай първо трябва да съобщавате възрастта на човека, вчера имаше самоубийство на една жена и първото, което беше написано на колко години е( случаят беше на 57 ),Бог да я прости, но това ли е най-важното?

Госпожице ,,журналистка,, жената може би още не е пенсионерка а за вас е възрастна !!!

Доста сбабичасамнс е изглеждала.Но какво значение има това?Дори и да е била като Шаран Стоун.

Между семействата трябва да има дистанция. Да имат отдели жилища, отделни доходи и всяко семейство да е независимо и самостоятелно по отношение на съществуването си. От там нататък, на гости се ходи с покана. Акъл за чуждия начин на живот да не се дава. Да не се натрапва собственото разбиране за нещата. Не е необходимо всички празници да се празнуват заедно. Старите като по-опитни и по-мъдри трябва да уважават правото на лично пространство на младите. Въобще концепцията за намеса е недопустима, освен ако няма тежки пиянста, побои и физическа опасност за детето им. Всичко друго е въпрос, който младите трябва да си решават. Сключването на брак с един човек не означава и не трябва да означава сключването на брак с неговите родители, сестри, братя и близка и далечна рода. А натискът от страна на родата е абсолютно недопустим. Даването на неща от страна на старите трябва да е ограничено. Защото колкото и да е "от сърце", после винаги се НАПОМНЯ и НАТЯКВА. Затова по-добре нещо дребно на детето и толкова, за повече - колкото може самО младото семейство. Та така. Младото семейство трябва да има обособеност, интимност, собствен кръг и приятели на тяхната възраст. Прекалените контакти с родителите на съпрузите са вредни за любовта и разбиратекството. Ама колко хора - родители на младо семейство, го разбират горното, а и колко съпрузи постигат ВЗАИМНО съгласие да сложат преграда в името на семейството си? Бог да прости жената, която не е икак възрастна. Бог да даде сили на младата съпруга да преживее загубата на родител! Бог да даде сили на внучето да живее с мисълта, че баща му е убичец и е убил баба му. И Бог да даде мъдрост и покаяние на убиеца, за когото никое от горните обстоятелства не може да е оправдание.

Нема лабаво баце...

Яко го е нервила

Като е голям мъж, да си е намерил собствен дом, а не да живее с майката на жена си.

Тия пикочни мехури и мазни шардени от политиката, да им се връща на техните родители ! Да се въведе вечерен час за цялата тая проядена държава, да се възстановят « доброволните отряди» като им се предоставят повече права по проверки и задържане, тлъстите полицаи да патрулират денонощно.... сеч, поголовна сеч за престъпниците!

E кой ще храни политиката тогава!?!

То е битов инцидент. Този от отряда няма ли тъща?

Кой би се пробвал със смислено обяснение, защо Територията е задръстена с толкова лош материал?

ще се пробвам - несполучлива компилация от лоши азиатски гени, многовековно робство (последното продължава и в момента) заличило всякаква чест и достойнство и превърнало популацията в мижитурки, активно културно опростачване и пълна липса на трезва преценка за каквото и да е. Това в общи линии, в детайли е страшно.

С изключение на гените си общо взето прав.

Не е работа да си заврян зет.

На 62 г въобще не е толкова възрастна жената.

Евала. Така се прави. Истински мъж. Да си знаят.

Пустиняците поведоха на Винкелите. Пак казвам, някои поселища у нас трябва да се оградят с 3 реда бодлива тел и отгоре с вертолети да им пущат ракия и цигари. Друго им не трябва.

Ракия те и сами си варят, тютюна ще го спрат. Само оградата.

Русолюбчета, "живущ" казват в любимата ви русия, на български се казва "живеещ"! Поняли?

Мен ми е по-интересно що не са го написали на хамерикански.

Нека тежи на съвестта на мълчаливите съседи-свидетели. Един да се беше обадил на полицията и може би щеше да се избегне фаталния край. Това не е планирано убийство, а под влияние на афект и най-вероятно алкохол. Едно позвъняване на вратата от патрул има способността да охлажда страстите.

Сигурно са се обаждали.

еми то от алкохол сигурно има толкова вреди и погубени животи колкото и от дрогата, не знам защо не го приравнят с дрогата и да се забрани, стотици хиляди семейства ще заживеят по-спокойно...

Няма го Хан Крум !

И що реши, че не са се обаждали. Знаеш ли, че имам семейство съседи над мене, които се млатят всяка вечер. Виках полиция, щото тая викаше за помощ. А то кво се оказа, тя си го иска, тя само го провокира без причина и всеки път се връща при него, не дава да я изгони, изгони и полицията. Е кой и е виновен на тая болната, че не е добре с главата? Иска да си я млатят и тва е, прави му курвенски номера. Чувам я по стълбите как от нищото му вдига скандали.

Никой на никого не е длъжен. Да са си решили проблемите овреме.

"......жената е била убита от 30-годишния си зет, женен за дъщеря ѝ...." Оставаше да е омъжен за сина и...

Геевете са по-кротки

Народът озверя, оскотяването е тотално! Всичко читаво отдавна е зад граница, останали са само селяндури, престъпници, пенсионери и психично болни.

и що реши че читавото е по чужбина бе ?

Така реших. Не съм длъжен да ти давам обяснения.

Ами щото ти си останал тук.

Така бил решил, ама не дължал обяснение. И какъв си ти, че даваш определения кой е читав и кой не? Познавам десетки хора, които завършиха в чужбина и се върнаха, щото животът там беше "супер". Пълно с негри, същите убийства и там, цели квартали, в които изнежените ченгенца не смеят да влезат. Ама не, дебилите като тебе си знаят едно- само чужбина и тва е.

Класика ! ПатрЕотична !

62 г жена не е възрастна.

А каква е? Сигурно млада?

по фитнесите има 55-60 годишни чичаци дето могат да те направят на пастет :) един шамар само

Тя дори не е била пенсионерка по сегашните ни правила бе идиот.

60 годишните не одат у фитнесо

Ми е вдигала яко кръвното,ама не ми е идвало да я коля.Добре,че жената не като майка си .

......Вечния конфликт...зет срещу тъща !!!!!! Е ,този път един е успял !!!

ако бяхте осигурили на туземците по една беьплатна чиния топла храна на ден и половин хляб щяхте да спасите ститици хиляди животи на територията! щеше да има и спо-голямо спокоййствие и повече щастие и повече население и щеше да струва на държавата по 3-4 лева на ден на хранене. и държавата щеше да е на печлба!!! ама нали окупаторите са дошки да трепат туземците!

Човекоподобното всеки ден по 100лв да му даваш,какво мислиш ще направи.Ами ще се напие и ще набие жената.В случая тъщата.

става ли? Питайте тези, които управляват?

62 годишна жена "възрастна" ли се води? По кои стандарти? Пишещите знаят ли, че животът не свършва на 35 и като започнат да ви възрастният от 50-55 нагоре няма да ви е много приятно да поживеете до 80 г!

А каква е на 62? Сигурно млада?

Краво пилешка, само това ли са вариантите - млада и стара? Егати тъпоъгълните триъгълници черно-бяло мислене!

демокрацията донесе хуманност и уважение в отношенията между хората в българия каза бойко банкянскио и нареди да се стреля с гранатомети по някакъв объркан чичо

А за този объркан чичко помниш ли с какво беше въоръжен и къде се беше барикадирал? Знаеш ли колко служители на МВР са загинали от лекомислие по отношение на такива чиковци?

Народът изпростя и изтрещя. Свети злоба и завист във всеки втори срещнат на улицата. Незнам малък ли бях едно време и не разбирах/невиждах тези неща у хората или наистина сега всеки се е превърнал в изрод. Поздрави дираджии, не съм робот.