2-ма загинаха, 6-ма ранени за 20 минути до София

Две тежки катастрофи станаха само за 20 минути край София, взимайки две жертви, а шестима са пострадали.

Обратно в новината

Коментари - 2-ма загинаха, 6-ма ранени за 20 минути до София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нещата по пътищата са такива, каквито са в цялата държава: Неспазване на законите и чувство за безнаказаност, просташко поведение и незачитане на дргите, безумна самонадеяност и безотговорност. Защо се толерира карането на мотори с 220 км. по основните булеварди в столицата??? Онзи ден на Ситняково имаше инцидент с такъв мутант и две жертви като резултат. Когато си дадем с/ка за това положение, няма да се учудваме на случващото се по пътищата...

Много мутанти има по пътищата и човек трябва да кара с повишено внимание и на безопасна дистанция. Но каквото и да приказваме, основният виновник за ситуациата по пътищата е държавата в лицето на съответните органи. Човек остава с впечатлението, че нарочно не правят нищо и ги няма никъде, където има нужда от тях, а само безучастно наблюдават и броят труповете. Достатъчно е човек да застане на централно соф. кръстовище и да наблюдава преминаващите коли. Само като гледа маниера на каране и хората , които шьофират, може без угризение да отнеме книжките (в някои страни арестуват и колите) на поне 30% от тях. Странно е това безразличие и безхаберие на полицията, толкова странно , че чак подозрително...

Владайски,пътищата са държавни и ще си минаваме от където си поискаме.Ясно ли е? А колкото до недобросъвесните шофьори ги има на всякъде. Интересно ми е с каква регистрация са били катастрофиралите автомобили?!

PK и СО !!!

Разбирам. Най-доброто решение е да се присъедини Перник към София. Тогава перничани ще мирясат и ще си стоят повече в техните квартали, вместо да се блъскат в другите. А тези от Кюстендилско и Благоевградско по-бързо е евтино ще достигат София. От това всички ще спечелят.

Мн сте ми смешни всичките, дето мразите Перник. Как областен град ще се присъедини към София??? Освен това да не си мислиш, че изгарям от желание да пътувам всеки ден: ако имаше работа в града щеше да е друго - това е проблема!!!

В България има малко шофьори и много комплексари, които участват в необявено рали по пътищата. На тях не им пука за никого и е абсурдно да се очаква да се съобразяват със закона, още по-малко да предвидят грешката на друг с цел колективно да избегнат инцидент. Освен това има втора категория шофьори, които са най-големите некадърници, изкарват си парите с транспортиране на хора, защото с друго не могат милите, по 20-30 години го работят това и ОЩЕ НЕ ЗНАЯТ КАК СЕ КАРА, та затова насила им боядисаха колите в жълто! А иначе никой от отворковците не се хвана да изкара няколко медала за България. Има толкова ралита, формула и какво ли не....

През зимата имаше също катастрофа между лека кола (румънска) и ТИР, който се движеше по пътя Самоков-София в забранения интервал. Няма ли кой да контролира тези камиони?

АМАН ОТ УЖАСИИ

Имам лошото чувство,не в нашата мила Родина се провеждат курсове не за водачи на мпс,а за пилоти,които да участват във Формула 1?ХОРА,осъзнайте се!Обръщам се специално към МЛАДИТЕ.ПРЕСТЪПЛЕНИЕ Е ПРЕЗ НАСЕЛЕНО МЯСТО ДА СЕ ДВИЖИТЕ С НАД 80км/ч,ДА НЕ ПРИЗНАВАТЕ НИКАКВА МАРКИРОВКА.НИМА СА ВИ УЧИЛИ ДА КАРАТЕ ПО ТОЗИ НАЧИН??ТОВА,ЧЕ ЖИВЕЕТЕ В ДЪРЖАВА СИНОНИМ НА АНАРХИЯТА НЕ ВИ ДАВА ПРАВОТО С ДИВАШКОТО СИ КАРАНЕ ДА ОТНЕМАТЕ ЧОВЕШКИ ЖИВОТИ?!

Отделно по пътят София-Самоков е забранено движението на тежкотоварни автомобили в периода 14-19 часа. Какво е търси този камион по това време в този участък?

Дано се оправят децата. Те не са виновни, че бащите им са идижти.

nesto ujasno e na vladaq :(

Крайно време е да се направи този скапан път през Владая. Или поне да се раздели с една мантинела, толкова ли е трудно???

Че хората карат несъвестно по пътищата да така е - факт.Обаче за всяко нещо си има причина и е в следствие на някакъв първоизточник.Говоря за това,че управниците предлагат такъв живот на хората,който им влияе най-вече на нервната система и на психиката им.От което следва и поведението им по пътищата да е такова.Пък и достатъчното кратери по пътищата спомагат за прозшествията - са да не се лъжем, че в КАТ и с 10 км да караш и да стане ПТП се пише несъобразена скорост,а не огромна дупка на пътното платно.Данъци, винетки фишове паричките къде се влагат А?Не е правилно хората да се настройват един срещу друг каквато е целта на управляващите(които и да са те)това им е най-единодушната теза която защитават тия и ония управници.Хората са достатъчно смачкани,та затова им се получава инак ще е интересно ако имаме здрав и сплотен народ.

Кофти гледка, жал ми е за хората, всеки ден минаван по този път, просто мал шанс :(