17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя още ли е жив бе. Такива се чистят и повече не се появяват

Домашното насилие трябва да се декриминализира както при нас

Ето още едно доказателство защо трябва да отпадне мораториума върху смъртното наказание. Този боклук ще полежи в затвора, ще излезе и ще намери следващата жертва. Жалко за детенцето. То няма да остане неотгледано, но травмата, която е преживяло, ще остане може би за цял живот. Господа депутатите да се замислят за многобройните такива случаи, а не да се занимават с всевъзможни глупости и актуализиране на заплатите си.

Да,боклукът трябва да се отстранява радикално.Не ,че това ще ги спре защото такива индивиди са първосигнални и първо действат а след това когато трябва да си понесат последствията циврят,Да сте чували за някой престъпник който не се е обевил за тежко болен щом са го окошарили?Смъртната присъда е най-добра от гледна точка на разходите за един престъпник щом не работи а виси на наш гръб.

Ето такива престъпления ще се спират от истанбулската конвенция! И въобще, защо Дир съобщава за такива неща - с възпитателна цел ли, да гъделичка душичките на простите ли...

Ако конвенцията не помогне, предлагам да впишем жените в Червената книга.

Изобщо няма да ги спрат. Убийството и сега си е престъпление, но това не го е спряло, нали?

19-годишна....На семейни начала? Спо-дърт и олигран простак? Е, понякога не размерът има значение, а акълът. Нека е за урок на останалите млади мераклийки да внимават със "забавленията".

Ами,случила разгонената шопкиня! Тя родила на 16 г. и после "Здравей живот" с мутрата по морето. Еееее, всичко е до време и си има опашчица. Каквото е търсила,го е намерила!

Колкото и да е жалко,жертвата до голяма степен сама е предизвикала този печален край.Да се хванеш с човек който не познаваш достатъчно и да попаднеш на боклук е често срещано особено ако такива са постоянно около теб и не познаваш други.Веднъж направена една грешка не те задължаВа с нищо да я продължаваш дори и да имаш понякога и по-добри моменти с този човек.Такива типове са непоправими в каквото и да се кълнат когато изтрезнеят или просто са в по-поносимо настроение.Без да оневинявам институциите как могат да помогнат те когато самата жертва остава при отрепката и дори го прикрива и пази.Преди няколко години един колега се намесил за да защити някаква млада жена която била бита на улицата вечерта от някакъв мъж.Онзи я бъхтил здраво и тя врещяла и за това колегата се намесил да я защити.Дори и без да го е ударил колегата онзи се нахвърлил и на него .Последвала бърза размяна на удари и бабаита се оказал на земята.Колегата нямал намерение да го пребива а само да му ,,набие канчето"с възпитателна цел и да отърве жената но тя внезапно го нападнала удряйки го побесняла с чантата си и крещяла като хала да се маха.Онзи също се поокопитил и на колегата не му оставало нищо друго освен да побърза да се маха.Беше много ядосан а и онази гадина го беше наранила по ръката с тежката си и ръбеста,както я описа колегата,чанта.Иди ,че се опитвай да правиш добро...

Абе тя е била дете бе, какъв избор какво нещо. Хората ти го написаха, в белите държави това си се води изнасилване. Няма да ме караш сега да се циганя и аз като теб. Този трябва да бъде подведен под отговорност и за педофилия.

Да бяха го осъдили за педофилия, да извикат Агенция за закрила на детето, тука все още се спазват българските нрави надявам се.

Запряне, това се нарича Стокхолмски синдром. Когато жертвата се привързва към мъчителя си. Всички жени, жертви на домашно насилие, по един или друг начин прикриват мъжете си. Затова си има и подход, който тези насилници владеят перфектно. И затова всички препоръки за борба с домашното насилие включват работа с психолог, за да се премахне именно този механизъм, който държи жертвата при насилника. Защото иначе ефектът е именно този, който си описал, накрая изходът е един смърт или постоянен тормоз, докато човешкото в някой не бъде изличено и накрая хората да решат, че жертвата си го е заслужила сама. Т.е. нека всички дружно да подкрепим подобни идиоти. Никой не заслужава да бъде убит от бой

горкото момченце, татко му е убил майка му. дано намери някаква друга опорна точка в живота си, която да му дава земя под краката.

Детето ще отрасне без баща - той е в затвора за 16 години някъде. Колкото и кофти да звучи, генетичният материал ще бъде пренесен в новото поколение и само държавните институции ще крепят чрез възпитание да постигнат нещо по-добро. Средата в която ще израстне, най-вероятно пак ще е такава, където е модерно да си корумпиран държавен служител, съдия с имоти за милиони, нарко разпространител бияч с МВР гръб и т.н. Трудово възпитателни лагери, това е начина башибозука да бъде дресиран-възпитан.

Какъв ,башибозук,те бие пък тебе,и ти си изтрещял в главата,ама много,само турците и циганите +куките могат да са ,еничари и башибозук!!

Тук е мястото младите дами да се замислят. Дали избора на мъжкар, бияч схемаджия е най-добрият избор. За мен лично е грозно и долно, как някой жени избират мъже дето били играчи, парадират с положение, ще кажеш че са нещо специално, а после реват като ги бият и по-конретно убият от бой. Смятам че е редно жените да влизат в затвора, когато явно мъжа им не работи, а бичи само на криминални дейности. Щом не го е издала на полицията, ползва паричките от криминална дейност, да лежи съпричасно. Не може да разцъкваш цялден в мола, мъжа ти или там както се води, да граби държавата, да съсипва съдби с криминални дейности и после да се правиш на ощипана. Жените на престъпниците, също да носят частична отговорност! Сега този мухльо ние ли ще го храним 20 години?

И как да го издаде като той я бие, а онези викат ми ние какво да направим. И като го издаде, после какво ще й се случи според теб?

и обратното е вярно - врътка се с който иска, апартамента става неин, кола всичко - само защото е жена. Та, не само младите дами трябва да се замислят. Въобще трябва да се подбира.

И бедните мъже бият жените си. За единия бой не се искат пари, само юмруци.

Всеки, който пребива до смърт жена, независимо по каква причина и независимо дали жената е циганка или друга е гнъсен ур...д с краставица между краката, както и всички, които одобряват и могат намерят оправдателна причина за това- я че флиртувала, я не знам какво си. Та единствените жени, които заслужават бои, са майчиците на такива като убиеца и гнусняри, които намират че я си го е търсила. Търсила си го е майка ви!

не краставица, а червей.

100% си прав. Но има една уловка. Всеки живот е ценен. Не само женския. И вместо 'конвенции' за разни измислени 'полове' (всъщност не са полове а сексуални практики) - трябва да се разреши носенето и употребата на оръжие. Бабаитите няма да смеят толкова нахално да се правят на интересни - срещу по-слаби, без значение от пол.

Един път му правиш бележка, втори път му правиш бележка, многократно ги предупреждаваш, накрая си го изпросила. Като флиртува и се коцка открито с друг, нека види кой е по-важен. Хасан или Мехмед!

Забележете - съседите знаят от години, че тая жена я пребиват и са слушали и са мълчали като мишки, даже докато са я убивали са слухтели, ама не са извикали полиция. Като няма адекватни наказания, така ще е и по-зле ще става. Вече всеки знае, че дори да убие някого може да го накажат максимум да полежи в затвора 10 години, ако си признае, ще станат 6, при добро поведение ще излезе след 3 години -- ще яде на тумбак в затвора, докато пенсионерите гладуват, ще лежи на топло, докато ние се чудим как да си платим тока, ще гледа телевизия по цял ден, всеки месец ще е отпуска по 5 дни...Това ли е наказанието за убийство? Я върнете смъртните присъди. Обесете няколко изрода на площада, пък да видим дали няма да намалее престъпността!

Всеки ден ли да викат полиция? Ти въобще живял ли си до такива хора? Пък щом в затвора ти изглежда толкова приятно - бързо може да се уредиш и да нямаш никакви грижи през следващите десет години.

Бий ме, обичам те!

"Крехката" Ивета се хванала с бандюга. Сигурно е очаквала да я води на опера. Или балет? И е нямала представа от какви парички папка. За такива хича, ама хич не ми пука.

А ако се наложи да заместиш оредяващото женско население, ще ти запука ли?

Всъщност жените в България са 200 000 повече от мъжете

За младите питаме, за мъжете трябват млади дами.

RIP.. njama zakon da opazi krehkata jena.... izrod da leji do jivot v zatvora ina4e drugi hora 6te bie...sadist...

Предлагам, българската топ дизайнерка Мегс Кака Нашева, да ушие униформени рокли за всички застрашени женички с избродиран текст на ИК. така всеки социопат ще може да прочете как жертвите са защитени законово и никога няма да им посегнат! Да-а!

Предлагам, българската топ дизайнерка Мегс Кака Нашева, да ушие униформени рокли за всички застрашени женички с избродиран текст на ИК. така всеки социопат ще може да прочете как жертвите са защитени законово и никога няма да им посегнат! Да-а!

Ами да се накаже в съответствие със закона този кретен. А защо да не се помисли и за връщане на смъртното наказание. Само да не се бие тъпана със скритата мисъл да се популяризира онази Конвенция. Нечистоплътно е да се играе с мъката и страданията на хората, освен това е тъпо. Това последното - за политиците, "защитниците на човешките права" и журналистите.

Така както са го подкарали бг-мъжете ще оставят България без бг-жени за възстановяване на популацията или за отглеждане на бг-децата.

бг-кифлите, като избират бг-мутри, какво са им виновни останалите бг-мъже? нали, к(ифл)0?

Сериозно се лъжеш, ако си мислиш, че побоищата в БГ се случват само на кифли с бандюги. Всъщност тези случаи са по-малката, но по-шумна част. Останалата част се случва на тъмно при бедните, но си прав често е за пари, но за тяхната липса.

Върнете смъртните присъди бе, фалшиви хуманисти!

Oprostachvaneto porajda jestokosti.

Ако си мефисто---дай стихове?

Същият съм, но един добронамерен участник в коментарите ме посъветва да не хвърлям бисери на свинете.

Убийци на майки, ей това е истината. Ама тука сте заети да обяснявате колко си го е заслужавала жертвата. Какво се чудя, вчера си сравнявахте здравите деца с инвалидите и техните майки. После като търсите проблема в България погледнете себе си в огледалото.

Получовешки панелни неволи от руско-турската кочина чалгостан! Плюя на тая сган, която петни генофодна на българския горд род!!!

Путин лично е виновен.

Не мога да разбера едно. Толкова свестни млади мъжа са сами, а младите жени избират да йивеят с изроди и да раждат деца от тях. Смятам, че майките на младите дами имат голям принос за това, грешно учат дъщерите си. Не всичко, което лети се яде.

Според теб майка й я е учила намери си дъще дърт затворник и го вържи с дете????

мног майки познавам,дето учат дъщерите си как по-скъпо да се похарчат,това е българския бизнес,про.титуция,но не магистрална

Значи викаш не познаваш мъже дето по едно време започват да си боядисват косата, защото летят на крилете на новата любов и поради тая причина са зарязали остарелите си жени да бродят като кукувици сами и нежелани?

това са глупости което си написало

Бащата също има много съществена роля в отношенията, които дъщеря му ще има с мъжете.

Ако се беше хванала с инженер, или лекар, сега щеше да е жива. Жени, мислете, ама не с оная си работа.

А инженер или лекар би ли се хванал с нея? Изборът е двупосочен процес. Образованите възпитани мъже обикновено не избират жени със занижен критерий за себе си.

Статията----в какъв контекст е? ...Че изрода Теньо е убил Ивета, щото не сме подписали Истамбулската конвенция????? ..или , че престъпноста в България е само алкохолно--битова и министър В.Радев е убавец, та дрънка!!!!:))))))

На 19 години с дете на 3 години. Тази на колко години е забременяла? Така се случва когато нямаш много акъл, за да се козиш в детски години и да живееш с престъпник.

Въпросният Теньо е на 37г., а не 27. Бил е на 34, когато е взел това 16 годишно момиче за "съпруга". Може би тя е била по-разумна от двамата, но поради крехката възраст и липсата на родителска подкрепа не е успяла да се опази. Нормални родители няма да пуснат 16 годишна да живее с двойно по-стар престъпник.

Забележете - той я е ВЗЕЛ. И вие трябва да бъдете малко по-целеустремени в това което искате, има чар в това, да знаете.

това дали е новина, разказ, или преразказ, е написано уникално некадърно!! браво калина, браво петрова!

а нашите ербапи не щат истанбулскатяа конвенция предпочитат да трепят българските жени -най-простеия и ганьовски народ сме в европа хеле па мъжете са най-гаднните побойници и убейци и затова така сепънат на конвенцияа за да могат и занапред да убиват-адски тъпа държава

ИК няма как да се приеме, защото не защитава мъжете от тормоза на жените, отнема децата от родителите, и узаконява джендърите.

Убиеца ще отиде в затвора. Жените ще продължат да харесват дебили. С какво точно истамбулската конвенция ще подобри цялата история?

Проблем на възрастта. Тоя "дъртак", кво ли си е мислел, че като е опрашил младо яре, и живота вече е на шест. Не е ли правил сметка, че на нея й се живее, шарят и очичките, сливката й иска повече по размери и видове да й влизат, дордето поулегне и характер и катерица и си намери точния. Едно хлапе точно в тази крехка възраст, в която хормоните са буря, само обърква нещата.

Защо не изтриете мислите на този болен мозък?

Защо да го трият, нима написаното не е вярно?

В такива случаи е най-правилно бащата или брата на жертвата да направят нещо по въпроса. Защото нашата правораздавателна система е ясно какво ще направил Маскимум десет години за урода , от които ще лежи 7

И какво точно да направят? Най-вероятно жертвата е била жертва на домшано насилие и в собтсвения си дом. Само жена, която е свикнала с насилието, може да приеме насилието за нещо 'нормално', всяка друга жена след вторият шамар би си тръгнала в случай, че не го е направила още след първия.

За съжаление си трагично прав/а.Просто си помечтах на глас

а най-жалкото е, че повечето жени предпочитат лоши момчета като тоя.19 годишна живеейки на семейни начала.... жалко за детето иначе.

Пълни глупости! Жената предпочита мъж, който прилича на собствения й баща. Ако той е бил насилник и тя харесва насилници. Затова психолозите първото нещо, което питат е - какво е било детсвото ти.

Нищо не разбрахме - 8 години разлика, софия, айтос, баби, комшийки, некво дете.... Абе редакторе, гледай си мача щом си пиян, кво фърляш тука някви думи с лопатата, които не носят никакъв смисъл!

Абсолютно съгласна!

Какво се чудят - циганска му работа! Или както е прието сега - особености на етноса. Жалко за детето.

Всеки път като чета такива статии и коментарите под тях, се чудя едно и също - кое привлича жените, в лошите момчета?! Не го разбирам.

Лошите момчета, в смисъл тези дето отиват и си взимат това което им харесва? Защо ми се струва, че и тебе ако те хареса някоя и видиш блесналия от страст поглед и ти ще се израдваш и възгордееш.

Не ги разбираш защото не мислиш като жена. Така е защото повечето жени са глупави, такава им е природата - да търсят силни мъжкари, а разума е на заден план. Много мъже също са глупави защото търсят красиви жени, а не свестни.

И кои са свестни, които слушат и изпълняват, така ли ?

А може би си падаш по мъже? Представи си, че някакъв добре сложен мъж те заглежда и е силно впечатлен от теб, постоянно иска да те гледа, усмихва се на глупавите ти приказки, пози и т.н, много яко, сигурно си много специален, а това отсреща е твоя обожател...

Веднага ще ти отговоря. Жените харесват отношението спрямо тях и не виждат общата картина. Пример - Една позната живееше с гамен. Тя се беше скарала с нейна позната и гамена отишъл и шамаросал познатата. Нашата героиня много горда -какъв защитник си намерила....Мина време и тя самата опита шамарите на гамена. Идва да ми се жалва.Моята реплика към нея беше"Нали много го харесваше като шамареше други заради теб. Сега си му сърбай попарата. Той си е такъв. Така си решава проблемите - с шамари. Като си го знаеш какъв е, що се хвана с него?"

липсата на адекватна бащинска фигура.Това. За съжаление

Исках да кажа , че липсата на адекватна бащинска фигура е причината жените да се събират с боклуци с панталони и да ги търпят

Добре, де на това в белите страни му се казва statutory rape - на 15 години се предполага, че съгласието не важи и си се брои за изнасилване. Нашите от такиве неща не се впечатляват, явно и затова ситуациите ескалират докато започнат да се трепят.

Още един недоволен бг-мъж, който се мъчи да заглуши недоволството си с алкохол и в крайна сметка убива жената, за да се поразтуши. победа

синдрома на малката патка, слаб мъж в леглото!

Българи са. Има снимки в други сайтове. Кошмарната истина е, че насилието у нас става епидемично.

Истината е, че не са живели никак зле, не са били бедни. Явно мъжът е бил алкохолик и така се е стигнало до тази безумна агресия.

Помощите за циганчетата отиват за алхолол, който бащата изпива и после прибива (а понякога убива) майката. Това е техният свят.

А що? Заплатата на българина (ако има заплата, а не чака майка му да му даде от пенсията си) за какво отива? Знаеш ли ти колко майки трябва да се молят за обувки и тетрадки за децата, а бащата хич не му се дават. Деца се правят с кеф по нашите земи - и от българи, и от цигани. Ама после децата са си на майката - без значение циганка или българка. Бащите по нашите земи са бащи по документи само.

А, и както винаги, нашенските сельовци веднага се оправдават с циганите, макар самите те да си знаят, че са цървули и също чат-пат понабиват крантите си понякога....Ама и слугуването си има цена, психиката понякога не издържа :)

Правилно. Българите масово са с робска психика и единственото, което може да им вдигне самочувствието е, да изкарат някой по-нещастен от себе си. Дали ще са циганите, дали помаците, мюсюлманите, евреите...българинът винаги е против всички и всичко. Бог да прости младата жена!

Нека поставим върпоса така: какъв процент от българите имат 3-годишни деца на 19 години и какъв е той при ромите.

Това не значи , че няма изключения. Имам съученичка чиста българка, която роди в седми клас и до последно и майка и не знаеше, че е бременна. Имам колежка циганка - изключително начетена и чиста жена, възпитана и умна, на 26 години е и все още не е омъжена, няма и деца.

Имаш случайно и негърче в къщи

Човекът ти говори за проценти, ама ти нали си кух..., айде няма да ти обяснявам

Ако искам ще имам и негърче, и арабче и каквото си искам. Пукни се от яд!

Никой не е длъжен без пари да му събира и доставя информация. Заври си ги процентите в тъпия задник. Може и в носа - все същото в твоя случай :)

Момчето е айтослия, жената софиянка. Имали са си хубава голяма къща. Имали са си и красиво здраво детенце. Обаче алкохолът прави от човека звяр, изрод и демон. Това е истината.

Не е бил човек, а рецидивист.

Няма значение кой от къде е бил ... поне според мен не е нормално малки порядъчни момичета да се занимават с по-възрастни криминално проявени, да забременяват на 15 и на 19 да имат 3-годишни деца. Дъщеря ми е на 19, на тази възраст са още деца ... и живота им тепърва започва. Бог да прости момичето, но явно не е случило на родители. Не мога да си представя моята дъщеря на нейно място ... никога не бих допуснала да тръгне по този път.

Какво ни занимавате с животинският им свят?

Колко българи имат тригодишно дете на 19 години? За един прЕятел питам?

Кажи на приятеля си, че има и такива случаи. Явно е малоумен, щом не се сеща сам.

Има, цели катуни такива случаи.

Този криминално проявеният от кой етност е? Просто питам?

За да имаш на 19 години 3 годишно дете, значи си забременяла на 15.Това обикновено се случва при "братята" роми.

Дотук я докарахме с евроГейския сЮс!!! Дотам ще я докарат и македонците!!!

Нека го кажем така - и между българите и между циганите има крадци и убийци, но при циганите този процент е близък до 100%.

Спрете да пишете глупости. Нито жената, нито мъжа в тая история са цигани.

Ако беше така щяха да им сложат снимки незабавно. Когато се появят снимки и имена тогава, щом ги кирят, значи са цигани. Така правят винаги.