Кои са жертвите на кървавата атака в Париж

Френските власти разпространиха подробна информация за самоличността на 12-те жертви на нападението срещу редакцията на сатиричното издание "Шарли ебдо".

Обратно в новината

Коментари - Кои са жертвите на кървавата атака в Париж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Еее, ари хванете ги най-накрая тия и ги убийте.

Ех Волински ,Волински пак ли вие ?

Европа скърби за загиналите. Къде беше и къде е същата тази европа, когато френските самолети денонощно бомбардираха Либия и избиваха деца и старци? Или тези не са хора? Къде е европа и сега когато французите обявиха, че ще подкрепят идил с оръжие? Що за перверзен морал и двуличие е всичко това в европа!

+1

...със смесени чувства чета написаното по повод разстрела на тези, за които си е било вид развлечение да се гаврят със вярата на хората и християни и мюсюлмани...тук чета че били левичари осемдесетгодишни... аха...ако е унищожено едно комунистическо кагебиско гнездо във Франция като нищо ще викна Аллах акбар...

Да се готвят британците, дето ги е страх от българи и румънци ама като видят чалма припадат от умиление. Двулични копелдаци.

Там да си ги дондуркат и да си ги обичат. Могат и френска да им правят. Щото са толерантни, цивилизовани и имат свобода на словото.

Ще жънеш бури! Поклон пред паметта на невинно убитите! Но когато петлето Саркози бомбардираше Либия, пукаше ли му за загиналите либийски мъже, жени и деца? Пукаше ли му за съсипаната инфраструктура и жилищни комплекси? Пукаше ли му, че опустошава една модерно изградена държава и съсипва държавното й устройство? На следващото петле Олан, пука ли му, че върши същото в Ирак и Сирия! Не, и двете петлета, като изключим жените с леко поведение, ги интересува само ПЕТРОЛА! За това, с чиста съвест да им пикая на демокрацията!

КОЙ изнасили Кадафи край канала, и му пусна куршума в лицето ? КОЙ беше тос герой? Пратиха го да учи "Международно право", в Харвард !

Абе то и на Волен не му пукаше като подкрепи ДПС..

внимавайте и вие, че тука ако знаете с какви талибани сте се забъркал, тия са невинни в сравнеие с тях!

каза, че няма да ги спират ислямистите. Вместо това спират българите. еми , да беше друго, да им го набия в главите, ама то пусти акъл!

ТЕ ВИ ГЛОБАЛИЗАЦИЯ, ТЕ ВИ МУЛТИКУЛТУРНОСТ, ТЕ ВИ СВОБОДНО ДВИЖЕНИЕ, ТЕ ВИ ПРАВА И СВОБОДИ, ТЕ ВИ ТОЛЕРСТНОСТ, ДРАГИ ЕВРОГЕЙЦИ!

ИНТЕРЕСНО МИ Е КАК ИЛЮМИНАТИТЕ РАЗПОРЕДИХА ВЕДНАГА ИНФОРМАЦИОННИЯ ПОТОК В ОПРЕДЕЛЕНА ПОСОКА. ОТ ВАШИНГТОН ДО СОФИЯ. АПРОПО, АКО НЯКОЙ ОКАРИКАТУРИ ХРИСТОС, КАК МИСЛИТЕ ЩЕ ПОСТЪПЯ? ЗНАЧИ Е ВАРВАРСКО ДА СЕ СТРЕЛЯ, А НЕ Е ВАРВАРСКО ДА СЕ ПОДИГРАВАШ С РЕЛИГИОЗНИТЕ ЧУВСТВА НА ХОРАТА?

А ислямистите могат да си позволяват обиди и карикатури за християнството??Тоест вие сте много тънкообидни,но за християните може да се бъзикате както ви е удобно!?

А кога ще ни разкажат за 140 те пакистански деца, избити от талибаните преди коледа? Или за десетките хиляди, умиращи на месец в Либия, Ирак, Сирия, Украйна и др. в следствие на вандалската намеса на "Западният свят"? Не е ли малко лицемерно?

Цяла западна Европа нададе вик какво ужасно престъпление е извършено.А къде бяха когато фашистите в Одеса изгориха живи хора в профсъюзния дом,убиваха ги с тояги и ги хвърляха от етажите!!!Лицемери,къде бяхте тогава,нима тези невинни хора не заслужаваха подкрепа и морална солидарност??Защо мълчахте всички и в България и във Франция и в САЩ?

Ами цяла западна европа искаше скалповете на Садам,Кадафи, Асад.... И резултата май е добър само за САЩ?

Каквото повикало, такова се обадило. Смешен плач.

Рисунка = Калашников? Цивилизовано наистина.

Не ме кефи каква ви е държавата - ще я унищожиме, за да си направите нова! Това цивилизовано ли е? Щото това направихме в арабския свят.

Европа е под прицел, защото е ясен пример за хората, които тия варвари управляват в халифатите си, че има и друг живот - по-спокоен, по-подреден, по-честен, по-богат. И бягат от халифатите им. Затова я мразят. Цивилизованата част от света е атакувана от типове, които намират гениталното обезобразяване за приемливо, шариатът - за право, пребиването с камъни - за справедливост, рязането на глави - за благодеяние, а слушането на музика - за престъпление. И все пак се намират хора, които смятат , че затова не са виновни тия, които обезобразяват, секат глави и взривяват църкви, а цивилизацията, която не прави това. Недопустимо е хора, които живеят в тая цивилизована част на света да изтъкват като причина за посегателствата на шайки средновековни варвари не тяхното убожество, а именно собствената си цивилизованост.

"Войната е отрицание на истината и хуманността. Не става въпрос за убиването на хора, тъй като човек така или иначе един ден си отива, а за съзнателното и упорито разпространение на лъжи и ненавист, които малко по малко пускат корени в хората."

ИНТЕРЕСНО МИ Е КАК ИЛЮМИНАТИТЕ РАЗПОРЕДИХА ВЕДНАГА ИНФОРМАЦИОННИЯ ПОТОК В ОПРЕДЕЛЕНА ПОСОКА. ОТ ВАШИНГТОН ДО СОФИЯ. АПРОПО, АКО НЯКОЙ ОКАРИКАТУРИ ХРИСТОС, КАК МИСЛИТЕ ЩЕ ПОСТЪПЯ? ЗНАЧИ Е ВАРВАРСКО ДА СЕ СТРЕЛЯ, А НЕ Е ВАРВАРСКО ДА СЕ ПОДИГРАВАШ С РЕЛИГИОЗНИТЕ ЧУВСТВА НА ХОРАТА?

И как ще постъпиш ако някой окарикатури Христос?

Ами аз ще се моля за него или поне ще се опитам. Защото Господ няма нужда човек да го защитава, Той може да се защити сам!

Докато при диктатурата хората са НАЯСНО с обстоятелството, че са потиснати и контролът ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се поддържа чрез сила, при режимите на представителна демокрация социалната система е стабилна, тъй като КОНТРОЛЪТ върху информацията се извършва тайно, за да МОЖЕ хората да ВЯРВАТ, че живеят в свободен свят. За да се определени РЕАЛНОТО ниво на прозрачност и на плурализъм на информационната система на една страна, която нарича себе си демократична, е абсолютно ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се разбере кои са собствениците на вестниците, телевизионни и интернет канали (сайтове) или тези, които представляват Борда на директорите. Този обикновен контрол е в състояние да РАЗКРИЕ например в страните от Западна Европа и САЩ, определени като демократични, - че информационните източници са концентрирани в РЪЦЕТЕ на обичайните големи финансови и индустриални групи. Медиите НЕ са независими и НЯМАТ задачата да откриват и съобщават истината, а да ПРЕДСТАВЯТ света така, както "те" ИСКАТ да бъде ВЪЗПРИЕТ.

Нещо чувствам, че смехът замлъкна. Защо ли? Нарисувайте нещо смешно да се посмеем бе. Явно нарисуваното не е било смешно и сега си даваме сметка за това.

рисуването е смешно... Убийството на хора не е! Затова днес не е смешно. Правиш ли разлика?

Обаче фактите говорят, че не за всички нарисуваното е било смешно! Долавяш ли разликата?

Нещо не те разбирам. Би ли ни светнал? Не, няма нищо смешно в дебили с автомати. Е ?

Явно не им е било смешно на дебилите. Нарисувайте нещо за да се засмеят де.

повече от всякога трябва да сме до емигрантите че се чустват заплашени.трябва да ги предпазим от фашистите и расистите.

Повече от всякога трябва да сме до емигрантите, но с истинското учение, защото хомосексуализма и разврата не са алтернатива на мохамед, но Христос е.

Нека не забравяме, че първият значителен терористичен акт в историята на човечеството, който над 50 години остана ненадминат по жестокост и брой жертви, беше комунистическият атентат в църквата "Св. Неделя" с над 150 убити и стотици тежко ранени!

първият "акт" е бил доста отдавна - и са били убити почти 25% от човечеството. Каин е убил Авел!

Комундетата са наследници именно на Каин, а и организаторите и участниците в този терористичен акт също са били от каиново коляно!

Това е война против цивилизацията. На война като на война. Тези индивиди не трябва да се смятат за човешки същества и трябва да бъдат унищожавани безмилостно, както и техните поддръжници. В противен случай никога няма да има мир и спокойствие, а вечна агония, безпомощност и страх.

Да отидеш твърде далеч, е също така лошо, както и да не отидеш достатъчно далече.

Логиката ти е 1:1 с тази на терористите! По нищо не се различаваш от тях.

Това думи могат да излязат от устата на безбожен и човекомразещ индивид. На практика господарят в сянака и на теб и на ислямистите е един и същ - затова и "плода" ви си прилича.

Във Франция няма пълна свобода на словото. Това са химери. Г-н. К О Й чувал ли е за Диодоне ?

И я сам го виждала, Ленина жиф, но не сам му рисувала чарковете! Френските дупета, са ти завидели, зарат твоите мили секс-авантюри! една баба в трета буйна младос

Никога не съм виждал по-голяма неграмотност и малоумие.

После ни расправяй за исживелиците си? Сонети ще запееш, нема да съжалрявяш !

После ни расправяй за исживелиците си? Сонети ще запееш, нема да съжалрявяш !

В момента Франция е разтърсена по такъв начин, по какъвто атомна бомба може да разтърси една държава. Засегнат е един от най-важните СИМВОЛИ на Франция - свободата на словото и печата. В България няма свободата на словото и печата. ЕС потвърди многократно това, че в България няма реално свободата на словото и печата. Самозапалванията в България е ВЪЛНА от самоубийства чрез самозапалвания на ОБЩЕСТВЕНИ места, които станаха ФАКТ на фона на Антимонополните протести в началото на 2013 г. Лидия Петрова, 38 годишна жена се самозапали на 3 ноември 2014 г. ПРЕД сградата на президентството. Френските медии показат ли това, а и България само мълчи за тези въпроси, има ли реално свободата на словото и печата, защо има самозапалвания на десетки хора. България да е разтърсена по някакъв начин от това, не тя само си мълчи и крие това.

Бог да ги прости хората... За съжаление ще бъдем свидетели на мноооого такива екзекуции докато сме толеранти към нетолерантните

Всяка следваща година е по-кървава и просташка от предходната...на къде върви светът?