Жената на Северин: Кръв имаше по дънките му и по долните му гащи

В 12.45 ч. задържаният е бил транспортиран от София до Русе, съобщиха от прокуратурата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако бяхме нормална държава досега тоя мангал да го бяха осъдили на живот. А те още питат Айшетата.

То от убийството досега , се правят ДНК анализите , с който го разкриха за три дена ( по-принцип анализите отнемат седмица ), ти искаш присъда и вече да се вее на въжето.

"За рода на Северин знае, че родният му баща е умрял в затвора (обесил се е - бел.ред), където лежал за кражби. Чичото на Северин и брат на баща му в момента бил в затвора за кражби на злато и пари, лежал там от „бая време“, имал още една година и щял да излезе на свобода." Е, хайде сега ми кажете защо тези да живеят. Защо ? Това е изметта на обществото. Нищо съзидателно,нищо креативно,нищо в полза на обществото. Само кражби,изнасилвания,убийства. Тези трябва да бъдат изселени извън пределите и да живеят като скотове по своите си табиети. Боже,как се плодят само. И майката на този убиец с гордост заяви,че има още 7/седем/ такива "чада". Седем !!!! Очаквате ли че е нещо различно. Неееее, от тези само такива деяния,нищо друго. Отврат

....вместо и айшето да е в зандана за укриване на улики и прикриване престъпник...бг журналята я изкраха жертва видиш ли

Циганските паразити, крадци и убиици трябва да се избиват безмилостно като хищници.

Стига за този изрод, да го убият веднага при опит за бягство, да не опъват нервите на хората и да не харчат грешни пари, стига циганска толерастия, кафа..

Ходел за 1-2 часа, разтоварвал разни работи и се връщал с пари.... Да, ясно.

обяснявай кви му били гащите. Той кат излези след 2-3 години, ти ша си първата...

Решава проблема....................

Изрод, няма значение, какъв е по националност се води българин, но законите ни са така устроени, да служат на нечии интереси и няма справедливост. Убиецът на моето дете в ПТП изтърпя 4г.условна присъда и 4г без право на правоуправление, а нашизаслужаввърна на нула, докато някой управляващ не го застигне същата съдба, никой няма да си мръдне пръста, за да има ефективна и справедлива присъда, такава каквато заслужават о

ще разберете и цвета и етноса... Ще чуете оправданията, а дали ще им вярвате тогава или сега си е все едно и ...., всъщност си е Ваша работа. По дънките и по долните гащи...... Той да не е клал прасе? Къде са всички заплатени НПО-та? Защо не протестират? Защо не ни наложат Истанбулската конвенция, която ще спре всички- вандали, роми, обикновени цигани, гастарбайтери в Германия или приходящи точно от там, разни идиоти, наркомани и други изроди? Къде са сега? Защо не защитават изнасилените жени? Защо си траете? Или няма пари, щом не защищаваш цигани и жени едноверменно? Мъжете "кучета ги яли", ама свършете нещо за поне 5 стотинки, че да вземете 50 милиона...

Не виждам смисъл да се дава думата на такива хора. Първо, предизвикват отвращение с липсата на нравствени категории. Каква е идеята - да се героизира "горката" съжителка на изнасилвача и убиеца и да се възхитим на безусловната й любов към този изрод? Да съчувстваме на жената, че е изгонена от махалата и че й се е наложило да живее на село, където не желае? Човешкият живот и достойнство няма никаква стойност в очите на тези хора.

Смисълът е да се отвлича вниманието на населението с "горещата новина" за по-дълго време. Иначе ще трябва да четем за новите цени на тока, горивата и по-високите данъци, което депресира матряла.

за тези тъпотии?? Никой не вярва на тъпите изказвания по случая! Най- вероятно му е дошъл мензиса...

професионално измислен скъп филм през последните дни!

Няма ли вече да престанете с тоя мърляв мангасар да ни занимавате?????

Лилавата мангуста,била цялата червена.Как става това бе?

Разтоварвал кашони в два посред нощ за час-два и се връщал с пари. Вервайте ми

тия "маркови" маратонки, дето ги продават по сайтовете, от кого мислите, че се разтоварват? И по нощите, естествено, все пак е нелегален внос.

А може и по-нелегални неща да е разтоварвал. Щом остават пари за дрога.

Като гледам цитата на изказването в кавички се питам с пунктуациите ли го е изрекла и на какъв език - на чист цигански, или на чист турски. Да ви се невиди и измишльотините. Журналистите, моля малко по сериознно.

Журналистите, моля малко по сериозно.

Тая долнопробна мърла нали първо разправяше, че се бил бил с момче, а днес, че бил ударил момиче. КОГА ще им бъде повдигнато обвинение за съучастничество в прикриване на жестокото убийство - на нея, на лелята и на майката, и на сводника на майката и на половината маала там?

издържаме, ако не в затворите на пълна издръжка то на свобода доживотно. А и нахални - крещят, викат - за тях няма закон - да бе страхували се - нищо не ги стряска - бият полицаи, лекари, нас ни бият и убиват. Плашат с това, че нямало да пускат децата си на училище, ама що им трябва - тук всичко без труд им осигуряваме, то да учиш не е като да играеш кючек.

пише, че не е възможно , не вярва как така без причинно ще нападнеш някого дори и ще го убиеш. Ами така де. Това момче я вижте колко е прекрасно, младо, това да нападне някоя мадама , да я изнасили и да я убие защото явно го е видяла - това не може да бъде у нас в България Ама то младо убаво - картинка - я му вижте родословното дърво, потеклото - сакън не го е направил.

Не трябваше ли да пише "жената ДО Северин?", или това е само ако става въпрос за алпинисти?

Не, че това би върнала убитата, но се надявам на бавно и тромаво дело, на безброй изнасилвания, пребивания, расизъм и агресия към убиеца докато чака присъдата си и после вече истинският спектакъл - такива като това леке в затвора ги мачкат и престъпниците и полицаите и то по начини, достойни за сценарий на филм на ужасите...

В ареста няма как да го изнасилят. Пазят ги, а и му се приспада времето прекарано в ареста от присъдата. Трябва да е в затвора, за да му порнат сфинктера и да има достатъчно лично пространство, за да го самоубият

КВо вдигате патаклама? Митю Очите да не би да си излежа присъдата? Или оня пиян и надрусан полицай, който прегази бебето на тротоара? Тоя сигурно накрая ще го вкарат в затвора, ще полежи 4-5 годинки и е аут. 3-4, ако работи там. Това значи "вън" за по-необразованите ни сънародници. А тия, които се точат как щели да го посрещнат вътре, ми като цар ще го посрещнат, балъци! По затворите е пълно с цигани, какво мислите, че ще го направят, освен да го поздравят, че е бил и е*ал българка, а! А вие си бъркайте по дупките по форумите и се възмущавайте справедливо сега какво да го направели този. Тъпаци.

няма как безпичинно да напеднеш някой ,та чак да го убиеш ! Кой му е платил ,ако е той извършителят ?? Не всички сме овце и вярвяме на вестбици Тикво и Прашчо....

Точно ти си глупав - даже на родния си език не можеш да пишеш. Неграмотността е един от признаците, че си нискоинтелигентно същество.

Това чака всеки, който посегне на парите на паралиите. Тези пари, с кръв са ги присвоили, с кръв ще ги отстъпят. Вие какво искате? Да си лежите и парите да падат от небето право в собствените ви джобове? По един откачен ром ще се намери за всеки накърнен "бизнес" -интерес. В бизнеса се предприема това, което е финансово най изгодно, а не което е справедливо, морално, честно и т.н. църковни измишльотини.

Айде пак опорните.

Баща му, чичо му, той ... страхотна градация в семейния "бизнес" и деградация на маймуноподобните. Това са измет, кърлежи и отрепки, които се възпроизвеждат и живеят на гърба на останалите. Няма нужда от такива. Нищо не става от тях.

Ба си и писаниците,обяснения от гл. прокурор, гл. секретар, министър, старши комисари, кортежи от коли, разкази на близки,спомени на роднини..... тоя кирлив мангал ще го изкарат,като Едмон Дантес. Сега ще го съдят към 5-6 години, той ще ни съди в евросъда за мизерни затворнически условия и дискриминация. На този фон- кавги между фронтоваци и атакисти, Цецо каза,че Парламента е елемент на националната сигурност,данс вчера си дадоха доклада и се похвалиха,че всичко контролирали даже отделили дума ти ресури за контрол и хващане на товарни автомобили със претоваренот и дори сезирали прокуратурата за кипърските граждански отговорности.....да ти фръкне шапката!

Я ме светнете какво става с ония двама индийци дето трябваше да ги върнем на германия за груповото изнасилване на германка в парк?

Защото ще бъде съден в България , където най-тежките наказания са , ''УСЛОВНИ'' !

Ако е съден другаде нещата могат да излязат извън контрол и да се окаже, че нещата не са такива какви ни се представят.

Тоя сега Северин ли е, или Селяйдин?!

Зад граница е Северин, в махалата - Селяйдин. Ако ме разбираш...

Интересно дали Марковси няма да се застъпи за тоя красавец той какви ли не , не е защитавал даже добре чете и разбира закона.

Милото момче. Невинно е. Натопено е. Бърже да го пускате да си ходи в махалата. Това е политическо убийство. Песнете веднага милото натопено момче

Политическо казваш. Ама кой е политикът

Да пуснето го да се върне. Крайно време е да направи чаве на самотната майка и да се наредят на банкомата за социални. Та бива ли един млад, здрав и прав ром да разтоварва кашони и въобще да работи нещо след като за това си има българи.

Имал кръв и по долните гащи но не бил извършил престъплението?! Бах мааму!

Ми верен е на принципа "И по долни гащи да те сбарат - отричай!"

Вие Нямате вярната първоначална информация, за да коментирате и никога няма да я имате. С това абсолютно всичко се изчерпва. ВИЕ сте едни опитни мишки, на които им показват доказателства и клипчета по телевизията . Вие нямате инструменти да проверите истината , просто се отпуснете и слушайте, друг избор нямате. Родолюбците умряха, останаха коментаторите в интернет - това е пределно ясно праг на смелостта. Вие сте дезинформация и малкото ви останала енергия се канализира по план, спете спокойно.

Ми хайде дай вярната информация, бе, Шерлок.. Никой нищо не знае, обаче сме сигурни, че Бойко, Кирката и Лопатата са поръчали момичето. Приемете един път завинаги, че съществуват пълни отрепки, за които човешкият живот не струва 5 стотинки и ще те заколят за 1 кутия цигари. Не всичко е конспирация, просто обществото е болно..

Ти как за Бойко се сети първо без никой да те натиска, без да искаш, нищо

Образно казано, приятелю.. Общоизвестно е, че Бойко ви е виновен за всичко, което се случва в държавата..от сгазените кучета на шосето до кражбата на домати от пазара. Как никой вече не пита за сестрите Белнейски, за Станишев и изнасянето на секретните документи..за 14-те войничета.. и за хилядите други очеизвадни лъжи.. Това обаче е друга тема на разговор..

Змии, израснали в змийско гнездо, издържано от парите на бедния българин. Защото сме будали да дундуркаме убийци и крадци, каквито са поне 80 процента от тази паразитна паплач.

А троловете на бсп се опитваха да го спасят и твърдяха че е невинен...

Каква е тази РЕКЛАМА за престъпникът ?

щеше да ви отнеме по- малко време да смените снимката, отколкото да триете. Еничари!

Исками се да видя снимка на този мизерен манго как си взима падналия сапун в затворническата баня, ама и опашката да се задържи след него,, да му помага,, А ДАНО

Сменете снимката, антибългари такива! Какво ни гледа изпод вежда тоя мангал, зализан? Сложете снимка от ареста. Не от фейсбук-а му, дето наготово сте взели.

Сменете снимката, антибългари такива! Какво ни гледа изпод вежда тоя мангал, зализан? Сложете снимка от ареста. Не от фейсбук-а му, дето наготово сте взели.

Каква по подходяща снимка да го опише от тази която сам си е избрал :D

Голяма работа туй момче бе! Викат го,на частно,поработи час _два и парите стигат на семейството. Туй ще да е някоя високо технологична професия,какво ли е учил?

Фрийлансър е чавето.

Мазната циганьора иска да стане известна. Дава интетвю след интервю

ма кат не я искат в маалата, аз я искам бе! и майка си да вземе, и братчет си, ако може и мъжът си да ми докара, ще съм доволен и щастлив да ги посрещна!

чекам го тоа убавец да влазе при менека у централнио и че го държим на куру цал ден. свето малък че му се види

За тия които се чудят защо се слага тая снимка на тоя красавец ами да се влюбват пандисчиите даже вече е започнало надаването за булка.

...Къде си Хитълере Петъреее...?!?!? Паметник след някоя година очаквааамммм....

отиваше за час – два и се връщаше с пари“, обяснява жената..... Тоз мангал само е крал!!

Ми то пак на частно де...

''Докараха Северин , за кратък отдих в България ''...

в другите държави има мафия у нас мафията си има държава, която може да прожектира всякакви бози на народа и той нали е овчедушен цъка и вярва ли вярва... мир на праха на жертвата и дано повече умни и свободомислещи хора да казват истината, могат да ни избиват поединично, но ако сме заедно ще отстъпят гадините

един ден приказва едно, а на другия - друго. През цялото време те лъже, а иска да му вярваш.

Като политиците са и те.

Този от снимката (1.2 милиона циганина) + 2.5 милиона пенсионера - това е основната изборна сила в България. Общо тези две групи са над 50% от избирателите с право на глас. Да не се чудите на резултатите!

за изборите си прав, но дори не ги слагай в едно изречение! пенсионерите ни са работили цял живот, а днес тия безсмислени орки ги избиват, насилват, крадат и мамят всеки ден!!!

Така е. Макар че помня как се работеше през соца.. но няма спор - ходеше се на работа.