Коментари - 50% шанс жена да спечели изборите, но само на теория | dnes.dir.bg
назад

50% шанс жена да спечели изборите, но само на теория

Тази година жените кандидатки имат по-голям шанс на изборите в България - теоретично. Според нов доклад на Световната банка за равнопоставеността на мъжете и жените, последните 10 г. са променили значително вижданията на българите кой е по-подходящ за политически лидер, предаде Дойче Веле.

Обратно в новината

Коментари - 50% шанс жена да спечели изборите, но само на теория | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

в интерес на доброто е да забравим кунева, първанова, панайотов, герджиков, велчев, вълчев, ники и всички царедворци, а не да се чудите как да ги реанимирате. мислех си че поне шулева сме забравили и хоп миналата неделя я дават в някакво предаване! защо? на всички българи пожелавам да забравим най-продажните български"политици" в това число и селянката кунева

Ха ха 50% шанс да е жена, егаси прогнозата, като да питаш доктора дали ще родиш момче или момиче, а той да ти каже 50 на 50 :)

А стига бе! Ще гласувам за Калфин, но ми е обидно да наричате Плавнелиев мека китка. Човекът си има жена и деца! Отделно от скромния си опит мога да ви кажа, че по-дребните мъже са по-добри любовници. Калфин също излъчва сексапил, ако го гледаме просто като мъж, а не кат кандидат-президент. И последно, драги мъже, не вие ни оправяте, а ние вас!

Тия какво искат да се върнат 4знатните доячки","жените-кранистки",4Заварчиците4, и стругарките?Щом имаме председател на парламента жена,кандидат -президент с трета позиция , министърки и кметици на големите градове,включително и столицата,значи сме добре!Ей на,словачката-премиерка падна от власт,Индира Ганди я убиха,а Имелда Маркос -вкараха в затвора!Юшченко ще лежи също в панделата,а Меркел ,не е по-добра от предишния канцлер!

кандидатката близнакиня ли е или манекенка? много интересна снимка...дано не е някоя разголена като оная в уса! а и да не е с купена диплома.все пак може да е за добро... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Това за мадам,Йес, /Кунева/, не важи.

иМАХМЕ ПОДОБНИ СЛУЧАИ С ВЪНШНИ МИНИСТЪРКИ

Айде стига глупости бе. Ако изборите бяха реално какво би означавало това - че половината българи ще гласуват за такъв боклук като Кунева ли? Дет загроби инфраструктурата на България?

ЗАЩО ЗАКРИВАГЕ КОДА С РЕКЛАМА ДОКОГА С ТЕЗИ НОМЕРА

Европейската комисия да не плаче на чужд гроб- в България 21% са жените в Парламента, а да си види в Европата как е- В една еманципирана Франция е едва 6 % !!!

Mи много ясно, че е 50%, трети пол няма!

Сериозно? Дори без да се кандидатира дори поне една?

Стига с тия глупости, стига с тия манипулативни статии, престанете да вдигали рейтинга на Кунева, кой го интересува дали е жена или не е. По важно е какво представлява като личност, а по мое мнение като личност тя не струва. Кунева е чиновник, тя не е политик, тя няма мнение и не може да отстоява нещо, което няма. Тя може единствено да сервилничи на покровителя си. Биографията и го показва първо на Сакскобургодски, а после на БСП и затова не трябва да е президент, а не защото е жена.

тц, тц, ти да видиш...

това с еманципацията не ми харесва може би идва времето и ние мъжете да се "еманципираме" мъжете са основата на просперитета във всяка област, затова ако искаме да подобрим нещо в тая смачкана държава, са ни нужни умни мъже - с топки както е израза при англетата

Време е мъжете у нас да осъзнаят, че са някакви мъже, да започнат наистина да работят, да носят отговорност, да изкарват пари - колкото трябва, не "колкото могат", да престанат да пият и да бият жените си, да почнат да носят отговорност за децата си ... Доста се събра, май, а?! Не е до еманципацията на мъжете, щото никой не им пречи, проблемът е, че много ги мързи! Удобничко е жените им да са по-образовани, да печелят повече, да мъкнат на гърба си и децата, и замаяния съпруг, да го обгрижват, да влачат цялата ангария на домашния безкраен труд, децата, всичко, че и на ръководни длъжности да бъдат - поради липса на по-подходящи!

Лошо няма ще знаем че президента е оправен и ще вървим по оправения път.

с помощта на Касим Дал, ще стане новата президентка.

Койту играй - пичели: фифти/фифти.

Много ясно - или ще спечели, или няма да спечели. Вроятността е 50:50

Дойче Веле да си наляга парцалите! Или още не могат да прежалят "желязната завеса"?! Аз не избирам токчета или вратовръзки! Искам президент! Който е в състояние да спазва и отстоява Конституцията и законите в РБ!

Не искам да имам президент, който да знам, че някой го оправя. Просто си имам принципи.

Още по зле е, ако е мъж и пак го оправят, то не на всички им пише на челото :)

И мъж да е, пак може да го оправят...

Като гледам каква мека китка е тоя от плевнята, с тънкото гласче, май и него го оправят.

Пенсионер съм и съм трогнат от грижите на ГЕРБ към нас пенсионерите. Призовавам всички пенсионери да гласуват за Герб ......... СЪС СРЕДЕН ПРЪСТ.

и се чувствам като императрица ...

БЛАЗЕ ТИ, И АЗ ИСКАМ!

Просто перфектен словесен онанизъм и прехвърляне от пусто в празно! Аз бих казал, че: "50% шанс мъж да спечели изборите, но само на теория". Каква е разликата между моето и другото твърдение? Аз ли съм по-експерт или кой? Как е по-правилно да се каже - "шишето е наполовина пълно" или - "шишето е наполовина празно"?

Шегаджии !! Със същият успех можехте да напишете - 50 % да не спечелят !! Винаги е така - може да стане, може и да не стане и винаги ще е 50:50 !!

50% има шанс жена да спечели изборите. Но между брюнетката Кунева - Пръмова и блондинката Мария Капон, всяка една от двете има 50% шанс да спечели изборите. РУСО, ГЛАДНО НЯМА.

Богатството на града има нужда от умело управление! На София и трябва опитен мениджър, а не многознайко! София и граджаните и имат нужда от link

не знаех, че София и граджаните и имат нужда от link :)))