”Уолстрийт джърнъл”: Юнкер призова: Изпратете ми вашите жени

Под заглавие "Юнкер призова: Изпратете ми вашите жени (възможно най-бързо)", американският в. "Уолстрийт джърнъл" коментира номинациите за европейски комисари.

Обратно в новината

Коментари - ”Уолстрийт джърнъл”: Юнкер призова: Изпратете ми вашите жени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може ли и аз да Ви изпратя съпругата си. Ще съм ви много благодарен! Няма да имам нищо против да я използвате за всичко, което пожелаете!

Да не забравяме че тези който н 11.09.01 са възпитаници на британската школа мюсюлмани обучени в вилилобритания защо света спи а не потърси отговорност от кралицата Европа християнска или ислямска е защо никой не отговаря на тези въпроси а се до фереджетата милад енергия го пише в корана или повечето мюсюлмани не са чели само си представят

Този дегенерирал, типичен евробюрократ най-нагло изпълнява желанията на УСА службите (включително и това) от първата секунда.

Баба Ванга, 1981 г.: "Ще заемат постове много жени, чиято нова служба няма да им бъде призвание."

Хах, палавник.

Кристалина ще е,тя е работила със Световната банка, а тя управлява света...

"Великият" европейски съюз е обречена несбъдица,по-лоша даже от великият СССР.Не е възможно да управляваш сбирщина от нации,обичаи,религии,национални настроения,симпатии и антипатии,икономически и финансови интереси,социални и доходни различия,кухни и сексуални настроения със хипотетичи създадени изкуствено "хуманитарни" и "демократични" правила.Бюрокрацията в Брюксел ще расте и расте и затъва в догми и дисхармония с националните и финансово-икономически особености на държавите и накрая ще се сгромоляса.Може да не е при нас,но при децата или внуците ни - неминуемо!Капитализма проповядва несъвместими отношения между които напоследък силно нарастват противоречията "човешки права - стремитално разрастване на броя на хората" и "конкурентни отношения в обществото - хуманитаризъм".Това са неразрешими чрез мирни методи противоречия - показват го конфликтите от 20 години насам.

Cyce

Ако имаш желание и възможност един ден да мръднеш мааалко по-назапад от Сливница, може би ще успееш да разбереш какви тъпизми си написал!!

този пръч като иска харем да си купи....

ако момичетата започнат да вземат решенията за Европа, много бързо ще й дойде края

Това че иска само жени е дискриминация!!! Трябва кадърни хора!

Това не е ли дискриминация спрямо мъжете, значи мъж с качества би бил непредпочитан пред жена със същите качества (или по-малки). Това какво е?

БАТ ЮНКЕР, ВИЖДАМ КРИЗА В ЕВРОПА , ВИЖДАМ ФИНАНСОВА КРИЗА ... АКО МЕ НАЗНАЧИТЕ НА РАБТА В БРЮКСЕЛ ОЩЕ ЩЕ СВИЖДАМ :)))

ама това не са жени, а недоклатени бездарни червени кучки!

Ей,Юнкер,действай или изчезвай ...при толкова много проблеми седнал да избира чиновници по пол ,а не с необходимите качества ...

ДА ДОЙДЕМ В БРЮКСЕЛ, АМА КАТО ДОЙДЕМ НИ НАРИЧАТЕ С ЛОШИ ИМЕНА :))

Имало само един кенеф и да не праят и мъжки затова.Икономия..

Шегичка, но там на вратите на кенефите наистина няма надписи за мъже и жени, защото било дискриминация към обратните и третополовите. Поинтересувайте се. Те с такива глупости се занимават.

Споко тролчета, Юнкер си знае работата. Вчера, четох, че черната напаст се страхува най-много от жените пешмерга, ако загинат от ръката на жена," няма да има девици на оня свят", според тъпизмите в който вярват. Не забравяйте, че мама на Путя е украйнска еврейка и тази война в Украйна и Сирия не е добра за всички.

Фидоска става ли? Ама с наложен платеж...

Извинете ме, не изчетох коментарите. Но! За пореден път се убеждавам в това, колко са "в облаците" Европейските политици и нямат никаква връзка с реалността... Не ни стигат нашите си, че и тяхната тъпотия да търпим......

Господа, от бая време разни дами и сами си ходят и там, и по други континенти. Що да ги пращаме ние? Г-жа Нейнски сама си отиде. Г-жа Кунева, против волята си ли отиде? Ама ни ги върнаха. Да пращаме, ама що са Ви, г-н Юнкер? Да Ви трябваха, нямаше да ни ги връщате! Що да Ви пращаме още? Поне не ни ги връщайте, дръжте си ги там завинаги, ще Ви помним с добро во век и веков!

Какви ги искаш руси и брюнетки от маалата

И аз мисля че италианката е най добрия вариант.Поляка е подлога на САЩ,а нашата е агент на ЦРУ и също подлога на САЩ.Освен това е накадърна,само знае да плещи глупости,като това че тъй наречените бежанци у нас ще ни подобрят генофонда.И също от дипломация бъкел не разбира.

Те това е скудоумие. И дир-а препечатва такива глупости. Ръководители на ЕС трябва да бъдат широко скроени личности, а не тъпи чиновници. И какви критерии! Италианката не била достатъчно анти-кремълски настроена! На война ли сме тръгнали? Някои страни не я харесвали. Това са злобните джуджета от Прибалтика. Дайте да се водим всички по техния акъл. Поляците пък са анти-руски и проамерикански. Кристалина пък си е направо американска служителка. Да търсим най-големите плужеци и ще цъфнем и вържем. Особено ние с тая скапана икономика. Защо не гледаме страните, които си защитават интересите. От няколко дни все ни успокояват, че ще се намерят пари да си платим членския внос на НАТО. Голям праз! Хората мизерстват, кой мисли за тях. Посочете ми по-големи послушковци от нас, начело с т.н. президент. Аз не се сещам. Бежанци - дайте, болни - нищо, самолет с ебола, никой го не иска, само ние се натискаме. Щото ще ни дадат тиквен медал.Срамна история!

Искате никога никъде да няма нито един българин? поверете назначението им на други българи... Като СерГея например...

На тоя па за какво са му жени?

Ми да оправи осраното от мъжете от хилядолетия. Малко акъл и много тестостерон не стават за управление. А много акъл с много тестостерон не става пък.... Кофти работа.

.... и опазил Бог жените да управляват света.... както бИОНСЕ лаела в своя песен

"- и българката Кристалина Георгиева - настоящ еврокомисар за хуманитарната помощ и уважаван бивш служител на Световната банка." Тя е ДОСТАТЪЧНО и дори ПРЕКАЛЕНО послушна и изпълнителна.

Навит съм! Изпрати твоята и получаваш моята със все тъща!

Пращаме Ви, ВСИЧКИ МАГИСТРАЛКИ ;-)))

Като чета такива изказвания от такива високопоставени европейци, се убеждавам, че европейските ценности са едни празни фрази на едни чиновници, на които трябва да плащаме големи заплати. Някой разбра ли за какви съвместни и то полезни за европейците "ПОЛИТИКИ" се договорихте с ПЕС, кои са ви пресечните точки и т.н. Сега кандидатите за този висок пост не трябва ли в някакви дебати да ги чуе цяла Европа каква външна политика ще води ЕС, отношението към кризата в Украйна, отношението към държавите с "разцъфнала пролет", Израел, Палестина, Сирия. Светът гори, както от много време не е горял. И този синковец ми говори за квоти, ти на мен, аз на теб. Е от кой да се учат нашите политици? Или обратното, криза на политиците в самите европейски държави, липса на национални лидери и ето какво изпращеме и в Европа. Това недоразумение очаквам до 1 ноември да определи квотата за представители на третия пол. Като висши морални съдници за корупцията в отделните страни, не е лошо и вашите задкулисни игри да излязат на открито.избралиЕ

аз вече съм женааа...

Мисля ,че Федерика Могерини, е на-добрия избор дори и за България .Това го пиша именно като българин .

А аз си мислех че за тези постове трябва да се номинират най-подготвените хора :(

Браво на господин Юнкер за това, че иска жени за важни постове. Крайно време е светът да се осъзнае и да позволи на жените да го сложат в ред - без войни, без кражби и с по-равностойно разпределение на богатствата!

"Отношението ни към жената не може да бъде друго, освен като към жена и тя го очаква от нас с цялото си същество. Модерното недоразумение да се търси в жената и да ѝ се внушава нещо друго и различно от това, което е, е само симптом, лицемерно прикриван зад мантри за равнопоставеност на половете, феминизъм, сексизъм и пр. съвременни безумия на едно изтощено и деградирало общество. (Коя жена би останала равнодушна към това, че е привлякла върху себе си вниманието на другия пол? Не е ли това за нея най желаното и най-очаквано нещо!)"

Минусчета, не сте съгласни с намека, или пък не сте го разбрали?!...

Моля ви посочете адрес на който да пратим нашите жени. Халал да са му на Юнкер.

Това изявление, отваря пътя на българката К. Георгиева към втория по важност пост в Европейското правителство. Юнкер, се оказа по-голям българин от Сергей. Противопостави женската квота на партийната квота на Станишев.

Е, нали италианската мацка е сигурна за този пост. В ЕС не са чак толкова тъпи, колкото изглеждат, че да сложат нашата бабка, дето не е ясно на САЩ ли ще сервилничи или на Русия, но със сигурност не на ЕС.

И още едно напомняне - не забравяйте, че трябва да са брадати.

Само как звучи заглавието! А изисквания да са хубави, има ли? И това е страхотен критерий, да са компентентни. Ще назначават жени, само защото са жени. Трябваше да е все тая дали 100% са мъже или жени.

По голяма излагация от квоти и други начини за сегрегация няма... Незнам колко пиш.и трябва да са облизали за да стигнат до еврокомисар и без това.... А КОМУНДЕТО криСТАЛИНка и сталин би осмукала да се добере до пост !!!

... по възможност подмити, съблечени и готови да защитят с открити гърди престижа на България.

Не е важно дали са жени или мъже. Важното е да вършат работа. Катрин Аштън какво свърши? Нито на изпита се представи добре, нито работата и беше добра. Но важното е, че е англичанка.

Работата и беше ужасяваща! Сервилна към Кери, Лавров я направи да изглежда като сервитьорка , особено в началото на кризата в Украйна, когато и се налагаше да дава обяснения, защо Европа подкрепя откровено фашистки елементи в Киев. Хубавото е , че когато падна самолета и много "европейски лидери" като холандския педал започнаха да се изказват от гледище на индианската позиция, и тя просто взе че млъкна! Добре направи!

Не се ли омерзявате от толкова много лицемерие, което в крайна с/ка ви обижда, а вие не се усещате?