Жертвите на COVID в България доближават 20 хиляди

Новите случаи за последното денонощие са 1629, а оздравелите - 1268

Обратно в новината

Коментари - Жертвите на COVID в България доближават 20 хиляди | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Липсва ми Пипи.

6,7%.

Сутрешната бустер доза поднесена от ДИР-а

...може да е отишла при чорпчето ?

Боли ме фара какво е казал Гьоринг. Мръсни Ковид Фашисти !!!

Идва щама епсилон - вземете осма доза.

И Forever я няма от много време...

Факт: всички интелигентни хора, които познавам се ваксинираха. Сега ще започнат 100 говеда в коментари надолу колко бързо ще умрем :D

Вчера по време на турския сериал по БТВ даваха черна лента колко са заразени и починали. Навсякъде само некролози . Чуя ли Ковид повръщам.

Да ви е ясно откъде идва всичко: US President Joe Biden’s just-announced plan to force Covid-19 vaccinations by having federal regulators mandate it for businesses under threat of fines is already being denounced as illegal by critics, who are urging resistance. As part of a six-prong “Path out of the Pandemic” first announced by the White House on Thursday, the Occupational Safety and Health Administration (OSHA) and the Department of Labor will enact a rule mandating vaccinations for businesses with 100 or more employees. Biden is also requiring all federal employees and anyone contracting with the government – over 2.5 million people – to be vaccinated, or else.

А от тази бройка, колко НАИСТИНА са умрели с конит?

Ако измрете всички Маджо и Ахмед ще си внесат имигранти и пак ще са чорбаджии и бейове

Супер сте, за 5 секунди 3 минуса!

Кунчев продавай ваксините защото ще ги хвърляте . Антиваксърите са най-силни в България.

От моите познати включително и аз с висше образование нито един не се еваксинирал и няма да го направи.

Извинявам се, но как определяш някого за интелигентен, след като е податлив на ТВ реклама, внушения, не предпазва никого освен ЕВЕНТУАЛНО себе си с действията си, инжектира се в пункт насред паркинг, докато личния му лекар се крие от него? Оставям настрани, дали тези “интелектуалци” си задават въпроса срещу какво всъщност се ваксинират, при положение, че ще го карат наравно с нас неваксинираните.

Май някои хора са прави да му викат Абсурдистан.

Който е на зор да се ваксинира да вземе българската ваксина. Излиза на 6.10.2021 г. Най-добре е без ваксина защото няма ваксина срещу мутиращ вирус. Излиза новия щам,ваксината ще изостава с години. Само имунната система може да защитава от всички щамове .

Сичко е, Яко бутафория!

Ужас. Това нямаше да се случи ако не сме толкова безотговорни и се ваксинираме всичките.

Аз се ваксинирах при личния ми лекар.

Иди се ваксинирай за всички. Говедо!

Нещастници български няма излекуван от ковида , последствията остават ужасна болест ако трябва ще се ваксинирам и трети път.

Не не излизат от болниците само се увеличават.

Личните лекари ваксинират от април - късно те е застигнала “интелигентността”, или по-скоро поддаде на рекламната кампания, което е достатъчен атестат за нивото ти.

Айде тръгвай! Не губи време в празни приказки. Ваксини има. Още ли си тук?

А колко е броят на починалите от рак и сърдечно съдови заболявания за същия период?

Хората или живеят до дълбока старост, или умиргат от Ковит.

До 2021-09-10 07:24:39 Без паника (нерегистриран) Не, просто чаках иРНК ваксина.

Ще добавя превод за затрудняващите се - чрез подзаконови актове, Байдън задължава около 100 милиона американци да се ваксинират. Ако потърсите в гугъл текста, ще видите и откритите призиви за неподчинение идващи от официални представители на Конгреса.

Че то я имаше и преди. ВМА основно с това бодяха.

ОСВЕДОМИТЕЛЕН БЮЛЕТИН , СПУСНАТ ОТ ПОЛИТБЮРО НА ЦК "НОВИЯТ ЧЕНГЕСАРО-ЛИХВАРСКИ РЕД"! 20 000 БИЛИ УМРЕЛИ ЗА 600 ДНИ, СИРЕЧ ПО 33/ ДЕН ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ "ПО ПРИНЦИП" У НАС УМИРАТ СРЕДНО ПО 300 ДУШИ / ДНЕ, СИРЕЧ ОТ ТЯХ 33 СА ГИ КОРОНЯСАЛИ ! ЕТО ЗА ДНЕС ДА ЗНАЕТЕ - 300 ДУШИ УМРЯХА ! ПЛАШЕТЕ СЕ ! УТРЕ ЩЕ СА ОЩЕ 300 ....И ДО КРАЙ НА ГОДИНАТА ЩЕ СА 36 000.... СТАРШНЕН ВИРУС ИМА - НАРИЧА СЕ ... СМЪРТ

Аз ще чакам грипа щам Хонг Конг.

Не разбрах, ваксина за ковид и против грип, и двете ли да си поставим. Искам да бъда обезопасен и да си гледам спокойно животеца.

Де да бяха 20 000! https://www.nsi.bg/bg/content/18121/basic-page/%D1%83%D0%BC%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D0%B2-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D0%BF%D0%BE-%D1%81%D0%B5%D0%B4%D0%BC%D0%B8%D1%86%D0%B8 Около 13500 допълнителна смъртност от предишната вълна плюс 13-15000 допълнителни зимата на 2020 - още поне 26500 случая на нетествани и умрели заради блокираните болници и Бърза помощ. Един Видин и селата изчезнаха за година и половина! Бог да ни пази, че явно не ни слуша акълът!

Пич, нямаше, ама кво да ти обяснявам, ти не си търсил. Нямам връзки във ВМА.

Ми то това си е цел. Който вярва на дезинформации и не се ваксинира нарочно е в групата на умствено слабите. Вируса поразява физически слаби хора и умствено слаби. За какво са им такива хора на богатите. Само се множат и черпят ресурси със съществуването си. Ще има и други нови вируси. Целта е ясна. Не се имунизирайте ако не искате. Никой не може да ви накара. А да, и понеже е "естествен вирус от прилепи" не поразява отделни групи от населението, като деца и бебета, прекарват го леко. Отворете си очите. Четете за "План 2030".

Пипи се разболя от тежък ковид и погледна. Сега си вика наум: "мама ви мръсна тролска, дето ме излъгахте, че това е шега работа"...

Броя на починалите от рак и сърдечни заболявания е все същия. Ковид обаче, опасен вирус с множество мутации, добави още десетки хиляди. Като застудее и се върнат децата на училище се пазете, пазете и другите.

Нямаше нужда от никакви връзки - ВМА сами ходеха да предлагат на фирмите масова ваксинация, основно заради 10те лева на боц.

Допълнителната ни смъртност е следствие на оренебрегнатите други заболявания, за сметка на ковид. И тя е ужасяваща. А не е скрита ковид смъртност, както внушаваш.

е как да ни слуша, то ние знаем най-много в БГ..прост народ

@ 2021-09-10 07:34:53 Без паника (нерегистриран) Аз не работя във фирма и за мен нямаше. Спри се с разсъжденията, че не ти се отдават.

Може ли да го докажете, защото знам за доста нетествани от ковид и с пълна клинична картина!? Иначе, да. Както казах - има и пренебрегнати други заболявания.

Щерю, това че всички може да се ваксинираме е илюзия. Може да ваксинираме само толкова, колкото ваксини отпуска ЕО. Около 20000 на ден, 30000 като сложим и астра зенека. Повече е от това, което ваксинира Кацаров, но не много. България както винаги е в лапите на ЕО. А и дори да се ваксинираме няма да помогне, виж Израел. Най-добре е да се изчаква и да се види какво става там.

Да можем - НСИ статистика за смъртността. Рязко повишение на всички починали от сърдечно-съдови заболявания. А вие? Една жена каза?

Явно над 50% от хората са го изкарали без да се тестват и пика не минава 2000 на ден. Те и сега много не се тестват, в съседния вход от 8 болни само 1 е под карантина. Най-реална представа дава статистиката на завишената смъртност сравнена с предходните години, а тя е стряскаща - над 45000 повече починали за година и половина, сравнено с предходните 10 години. Лошото е, че децата най-вероятно не са го изкарали, дано не стане мазало като тръгнат на училище, че делтата не е лека и за тях.

Само не зная дали знаете, че болниците и Спешна помощ клекнаха точно заради многото случаи на Ковид, ама хората пак се плезеха, че нямало вирус и демонстративно не носиха маски! Мен маска доказано ме спаси, въпреки че съм бил в едно помещение сам с новозаразен. Симптомите му се усилиха на следващия ден, аз си останах добре. Когато не носих маска и за втори път съм бил близо до такъв (макар и на отворени прозорци през лятото), вече се заразих и го изкарах тежко.

Незнайно що ми изчезват коментарите като пиша това, но който види-види. Не се ваксинирайте, никой не може да ви накара. Тоя вирус поразява физически слаби хора, и умствено слаби, които вярват на дезинформации. Че за какво са им такива хора на богатите. Всички президенти, премиери и т.н. се ваксинираха. Всички богати го направиха. Ще има и нови вируси. Целта е ясна. Козва се "План 2030". Вие не им трябвате.

Г-н Без паника. Виждал съм как се поставя причина на смърт от личен лекар, който идва вкъщи да установи смъртта - ако няма заболяване, за което да е знаел - сърце.