Жената след 40. Как да противостоим на неблагоприятните промени с теглото?

Трябва ли да се потим във фитнес залите и да се измъчваме с непосилни диети?

Обратно в новината

Коментари - Жената след 40. Как да противостоим на неблагоприятните промени с теглото? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Спорт и глад....

Пълни глупости... Колко по-често се яде толкова по-зле. Фастинг му е майката.

И вече не искст да те инфлуенсват...

Не кантарът е враг, а лакомията

Чакам статия за бг мъж след 30, че даже и преди това. В татковината мъже с нормално тегло след 30 много рядко се намират, а облечени не в анцунг и маратонки още по-трудно. Иначе са много претенциозни към жените милите бидони с кисело зеле!

Ядеж на корем и изгаряш всичкото с разнообразно движение. Човекът е жив докато се движи, спре ли движение го отпиши от живите.

Усмихни се и кажи една мила дума или просто се дръж възпитано и не прави мръсни номера. Това е. Апропо жените или са слаби, щото ги мъчи зззззззззлобата и пушат цигара след цигара и забравят да ядат или ги мъчи гняв и нагъват сладко и шоколад. Уравновесени рядко има. Под черта казано тук проблемите с егото са великански

Храната прави борбата, оставете ги дамите да си похапват. Който иска да ги хареса и така ще ги хареса.

40 е новото 20.

Най- доброто нещо за жени е плуване 3-4 пъти седмично по 1 час и ядене редовно на сезонни плодове и зеленчуци. Умерено хранене с бавно и по- дъбго дъвчене по 3 пъти на ден и ставане от масата преди да усетиш насищане.

"и не прави мръсни номерa"- драги, кое са мръсни номера??? Това са констатации. Раходи се по улиците на БГ и виж каква сте трагедия с претенции. Как да се влюби във вас някоя?? Иначе аз не пуша и имам напълно нормално тегло, злоба няма, само наблюдения :).

Спирате да ядете месо и млечни продукти. Толкова е просто.

Глупости. Вайкингите само това ядат. При тях ферми бол, плодове и зеленчуци не виреят, ползват ги само за украса на блюдото.

После да не ревете, че затлъстявате и имате проблеми с хормоните :D

Всички около мен се мъчат с диети и глад, броят калории и ограничават храните, а аз си имам един чудодеен източник за поддържане на добра форма, щастие, настроение, самочувствие и осмисляне. Чудото е на една ръка разстояние, закодирано е в гените ни и е в кръвта ни - нарича се народни танци. 2-3 репетиции седмично вършат чудеса във всяка възраст!

Аре оставете женките на мира бе, че от такива статиии за покриване на естетични стандарти заприличаааха на маймуняци у физиономиите, у задниците на и ц...ците на футболни топки..Чувствам се дискриминиран, напишете нещо и за чичаците като мене, как да се противопоставим на бирената и пържолената бременност след 50 години:)))

Това с дъвченето отдавна е разбито като мит :)

Спорт и контрол на храненето. Не гладуване! Не броене на калории! И не обръщайте внимание! Най-важното е да сте здрави. Телата ни се променят... независимо дали говорим за жени, или мъже.

Проблемът е, че много хора се присещат да се грижат за себе си след 20 години на заседнал живот и злоупотреба с алкохол, тютюн и кофти храни. Трябва от раничко да се спортува умерено (който иска и по-интензивно), да се избягват процесирани храни и рафинирана захар и да не се прекалява с пукница и цигари.

Най-са трагични с онея гащи с тесните крачоли и висналото дъно.

Наистина е просто, но в един смисъл, който едва ли ще ти хареса... от този смисъл идват и думичките "простотия", "простащина" и "простак"...