Коментари - На 8-и март: Дрънчене на тигани срещу ”мачо” културата | dnes.dir.bg
назад

На 8-и март: Дрънчене на тигани срещу ”мачо” културата

По повод 8-и март жените по света изпратиха силни послания. Със зрелищни акции те се обявиха за повече права и против домашното насилие.

Обратно в новината

Коментари - На 8-и март: Дрънчене на тигани срещу ”мачо” културата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това си е жива атака срещу мъжете и опити за връщане на матриархата.То не са мрънкания , че са майки , то не са мрънкания , че не са шефове , то не са мрънкания за сексуално насилие.На човек започва да му писва.Докато не я докарат дотам да не иска никой да се занимава с тях и да ги поглежда няма се спрат.То да ти се повръща от жени вече.

Бая поговорки има от типа на "пази боже сляпо да прогледа" , "пуснали го под одъра, а то се качило на одъра" и други подобни. Все подходящи за някой категории хора (полове), на които по им подхожда да дрънчат с тиганите! Абе, що така се забравя, че ЧОВЕКЪТ си е дал част от тялото (реброто), за да направи Господ жената! Да му бъде другар и помощник, а не за наказание, или да му се качва на главата.( Старият завет, Битие) Малко по-вече признателност бе дами, не с тиганите напред...

честит празник на всички момичета. Но може би част от гнева ви трябва да е насочен срещу мацките които се оглеждат за богат съпруг и всичко, което правят е да си попмат физическите качества без да мислят за умственото развитие и като такива са поставяни в центъра на вниманието.-

Дрънчат,защото са откачалки с вибратори,новите европейци от Сирия и Пакистан ще им разкажат играта

Мотика 9 номер, 10 декара царевица и ще се уеднаквим...

Нека си протестират срещу "белия мачо" и посрещат с плюшени мечета "смуглия мачо". Накрая ще завършват като ходещи чували, омъжени за мъже, които имат още няколко такива женици. Идилия тогава.

или пък после ще мрънкат, че няма достатъчно мъже защото всички са гей защото мачото е отлетял

"Мачо култура"! Де ги тия мачовци - масово мъжете днес са със счупени китки, маникюри и епилации...

и като ги чуя тия мъжаги във фитнеса: -ще ме пазиш ли?

При нарастващата ислямизация на Европа, започвам да се надявам мъжете да се откажат да защитават жените. Такава антиполитика вече е вулгардна, а и на всичкото отгоре жените на драго сърце се хващат с негри и тем подобни. Въобще няма за какво да се бори европейския бал мъж.

лакоми са за дълги и дебели черни паламарки...

оф да вземе една война да стане... как ще си сложат сами тиганите и тенжерите на главите вместо каски.... а на нормалните жени пожелавам честит 8ми март.. + дълголетие и просперитет..

Защо бан бе дир

Европата съвсем изтрещя. Май наистина е време да ги ... по "евроценностите". По земята има толкова жени със суперкариера, самотни в битието си и толкова нереализирани мъже с ниско самочувствие налагани с тигани по главите в реалността.

аз си мислех , че жената е сътворена по-слаба физически, но с прекрасните качества да бъде майка, да бъде нежна, да създава уют и топлина . Явно днес властолюбиви мъжкарани са на мода

Стачкували срещу "Мачо културата". Тфа извинете кво значи? Че представата за нормален мъж е ако стане нужда ТОЙ да вдигне торба цимент и да я пренесе? Ми добре бе фльорци, само някоя да съм чул да се оплаче вече, че "нямало мъже" да и преместят дивана или да и сменят гумата с резервната.

твърди се, а и няма как да има друго основание за стачка, че само защото служителя на дадена фирма е жена и заплащането и е по ниско. Ако това могат да го докажат, компаниите прилагащи такива правила ще отнесат не глоби, а ще ги съсипят направо. А да се протестира срещу "Мачо културата" е смешно и жалко. Не знам мъжете да протестират срещу рекламите с мадами по бански и без бански.

Тия разпасани трътки нямат ли си мъже да ги подкарат с 2-3 шамара да си гледат къщната работа,а не да миткат като уличници по сокаците?

Манипулативно е. Някак си борбата за защита и права на жените се обръща в борба между жените и мъжете !? Жените срещу мъжете, обвинения срещу мъжете ?

Ми добре, щом жените са като мъже, със същите права, следва ,че имат и равни задължения, сметки за плащане, ремонти, мъкнене и издръжка на съпруг и деца и т.н., да не забравя и редовна ерекция, щот отказващата жена е със сексуална немощ, така да се каже по мъжки.

След като световните кукловоди с помощта на малоумни феминистки унищожат "мачо" културата, за въпросните дебилки остава да се наслаждават на ислямската "култура" - бурки, шариатски закони и никакво излизане навън без придружител - мъж, баща, брат. При неподчинение последствията са ясни.

Е в Испания нали е ратифицирана Конвенцията какви избити и насилени жени там ? Нали тя ликвидираше всичко това уж ? Феминистките вече тотално са се разбесняли.Ами като ги мързи даже и да пръднат има лесно бе , заминават в пещерите и си живеят там.Дали протестират , защо не работят в мините или на строителните площадки ?

Това да наричате простаците и дебелаците мачовци си е ваш проблем! Ви жените си ги харесвахте такива. Затова се навъдиха, за да бъдат харесвани! А сега пищите!? Не искате ли вече? Защо ли?

Искат, ама ги е срам направо да си кажат - това е фешън флиртуването. Ела Мачо, изяж ме!

Общо взето, където хората имат най-много права стават най-много разглезени и разнежнени. Може би е полезно малко европеиките да поживеят под шария. Дано тогава им дойде малко акъл и да оценяват реално какво имат в момента.

Както е тръгнало, арабите съвсем скоро ше обяснят на всичките еврофеминистки това онова за правата на жените. Простичко и понятни средства. А ние, евромачовците ше си траем, то нас няма и да ни има де.

Би било хубаво някоя жена да беше построила поне 1(къща) за последните 5000 години или автомобил за последните 100 ама не те искат хем в кувьоз хем с огромни права,дали си дават сметка че просперитета на света се дължи на мъжете и то с много лишения май не!

Мъж който мие тенджери.

разликата...??? ,,..На протест с тенджери и тигани 1ч.10.2012 С празни тенджери и тигани хиляди испанци протестираха по улиците на Мадрид срещу новите икономически мерки. Най-голямо недоволство предизвиква орязването на бюджета за образование и здравеопазване..,,??? явно са подписали ,,конвенцията,, и не са ,,гладни,,...!!!

Празник на половото НЕРАВЕНСТВО ! С какво жените са повече от Мъжете че заслужават повече !? Хората не трябва да бъдат делени по полов Признак !

Недое`ани булки! Все някой им крив!

Точно, и аз останах със същото впечатление. За това вдигат толкова шум, за да привлекат внимание.

Ако жените не си падат по "мачовци" последните ще изчезнат. На един мъж още от тийнейджър, като не му се "отваря парашута" инстинкта го кара да се промени. Защо има мачовци? А сетете се :)

Защо жените се пенсионират по рано, и взимат пенсии повече време, щом живеят по дълго от мъжете ? Не е ли редно да е обратното, мъжете да се пенсионират по- рано ? Защо в 99% жените при развод получават жилище и деца, т.е. всичко ? Не е ли това дискриминация срещу мъжете на полов признак ?

Шумете тенджери, тигани, шумете пържени яйца. Ний идем горди калпазани, със нож и вилица в ръка!

Испания и Франция сте приели Истанбулската конвенция, защо ви бият като тя ви пази? "Мачо " културата направи Испания велика и свободна. За това време испанките можеха също да яхат конете и да се борят за свободата на Испания срещу маврите и арабите, но нещо ги нямаше нали? Защо тези озверели феминистки не се запишат в испанската армия като доброволки и не заслужат по- високото си заплащане?

Още повече Испанските политици гласуваха такива закони, че само да я погледнеш и тя може да те осъди, стига да поиска. А самите испанки са отвратително нагли, тъпи... и грозни.

Пропагандата в България върви по линия, която цели да направи процеп в отношенията между жените и мъжете. В доста страни това доведе до катастрофа. Например в Швеция пришълците нападат местните жени и шведите въобще не ги интересува. На места даже има вечерен час за жени. На медията въобще не и пука. Така се разрушава цивилизация, но може би това е целта.

язе съм феманист-строител, и търсиме: -арматуристки -бъркачки на бетон -хамалки -редачки на тухле, камъне, и др. -дамски заварчици(т.е жени заварчици) -нощни охранителки -зидарки Веднага ги наемамаме !

Нали тези страни са подписали Истанбулската конвенция... Защо все още има насилие над жените? Истанбулската конвенция трябваше да оправи всичко.

Това с правата на жените е много интересно. Точно там, където имат най-малко права никой не стачкува - арабските страни, а там където имат най-големи права стачкуват най-много. Те така, женска работа - няма угодия.

е доста си тъп,пиленце, с тоя коментар.как да протестират в арабските страни,като ще ги убият с камъни?първо мисли,ако можеш,пък после пиши.

опорочаването на ,,протестите,,...??? дрънченето на тигани и тенджери беше ,,протест,, на бедните срещу богатите...!!! сега намериха ,,врагът,,...??? мъжете...!!!

,,На 8-и март: Дрънчене на тигани срещу мачо културата..,,??? не мразете а обичаите мъжете си...!!! каква е тази ,,омраза,, нали сте ,,толерантни,,...!!! или е ,,завист,, че почти всички ,,шеф,, са мъже...???

Никой работодател не е луд да плаща повече на мъж, ако същата работа може да бъде свършена от жена, за по малко пари. Истината е, че при пазарната икономика заплащането се определя от работата, и всякакви опити да се налагат регулации водят до комунизъм !

Това не са жени това са джендъри.

Жените са прекрасни, феминистките ужасни :)

В нормалния свят жените правят стачки и търсят правата си. В нашата мила кочинка наблягаме на банкетите и купоните. Поздрави на купонясващите, които утре пак ще бъдат третирани като овце!

И в други кочини на запад се правят банкети и купони.

Не е само до права, а и до задължения.

Аз съм жена, и обичам мъжете - баща си, дядовците си, чичовците, братовчедите си, съпруга си. Ти си овца!

Честит празник, дами!;) А по темата- магазин обявява промоция: каска! За всеки закупен тиган като подарък за 8-ми март!

Стига сте давали трибуна на разни кукавелници - искали равни права....да дадат пример за едно нещо, на което мъжете имат право (по закон), а жените - нямат. Няма такова, нали? Айде чупка

Докато дръначат тенджерите и тиганите , исляма настъпва и след 30 тина години всички ще са с бурки. Европа застарявя и феминизма помага за това. За това ще има бахур за западната цивилизация.

Честит Ден на Възхищение, Обич и Благодарност към всички Вас, прекрасни създания!!! Всичко, което правим е с удоволствие за Вас, не е нужно да воювате за него. Вземете го с нежност! Весел празник!

дядо , поздравв за теб и за всички мъже, които мислят като теб :) Angelina Jordan- Every time we say goodbye. youtube

Евалата деде!

Защо намесват проститутките на холивуд? Те не трябва да се споменават на осми март! Това са жени получили това което са си заслужили! Днес е ден на истинските жени, които учат, работят, създават нормални семейства, а не са тръгнали да стават звезди с г.зовете си! Днес к.рвите нямат празник!