Ново разследване срещу Строс-Кан

Парижката прокуратура образува предварително производство срещу бившия шеф на МВФ Доминик Строс-Кан по оплакване на французойка за опит за изнасилване, предаде АФП.

Обратно в новината

Коментари - Ново разследване срещу Строс-Кан | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя Щрос Кан да не е изтрещял и да е нападнал на летището Антония? Пък нека и ние се прочуем с нещо, не само с клекалата!

тоя път, дядото ще закъса....

тоя зорлен ще го напрвят президент като гледам...

Процесите срещу Строс Кан не са битови,нито хиперсексуални.Те са политически и имат за задача да прикрият провала на демо-крацията.В същност правят точно обратното,но ние още си чакаме г-н Уорлик да ни каже какво да правим.И дали още сме негри.

Брее, не оставят човека на мира. Истината е , че става голяма борба между лагерите на френските социалисти и консерватори за президентския пост. Саркози- консерваторът иска втори мандат. И двата лагера са изтъкани от "американския неолиберализъм"- икономически и обществен модел на САЩ и за това търсят помощта му за дискредитация на противниците си. И американците им услужват с примитивния си морал- да отстраняват политическите си противници със "секс скандали"

Аве, тоя и на стари години взе, че ме "удари в земята"! Иде ми да потъна вдън земя от срам, аз Казанова! Тоя май е поканил мацките на цял Манхатън!

Прав си! - Съжалявам, че трябва да го кажа: За курви и простаци няма почивен ден!

Горкото правосъдие! С какви глупости има да се занимава! Но няма как! Правова държава! Дадено е право и на лъжците, и на простаците, и на допотопните скотове, наричани не знам защо и те "хора". Ще изчакам края на тези фарсове и тогава ще съм по-наясно. Във всеки случаи е абсурдно да се вземат насериозно такива смехотворни обвинения. Грозотиите могат да си лаят, но дано правосъдието има силата да ги изтърпи. Пожелавам мъжество и на Строс Кан. Кариерата му я счупиха, но, надявам се, духът-ни най-малко! Успех, Строс Кан! Истината е на твоя страна. Долу пачаврите!

Момък, защо мислиш , че животът е измислен едва ли не вчера и за ваша угода?! Ако имаш някакви "виждания" по темата, е достатъчно да видиш д-р Стросс-Кан и да разбереш , че това е един мъж, който е създаден да ощасливява жените (а той да бъде губещият, както винаги става) . За какъв дъртак говориш! Тук се писа много по темата за годините, за кефа и моженето; но явно тепърва ще влизате в час и ще си изяснявате материята. Иначе д-р Стросс-Кан определено има проблеми с либидото и с това да си го вади къде трябва и не трябва. И затова ще излезе в заслужена пенсия. П.С. Не искаме да го открехваме за факта, че да бъдеш с жена не е голям героизъм, още по-малко достойно поведение за един мъж...но той си е избрал такъв път и ще си плаща за него и ще поумнява на тези години (ако разбира се може).

Вие го изкарахте тоя дъртак направо полов атлет и хормонална женотрошачка. Недейте така, ще ни създадете комплекс на нас, младите.

да бе :-)) кой знае какви мили очи са му правили като са разбрали кой е :-) и какво като ги е поканил? и аз да бях мъж, и аз щях да каня :-)) имам чувството, че в днешно време най-естествените и нормални неща се сочат с пръст и заклеймяват като престъпления. ако се беше оказало, че е скрит гей моментално щеше да попадне под защитата на всякакви организации, посланици и правителства.

Какво като не си мъж, нали има равенство вече. Давай, кани, а може и да се обадиш... ;)