Жертвите на Covid-19 в Северна Корея вече са десетки, Ким Чен-ун нарече заразата "голям шок"

Севернокорейският лидер каза, че страната му ще възприеме китайския модел за борба с болестта

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знам дали не могат да се усетят че с този вирус трябва да се постъпва точно обратното на европейците. Единственият начин да се оттърват е да го преминат и не бива да допускат да става по-вирулентен. Не трябва да се налагат карантини например. Не трябва да се правят тестове. Трябва безсимптомните да могат да се движат свободно и по този начин да останат само мутациите, които не предизвикват симптоми. Ако нямат омега трябва да си внесат. Само който се разболее сериозно трябва да си стои в къщи. Терапиите няма да му помогнат И все пак, не е ли умишлена атака върху евентуалните съюзници на Русия? Вирус се пуска елементарно. Особено вирус, който може да се пренася от половината от бозайниците.

В Ухан имат лаболатория на американските фарма компании. Те са пуснали вируса. Явно имат нова версия. Няма да се спрат, докато не редуцират населението на земята.

Дали са им нещо в замяна иначе никоя държава не се занимава така с населението си. Обикновено държавите получават специално финансиране за да мотивират лекарите да изпълняват нарежданията на СЗО. Като спрат парите и спира пландемията.

Чисто интуитивно имам едно лошо чувство, че си имаме работа с нова, още по-гадна версия на вируса, която жълтите още не са обявили официално, а неистово се опитват да я удържат само у дома си и дано да успеят, а да не стане като първия път, когато вирусът налази целия свят. Искрено се моля да не съм права, а само пак да ме е треснала параноята, която заради години като сисадмин ми е не професионална деформация, а направо мозъчно увреждане. :) Хубавото е, че поне засега коронота не ни терори чак толкова, колкото другите ни душмани.

И да няма, с локдауните ще селекционират по-гаден вариант. Точно мерките селекционират вируси, които могат да ги преодоляват.

от четвърт милион доказани е отличен резултат... Е виж при нас, 1 от 70 замина , а при интензивните грижи 9 от 10...

другите починали, все още не смеят да умрат, сигурно маршируват още хахах там жив, умрял, ше правиш каквото каже партията - умираш, когато ти кажат и от каквото решат

на живота им е по-висока от тук !

Хакай Спутник, братле.....Най-доброто от Рашистан...Глупендер....

В Китай всички са ваксинирани,защо има заразени.

Тия чак сега се усетиха каква златна възможност за терор е пландемията.

Ами пратете им на хората ваксини, като на македонци както пратихме ръждясали танкове, и без това наще ги фвърляме или ги бракуваме. Пък и там няма да има този проблем, ако Ким нареди, всички ще минат под иглата за месец -два - няма хък, мък, не щъ , няма да си слагам, ама ексепериментални били, ама ДНК-то ми ще мутира, ама ще хващам радиовълни..

Няма нищо. Таман така ще свърши епидемията при тях по-бързо! Като се изпозаразят всички севернокорейци ще добият бързо стадния имунитет и всичко ще свърши!

ПРОПАГАНДА или шефа им се е продал на СЗО.

Така наречения ковид-19 е разработен в украински лаборатории с цел контрол умовете на хората по света. Така е направен, че един малък процент хора които нямат отговор да бъдат затрити и това обстоятелство е факт без значение дали същите имат или нямат експериментална течност рабирай инжекция. Безсрамния Бил Гейтс ни плаши с нов по-жесток вирус/болест. Хора мислете!

Дебил, ти имаш обяснение ли? Някой ти е докладвал за какво иде реч ли? Фактите, с които разполагаме са, че вирусът е гаден и никой не знае как ще го понесе. За ваксините не мога да коментирам, не съм ползвал, но изглеждат не особено ефикасни. Всичко друго са конспиративни теории и хипотези.

Казваш "никой не знае" , а истината е че не ни казват истината...Който има уши нека слуша!

На човек, който класифицира останалите като дебил, дори и да се знае не трябва да му се казва нищо, защото току виж извадил висококалибрено оръжие или маркуч и почнал да трепе наред.

Горките хора там, нито ще получат адекватно лечение, нито нищо. Вирусът е изключително гаден, от опит го казвам, а където тепърва започва - ще ядат яко бахура. Омикронът е по-лек, но пак си е опасно заболяване на кръвта и хич не е за подценяване. Защо и как закъса света с тая гадост, още няма обяснение ...

Работата е там че чистия въздух е най-адекватното лечение. А най-неадекватното е маркуча на упоеният за да не може да диша човек. Та колкото по-африканскио лечението, толкоз по-малко последствия. Виж Танзания например.

Възстановяване на Конституцията от 1971г. Втора стъпка - Всички статуи обратно! Ето в Герасимовка Украйна руснаците поставиха обратно статуята на Ленин

Факт е че откакто Русия има ембарго и не приема никой от запада, ковида там е на изчезване.

Единство между Партията и народа! Хубаво ни беше под грижите на ПРтията , нали!

Ким изглежда забавно с маска

Политиката за нулев Ковид е политика за вечен Ковид. Цената на контролирания взрив е само висока, а на недопускането - вечност.

Заради мерките много хора останаха без възможност да си лекуват болестите, както и поради стреса им се появиха нови.

Квадратна глава

Така става след 2-ра доза китайска ваксина. Страничен ефект, но работят по отстраняването му.

И кой ги е заразил, щото, завалийките нали не им дават да ходят в чужбина? Значи някой от по-равните.

Те са в система в която хиляди могат да умрат от глад и управленито не пада, понеже народът не може да гласува, избира или пък протестира. В Северна Корая на годишна база със сигурност умират над 10 000 човека от глад и не е било проблем, примерно диктатора им да не си купи мерцедес, а да ги нахрани. Сега при 20-30 бройки, цялата държава ще бъде затворена?

Вчера 1 днес десетки. Стига вече.

Ами преценило е тлъстото жуже , че е дошло време да се възползва от международна финансова помощ за борбата с ковид . Все пак досегашното лекарство от 9гр олово което е ползвал за тая борба си го е плащал.

Тотален локдаун с елиминиране на свободно мислещите. Точно тези дето се изкават за свобода, прогрес, реална демокрация (не частична дикатура като сащ, ес) ще вземат да починат от ковида. В Китай техните войници влизат и пускат избирателно необходимите препарати в домовете на хората. Естествено, облечени са с подходящите костюмчета като за ковид. Забележете че ако човек е бездомник, го оставят да мре като куче в лайната, мизерията, без храна, чисти дрехи. Ако обаче е потенциален ковид - о цялата държава ще се втурне да няма една жерта. Нима бездомниците не хващат хепатит и той не е опасен за тях и всички околни? ... О еди кой си китаец казва че Тайван има правото на свобода и че хората са по-щастливи когато няма диктатура - опа този има от принудителна дизимфекция заедно с цялото семейство.

Ще се ползват 2 вида ваксини 9 милимеърова и 7.62 милиметрова

Гейтс и на тоя му плати...

Световните лидери избиват народите си, без да се убиват помежду си един друг. Проблема на човечеството е позволява да има зверства и потъпкване на човешките свободи, от шепа командващи лидери. Изглежда сякаш всяка страна е поела квота да намали населението си, и понеже ковида се оказа по-малко ефективен от нужното, се предприемат други мерки - като унищожаване на здравната система с възможност хората да умират от други болести като не са лекувани, форсирана война без смисъл, директно химическо унищожение както например е с българските майки - хиляди години не е имало проблем да заченат и да родят здрави деца, сега от както е смяната на режима, българките не могат да раждат, много деца са увредени. Икономическите спънки са нарочно направени. Това с цената на тока е преди войната, заложено като бомба да гръмне и да унищожи икономиката, възможността за прехрана и нормален живот. Ковида не е саморасъл, нито мерките за поробване (дето им викат противоепидимични)

И докато чичковците с бели престилки ти оправят ризката , един мормот ти увива вафличка казваш ?

Мисля че е точно обратното. Този вирус сменя властта. Щеше ли да се смени Бойко без вируса и без предизборни вълни? И може именно това да е целта и в Корея и в Китай. Да се пусне да циркулира вирус е елементарно. Единствено Танзания се опълчи и трябваше да умира президента. Изобщо, правилното е нищо, абсолютно нищо да не се прави. Болните, които са зле, на чист въздух в градинката и точка.

Ами, като няма пари да ги изхранва - ще вземе я!

Айде и тоя се включи в цирка. Интересно какво ли са му обещали.

Дали са му някоя банква сметка, да се радва там. Те парите нали се печатат на компютър вече. Може да са му показали и как ракетите могат да летят стотици километри, а целта да се вижда от сателит. Един вид влакът му или самолета, няма как да избягат. Китай ни подготвя за следващият локдаун, следваща вълна с нови измислени щамове. Сега и този циркадция. Какво единство народ и власт, като си личи че народа му умира от недохранване, а той е дебела свиня.

Айде...и тоз го инструктираха.