”Ислямска държава” обезглави две жени заради вещерство

"Ислямска държава" е обезглавила две жени в сирийската провинция Деир Езор, съобщава Сирийската обсерватория за човешките права. Това се случва за първи път.

Обратно в новината

Коментари - ”Ислямска държава” обезглави две жени заради вещерство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Pesh0

и кой е лошия , този които прави глупости или световния полицай , който помага , на УМЕРЕНАТА опозиция в Сирия .

svetat izka jertvi hliab i zrelisha ......

Само се чудя защо американците не идат там да въдворят демокрация? Може би защото няма петрол, или пък вече са се спазарили с ИД кои американски компании ще го обработват?

Иракските кладенци са собственост на Дик Чейни. От тях точи за Европа "руската" Лукойл. За нещастие...залежите са в Иранската част. Затова е създаден ИД. Пилат да се измие ръцете. За мислещите: Защо ционизмът съсипа перлите на мюсулманските държави: Иран на Шах Реза Пахлави, Ливан и Сирия. Те бяха по-светски от много "европейски" държави. Та, защо....

Гледа "демократичният" свят, констатира, пише статии и се "кефи" от "подвига" на ислямските изроди !...

евреите и арабите ислямисти са кръвни братя и за това евреите от сащ и великобритания подпомагат братовчедите си от идил. освен това един (не само ...) от лидерите на идил е специалист от мосад...

Защо не извадите на бял свят новината, че мюсюлмани се стичат в града на Левски заради Куршум Джамия? Гледате да не разсърдите с новината ДПС ли?

Къде са рамбовците от филмите, къде са ? Къде са "Непобедимите" ? Разстоянието не може да ги спаси. Нито океана.

Аллах позволява ли такива зверства?

Щом го правят, явно позволява или те си тълкуват Корана както им е изгодно.

Колкото повече , толкова повече мюсюлмани !

Сред мюсюлманските групи - между шиити и сунити, и преди седмици - съобщиха, че откакто талибаните казали на ИД, че " има място само за едно знаме", вече воюват помежду си.. Кюрдите, пък, с експанзия с воюване плашат и Сирия, и Турция, и т.н.ТОВА ГО ПИШАТ В НОВИНИТЕ, НЕ Е ИЗМИСЛИЦА. ИМА СНИМКИ И ФИЛМИ

Изглежда ИД е рай за социопати и психопати мразещи живота и със хомосексуални садо мазо наклонности които винаги вървят комплект. Като оставим на страна абсурността на подобно обвинение която е форма на лудост, не можеш да се бориш с беззаконие чрез беззаконие, с насилието чрез насилие и с лъжа чрез лъжа. Не можеш да се бориш срещу престъпниците с техните методи, защото кое те отличава от тях? Тогава просто стават конкуренция за кокъла а не борба за справедливост.

ПРЕДИСТОРИЯ....ЧЕТЕТЕ И ДОСТАТЪЧНО НАУКА, за да имате представа кое е тероризъм и кое реакция срещу терориъм, по съответните критериии от десетилетия и дори векове насам. Прочетете история на племената и тяхното поведение т.е. култура за поддържане на живот в общество и развитие, кои са били трудолюбиви и ученолюбиви и са плащали данъците за общите разходи на държавата, и кои са били агресивни нашественици по чужди земи, като са нападали, крадяли, изнасилвали и консумирали геноцид вместо да изпълняват равни човешки задължения за равни права. Кои не са били равни пред закона, a са експоатирали другите за нуждите си? На англ език в уикипедията и новините от последните години има информация и документи, снимки, критериии и определения....Терористичнитегрупировки в региона са повече от 5 през последните десетилетия според международните опредения и списъци...

тва че сащ сами са свалили небостъргачите е само една хипотеза най-малко вероятната хипотеза но вие я захапахте веднага :))))) просто много ви се иска да е така :))) аз не казвам че е 100% изключено да има конспирация но е 99,99% невероятно прекалено сложно прекалено много риск да се разбере тоя който го е направил ще бъде заклеймен за винаги президент не би рискувал това за някакви пари

И как така от опасаният с камери Пентагон включително на покрива му, няма никакъв видео запис на удара в него, а само 4 снимки от съседна бензиностанция на които не се вижда никакъв самолет? Да не говорим за защитната му система.

"тоя който го е направил ще бъде заклеймен за винаги". Запознат ли въобще какво става в главата на един психопат (в случая няколко)? Психопатите нямат разкаяние и не носят отговорност за действията си. Освен това е установено, че колкото е по-голяма една лъжа, толкова по-лесно хората и се връзват.

да слушаш приказки на майчин иврит, а се пънеш навсякъде? От снимките от пентагона криха, криха, хо все пак много грубо се изцепиха с 3 неща 1. минути след "атентата" военният министър обикаляше около сградата и "дирижираше" пожарникари и фбр кой какво ... (знаел е, че по сценария всичко е минало) 2. президента който беше на гости в едно училище - като му съобщиха за атентата не реагира (???) все едно - нищо не е станало ... ("аха, добре, браво, всичко е по плана, а аз имам алиби заснето от тв") 3. единствената част от самолет която показаха беше част от турбина на малък реактивен самолет или крилата ракета (двигателите са сходни)

Леваците, дето едно гадже не могат да завъртят, отиват в ИД.

И аз това казах само че с различни думи и ми скриха коментара като много циничен и обиден

никой не отрича че сащ са финансирали муджихидините в афганистан! особено северните племена и сега са лоялни на сащ! с тяхна помощ беше превзет афганистан през последната война! от 25 тюлена 25 делта и афганските северни племена! и много ракети разбира се но да се твърди че сащ са създали терористична организация - ал кайда която да взривява цели в сащ е много различно нещо и не е вярно!

Смени плочата нещо. То не е необходимо Ал Кайда да взривява цели в САЩ. За да се съборят 3 небостъргача там против всякакви физични закони са необходими ресурси с каквито Ал Кайда не разполага. Но пък терористите са им много удобни като оправдание на САЩ, или който там контролира правителството им. Това е.

нищо не съм сменил просто на вас в главата ви е една голяма каша! не целия афганистан е ал кайда! има много племена с различни мнения

Не е нищо различно и е напълно вярно! Това, че ти не искаш да го повярваш си е лично твой проблем. Атентатите в САЩ си бяха организирани от самите тях с една единствена цел - да се приеме закона срещу тероризма и да се дадат огромни правомощия на определени правителствени структури. Като това дори не е първият случай на тероризъм в деня на гласуване на закона! Направи малко справки и ще видиш. От 129 военни конфликта пре последните 20 години 117 са създадени, дирижирани и финансирани от САЩ! Ако това не ти стига ..... наистина са успели да ти промият и без това малкия мозък!

питаха ОТ КЪДЕ Е ЗЛАТОТО, КОЕТО АФГАНИСТАНЦИ ПРЕНАСЯТ ПО 15 КГ ПО СЕБЕ СИ, А АФГАНИСТАН НЕ ПРОИЗВЕЖДА ЗЛАТО....СЪС ЗЛАТОТО СА КУПУВАЛИ И ИМОТИ ЗА МИЛИОНИ В ЛУКСОЗНИ АРАБСКИ МЕСТА. От друга страна, България е на първо място в ЕС по производство на злато вкл инвестиционно 24 к, но нашите заводи са все на загуба. Крадено е злато не само оттук, но дори от летище във Великобритания, за където е изнасяно част от златото за банки. Много банки в ЕС и САЩ, дори в Ливан са били ограбени от ислямисти - писахапрез годините и сега. Дългът на много азиатци от конфликтните региони е огромен, и исторически така започват ВСИЧКИ ГОЛЕМИ ФИНАНСОВИ , ИКОНОМИЧЕСКИ И СОЦИАЛНИ КРИЗИ - ОТ НЕВРЪЩАНЕ ДЪЛГОВЕ И ИКОНОМИЧЕСКО ИЗОСТАВАНЕ

Все пак разликата между джихадист, путлерист и комуноид не е толкова голяма.

А разликата между тебе и тъпанар направо я няма!

Доста семпло и малокултурно изказване , по пролетарски.

От изброените никой не е участвал в избиването на индианците в Северна Америка.

Избиването на индианците е било преди 2 века. Сега сме 21-ви век и част от човечеството се е цивилизовало. За съжаление, не цялото. Някои още са диваци.

хилари клинтън никога не е признавала че е създала алкайда защото това не е вярно :) трупате лъжа върху лъжа и накрая живеете в паралелна реалност :))))

Изявлението и пред медиите е качено в youtube. Ето ти и превода ако не знаеш английски: "Да си припомним, че хората, срещу които днес се борим са същите, които ние самите създадохме преди 20 години. Тогава направихме това, защото бяхме участници в борбата със Съветския съюз. Те нападнаха Афганистан, а ние не искахме те да имат контрол над Централна Азия и затова започнахме да работим с тях"

деер

Да е жив и здрав Обама подкрепян винаги робите му от Англия и Германия.

Нещо относно и другите роби на САЩ! Мижавата държавица Южна Корея, народът на която стене под игото на Американското робство, има площ 100 хиляди кв.км. (по-малка от България), където изнемогват от робски труд 48.5 милиона Американски роби, произвежда 1.5 трилиона долара БВП! Нямат нито нефт, нито газ!На всеки се падат по 29 790 долара! ВЕЛИКАТА МАТУШКА РУСИЯ, която разполага с с територия 171.25 пъти по-голяма и където свободно живеят и си трудят 142 милиона души, т.е. 3 пъти повече, произвежда 1.1 трилиона долара БВП! Като махнем приходите от нефта и газа, на вкеки братушка се падат по 5000 долара, 6 пъти по-малко отколкото на един роб-кореец! За сведение, в България мин.раб. заплата е 360 лв. (ми нямаме нефт и газ), в Русия мин. раб. заплата е 200 лева (нефт и газ на корем)! Да здравствует товарищ, мистер, сър, комрад, камарад господин партайгеносе Путин!

Като кзаваш стене това ли имаш в предивд: Група бивши проститутки в Южна Корея обвиниха някои от екс-лидерите в страната в насилие. Упрекват ги, че са ги подтиквали да правят секс с американските войници, които са защитавали Южна от Северна Корея. Освен това обвиняват бившите южнокорейски правителства и американските военни, че директно са ръководели секс-търговията от 60-те до 80-те години, работейки съвместно, за да изградят система за медицински прегледи и лечение, за да са сигурни, че проститутките нямат никакви болести, с които могат да заразят американските войници.

добре де кога ще ви увре главата за да разберете че не сте запознати четете да кажеш че ислямистите са саздадено от сащ е толкова глупаво че чак няма измерител за тая глупост!!! ислямистите са създадени много много много преди да иам сащ!!! а колкото до афганистан радикалите ги създаде русия сащ само ги въоръжи!

Пак не позна! Сегашните ислямисти са ученици на мадрасите на ул-хак в пакистан и на уахабитите от саудитска арабия. Платени с паричките на сащистанеца чарли уилсън

ти си просто едно тъпо необразовано нагло копеле което не знае кога да млъкне :)

Е нали Хилъри Клинтън официално си призна, че САЩ са създали Ал Кайда? Плюс това всеки може да види снимките на Бжежински с Осама от онзи период.

Ми то е съвсем елементарно, драги ми Уотсон! Щом Ислямистите са врагове на САЩ, няма кой друг да ги създаде освен Русия, която обяви и целия свят за свой враг! Затова живее във вражеско обкръжение! Даже и белите мечки са обявени за враг! Наскоро даже се проведоха грандиозни учения на Север, където се обучаваха в защита от скорошно предстоящата агресия на белите мечки, в отговор на ембаргото наложено от Путин, което ги лиши от исторически законната порция Норвежска Сьомга! Голямо шубе я тресе Русия!

Ако арабите, руснаците (Русия) и персийците (Иран) наричат САЩ - сатаната, значи крадеца крещи дръжте крадеца! Значи САЩ е избранника на Бога, а те са избранниците на Дявола!

Ислямските фанатици са по-долни и от комунистите.

арабите и персиците (иран) наричат сащ - сатаната точно защото виждат в тях новите кръстоносци :) а вие атакисти сте на страната на ислямистите :)) нато не започват тотална война против ИД точно за да не предизкикат силни антихристиянски настрония сред ВСИЧКИ араби! затова оставиха съседите на ИД да се оправят с проблема! стига сте ломотили като малоумници

ислямистите водят началото си от мадрасите на ул-хак в пакистан, където бяха тренирани с парите на сащистанеца чарли уилсън, за да се бият в афганистан срещу руснаците. Там учи и осамата и към америка 'обръщаше той за помощ взора си'. За сметка на това, уахабитите от другият голям приятел на америка, саудитска арабия, са тези които създадоха ал-кайда в ирак и подкрепяха главорезите на басаев в чечня. Добре е да се познава историята.

И като я познаваш искаш да ми кажеш, че има страна, която е винаги прави и добра ли?? Все мисли за другите и иска мир по целия свят? :)) Я по-сериозно, моля.

Като вече нямаш аргументи и включи клишето за АТАКА. Воленчо подкрепяше войната в Ирак през 90-те.

Ако тези продължават със същите темпове да убиват цивилни, скоро ще настигнат и задминат учителите си.

Кои учители? Тези от руското ГРУ, КГБ и от Института Международных студентов имени Патриса Лумубы ли имаш предвид!

не. имаме предвид училите в пакистанските мадраси на ул-хак, спонсорирани от паричките на чарли уилсън. като осамата.

Скрихте ми коментар който не съдържа цинизми или обиди - какъв ви е проблема????

Да благодарим на американците.

по-добре на руснаците а и американците поне трепят ид и алкайда руснаците трепят само славяни украинци

Така ги трепят, че те все повече се разрастват...

ами след като всичко е лъжи остава ви една възможност отидете в ръководството на ид и ги попитайте какво мислят за сащ кажете им че са създадени от сащ и вижте реакцията!!! или и дори самите ИД не знаят само вие атакистките зомбита сте наясно :))))

то и ние българите мразим американците, ама това не им пречи да се разполагат в България като у тях си и да мъкнат танкове

Кои сте вие българите? Аз не съм те упълномощавал да говориш от мое име. Това, че ти и колегите с прокситата трябва да мразите някой с и е ваш проблем. :)

Абе нали САЩ им плаща пък те нека си мислят каквото искат... То и ако Бойко Борисов питаш у тях на по бира, сигурно ще псува Обама.

американците си саздават терористи.и когато не им одговаря са сресту тях.и това го казват пред целя свят.а не го казват когато са саюзници.американските политици са сусто терористи.невинни хора страдат заради техните интереси по света *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

няма единна организация алкайда затова беше толкова сложно да се унищожи това са месни клетки на екстремисти които стават алкайда но са доста автономни алкайда в ирак беше организирана в ирак от иракчани и започна да работи с мрежата алкайда ид се създеде в сирия след като беше унищожена алкайда в ирак ядрото й е от сунити от армията на саддам

'една лъжа, повторена хиляда пъти, се превръща в истина' Гьобелс Давай, имаш още 998 пъти!

Когато бившия британския министър Робин Кук написа,че Ал Кайда е креатура на ЦРУ почина скоропостижно. Британския експерт опровергал твърдението, че Садам има оръжия за масово поразяване го самоубиха малко след това. И сега иракската армия изведнъж станала непобедима, при положение, че САЩ изравни Ирак за 2 седмици без съпротива....

Айде не се впечатлявайте толко, в цивилизована и модерна Европа фашистите са убивали хора по същия човеконенавистен начин, да не споменаваме пък и шедьвъра на Сталин.

Да не се впечатляваме толкова? Защото Сталин? Идиот!

Убитите от Сталин и НКВД след края на войната са 20 000 000 невинни руснаци !!!

Честно казано, вече започвам силно да се съмнявам във такъв вид информации, които идва от западни медии. Те по природа са силно дезинформационни и се ползват основно за манипулиране, а не за информиране. Като се сетя какви диктатори бяха изтипосани и Садам, Кадафи, Асад и как всичко се оказа черен пиар и лъжи, няма да се учудя ако действителността е твърде различна от това, което ни се поднася. Още повече, че посоката е очерняне и надъхване на омраза. Или сякаш някой настройва хората за конфликт. Европа срещу ИДИЛ. Източника на манипулиране са САЩ и Израел.

Черния пиар беше замитане на следите... Все пак Садам е американско протеже още от 1957, а Кадафи дойде на власт с помоща на англичаните, но беше признат за праведен превратаджия след американски политически демарш.

алкайда в ирак бе почти унищожена от сащ в ирак като организация съставена е главно от гвардията на саддам намери възможност в сирия да стане ИД това са хората които мразят сащ най-много! наричат ги - сатаната а и русофилите с тях в един глас: сащ са сатаната!!! ама отидете и им кажете че са създадени от сащ в очите им го кажете да видим

Саддам Хюсейн беше свален, а армия му беше унищожена за 15 дена, а ИД няма една десета от капацитета на Саддам Хюсейн! И сега изведнъж гвардията на Саддам станала непобедима :)))

да, да, добре! така казваше и колин пауъл пред оон, като говореше за измислените иракски оръжия за масово поразяване- че ирак бил подкрепял ал-кайда. само че после американците не можаха да открият ни оръжия, ни връзки с ал-кайда. в Ирак ал-кайда си беше саудитска афера, а сунитските милиции получаваха подкрепа от саудитска арабия, за да не станат шиитите и иран прекалено силни. ако това е прекалено сложно за теб, има и по-просто- провери осамата от къде беше родом и къде се криеше

Ал Кайда никога не е била създавана от гвардията на саддам. Трябва да се лъже с някаква мярка. Това е типична американска организация.

даже да ми плащат не бих написал толкова несъстоятелна и тъпа теза!

пропагандирането на жестокостите на И.Д. е точно това което им помага в завладяването на нови територии. по същия начин и отоманската империя позната с излечителната си жестокост е покорила народите на балканите.

дядото на Обама е вещер - кенийски шаман, що обезглавяват родата на водача си

Бойците на Путин отново показват колко са над нещата хаха ,утре очаквайте да ядат живи християнски бебета

Много си прост, Саше. Не се излагай по формите.

ИДИЛ са американски бойци. Те са подготвяни, спонсорирани и въоръжавани от САЩ и Израел. Въведоха ги, след като Ал Кайда се компрометира и официално се разбра, че се управляват от оперативни агенти на ЦРУ. И след като анимационния герой Обама се амортизира като търговска марка. И масово се разчу, че е почина преди повече от 10 години, преди доблестните американски тюлени да го "убият" :)))). Русия няма общо. А ти си явен ЛЪЖЕЦ. Очевидно не трябва да се гледа сериозно на нито един твой коментар.

Путин им плаща с рубли и мастии, Америка е единствената държава в света която е обявила война на терора,а вие или сте платени атакисти или сте безплатни глупаци и ще пиша за да знаят хората истината за вас и Русия- най-големото зло на планетата

САЩ върнаха Близкия изток и Балканите без Турция в средните векове. Имат такъв план и за цялото човечество да ни върнат в средните векове въпреки новите технологии. Защото тяхната диктатура е мрак като средновековието. Представяте ли си какви хора заседнали мозъчно и бездушни психопати управляват САЩ в сянка?!

хората в сянка който управляват сащ са големия бизнес повечето от еврейски произход, и повярвай ми са доста умни. а тези за пред хората е те наистина не могат да покажат америка на картата. в това няма нищо лошо разбира се хората си гледат интереса. проблема за нас е че и нашите политици гледат техния интерес а не интересите на народа който ги е избрал.

Спор няма, изключително умни и интелигентни са, даже САТАНИНСКИ умни, но са и сатанински зли. И плановете им са такива - да потопят света в злата си власт, да го подчинят на злото. И понеже в тях са съчетани зло и ум в най-висока степен, са на път да успеят - за скърби и страдания на цялото човечество. Но последната дума е на Бога, от Когото няма по-голям ум и сила.

А някой може ли да ми обясни,каква Фирма е изнасяла Оръжие за Ислямска Държава???Това го имаше преди няколко дни във новините,но всичко се потули,като Присъдите на ЦВ.ЦВ

За съжаление до края на март България е изнесла над 500 тона оръжие за Ислямска държава със самолети на Саудитска Арабия.

Еми, настъпи свободата и демокрацията в Сирия, да им е честито. Честито и на краварите, за поредната велика победа над поредния диктатор.

..."ние имаме девици, за които може да се ожените"... звучи малко като... "клиентите са ни скъпи"... но в някои случаи това е единствената възможност да се ожениш!... с разводите е по-сложно...

кви разводи, като им писне, отрязват й главата

Запада подкрепя "Ислямска държава", но е срещу Башар Асад! това са цивилизационните "ценности"...

нещо си се объркал - путин покрепя исис и им праща оръжия и инструктори, докато запада ги бомбардира и праща оръжия на пешмергите и на иракската армия

В кой свят живееш.... или днес забрави да си пиеш хапчетата. И малките деца знаят че ИД е отроче на ЦРУ.

Само дето оръжията пращани на иракската армия попадат най-редовно "погрешка" в ръцете на ИД. Военните инструктори дето хванаха в щабовете на ИД бяха от САЩ и Израел....

someone

категорично не одобрявам подобно варварство, но искам да кажа, че съм срещал практикуващи вещици в западна европа, които имаха много противно и злобно излъчване. трябва да се молим за такива хора, не да се убиват, макар, че има много злоба в тях.

Ислямска държава обезглави две жени заради вещерство Това заглавие да го залепят на овалния кабинет в Белия дом. Ще се окаже , че за близо 7 г. управление , Обама , като президент на САЩ , не само не направи нищо за подобряване на сигурността в района на Близкия изток, но и със своето бездействие, доведе до това , сега в 21в. да говорим за рязане на глави.

Обама е президент на САЩ, а не на Близкия изток.

Ти май си се чудел каква глупост да напишеш. Поне прочети написаното от мен.

Пyтин

Мда, и тука в БГ има жени от малцинствени групи, които се занимават с вещерство и с които трябва да се постъпи по подобен начин. Че нашите и доста измами за пари правят.

Е, католическите падрета са къде-къде по-напред са материала - няколко века са горили и измъчвали хиляди "вещици"!

СТИГА С ТОВА "бойци" БЕ!! това са ТЕРОРИСТИ!!!!!!!

Наистина стига с "бойци" Синът ми оня ден ме попита какво искат тези? Затрудних се да изброя всичко нисше по Земята.Терорист е най-мекото .

Средновековие в 21-ви век!

Защо не приключат един път завинаги със тях,да им направят масови бомбандировки над територията им,докато не остане нито един жив,така поне ще бъдат спасени хиляди животи на чужденци.

ми щото путин е зает да бомбардира донбас!

васко

Не знам да е имало обезглавяване на Руснаци,но за други нации зная,и да правят бомбени атентати от талибани във Русия,отново не знам,пример Шарли Ебдо,и Кулите Близнаци,нещо да кажеш Соросоид Ниеден а???Който си има проблеми със тях,той да си се оправя.

С масови бомбандировки няма да стане,ще има много цивилни жертви! Това е партизанска война,ислямистите се преобличат,като цивилни и воюват,иди разбери,кой,кой е...

Защо войните продължават? Защото има хора, печелещи милиарди от оръжие продавано, както на лошите, така и на добрите. Колкото по-дълго продължи войната - толкова по-големи са печалбите от оръжията ...

Лоши, добри ... Кои са лоште и кои - добрите ? Да не давам примера за Христо Ботев - герой или терорист ? Или както се казва едно предаване - въпрос на гледна точка.

Исторически след жестокото потушаване на априлското въстание се променя и отношението на Великите сили спрямо нечовешкото третиране от османците, обявена е Руско- турската освободителна за България война...