Жертвите на Covid-19 в Северна Корея вече са десетки, Ким Чен-ун нарече заразата "голям шок"

Севернокорейският лидер каза, че страната му ще възприеме китайския модел за борба с болестта

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айде...и тоз го инструктираха.

Айде и тоя се включи в цирка. Интересно какво ли са му обещали.

Гейтс и на тоя му плати...

Ще се ползват 2 вида ваксини 9 милимеърова и 7.62 милиметрова

Вчера 1 днес десетки. Стига вече.

Световните лидери избиват народите си, без да се убиват помежду си един друг. Проблема на човечеството е позволява да има зверства и потъпкване на човешките свободи, от шепа командващи лидери. Изглежда сякаш всяка страна е поела квота да намали населението си, и понеже ковида се оказа по-малко ефективен от нужното, се предприемат други мерки - като унищожаване на здравната система с възможност хората да умират от други болести като не са лекувани, форсирана война без смисъл, директно химическо унищожение както например е с българските майки - хиляди години не е имало проблем да заченат и да родят здрави деца, сега от както е смяната на режима, българките не могат да раждат, много деца са увредени. Икономическите спънки са нарочно направени. Това с цената на тока е преди войната, заложено като бомба да гръмне и да унищожи икономиката, възможността за прехрана и нормален живот. Ковида не е саморасъл, нито мерките за поробване (дето им викат противоепидимични)

Дали са му някоя банква сметка, да се радва там. Те парите нали се печатат на компютър вече. Може да са му показали и как ракетите могат да летят стотици километри, а целта да се вижда от сателит. Един вид влакът му или самолета, няма как да избягат. Китай ни подготвя за следващият локдаун, следваща вълна с нови измислени щамове. Сега и този циркадция. Какво единство народ и власт, като си личи че народа му умира от недохранване, а той е дебела свиня.

И докато чичковците с бели престилки ти оправят ризката , един мормот ти увива вафличка казваш ?

Ами преценило е тлъстото жуже , че е дошло време да се възползва от международна финансова помощ за борбата с ковид . Все пак досегашното лекарство от 9гр олово което е ползвал за тая борба си го е плащал.

Тотален локдаун с елиминиране на свободно мислещите. Точно тези дето се изкават за свобода, прогрес, реална демокрация (не частична дикатура като сащ, ес) ще вземат да починат от ковида. В Китай техните войници влизат и пускат избирателно необходимите препарати в домовете на хората. Естествено, облечени са с подходящите костюмчета като за ковид. Забележете че ако човек е бездомник, го оставят да мре като куче в лайната, мизерията, без храна, чисти дрехи. Ако обаче е потенциален ковид - о цялата държава ще се втурне да няма една жерта. Нима бездомниците не хващат хепатит и той не е опасен за тях и всички околни? ... О еди кой си китаец казва че Тайван има правото на свобода и че хората са по-щастливи когато няма диктатура - опа този има от принудителна дизимфекция заедно с цялото семейство.

И кой ги е заразил, щото, завалийките нали не им дават да ходят в чужбина? Значи някой от по-равните.

Ами, като няма пари да ги изхранва - ще вземе я!

Квадратна глава

Ти верно ли вярваш на комунист? Гледа те в очите и те лъже.

Така става след 2-ра доза китайска ваксина. Страничен ефект, но работят по отстраняването му.

То и Куба уж в комунистическата пропаганда има много добро здравеопазване. Е, наскоро ходих до Куба на екскурзия. От слизането от самолета, до качване на самолета, до теб има лепнат кубинец просяк, който проси парацетамол и аналгин.

Политиката за нулев Ковид е политика за вечен Ковид. Цената на контролирания взрив е само висока, а на недопускането - вечност.

Ким изглежда забавно с маска

Заради мерките много хора останаха без възможност да си лекуват болестите, както и поради стреса им се появиха нови.

Те са в система в която хиляди могат да умрат от глад и управленито не пада, понеже народът не може да гласува, избира или пък протестира. В Северна Корая на годишна база със сигурност умират над 10 000 човека от глад и не е било проблем, примерно диктатора им да не си купи мерцедес, а да ги нахрани. Сега при 20-30 бройки, цялата държава ще бъде затворена?

Единство между Партията и народа! Хубаво ни беше под грижите на ПРтията , нали!

Възстановяване на Конституцията от 1971г. Втора стъпка - Всички статуи обратно! Ето в Герасимовка Украйна руснаците поставиха обратно статуята на Ленин

Горките хора там, нито ще получат адекватно лечение, нито нищо. Вирусът е изключително гаден, от опит го казвам, а където тепърва започва - ще ядат яко бахура. Омикронът е по-лек, но пак си е опасно заболяване на кръвта и хич не е за подценяване. Защо и как закъса света с тая гадост, още няма обяснение ...

Така наречения ковид-19 е разработен в украински лаборатории с цел контрол умовете на хората по света. Така е направен, че един малък процент хора които нямат отговор да бъдат затрити и това обстоятелство е факт без значение дали същите имат или нямат експериментална течност рабирай инжекция. Безсрамния Бил Гейтс ни плаши с нов по-жесток вирус/болест. Хора мислете!

ПРОПАГАНДА или шефа им се е продал на СЗО.

Няма нищо. Таман така ще свърши епидемията при тях по-бързо! Като се изпозаразят всички севернокорейци ще добият бързо стадния имунитет и всичко ще свърши!

Дебил, ти имаш обяснение ли? Някой ти е докладвал за какво иде реч ли? Фактите, с които разполагаме са, че вирусът е гаден и никой не знае как ще го понесе. За ваксините не мога да коментирам, не съм ползвал, но изглеждат не особено ефикасни. Всичко друго са конспиративни теории и хипотези.

Ами пратете им на хората ваксини, като на македонци както пратихме ръждясали танкове, и без това наще ги фвърляме или ги бракуваме. Пък и там няма да има този проблем, ако Ким нареди, всички ще минат под иглата за месец -два - няма хък, мък, не щъ , няма да си слагам, ама ексепериментални били, ама ДНК-то ми ще мутира, ама ще хващам радиовълни..

Тия чак сега се усетиха каква златна възможност за терор е пландемията.

В Китай всички са ваксинирани,защо има заразени.

Хакай Спутник, братле.....Най-доброто от Рашистан...Глупендер....

от четвърт милион доказани е отличен резултат... Е виж при нас, 1 от 70 замина , а при интензивните грижи 9 от 10...

Казваш "никой не знае" , а истината е че не ни казват истината...Който има уши нека слуша!

другите починали, все още не смеят да умрат, сигурно маршируват още хахах там жив, умрял, ше правиш каквото каже партията - умираш, когато ти кажат и от каквото решат

на живота им е по-висока от тук !

отслабна. На изток азиатците страдат. Точно новите руски пазари за износ на горива. Нещо теорията ви издиша ...

Чисто интуитивно имам едно лошо чувство, че си имаме работа с нова, още по-гадна версия на вируса, която жълтите още не са обявили официално, а неистово се опитват да я удържат само у дома си и дано да успеят, а да не стане като първия път, когато вирусът налази целия свят. Искрено се моля да не съм права, а само пак да ме е треснала параноята, която заради години като сисадмин ми е не професионална деформация, а направо мозъчно увреждане. :) Хубавото е, че поне засега коронота не ни терори чак толкова, колкото другите ни душмани.

Дали са им нещо в замяна иначе никоя държава не се занимава така с населението си. Обикновено държавите получават специално финансиране за да мотивират лекарите да изпълняват нарежданията на СЗО. Като спрат парите и спира пландемията.

В Ухан имат лаболатория на американските фарма компании. Те са пуснали вируса. Явно имат нова версия. Няма да се спрат, докато не редуцират населението на земята.

Не знам дали не могат да се усетят че с този вирус трябва да се постъпва точно обратното на европейците. Единственият начин да се оттърват е да го преминат и не бива да допускат да става по-вирулентен. Не трябва да се налагат карантини например. Не трябва да се правят тестове. Трябва безсимптомните да могат да се движат свободно и по този начин да останат само мутациите, които не предизвикват симптоми. Ако нямат омега трябва да си внесат. Само който се разболее сериозно трябва да си стои в къщи. Терапиите няма да му помогнат И все пак, не е ли умишлена атака върху евентуалните съюзници на Русия? Вирус се пуска елементарно. Особено вирус, който може да се пренася от половината от бозайниците.

И да няма, с локдауните ще селекционират по-гаден вариант. Точно мерките селекционират вируси, които могат да ги преодоляват.

Работата е там че чистия въздух е най-адекватното лечение. А най-неадекватното е маркуча на упоеният за да не може да диша човек. Та колкото по-африканскио лечението, толкоз по-малко последствия. Виж Танзания например.

На човек, който класифицира останалите като дебил, дори и да се знае не трябва да му се казва нищо, защото току виж извадил висококалибрено оръжие или маркуч и почнал да трепе наред.

Факт е че откакто Русия има ембарго и не приема никой от запада, ковида там е на изчезване.

Мисля че е точно обратното. Този вирус сменя властта. Щеше ли да се смени Бойко без вируса и без предизборни вълни? И може именно това да е целта и в Корея и в Китай. Да се пусне да циркулира вирус е елементарно. Единствено Танзания се опълчи и трябваше да умира президента. Изобщо, правилното е нищо, абсолютно нищо да не се прави. Болните, които са зле, на чист въздух в градинката и точка.