Жертвите на "библейското опустошение" вече са 7

Повече от 100 души са ранени, четирима от които тежко. Няма информация за пострадали българи. Много сериозни са материалните щети

Обратно в новината

Коментари - Жертвите на "библейското опустошение" вече са 7 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Я, май лудия зяспа! Вече не пише простотии и клетви! Явно е бил в цикъл до 3 часа! Утре да вземе да прочете малко история, ама да не си я пречупва през болния мозък!

Гърците, като чета, си имат туристи от разни държави.Сред загиналите са чехи, руснаци,румънци, англичани...И други националности ще да почиват там, не се съмнявам.У нас-никой!Как се докарахме до това позорно положение. И ние да им ходим , а си имаме разкошни плажове.Ако не бяха простите мутри никой нямаше да им стъпи на тесните каменисти плажове.Ама ние щото от много акъл.

Каквото и да стане в Гърция, в България - само лошо за България и само суперлативи за Гърция. Абе вие от кой отбор играете !?

аз нямам притесняния, защото въпреки библейските опустошения, въпреки Бог, въпреки вселенските патриарси, папи и други енергийни сили във Вселената, пластмасата най-накрая винаги изплува...

Значи , дори всичко да е под вода, пак ще идем в гръчко. То затова при гърците нещата вървят, защото държат на своето и го усъвършенстват.

Само олигофрени могат да се радват на природно бедствие! И добре, случичо се в Гърция, а кой ви гарантира, че утре няма да се се случи и в България? Кой? Кой ви го е гарантирал, че смятате почивката на Черно море за по-безопасна? Че е по-лошо, май никой не спори!!! И това не значи, че не си обичам България! Не обичам мутри, наглеци, простаци и селяяндури-тарикати!

На злорадстващите ще кажа - бъдете хора, това са природни аномалии, може и хората да сме си ги предизвикали,може и Бог да ги праща, но никой не е застрахован. Мир за загиналите и съболезнования за пострадалите. За коментиращите самите гърци ще кажа - имам лични впечатления и от Северна Гърция (бившите български земи), и от Атина, че и от южните островни гърци, които сами се наричат "истински". Да, особено на север работят здраво и си гледат бизнеса. Научили да простото правило , че клиентът е важен. Но има и един друг пласт. Отидете на юг или отидете да вършите работа с гърци - тогава ще разберете реалното им отношение към българите. А то е като към нещо мръсно, долно и недостойно. Съжалявам,че го казвам,но казвам каквото виждам.

не ми ги хвали гърците, ял съм им попарата доста време, това са мангалите на Европа. Жалко че природното бедствие е погубило хора, но никой не е застрахован. Но че са си гадно племе, такива са. Само да им споменеш за Солун , Кавала или друг град свързан с България и ще видиш какво ще ти се случи.

Още в ранните часове преди изгрев, времето предвещаваше потоп. Облаците светкаха без да се чуват гърмежи. Нещо ми подсказа какво следва, заплах колата и започнах да се отдалечавам с максималната възможна скорост в започналия минути по-късно непрогледен дъжд. Природата ни дава своите знаци, но съвеменният турист е загубил връзката си с природата, само гледа какво да изяде и изпие.

затова бог ги наказва

Стига с това клише библейското опустошение,защото това и други подобни катаклизми са само наченки на онова,което тепърва предстои.

На фона на огромните ви реклами, "библейското ви опустошение" е повече от жълто заглавие. Всичките ви новини са апокалиптични. Евтина сензация си правите. Дори не сте портал вече, за какъвто се представяте, само платени ли жълти новини.

В Гърция всичко ще е тип топ до дни, за разлика от нашето лайнометие. Но последните години се забелязват доста сериозни завихряния около Олимп, които обхващат и Халкидическия полуостров, който е доста планински. С водата от заливите, която активно се изпарява стават доста пороища в района. Локални. Но като имаме прдвид, че гърците масово са с дървени стълбове за енергото там - спирането на тока е редовен номер. Но пък - почивката си е почивка - няма лайна, няма бетонища и нагли мутри, просто хора. Да гърци, не извънземни японци, германци или нещо , но всичко е на 6. Лошото е , че доста народ се научи и ходи там, някои си показват магариите от сънародниците, а и става 'задръстване'.

Едно време имаше вестник жълт труд... сега има жълт Дир

“Т.нар. национални телевизии, чиито новинарски емисии и без друго приличат на криминални сводки, а коментарните им рубрики – на сълзливи социалки, не намериха за нужно да споменат и дума за палежа на колата на проф. Велислав Минеков!? Ясно, че не е джип на плажа (дъвчем темата 5 дни!?), а и още не са им посочили клошаря-подпалвач, но пък напоително ни обясниха, как футболни агитки потрошават малко градче в Словакия, а полицията открила кон, вместо нелегални имигранти в махалата на Самоков.?

Горящата кола на Велислав Минеков е отношението ИМ към нашето право на свобода и достоен живот. Мен не ме е страх, този вид "хабери" не ми въздействат и не си давам , нито си търгувам достойнството. Ще вървим заедно с хора, като Велислав към деня, в който Пожарникарят няма да успее да загаси огъня под краката си и ще плати солидарен данък заедно с бушоните си.

Бог да прости загиналите! Нека спрем да плюем по гърците. Винаги оправдаваме нашия мързел с мързела на съседите, но истината е съвсем различна. Работят си здраво хората и са общителни и учтиви. От скоро почивам в Гърция, но ми нашравиха много добре впечатление с отношението си, особено към децата.

Човече, имам къща в северна Гърция от 11 години и прекарвам там поне 100-тина дни в годината. Гърците работят 5 пъти повече от нас! Приветливи и услужливи хора са и не само "за да ти вземат парите" Имам много приятели гърци, с които не ме свързват никакви финансови отношения. Но на българите това не им пречи да плямпат под път и над път, че "гърците са мързеливи"! И най-вече това можеш да го чуеш от такива дето не са стъпвали в Гърция!

Няколко пъти през последните години съм бил през лятото на кратка почивка в Гърция. Всички хотели, където съм бил бяха относително малки, семейни. Собствениците работеха дори повече от останалия персонал, обикновено от 6 сутринта до 10 вечерта, изпълняваха всякакви функции и дейности. В България рядко някой собственик на хотел обслужва лично гостите си.

Аз съм стъпвал няколко пъти. Любимото занимание на гърците преди обедната почивка е висенето по кафенетата. След обедната почивка ... пак. Че има и работливи има.

Новата серия от трилогията - Планетата отвръща на хората.

В България по-скоро може да те изгонят от заведението ако просто се скриеш, Камо ли да поискаш да ползваш кенефа.

А що бе...ще те приютят и нашите....срещу една скромна такса от 15-20 кинта на човек:)

Бог да ги прости мъртвите. Такива бедствия взеха да стават много често. В Италия също имаше такова бедствие и в Румъния също. Както има големи наводнения и в Сибир - с много жертви, но за там никой не пише.

Още ли не се е появил някой платен ретард да напише: "Нека им, като ходят да почиват в Гърция а не идват на нашето море..."? Абе много малко пари дават тия мутри от ла.номорието бе? Бива ли да са толкова стиснати?!

по-ретардед от теб надали има. Направо си брейн-дед, така че прав ти път към Гърция - там е за такива като теб след случилото се.

Жалко за хората, времето съвсем се побърка..... П.С. Забележете на първата снимка,канала или нещо такова, което се излива право в морето.... да не плюем само по нашето море, явно и в Гърция има такива изпълнения....

В Гърция всичко е на септични ями. При зверски дъждове и погроми то те преливат. Не е като при назе, където директно изтича в лайноморието.

Имам къща в Гърция и прекарвам там почти 1/3 от годината....познавам устройството на крайбрежните селца и градчета. Това, което виждаш на снимката не е отходен канал, а река. Тези реки слизат от планината над селата и в частта, която преминава през самото село обикновено са направени бетонни корита точно за да не прелива при порои. Тези реки се вливат в морето. Никъде няма да видиш канализация да се излива в морето директно.

Четете какво печатате по заглавията. Толкова ли ви мързи?