Коментари - Честваме 8 март: Международен ден на жената | Днес.dir.bg

Честваме 8 март: Международен ден на жената

Международният ден на жената започва да се отбелязва в началото на 20 век в Северна Америка и Европа като ден за защита на правата на жените.

Обратно в новината

Коментари - Честваме 8 март: Международен ден на жената | Днес.dir.bg

Коментари

Моята жена, да е жива и здрава, винаги казва не. После като поразмисли малко се съгласява и казва да.

Хората не трябва да бъдат делени по полов Признак ! Всички сме равни !

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, СКЪПИ МАЙКИ, ЖЕНИ И ДЕВОЙКИ! Пожелавам ви здраве и много усмивки. Бъдете жизнерадостни, весели и щастливи в този наш съвместен живот.

все нещо трябва да разваля хубавите снимки, все нещо трябва да грози хубавите картинки, запазена марка и авторски права са това

Сега е моментът да проличат истинските мъже, а не тези със жълтото около устата... Нека поне един ден в годината се признае, че жените с по-красивата стана на човечеството. Без техния усет за красота, за уют и нежност, мъжете щяха да са много нещастни.

Уважавам, харесвам и най-важното считам жените за равни! Жените и мъжете се допълват и в това е красотата и смисълът на различията между половете. Никога не съм разбирал изказвания, в които има сървенование между половете, хипотези какво биха били едните без другите, кои са по и т.н. А когато прочета нещо подобно от "жена" се скандализирам! Как може вие сама да изисквате "ПОНЕ един ден в годината признание?!?", че сте по-красива и там каквото още сте изброила?! Осъзнавате ли, че с подобни изкази вие самата се отричате от правото си да бъдете преди всичко човек с равни права?

В моята лична класация на ценностите на човешката цивилизация на :Първо място са жените и момичетата ,на второ момчетата ,на трето мъжете ,на четвърто културни и художествени шедьоври , на пето материални активи ,на шесто всичко останало.Не задължавам никой да я харесва или одобрява

Честит Ден на Възхищение, Обич и Благодарност към всички Вас, прекрасни създания!!! Всичко, което правим е с удоволствие за Вас, не е нужно да воювате за него. Вземете го с нежност! Весел празник!

Честваме еврейския празник пуриум на клара цеткин!

Някой ще обясни ли кои жени празнуват днес - тези, които са такива по пол или и по друг признак?

Празник на половото НЕРАВЕНСТВО ! С какво жените са повече от Мъжете че заслужават повече !?

А с какво са по-малко от мъжете, че да заслужават по-малко?

Изрод

Да , на всички по равно ! Без цветя и подаръци !

Заслужават повече ,защото са цветята на човешкия род.Без тях света ще студен и сив.Кошмар. Не е за мен такъв свят

Честито на тъкачки стругарки кранистки другарки

тъпите цветари ме накараха да намразя този празник - една роза колкото кило свинско, я си ............, затова за подарък си купих скъп прах да пране или нещо завързано за папкане, или вместо три рози някаква хубава тоалетна вода, за цветарите голям среден!!!!!!!!!!

Няма такъв Травестит, какъвто е Червения килим - Ангелкова в историята на правителството ни !! Еволюция по- Булгаристански ...от Крумов град ,та чак до Оскарите !!! Еваааллла , Евалллллааа, както викат братята ни византийци !

Той или тя ?? Има ли празник днес ? Да знаем ,дали да пратим по-здрави?

Едно хубаво нещо от соца...

Непознатите и не толкова познатите са по-отзивчиви и по-празнично настроени към жените днес. Докато сина ми ме подмина с колата си на улицата..

Бих желал да поздравя всички мили ,умни ,интелигентни,духовити жени ,които съм позновал и да поднеса своите извинения ,за някоя неволна моя реплика с ,която съм засегнал тяхното достойнство.Бих желал да го поздравя със следните музикални изпълнения ,които кореспондират с празника .Настанете се удобно ,сипете си уиски ,нека ушите слушат, очите да гледат сърцето да чувствува.Няма мъж ,който да не е изпадал в такава ситуация,като в първата песен """"ТРИ КРАСИВИ БАЛАДИ + превод / Three Beautiful ballads"""", """Реднекс - Прегърни ме за малко (BG subs, lyrics"""". """""Юрая Хийп - Върни се при мен (BG subs, lyrics) """"" /// в търсачката на You tube///

благодаря от името на много жени-в отговор, интелигентни,мили, силни мъже, пуснете си Historia de un amor- особено добро в изпълнение на Tonina Saputo- а относно текста и ситуациите-почти няма жена, която пък да не е изпадала в такава ситуация. Ето,затова искаме да сме силни. Понеже не можем да сме вечно млади и красиви...

Прекрасни песни,подбрани от интелигентен мъж

Само комуняги честват осми март. Почнтенните хора не го правят, защото не е необходимо. Ако уважаваш жените истински, то всеки ден е техен и е празник. Другото е лицемерие.

леле къв джендър си тииии хахахахах

В БСП има един лично признал се джендър

Забранявам ви да сте толкова тъп

Ако Пешо се чувства жена, какво правим.

Целуваш му ръка и го поздрсвяваш.

Ама аз и природата не го признават.

Жените гордо изправят глава и поемат уверено по пътя на живота.В личен план смятам ,че жените все още неизползувания творчески ,научен и развоен потенциал на човечеството.Предполагам ,че в близките десетилетия те ще заемат полагаемото им се водещо място в развитието на човечеството,във всички области.За съжаление на изток от Загреб трудно го възприемат

Все пак е празник.Това лошо ли е? Нека е честит на тези, които го чувстват като празник. Даже времето се оправи,а така и нашето настроение. Хубав ден!

Честит празник на всички истински жени. Те са най-хубавата част на човечеството. На другите НЕ.

Честит 8-ми март драга Гинке. ШИ ГИ РАЗСИПИМ

Празник като 1-ви Май - комунистиюески!

Ден празник за цветарите!

Добър вечер ма другарке добър вечер Как изпълни производствения план добър вечер но дали с това не преча на мечтите за такачния ти стан Ти мечтаеш да рационализираш производството във своя малък цех на задачите ти отговор намираш и не спираш да се трудиш ти със успех Срокове ще съкратиме Петилетката за четири години

Мила моя ти обичаш ли героя дето дава двойна норма на струга

Горкият Щерев, полудя!!!

Честит Празник На Меобходимото Зло :) Бъдете страхотни винаги!

Жените винаги земат парите на мъжете.И са по хитри.Никоя жена не са е омъжила за мъж само дето има хубави крака.И сички майки казват на дъщерите си-Отваряй си очити мами да не земиш некой като баща си .

ха ха ха ти изби рибата братттт ха ха ха наистина се смях ха ха ! Това е като онова-Учи мама за да не работиш ха ха !!!

Да, жените са красивата част от човечеството! Да са живи и здрави и търпеливи ... :) Но днес, те нямат празник! Може всеки ден, но не и днес ... Това е болшевишки цинизъм, поредното капитализиране на подмазване и голи идеи за нещо - само казано, но не и направено! Споменете си плакатите с жената на трактора ... бърррр - тя все пак ще ражда, нали!? Споменете си как всеки ден ние, мъжете унижаваме по някакъв начин жените! Споменете си, че ние правим войните! Те раждат деца, ние ги убиваме! Не го забравяйте! Ние ги вкарваме в армиите и им даваме оръжие!?, учим ги да убиват!? - тези дни какви са за тях?? Хайде спрете с демагогията!!! Всяка жена би се радвала, на Внимание, Уважение, Любов - НО ИСТИНСКИ! ДОКАЗАНИ С ДЕЛА, не с фоерверки и лигаване на един измсилен, набеден идеологически ден!

Какво не ви харесва в написаното? Или сте болшевишки другарки, оскотяли до крайност ...

Много добре написано! Пена краниската, само веднъж в годината е жена.

Пена кранистката заслужава по-голямо уважение от вас ...

В чест на 8 март ще подпишем истамбулската конвенкция

я пак

и все някой ден ще стане,светът върви напред и българските неандерталци не могат да скрият слънцето с пръст,колкото да се мислят за богове

Нали беше "комунистически" празник,бе,как изведнъж стана толкова "демократичен"?Или от някое посолство звъннаха в НПО-та???

Честит празник на всички мили и скъпи за сърцето ми жени.В голям дълг съм към всички тях.Моля за извинение и прошка "Прости любов, че те оставих да чакаш като неканен гост. Прости, че те превърнах в една илюзия. Поставих те в неонов надпис, заключих те в красива опаковка на парфюм. Обръщах се към теб с Искам, Трябва, Дай ми. Разделях те на закъсняла, неразумна, несподелена дори и тайна. Превърнах те в частици от афиш и вземах само онова, което исках. И тези късчета така примамливи оставаха безлични, защото нямаше го цялото от така магичния афиш! Окичвах се със символи, за да ме забележиш и търсех те с очи невиждащи. А после обвинявах те, че си ме забравила, изоставила отдала всичко други му. Държах се с теб надменно и себично. Забравих колко крехка си, ранима. Забравих, че се раждаш в тишина. Подобно ти на фотографска снимка едва, едва се появяваш. Незабележим контур, а сетне смела и дръзка рисуваш пейзаж неповторим. Аз търсих те, а ти била си в мен като дихание. Mелодия тъй нежна за съжаление нечута. Днес моля те за прошка! Пробудих се за теб, като кокиче в зимна утрин, показало главица в снежната преспа, напук на неотстъпващатата зима. Познах те в спомена от детството от лятна утрин, мирис на мекици, една усмивка, посрещаща ме рано сутрин и думичките "Хапвай, баба". Открих те Aз в ръката, която държах по пътя към училище. В отговорите на хилядите ми въпроси. В изплаканите сълзи от незгоди в прегръдка нежна. Намерила утеха в споделени страхове. Сега Аз знам била си винаги до мен и днес си тук в сърцето! Откривам те в миговете на родилия се нов ден. Откривам те в усмивка, поглед в "здравей" и "как си". Откривам те навсякъде около мен.

На този празник всеки може да подари цветя... Бъди различен,плати й парното!!! Бог създал мъжа, а после решил, че е способен на нещо по-добро. И създал жената. "Красивата жена се харесва на очите, а добрата на сърцето. Едната е прекрасна вещ, а другата е съкровище." Наполеон Бонапарт

Колко точно го е казал ИМПЕРАТОРА.Браво

Чест и почитания др. Путин, честит празник.

да е честит празника и на нашия Роско че го пропусна умишлено ли :) ?!

Честит празник мили дами честит празник и на всички колежки във форума да е честит и на работещите в ДИР честит да е и на Мелихата / да не те пропусна :) /Желая ви най вече здраве и много много любов и днес да сте много ощастливени!

FuckTheEU

Честит празник, мили дами! Много от вас обаче грешно мислят, че днес е денят на жената...всъщност е денят на цветарите! Честит празник, мили цветари и цветарки!

Честит празник другарки ; )

ха ха ха ! а знаете ли откъде е празника? и от кога? не е това, което си мислите! ха ха ха!

Мисля, че профила ти 00 отговаря на истината джендъре

Честит празник на всички дами! Бъдете здрави, весели и усмихнати не само през днешния ден, но и през цялата година! Виждам, че някои хора не могат да превъзмогнат вътрешно присъщата им простащина дори и на такива дати и сън не са спали за да я покажат. Имам пред вид коментари от 2-ри до 5-ти.

Дира, хубаво е по край празника да подсилите нещата с някоя и друга измислена история за тормоз на мъже над жени !

дира , от къде намерихте таз снимка да сложите бре? много църно девойчето нещо...

Колко по хубав щеше да е живота без жени .

Изказване от Третият пол

Честит празник на истинските дами по света - образовани, интелигентни, работещи и стилно облечени. Умишлено пропускам селянките с дънките и високите курвенски ботуши с недоразвитите мозъци у нас, съствляващи 99% от "жените" в България.

Днес някои не празнуват..опра, серина уилямс,новата ни мис българия, цецка, деси,елза парини

Честит празник на всички жени!Историята е хубаво нещо,но в САЩ даже не са чували.

Дрън дрън ярина, капата ми шарена, 8 ми Март е празник на другарките комунистки и се празнува само в Русия и бившия и сателит България, която още не може да се откачи от мащехата Русия, защото има много руски агенти

ми честваите си го,то и без това комунизма не си е отишъл от бг .странни хора хем хем осми март празнуват,хем не искат истамбулската конвенця

Коментари - Честваме 8 март: Международен ден на жената | Днес.dir.bg

Честваме 8 март: Международен ден на жената

Международният ден на жената започва да се отбелязва в началото на 20 век в Северна Америка и Европа като ден за защита на правата на жените.

Обратно в новината

Коментари - Честваме 8 март: Международен ден на жената | Днес.dir.bg

Коментари

Моята жена, да е жива и здрава, винаги казва не. После като поразмисли малко се съгласява и казва да.

Хората не трябва да бъдат делени по полов Признак ! Всички сме равни !

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, СКЪПИ МАЙКИ, ЖЕНИ И ДЕВОЙКИ! Пожелавам ви здраве и много усмивки. Бъдете жизнерадостни, весели и щастливи в този наш съвместен живот.

все нещо трябва да разваля хубавите снимки, все нещо трябва да грози хубавите картинки, запазена марка и авторски права са това

Сега е моментът да проличат истинските мъже, а не тези със жълтото около устата... Нека поне един ден в годината се признае, че жените с по-красивата стана на човечеството. Без техния усет за красота, за уют и нежност, мъжете щяха да са много нещастни.

Уважавам, харесвам и най-важното считам жените за равни! Жените и мъжете се допълват и в това е красотата и смисълът на различията между половете. Никога не съм разбирал изказвания, в които има сървенование между половете, хипотези какво биха били едните без другите, кои са по и т.н. А когато прочета нещо подобно от "жена" се скандализирам! Как може вие сама да изисквате "ПОНЕ един ден в годината признание?!?", че сте по-красива и там каквото още сте изброила?! Осъзнавате ли, че с подобни изкази вие самата се отричате от правото си да бъдете преди всичко човек с равни права?

В моята лична класация на ценностите на човешката цивилизация на :Първо място са жените и момичетата ,на второ момчетата ,на трето мъжете ,на четвърто културни и художествени шедьоври , на пето материални активи ,на шесто всичко останало.Не задължавам никой да я харесва или одобрява

Честит Ден на Възхищение, Обич и Благодарност към всички Вас, прекрасни създания!!! Всичко, което правим е с удоволствие за Вас, не е нужно да воювате за него. Вземете го с нежност! Весел празник!

Честваме еврейския празник пуриум на клара цеткин!

Някой ще обясни ли кои жени празнуват днес - тези, които са такива по пол или и по друг признак?

Празник на половото НЕРАВЕНСТВО ! С какво жените са повече от Мъжете че заслужават повече !?

А с какво са по-малко от мъжете, че да заслужават по-малко?

Изрод

Да , на всички по равно ! Без цветя и подаръци !

Заслужават повече ,защото са цветята на човешкия род.Без тях света ще студен и сив.Кошмар. Не е за мен такъв свят

Честито на тъкачки стругарки кранистки другарки

тъпите цветари ме накараха да намразя този празник - една роза колкото кило свинско, я си ............, затова за подарък си купих скъп прах да пране или нещо завързано за папкане, или вместо три рози някаква хубава тоалетна вода, за цветарите голям среден!!!!!!!!!!

Няма такъв Травестит, какъвто е Червения килим - Ангелкова в историята на правителството ни !! Еволюция по- Булгаристански ...от Крумов град ,та чак до Оскарите !!! Еваааллла , Евалллллааа, както викат братята ни византийци !

Той или тя ?? Има ли празник днес ? Да знаем ,дали да пратим по-здрави?

Едно хубаво нещо от соца...

Непознатите и не толкова познатите са по-отзивчиви и по-празнично настроени към жените днес. Докато сина ми ме подмина с колата си на улицата..

Бих желал да поздравя всички мили ,умни ,интелигентни,духовити жени ,които съм позновал и да поднеса своите извинения ,за някоя неволна моя реплика с ,която съм засегнал тяхното достойнство.Бих желал да го поздравя със следните музикални изпълнения ,които кореспондират с празника .Настанете се удобно ,сипете си уиски ,нека ушите слушат, очите да гледат сърцето да чувствува.Няма мъж ,който да не е изпадал в такава ситуация,като в първата песен """"ТРИ КРАСИВИ БАЛАДИ + превод / Three Beautiful ballads"""", """Реднекс - Прегърни ме за малко (BG subs, lyrics"""". """""Юрая Хийп - Върни се при мен (BG subs, lyrics) """"" /// в търсачката на You tube///

благодаря от името на много жени-в отговор, интелигентни,мили, силни мъже, пуснете си Historia de un amor- особено добро в изпълнение на Tonina Saputo- а относно текста и ситуациите-почти няма жена, която пък да не е изпадала в такава ситуация. Ето,затова искаме да сме силни. Понеже не можем да сме вечно млади и красиви...

Прекрасни песни,подбрани от интелигентен мъж

Само комуняги честват осми март. Почнтенните хора не го правят, защото не е необходимо. Ако уважаваш жените истински, то всеки ден е техен и е празник. Другото е лицемерие.

леле къв джендър си тииии хахахахах

В БСП има един лично признал се джендър

Забранявам ви да сте толкова тъп

Ако Пешо се чувства жена, какво правим.

Целуваш му ръка и го поздрсвяваш.

Ама аз и природата не го признават.

Жените гордо изправят глава и поемат уверено по пътя на живота.В личен план смятам ,че жените все още неизползувания творчески ,научен и развоен потенциал на човечеството.Предполагам ,че в близките десетилетия те ще заемат полагаемото им се водещо място в развитието на човечеството,във всички области.За съжаление на изток от Загреб трудно го възприемат

Все пак е празник.Това лошо ли е? Нека е честит на тези, които го чувстват като празник. Даже времето се оправи,а така и нашето настроение. Хубав ден!

Честит празник на всички истински жени. Те са най-хубавата част на човечеството. На другите НЕ.

Честит 8-ми март драга Гинке. ШИ ГИ РАЗСИПИМ

Празник като 1-ви Май - комунистиюески!

Ден празник за цветарите!

Добър вечер ма другарке добър вечер Как изпълни производствения план добър вечер но дали с това не преча на мечтите за такачния ти стан Ти мечтаеш да рационализираш производството във своя малък цех на задачите ти отговор намираш и не спираш да се трудиш ти със успех Срокове ще съкратиме Петилетката за четири години

Мила моя ти обичаш ли героя дето дава двойна норма на струга

Горкият Щерев, полудя!!!

Честит Празник На Меобходимото Зло :) Бъдете страхотни винаги!

Жените винаги земат парите на мъжете.И са по хитри.Никоя жена не са е омъжила за мъж само дето има хубави крака.И сички майки казват на дъщерите си-Отваряй си очити мами да не земиш некой като баща си .

ха ха ха ти изби рибата братттт ха ха ха наистина се смях ха ха ! Това е като онова-Учи мама за да не работиш ха ха !!!

Да, жените са красивата част от човечеството! Да са живи и здрави и търпеливи ... :) Но днес, те нямат празник! Може всеки ден, но не и днес ... Това е болшевишки цинизъм, поредното капитализиране на подмазване и голи идеи за нещо - само казано, но не и направено! Споменете си плакатите с жената на трактора ... бърррр - тя все пак ще ражда, нали!? Споменете си как всеки ден ние, мъжете унижаваме по някакъв начин жените! Споменете си, че ние правим войните! Те раждат деца, ние ги убиваме! Не го забравяйте! Ние ги вкарваме в армиите и им даваме оръжие!?, учим ги да убиват!? - тези дни какви са за тях?? Хайде спрете с демагогията!!! Всяка жена би се радвала, на Внимание, Уважение, Любов - НО ИСТИНСКИ! ДОКАЗАНИ С ДЕЛА, не с фоерверки и лигаване на един измсилен, набеден идеологически ден!

Какво не ви харесва в написаното? Или сте болшевишки другарки, оскотяли до крайност ...

Много добре написано! Пена краниската, само веднъж в годината е жена.

Пена кранистката заслужава по-голямо уважение от вас ...

В чест на 8 март ще подпишем истамбулската конвенкция

я пак

и все някой ден ще стане,светът върви напред и българските неандерталци не могат да скрият слънцето с пръст,колкото да се мислят за богове

Нали беше "комунистически" празник,бе,как изведнъж стана толкова "демократичен"?Или от някое посолство звъннаха в НПО-та???

Честит празник на всички мили и скъпи за сърцето ми жени.В голям дълг съм към всички тях.Моля за извинение и прошка "Прости любов, че те оставих да чакаш като неканен гост. Прости, че те превърнах в една илюзия. Поставих те в неонов надпис, заключих те в красива опаковка на парфюм. Обръщах се към теб с Искам, Трябва, Дай ми. Разделях те на закъсняла, неразумна, несподелена дори и тайна. Превърнах те в частици от афиш и вземах само онова, което исках. И тези късчета така примамливи оставаха безлични, защото нямаше го цялото от така магичния афиш! Окичвах се със символи, за да ме забележиш и търсех те с очи невиждащи. А после обвинявах те, че си ме забравила, изоставила отдала всичко други му. Държах се с теб надменно и себично. Забравих колко крехка си, ранима. Забравих, че се раждаш в тишина. Подобно ти на фотографска снимка едва, едва се появяваш. Незабележим контур, а сетне смела и дръзка рисуваш пейзаж неповторим. Аз търсих те, а ти била си в мен като дихание. Mелодия тъй нежна за съжаление нечута. Днес моля те за прошка! Пробудих се за теб, като кокиче в зимна утрин, показало главица в снежната преспа, напук на неотстъпващатата зима. Познах те в спомена от детството от лятна утрин, мирис на мекици, една усмивка, посрещаща ме рано сутрин и думичките "Хапвай, баба". Открих те Aз в ръката, която държах по пътя към училище. В отговорите на хилядите ми въпроси. В изплаканите сълзи от незгоди в прегръдка нежна. Намерила утеха в споделени страхове. Сега Аз знам била си винаги до мен и днес си тук в сърцето! Откривам те в миговете на родилия се нов ден. Откривам те в усмивка, поглед в "здравей" и "как си". Откривам те навсякъде около мен.

На този празник всеки може да подари цветя... Бъди различен,плати й парното!!! Бог създал мъжа, а после решил, че е способен на нещо по-добро. И създал жената. "Красивата жена се харесва на очите, а добрата на сърцето. Едната е прекрасна вещ, а другата е съкровище." Наполеон Бонапарт

Колко точно го е казал ИМПЕРАТОРА.Браво

Чест и почитания др. Путин, честит празник.

да е честит празника и на нашия Роско че го пропусна умишлено ли :) ?!

Честит празник мили дами честит празник и на всички колежки във форума да е честит и на работещите в ДИР честит да е и на Мелихата / да не те пропусна :) /Желая ви най вече здраве и много много любов и днес да сте много ощастливени!

FuckTheEU

Честит празник, мили дами! Много от вас обаче грешно мислят, че днес е денят на жената...всъщност е денят на цветарите! Честит празник, мили цветари и цветарки!

Честит празник другарки ; )

ха ха ха ! а знаете ли откъде е празника? и от кога? не е това, което си мислите! ха ха ха!

Мисля, че профила ти 00 отговаря на истината джендъре

Честит празник на всички дами! Бъдете здрави, весели и усмихнати не само през днешния ден, но и през цялата година! Виждам, че някои хора не могат да превъзмогнат вътрешно присъщата им простащина дори и на такива дати и сън не са спали за да я покажат. Имам пред вид коментари от 2-ри до 5-ти.

Дира, хубаво е по край празника да подсилите нещата с някоя и друга измислена история за тормоз на мъже над жени !

дира , от къде намерихте таз снимка да сложите бре? много църно девойчето нещо...

Колко по хубав щеше да е живота без жени .

Изказване от Третият пол

Честит празник на истинските дами по света - образовани, интелигентни, работещи и стилно облечени. Умишлено пропускам селянките с дънките и високите курвенски ботуши с недоразвитите мозъци у нас, съствляващи 99% от "жените" в България.

Днес някои не празнуват..опра, серина уилямс,новата ни мис българия, цецка, деси,елза парини

Честит празник на всички жени!Историята е хубаво нещо,но в САЩ даже не са чували.

Дрън дрън ярина, капата ми шарена, 8 ми Март е празник на другарките комунистки и се празнува само в Русия и бившия и сателит България, която още не може да се откачи от мащехата Русия, защото има много руски агенти

ми честваите си го,то и без това комунизма не си е отишъл от бг .странни хора хем хем осми март празнуват,хем не искат истамбулската конвенця