Жертви и ранени след масови стрелби в САЩ през уикенда (снимки)

Нападения бяха осъществени в неделя в презвитерианска църква в Калифорния и на оживен битпазар в щата Тексас

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нали там е голямата демокрация и хубав живот?

Стига с тези украинци! Народът ни тъне в мизерия, а ние "ревем" за тях.

Демоничните медии отдъхнаха: най-после бял атентатор: "Отново ще натиснем копчето на расовите войни. И ще отнемем законното оръжие на свестните граждани." В Австралия конфискуваха оръжието под предлог атентат на подобен и сега ги вкарват в лагери, които не искат ДНК инжекцията. Въоръжен не може да бъде сплашен от масонска " полиция". Бърка им в гъза Втората поправка на глобалистите.

Бойци от Азовстал навярно...

Нормален ден в мултикултурната кочиня

както е тръгнало ще се самоизтрепят

Тея нямат търпение да дойде уикенда та да се хванат за пищовите.

„Масови стелби в САЩ“ ? Луди ли сте или нас правите на луди ?

Този от Бъфало е носил символ използван от Азов - челното слънце. Символът е всъщност фашистки и идва от 3тия райх. Същия олигофрен е оставил и 180 страници прокламация за превъзходството на бялата раса.

Пуцайте здраво После ще броим труповете

Развихрянето на демокрацията в САЩ продължава!?

Ъхъ ,"върховенство на правото " - на кое точно право ?! Да ни унищожат икономиката ,селското стопанство , образованието и здравеопазването и да предизвикат демографски срив ...за 30 години да ни превърнат в европейска бананова република ? Да бомбардират съседна държава с обеднен уран и да я разпарчат, да водят всяка година от съществуването си по две агресивни войни, да крадат арабски нефт,да избиват милиони заради тези кражби, да извършват подривна дейност чрез купуване на национални предатели и цветни революции . Да не признават международното право а да налагат свое такова , унижаващо другите народи и държавния им суверенитет. Краварското "право" на големите канонерки с хвърчила на борда, фалшивите им избори и деградилата им "ценностна" система. Kолко промит мозък и идиотски манталитет трябва да имаш, за да се поставяш в положение на предан роб и апологет на световните сатрапи. Що не се заселиш в някое краварско гето а се напъваш и България да стане гето.

На тези враг не им трябва. Сами се оправят.

В Сащ почти всеки жител притежава поне едно огнестрелно оръжие. Убийствата ще продължат и ... Наближава момента, когато ще се приеме закон, който ще забрани огнестрелното оръжие в САЩ. Който притежава такова, ще трябва да го предаде доброволно в срок от 30 дни. Ако не бъде предадено, притежателят на огнестрелните оръжия ще бъде подведен под строга отговорност, глоба, отнемане на имуществото и затвор. Това оръжие ще бъде дадено в помощ на Украйна. Това ще стане ....

Там хората не са робчета като нас и сатанолибералите го знаят.Отделно правото да носиш оръжие и да се защитаваш от незаконни действия на правителството е гарантирано в Конституцията.При положение че им се забрани да имат оръжие никой няма са го спазва, а който отиде сс го отнеме ще се изправи срещу много добре въоръжен и крайно решителен гражданин.Иначе демонократите отдавна мечтаят да забранят носенето на оръжие в САЩ.

Остави го "Краваристан", както наричаш САЩ. По–добре гледай руската смрадлива дупка, която цялата е цъфнала и вързала, както има една приказка. Съвсем скоро ще загубят войната в Украйна и кремълското джудженце ще падне от власт. Операцията вече е задействана.

Гледаме я. И я сравняваме с демократична Бълхария.

От същества от женски пол акъл не искам. Бяхте допуснати да управлявте в ес и в сащ и се вижда до каква кочина доведохте света, така че съветите ги даван на някое друго същество от женски пол, Коментарът ми е по темата, а твоят показва, че имаш петолъчка в мозъка. Да не харесваш говедарите,. не означава , че обичаш ватниците.

"същества от женски пол" управляват, защото в Европа няма истински мъже.

Я напишете колко застреляни има всеки ден в Чикаго и от каква раса са извършителите и потърпевшите.

Скачат цените и се започва със стрелбите в САЩ!! Страната на чудесата!!

ако един бял не гръмне 2-3 черни през уикнеда, то седмицата му ще тръгне накриво! Нали трябва да се уравновесява раждаемост и смъртност?

В случая е азиатец, но има ли значение, мулти култи моделът на принудително съжителство без обединяващи фактори за общността не работи. Гарантирано от 5 000 години.

Е-хе, наркоманите в Краваристан не се спряха!!! Това е пореднен ден със стрелба и избити... Откакто дядката байдън дойде на власт, в сащ има отгромен ръст на престъпността. Статистика от 2021 г. : 689 масови стрелби със 702-ма убити и 2823 ранени, отделно има 24 хиляди убийства с огнестрелно оръжие и 23 хиляди самоубийства... СТрахотна държава, няма що.

Е друго си у млуадежкио у Перник да се наливаш с домашна ракиа.Аре бегай у лево селяк завистлив.

Мич, от Мичка ли идва? :)))) Бегай ти бе, бърсач на негърски задници.

Вдигай краката!

Ето това е демокрация. Стреляш само по своите, а руснаците са фашисти, защото стрелят и убиват хора от други държави - Украйна, Грузия, Молдова и т.н.

Сталин на времето си е мислел , че "демокрация" з,начи волята на народа, докато Рузвелт не го е светнал, че "демокрация", това е волята на американския народ.

Америка, чао.

На американските олигофрени не им трябва война. Сами се ликвидират.

Трябва им, много при това, за да се насочва вниманието от вътрешните пробеми към общи външни врагове.

за убийството на българи в Одеса.Забрана българския език и български имена,както и много други антибългарски деяния на укрофашистите, тези които подкрепят Киевската хунта са Предатели на България

с предадоха на руснаците с бяло знаме

В САЩ се води въоражен граждански конфликт всяка година от престрелки загиват 30 000 души без външна намеса, в тази страна войната е по сериозна отлолкото в Украина и време Европа да наложи санкции докато гражданска война не бъде прекратена, трябва да де спре вноса на газ от кървавата система която подържат корумпираните политоци в сащ, и корпорациите им не зачитащи и минимални стандарти на цивилизационни норми

Щатите са 500 милиона.Я сметни на глава на население колко се пада и сравни с БГ кочината.

500 милиона? Ти яката си ги съченяваш. България беше прекрасно място преди да дойде модата и съветниците от извън европа

Имаше един филм "Чистката",май трилогия беше.Та натам отиват нещата.Понякога филмите предсказват бъдещето мамка му ))))!!!!!

Чао Америка, чао чао

Слава Украйне джендъри прости! Не знам защо Путин още ги жали ами не ги емне с редовна армия и да ги приключи за седмица.

Е, да са живи и здрави братята хамериканци. Нека да им погледаме сеира, защото който нож вади на света - от нож умира!

За колко болни хора става дума.... Все пак да не забравяме че сащ е създаден от престъпници, курви, и отпадъци на обществото.

Навремето ги слушахме от едни дето им викаха агитатори. В момента няколкото платени руски това по-надолу ги повтарят едно към едно. Пък се разпадна Съветския съюз. И най-зле живеят обикновените хора именно в няколкото уж социалистически държави.

Викаш друго си е да печаташ зелен амбалаж и да налагаш санкции на тия, дето имат собствено мнение?!

Простите селянчета като теб, като ги назначат за тролове с пари от нашите джобове, ще се престараят до степен да да станат смешни. И жалки до там, че да ги съжалиш, че са толкова умствено ощитени горките. Но някога ще научим имената на тия, живяли за наша сметка. За да ги заплюват откъдето минат.

В процентно съотношение в щатите живеят много повече скитници и гладуващи от колкото в Русия. За педалите и откачените да не говорим.

Първичен знак на белшевик. Ако някой има друго мнение веднага е агент на Путин и пие всяка вечер водка. Проверете вечерта дали такъв не ви се крие под леглото. Истински либерален демократ.

е скрита диктатура зад нищо не означаващите думи свободен пазар и демокрация Дерзайте тъпунгери

Си е явна диктатура. И какво правим?

ТАМАН СЕ ЗАКАЧИХТЕ ЗА НАС .... И ПРИ НАС ЩЕ ПОЧНЕ ГРАЖДАНСКАТА ВОЙНА ... СМЯТАЙТЕ ЧЕ ТАВ ВЕЧЕР ЩЕ ИМА КОКТЕЙЛИ МОЛОТОВ И БОЙ С КАМЪНИ МЕЖДУ РЕПУБЛИКАНЦИТЕ И ДЕМОКРАТИТЕ ... ПОНЕ В 20 ГРАДА

То, така се почва с формален повод. И в Ливан уж фактически гражданската война е почнала от бой и стрелба на сватба.

един типичен "Уикенд" в САЩ, световен пример за "демокрация" на там ли отиваме и ние? жалко за хората

Добре, че при нас не се продават свободно оръжия, защото вече щяхме да сме 4 милиона.

Че Байдън подкрепи черните,Накараха полицията да коленичи пред наркотрафиканти. Негрите грабиха магазини.Създадоха Черна гвардия,въоръжена. Сега искат Вирджиния,Луизиана и Южна Каролина за да създадат Нова африканска република. Америка подкрепя фашистката хунта в Киев и е естествено млади хора да последват тези страхливи убийци

БЛМ, колениченето пред семейството на оня бандит-наркоман, създаването на стипендия на негово име, подкрепата от кметовете-демократи на негърските грабежи в редица градове и щати. Напук на бай Дончо и само и само да го бутнат направиха какви ли не дивотии, начело с оная бабка от сената, с бай Дън и други, орязването на бюджета на полицията по места. Когато полицията арестуваше за грабежи и терор, на другата сутрин по заповед на кметовете блм-ците ги пускаха, което създаде чувство за безнаказаност в бандитите. Това трябва да избие някъде. И избива, за съжаление винаги страдат невинните.

АМЕРИКАНЦИТЕ УПРАЖНЯВАМЕ КОНСТИТУЦИОННИТЕ СИ ПРАВА ...... ГЛЕДАХ КЪРВАВОТО ВИДЕО СНИМАНО ОТ УБИЕЦА ... ТОЯ СИ Е ЧИСТО ФАШИСТ ... СЛЕЗЕ ОТ КОЛАТА И ПОЧНА ДА ГИ УБИВА НАРЕД .... НИКАКЪВ ШАНС НЯМАХА ХОРАТА ....

Къде го има това видео, че навсякъде е свалено? Тоя бил писал и той манифест и разправял, че бил вдъхновен от Брентън Тарант в джамията в Нова Зеландия.

Вива САЩ, Вива Америка, Вива Световните Терористи ! Вива американския ред, вива американската Свобода, Вива американския начин на живот ! Ние ще хвърлим всичкото злато на САЩ, цялата сила на САЩ за измамване и оглупяване на хората от социалистическия свят. Незабелязано ще подменим човешките ценности с фалшиви. КАК? Ще намерим единомишленици в тези страни и Русия. Ще разгърнем грандиозна по мащаби разложителна работа, ще изтръгнем социалната същност на литературата, ще насърчаваме автори, които втълпяват в човека култ към секса, насилието, садизма, предателството - тоест безнравствеността. Нужни са писания, осмиващи естествеността и почтеността като архаични отживелици. Простащината, наглостта, лъжата и измамата, пиянството и наркоманията, животинския страх сред хората, безсрамието, доносничеството и още много пороци заложени в човека трябва да се раздвижат.Така ще разклащаме поколение след поколение, ще предизвикваме ерозия и развращаване на младежта. Ще създадем човек с консумативна психика на елементарен потребител. Всичко това ще извършим под девиза: "ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА И ГРАЖДАНСКИТЕ МУ СВОБОДИ” Фостър Дълес 1956

УБИЕЦА НА НЕГРИТЕ ИМАШЕ ЕМБЛЕМА НА ГЪРДИТЕ ЧЕРНОТО СЛЪНЦЕ .... ЗНАКА НА БАТАЛЬОНА АЗОВ ВЕСТНИКА НА БСТАЛЬОНА АЬОВ И ТОЙ СЕ КАЗВА ЧЕРНОТО СЛЪНЦЕ ..... НЯМА ФАШИЗЪМ В УСА И УКРАЙНА :)))

е с нацистката свастика Черно слънце като на Бандеровските фашисти от Айдар и Азов

Парадоксалното е че в щата с най- лабав режим на оръжие - Тексас жертвите са най- малко. Ине само при тази стрелба.

Какво ни занимавате с глупости?!

За Хамериканците ЕДИН ПО ЕДИН ДО ЕДИН!!! АМИН!!!

Бог да прости!

Като гледам и там като и тук са яко стресирани и ги избива на насилие, ама понеже си имат пушкала на килограм, могат физически да се изпотрепят, а ние само се мразим. И Кали, и Тексас (най-вече), са си диви южнаци. Яд ме е, че навремето не запомних как е на тексаски шопското "Първо бием, после питам", ама е so Texas. В щатите какъв вулкан клокочи, просто не е истина! Кога ли ще избие на повърхността и ще се изсипе върху главите им!

18 годишния убил 10 негра в Бъфало, съвсем легално си бил купил пушката.. ама нямал право да си купи една бира, че бил непълнолетен! До какво води нередовното пиене!

Гражданска война в Щатите. Не се понасят по между си и се избиват. Не могат да се разберат, кой точно превъзхожда всички останали и има право да ги убие, и кой е непълноценен и има право да бъде убит.

не не ми жал не ни занимавайте в упадъчния пиндостан.

Тия са като руската армия, врагове не им трябват.

Нацизма. Със знаците на Азов са. Нацистките. Ама уранодобива ви затваря очите.

Демек и в САЩ като в Украйна, само че "на частно" и само през почивните дни!

Представете си ако в Русия или в България беше позволено да се купува и носи свободно оръжие какво щеше да бъде и дали политиците щяха да бъдат толкова нагли!

Щяха, нали и те ще имат патлаци, от по-скъпите.

Пак си помисли! Най-скъпия пищов срещу няколко милиона обикновени - макаров напр!!! Ще се посерат всичкото политик! Те и сега се наакват при многохиляден протест!!!