Норвегия почете жертвите от атентатите с парад на розата

Над 150 000 рози, вдигнати към небето: така жителите на Осло, които се стекоха масово в пристанището в центъра на града, избраха да отдадат почит на 76-те жертви от двойния атентат в петък.

Обратно в новината

Коментари - Норвегия почете жертвите от атентатите с парад на розата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Срещу насилието с цветя.. а дано хора, дано света стане по-добър.

Единственото което е прозрял този убиец изверг-шизопсихопат е че Европа бавно но сигурно се ислямизира, процес естествен и необратим поради ярко изразения демографски срив на континента-но това е нормално, преди векове европейци завзели земи индиански, турците завзели земи византийски, българите до ден днешен експлоатират земи тракийски, така че по рано това вече се е случвало многкратно. В безсилието си да се противопостави безпомощният злодей е избрал най-нелогичния, но същевременно най-лек начин да унищожи своите си сънародници-способ характерен за комплексиралите зли нацисти.

Филантропи като теб е добре пък да почнат да колонизират космоса, тъй като реално нямат представа на къде вървят нещата на Земята. Станалото е наистина ужасно, но това е отражение на предстоящото. След като правителствата на ЕС станаха свръхтолерантни, успоредно с това народите на Стария континент се насочиха към другия полюс и е факт, че национализма се възражда. Единственото нещо, което е нужно, е един нов Хитлер, който да се възползва от ситуацията. За жалост или не това е реалността - Европа е вече тиктакаща бомба със закъснител.

Слабо знаеш историята, хора като Хитлер станаха причина за имграцията в Европа, Хитлер глупака комплексар унищожи своя си народ във войната и сънародниците му след войната бяха принудени да поканят гасарбайтери от Турция, същата история се повтаря днес поради демографския срив, ами за икономиката са нужни млади работливи хора от изтока, а не мързеливи дебили, които и деца да правят ги мързи или са загубили способност, ето това е истината, която се страхувате да изплюете.

Ти си мн наивен ако смяташ, че народите на зап. Европа гледат безучастно на ислямизацията на континента. Този терорист е първата птичка. Бъди сигурен, че ще следва продължение... Лично аз осъждам насилието под каквато и да било форма. Страхувам се, обаче, че ще сме свидетели на още подобни трагедии, ако правителствата не вземат бързи и адекватни мерки за ограничаване на имиграцията.

Правителствата не от любов приемат имигрантите, а от жизнена необходимост, защото там няма кой да изпълнява нискоквалифицираната работа. В България 100 работещи днес издържат 85 пенсионера, утре 100 работещи ще са длъжни да издържат 150 пенсионера, е как ще стане това, невъзможно е даже ако пенсионната възраст стане 75 години. И България скоро ще кани гастарбайтери от изтока, стига малко икономиката да се пооправи. Бавно но сигурно тук ще дойдат хора от изтока, след като тук отдавна децата се раждат изключително рядко, това се нарича самопогубване на нацията.

По-скоро е като да отидеш и да избиеш младежкото ДПС...

Крайния либерализъм води до краен радикализъм като логична самозащита. Тероризмът срещу собствения народ обаче не е решение, мишената би следвало да е друга...

ако ще и оная работа да ми вдигнат се туи *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Сега в Норвегия, скоро и в други държави.....

Прав е човека, Скандинавието беше като сълза чиста, а сега са бетер Франция....Само Финландия прави изключение донякъде, при другите три държави нещата вече са неспасяеми.

От поведението на хората най-много ме дразни двойния аршин в оценките . В Норвегия са убити 80 души (за пръв път от 100 години) ! Целия свят трябвало да жали. И правилно! Но в Ирак например, всеки месец през последните 10 години взривяват по стотина души. Някой да реагира? Не! Значи норвежците са някаква висша и ценна раса, а иракчаните са като хлебарките !!!

иди да поживееш в Ирак и после малко в Норвегия и ще разбереш защо!

Егати простотията, тъп ли си се родил или затъпя с годините?

Абе главчо, като поживееш в Норвегия и после в Ирак (или обратното), с какво се променя стойността на един живот. Или може би и ти се смяташ за един от "ценните" индивиди, а хлебарките из Азия и Африка да мрат. Това е най- безмозъчния и тъп расизъм, който съм виждал.

Кольо, по принцип си прав за двойния аршин. И че трябва да сме човеколюбиви. Но факт е също, че хората сме много различни. Има раси, които са допринесли много за развитието на човешката цивилизация и други, чийто основен и не рядко - единствен - принос е увеличение числеността на популацията. Затова за първите скърбим повече... И в крайна сметка сме част от Европа и е нормално да сме по-съпричастни към болката на европейците.