17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тия карат като ненормални! Аз съм със 100 и ме задминават все едно съм спрял?!

цървулите с баничарките и автобусите са истинските убийци на пътя - качи комплексара на голяма машина и му гледай сеира.. жалкари прости

Как е налетял, като джагараджугара ли?

Убитата на небето, ранените берат душа в болницата а ....шофьора на буса под защита на парапсихолози. Иначе бусове и леки коли се управляват от конкретни лица и тези лица са отговорни за всяко събитие на пътя.

Спедиторска фирма. Бусовете им са в жълто. Просто ДИР трият коментарите с името им. То бива цензура. Сега дори в текста премахнаха думата “спедиторска”!

Фирмата е по-скоро куриерска.

Бус налетя или връхлетя? Бусът не е нито бик, нито пиян човек,за да налети.

мама ви баничарска да еьа

Каруцарите не биват да карат нещо различно от каруца !

petrovito

буса налетял... е, па от дир, очевидци ли са, протокола ли имат за ПТП или мина делото в съда с решение на крайна инстанция?!? дори и на водача от буса да е вината, при пострадали се издава констативен протокол, има следствие, дело, съд с експертизи на вещи лица и т.н.т... чак накрая е ясно чия е вината.. но в последно време е много лесно да вменяваш вина в името на сензация.. даже и ония Перата осъди медиите за такива манипулации и пропаганди

Вчера карам по магистралата до Чирпан със 120 и един с големите бусове на спедиторска фирма ме изпревари поне със 150!

радар ли имаш или друг уред, та му засече скоростта? може да те е минал със 140 и да не е нарушил правилата...

Cezarbg

Ей умник от кога в ЕС буса може да лети с 140??????ела тука и подгони такова железо с140 и довижДане на книжка за 8 месеца и 4000€ глоба умник си да ама само в бг у европа номерата от бг неминават

Бусовете (микробусите) също са леки коли и за тях важат ограниченията като за такива. Също така се карат с книжка с категория "В". Освен това, ако караш с правилния размер гуми и колата ти е със стандартните си части и оборудване, скоростомерът лъже. При скорости от порядъка 120-160 km/h разликата е 7-8km/h надолу. Т.е. ако караш със 120, всъщност се движиш със 112-113. А ако те изпревари бус, който се движи със 150 (по скоростомер), той всъщност те е изпреварил с около 142 km/h .... за такова превишение КАТ няма да те спрат, защото уредите им не мерят с такава точност. От отчетената скорост задължително се вади "грешката" - точността на уреда (5%), тогава скоростта става 135km/h. T.e. ако те спрат и ти напишат акт за 142km/h, този акт всеки съд ще го отмени.

Deus Vult

ДИР, благодаря, че нацяло изтрихте коментара ми. Вече ми е ясно, че фирмата е същата като тази от моя случай

И твоят ли?

Съболезнования на семейството и близките на Поредния Убит от Касапницата по пътищата у Нас ! ...и дано ранените са вече вкъщи наред ! ---- Коя Е спед.компанията ? ...Е ли бил изправен буса ? ... Шофьорът на буса - Е ли бил както Трябва ? ...и Ако се касае за превишаване скорост - Следва да Се въведат Ограничители/Лимитатори на скоростта във Всички бизнес МПС !

Не казват коя е. В друга медия имаше снимка на жълт бус

тази известна спедиторска фирма няма ли си име ДИР,защо криете името и,защото е под чадър ли ?

Просто известната фирма им е рекламодател и редактора не иска да си намали приходите ;)

Има. Бусовете им са в жълто. Просто ДИР трият коментарите с името им. То бива цензура. Сега дори в текста премахнаха думата “спедиторска”!

Журналя, бусът се е опитал да изнасили колата ли?

че булгаропитеците се самоизтребват

прост народ - прости шофьори. И като не може друго да прави като хората - качисе на превозното средство и газта до край. Сигурно чувства някакво удовлетворение - мисли че някак се доближава до Гришо или камата.

това си е нашия роден джихадизъм ,рожба на светлото комунистическо бъдеще .

Не прехвърляй проблемите от болната глава , на здравата. Народът тотално изпростивя през последните 30 години, и това няма нищо общо нито с ком. минало, нито бъдеще (?!)

Да ви имам заглавията. Как е налетял - сексуално? Жалко за жената. Така става, че повече трябва да се пазиш да не те ударят, отколкото ти да пазиш другите.

Лека и пръст на жената. Нещо трябва да се направи с тея дето разнасят (и бусовете и разни заведения с доставки). Направо е някакъв кошмар, вечно бързат за някъде и от толкова каране са тотално изтръпнали и не спазват никакви правила.

Тия с фирмените бусове за доставки обикновено карат като луди, даже се очудвам като срещна някой, който кара нормално!

Продължава опита за колективно самоубийство на нацията!

Кое му е новината тука, всички знаем че шофьорите на спердиторските бусове са от състезател нагоре, само маршрутките им се опираха, ама вече позачезнаха...