Безопасни зони за жени на новогодишното тържество в Берлин

Организаторите са създали безопасна зона за жени, които са станали жертва на сексуално нападение или се чувстват тормозени, заяви полицията.

Обратно в новината

Коментари - Безопасни зони за жени на новогодишното тържество в Берлин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И какво се окааз. Повечето уж нападения са част от хибридната война на путлер.

По добре беше да се продават на жените пояси на целомъдрието( метални гащи), които се отключват само с код. Така най-много да им помачкат циците. Така ще се сбъдне мечтата на мама Меркел- да празнуват всички заедно - християни и мюсюлмани.

Най-голямата диктатура в Европа се състои в това, че благодарение на неолиберализма, вече не се прави разлика между толерантността и глупостта. И начело са германците на баба Меркел. Сега правим зони за сигурност, след време ще правим телени огради,зад които ще крием белите хора.

Нарушават евроатлантическите права на братята им Арапи.

другарю имаш правилна визия - братя са.

Евала баби, аферим, машалах, ашколсун! Германките да имат нужда от безопасни зони, при това в собствената си страна! Вместо опасните зверове да са затворени зад ограда и пазени от картечар на вишка.

Предлагам на германките да празнуват с каски и метални доспехи.

abasador

не е, за вярване но е факт. След две световни войни Германия се възстанови и доказа, че е една от най-силните страни в света както технически така и икономически! През последните години "мъдрото" ръководство на изтрещялата баба Меркел докара страната до там, че вече три месеца не може да се състави правителство, а гордите германки със страх, ще празнуват Нова година, под охрана и надзор. Оня с мустачките не успя да съсипе Германия, ама тази смахната баба ще го направи! Лек ден.

Баба е възпитаник на социалистическата ГДР и кадър на германския комсомол. Какво друго очакваш да направи!? Имаше виц някога: - Може ли да се построи комунизма в САЩ? - Може, разбира се, но би било жалко.

Чичко Ади само ако можеше да разбере какво правят с неговите сънародници мигранти и емигранти...живи щеше да ги опече и то на бавен огън!

Благодарение на фрау Меркел, мигранти и емигранти ще опипват интимните части на германките!

То ако е само опипване, пак добре, ама надали...

Това е само първата крачка а в края са харемите уж за защита и тн.ислямски практики.С други думи Ислямски Европейски Халифат.Силно се съмнявам трезвите германци да скокнат защото толкова години след войната ги варят на бавен огън като в онзи пример с жабата...

не е ли дискриминация?Обикновената германка защо не може да отиде свободно пред Бранденбургската врата, без да й определят "зони за сигурност"?

Тръмп моля ти се спаси ни от ислямофашизма на сатаниста сорос

А вие малки ли сте, ръце ли нямате, импотентни ли сте, или си имате навик все да чакате някой друг да ви спаси и "оправи"! Фак дис нейшън!

да се създаде зона за североафриканците и арабите, в която полицията да бъде "по-внимателна"? Все пак те все още са много по-малко от германците!Когато станат повече, тогава ще му мислим как да опазим жените си!

Е ,това си е върховна демокрация....Бъдете щастливи под дулата на оръжията и погледа на дроновете......

Това не е демокрация, а куманизам, под куманиЗката Дзверкел! Лауреат на наградата Куденхоф-калерги, зионизка еврейка, и настояща куманиЗка! Не е германка и никога не е била - доказано е с документи, че родителите й са евреи, те затова са избегале в източна германия, защото там са имале покровителството на савеЦките врейски комисари след войната.

Роксана кога за последно си била при психиатър?

Следващата стъпка в Германия е толерастите в Бундестага да решат жените да се забулват, за да не предизвикват "гостите на мама Меркел", да не излизат сами, да не пият на обществени места и прочее. И понеже махалото в един момент ще почне обратно движение (и всяко действие има своите последствия) в един слънчев ден незнайния Ханс от Васербазенщерцен ще превърти от действията на мюсюлманските хлебарки и меките китки на полицията, ще отиде на тавана, ще отвори стария скрин и ще облече униформата на дядо си-офицер от ЕсЕс (онези с черепа и костите) и ще настане веселба - и комините на концлагерите пак ще запушат! Германци, опомнете се докато е време - вземете пример от австрииците-хората демократично си избраха правитество, което да работи в интерес на австрийската нация , а не за п...тките в европарламента!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Безопасни зони за жени на новогодишното тържество в Берлин - докъде я доклати демокрацията на Запада...

Докара я до животинска ферма :(

Безопасни зони за жени в мултикултурно общество?! Провалът на 1 мечта... Светът е все по-опасно място за живеене благодарение на меркелиците....

Как може да ги заграждате ,,като маймуни,, и ние искаме да видим истинско напращдло германче,ама ,че негостриемни хора,тъка ли се посрещат гости,ама ние сме завинаги ваши,не може да ни изолирате.Мама Шмеркел друго ни каза

Какво направиха от гордия германски народ? Възроден от пепелищата на 2-та световна война, принизен от ЕС.

Че ЕС се прояви изключително неадекватно, така е. Обаче за проблемите с незаконната имиграция в Германия, са си виновни изключително самите германци. Британците доста бързо показаха среден пръст на неадекватните действия на поляка Туск и люксембуржеца Юнкер.

Това не са безопасни зони за жени, а са заграждения за овце. С телени огради, по които тече ток.

Има и психолози и служители на червения кръст

По-скоро трябва да има санитарна зона за нашествениците, да не им се позволява да се мешат с бели хора. Това сега с безопасни зони за жени е позор - да не си сигурен в собствената си страна и да зависиш от работата на полицията?! Това си е издънка на Меркел. Тя, собствено, състави ли правителство!

абе ти тръгни по бикини на околовръстното пък ще говорим за безопасност...

А какъФ е бил критерия на Шибил? една бела българска мома да мине по прохода, и никой да не закачи, и хората да й подареват букети цветя, и пендарите й да останат непокътнати, а момата цела! Това по турско! От хайдутин стандарт!

Това е дискриминация! Къде е мъжката безопасна зона? Това, че мъжете при нападение направо ги убиват, вероятно е по-приемливо от опипване и опит за изнасилване от гледна точка на феминистките, нали?

Та ко викаха БГ еврофекалите , Кончитите, педерасите , ГРОБарите и прочие фекална измет?:) Било хубаво в Педалсъюза, та да ги обарват и опъват отзад всякакви негра, ислями мюслита и да им режат тиквите Джихади Джотата!

така е когато депесето се целува с педалите и са на власт

роксанче, тебе също трябва да те въдворят в зоната за жени, за усмирение.

Куманягата, ментално увредения, ке раздава акъл публично, дето го нема. Не схвашаш ли колкосте мразени, куманягите. Ко си мислите, че ората не разбирът кой ги трепе планирано. Точно ти, теби, дано те отрепът. Сталин си е трепъл най-верните хора, по най-малко подозрение. Тия които отричет и отхвърлет са куманягите на власт! ГЛЕДАЙ И ТУКА, КАК КУМАНЯГИТЕ ОТРИЧЕТ И БАНВЪТ, ОТХВЪРЛЕТ И СЕ ПРАВЪТ НА МАЙМУНИ! ПОГЛЕДНИ ТРЕДА! КУМАНЯГИТЕ ГО ПРАВЪТ, И РАЗБИЙСЕ, ТЕ И ОТРИЧЕТ! ТЕ РЕДАКТИРЪТ, ТЕ СЕ ПРАВЪТ НА МАЙМУНИ, ТЕ ИГРАЕТ ИГРИЧКАТА ТУКА ИМА ТУКА НЕМА!

Самото решение да има 'специална зона' за жени предполага, че останалата зона е неконтролирана. И едва ли вдъхва сигурност на германците. Един грешен ход винаги води до втори и трети такъв. Тези дали и кога ще си възстановят държавата??

Останалата зона ще бъде свободна и там всичко ще бъде позволено според ислямските традиции. :)

Идиоти, няма да арестуват насилниците а ще успокояват насилените с психолози....

СРАМ! Как цял народ се докара до такава тотална липса на себеуважение.

ЕВРЕЙКАТА КУМАНИЗИН ДЗВЕРКЕЛ! ТЯ ГИ ПОКАНИ! НИКОЙ ГЕРМАНЕЦ НЕ ГИ ПОКАНИ, А ЕВРЕЙКАТА КУМАНИЗКА! КУМАНИЗТИТЕ ВКАРВАТ МИГРАНТИ В ЕВРОПА И СИ ИЗБИВЪТ, ВАС БЕЛИТЕ ХОРА! КУМАНЯГИТЕ РАЗМНОЖИХА ЦИГАНИТЕ И ВКАРВЪТ ТУРЦИЯ В ЕВРОПА! КУМАНЯГИТЕ С ПЕС НАЧЕЛО И СТАНИ ШЕФ ДИРИЖИРАТ ПРОЦЕСА, И ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ВИ БАЛАМОСВАТ! ЗАТОВА СЕ СЛУЧИ БРЕКЗИТ - БРИТАНЦИТЕ СЕ УСЕТИХА И ИЗБЕГАХА ОТ КУМАНИЗТИТЕ В ЕС! СМЪРТ НА КУМАНЯГИТЕ, СВОБОДА НА НАРОДА! ЕВРЕИТЕ, ЦИГАНИТЕ И КУМАНЯГИТЕ - НА САПУН!

искам да видя сега, всички онези феминистки организации, спонсорирани от нпо на евреите да се възбунтуват от тази концлагеристка практика на евреите да набутват някого в концлагерите си, да му вадят златните зъби, за определена печалба в бъдеще, като "оцелели".

или както днес се нарича от еврейските банкери: "фючърси"

до диктатурата на толерастията: не ви карам да си слагате ръката на сърдцето, като при спявка на американския химн, защото вие нямате сърдца, а помпи за напомпване на химикали в мозъците. просто питам: не колко, а какво НИ струва цялата ви дивашка истерия с "толерантността", покрай която прекарахте през границите милиони престъпници, за да скриете под същата тази "толерантност" и педофилията си. имайте смелостта да не се страхувате и отговорете! а не се крийте в харемите организирани от зелените и цоциалистите в берлин.

"безопасните зони" са за жени, които живеят сами. в този ред на мисли, ще има и официален оглед с камери до държавно-признатия харем.

Не могат да осигурят безопасност на местните, затова им въвеждат ограничения и такива зони за жени, защото на гостите не могат да сторят абсолютно нищо. Т.е. допускат, че ще се повторят събитията като тази от Кьолн. Тия, които бяха посрещани с играчки и викове, че са добре дошли постигнаха своето, успяха да всеят страх и несигурност и да покажат, кой е по-силен, да убият празнично настроение и спокойствие.

баси демокрацията кат исляма мъжете отделно от жените? Едно дупи да не мое ущипеш? Остана да ги забулят.

не може да се опазят от 60 000 терористи и още 10 пъти по толкова ятаци

ятаците на терористите са зелените и социалистите, начело с меркел и макрон.

Zaщо не ги наречеш с истинското им име, куманяги. Сички знаем, че куманягите се пребоядисаха в цоциалисти и зелени, демократи и либерали. Ако ти не фанеш дявола за рогата, то той ке те фане за опашката и ке те наибе.

Който е недоволен от България и българите и българките в нея- прав му път към германия! И без това там нойкьолн си е турскоислямска диаспора- ще се намери едно копторче и за него в това германско гето!

не поставяйте нещата на тази плоска плоскост. а кажете как кметицата на кьолн бе "избрана", след интифата с ножа, организирана от "правите" асоциални сили, за които всички останали са "десни популисти". поредният демократичен циркус манипулаторски. и кажете какво каза тя за жените, които бяха насилени по площадите. щото ние помним, за разлика от вас.

Аз не одобрявам политиката на меркел, считам я за гробокопача на ЕС, считам, че тя трябва да бъде изправен пред съда, включително пред СЕС/ Съда на ЕС/ , защото германия чрез политиката си дискриминира гражданите на другите държави от ЕС, които трябва да влизаме законно на територията на ЕС със законни лични карти. Ненавиждам тази жена за усилията, които положи, за разрушаване на европейското общество, и изисквам да й се търси НАКАЗАТЕЛНА отговорност за всичките й престъпления, включително и за оказания от нея натиск върху други ЕС държави да пропуснем нелегалните икономически мигранти НЕЗАКОННО да пресекат държавната ни територия! Меркел погази не само върховенството на закона, но и всички основни принципи на правовата държава и за това е редно да отговаря за противоправните си деяния пред ЗАКОНА!

питах доста жени, дали няма да се чувстват жестоко унижени, макар и на сигурно в една такава зона и всички ми отговориха утвърдително. резултатът от усилията на зелените, нато, левичарите и гейувете се увенчаха с пълен успех! трябва да се гордеете с постиженията си! асоциални роби на криворазбраната толерантност.

НАТО няма никаква намеса в противоконституционните действия на меркел! Меркел трябва да бъде съдена за нарушаване на германската конституция и на това основание да й бъде поискан импийчмънт и да й се търси НАКАЗАТЕЛНА, А НЕ САМО ПОЛИТИЧЕСКА отговорност за деянията й!

това с нато беше уловка. за да видим кой ще се хване, че нато можеше да бомбандира берлин, за да се справи със заразата. правили са го и друг път в европа. вие наистина ли сте адвокатка? а защо, след като на "територията" няма съдебна система? или има, но работи в полза на престъпниците, вкл и тези от нпо.

го диреше мутрата българоумъртвител и кралив дедо сакс-кобург-гота в саудитска арабия, при най-големите врагове на съвременния човек?

Нещо почва да ми прилича на отделенията за жени в джамия. По-добре полицията да си върши работата и да прибира орките на топло, преди да направят зулумите, а не после да търси психолози. Аман от толерантност!

Модераторът трябва да изтрие всички писания на ник роксана или ник мелиха, които съдържат език на омраза към българите- мъже и жени- в България! Иначе аз ще взема мерки и ще защитя нарушените си права на българска гражданка и българка, живееща само в България, по съдебен ред и на собственика на сайта ви ще му се стъжни, защото ще го гони чси и ще запорира всички активи на дружеството- собственик на сайта ви!

Абе, "юриста", как си го представяте това, което пишете? Що не си стоите в Карлуково, където очевидно Ви е мястото?

Няма нищо за представяне тук- аз действително съм софийски адвокат, семейна хетерожена, и знам как трябва да се действа! Няма да допусна коментатори да пропагандират език на омраза към етническите българи и българки- мъже и жени, под претекст, че така заклеймявали комунизма като антидемократична идеология! Точно аз знам ПРОФЕСИОНАЛНО как трябва да се действа съобразно нашите закони и решенията на ЕСПЧ!

не му палете фитилите на цензуратора за триене, че тя и без това е от породата слабонервна толерастна и ще подкара всички коментирали наред. колкото до Мелиха, та това е най-висша форма на ироничен пилотаж! просто съвършенството на иронията.

Българските политици притежават изключителното качество да избират за съюзници винаги ония, от шибаната страна, та така и сега. И с просто око е видно, че политиката на баба Меркел и брюкселските "умници" е пагубна за Европа, а с това и за България.

Извинете, но жените са преди всичко ХОРА. Млади хора, които излизат да празнуват заедно с приятели-момчета, момичета. Някои познати, други непознати. Купонясват, общуват, танцуват, музика, питие, настроение. Смисълът е да има запознанства, социални контакти. Ако жена излезе с приятеля или мъжа си, него ще го пуснат ли в кошарата? Ако не-що за купон е да разделят мъже от жени? А ако ще пускат нормални мъже в кошарата, на какво основание ще откажат на орките да влязат и те? Това е върхът на лицемврието. Германската държава открито признава, че пришълците са опасни, че не подлежат на цивилизоване, но мълчи и строи кошари. Позор и срам за лицемерния Запад, който подлага гражданите си на такова издевателство. Познайте Меркел ако състави кабинет, колко стабилен ще е след историята с кошарите. И какви резултати ще има на следващите избори. Освен ако на германците не им харесва да живеят в кошари. Тогава да сложат клетки за жени на тротоара, автобуса, ресторанти, влакове, офиси, университети. Държава-кошара.

Да изгоним мигрантите и решаваме всички въпроси.Полицията ще е свободно, психолозите също няма да има зони.Вън навлеци и паразити.

извинете това фалшива новина ли е ??? ако е вярно то в германия са изгубили контрол върху сигурността на хората.....а тези хора са и избиратели ....на последните избори това сработи, а на следващите (като гледам скоро предстоят) окончателно ще демонстрират отношението си към меркел....в германия не сработва модела няма кой друг да управвлява и за това да изберем пак сегашния премиер....

Германия не е капитулирала така и след поражението от втората световна война!

Като има ссмо продажни политици,за да оцелеят трудолюбивите германки ще ги ,,заграждат,,.Това ли е вашата демокрация.Страх за живота и от изнасилване,.Този проблем никога не го е имало преди ,но като доседоха умишлено хора от друг континент,,дори и не са бежанци,,а измислиха нова дума мигранти ,сече няма да има спокойствие.Пфеди години съм бил,когато беше ,,студената война,,но беше спокойно,вечер до късно се разхождаш в Берлин без никакво притесниние.Кой е виновен за тази ситуация.Освен бабичката,където разбуни ЕС.Гадна отвратителна мастия

Като си нямат мъже германците, така ще е ! По добре да си затворят жените в клетки, а да пуснат имигрантите на свобода!!!

TО ПА БАЛхАР имат! БАЛхАР маШленцата СА БУКВАЛНО МЪРША! НЕСЪЩЕСТВУВАЩИ! Българките изнасилвани и продавани в роПство, он се чеше по чатала и я проклина и не му мърдъ нищу да я защити! МЪР-ШИ!

- Говорителка на събитието каза, че ще има покрита зона с психолози на разположение. - А гинеколози ?! Защото германската преса криеше 2 месеца случилото се по заповед 'отгоре' . Вече няма Германия, повече от половината са второ поколение турски германци, африканци, арабели и всякакви болни изроди !

Там ще раздават на жените гривни на които пише РЕСПЕКТ. Просто трябва да се покаже на орката и той ще се откаже. За орките пък са предвидени комикси, които нагледно показват как трябва да се държи човек на масови празненства. Лошото обаче е, че на тези комикси, изнасилвачите и грубияните са всички бели мъже с костюми и по този начин орките няма да се идентифицират и ще си правят оргиите. Звучи като виц, но не е. Потърсете в интернет Köln startet bunte Kampagne Comics und Respekt-Bänder für ein friedliches Silvester Quelle: express.2017

На бас, че при слеващия инцидент орката ще каже, ама тя що не си е стояла в заграждениято. В арабските страни съм виждал например отделение за жени в автобуса. Която не го ползва значи сама си търси белята.

Измислиха зонбираните шваби.Оная хайл им натресе тези проблеми,а сега ,,заграждения,,Повечето мюслита никога няма да се интегрират,а неадекватните трудолюбиви германци ще се ,,пазят ,,цял живот за да оцелеят,най много да започнат ,,бурки ,,да носят,защото в момента много мъже в Еврапа носят бради,,джихадиската ,,моьа при глупавите мъже проработи о тъка всички стават мюслита и ще има ,,мир и спокойствие,,

Тези безопасни зони ,нещо ми приличат на римейк на нещо от нетолкова далечното минало.Нещо от сорта , я стой зад телената ограда ,че навън бродят едни гладни емигранти поканени от правителството и ако не желаете да се запознаете отблизо с тяхните ласки бегом зад телта

не бе, пазят чужденците...и ти да си пил 2 ракии и да ти се мотат по прашки и ти ще си поискаш - нали?

Няма да поискам ,защото в тази насока съпругата ми няма чувство за хумор, а пък иначе мога още да поживея