Още издирват единия от бившите затворници, нападнали жена

Полицията все още не е заловила единия от двамата бивши затворници, които нападнаха софиянка, докато чисти автомобила си и го откраднаха.

Обратно в новината

Коментари - Още издирват единия от бившите затворници, нападнали жена | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И защо да не можем в случая да го застреляме? Жената няма никога да бъде силна колкото извършителя/ бивши затворници/ как да противодейства? Или и живота на мръсните крадливи копелета, които цял живот тормозят толкова много хора с толкова дела в съда е много ценен? Какво му е ценното на един престъпник, който цял живот тормози обществото? Ето ще отговоря- рецидивиста е много ценен за управляващите, защото той помага народа да насочи енергията насъбрала се против правителството към това да се блъска да се бори е ежедневния тормоз от подобни боклуци. Този дето го убиха в Пловдив- Плъха.... какво му е ценното за обществото? Този човек е паразит, той цял живот само краде, мародерства и лежи по гръб в затвора... с какво допринася за обществото бе тъпоумни политици????

Ако жената иска да заведе иск за кражба и нападение какво да напише - неизвестен извършител !?

ние ги фащаме те ги пускат и така га стане ние ги фащаме мъртви застреляни при отит за бягство е тогава ша са оправим!

Тази прави турско бькелче и си ближе клитора до изпразване

да. по-спокойно от Петербург дори

Пак не гледате какво пишете!!! Цитирам самата Вера: "Здравейте, приятели! Днес, на 22.03.2018 в 10:40 сутринта бях нападната в гръб от неизвестно за мен лице, докато почиствах автомобила си от сняг при работещ двигател пред блок в Люлин 2, в който живея. Бях повалена на земята, душена и удряна...." ИМА ЛИ РАЗЛИКА МЕЖДУ 10:40 И 22:40 СПОРЕД ВАС??? Цитатът е от фейса на Вера...

Дир са по снощно часово Време , още са на купона от снощи !

Не е ли възможно крадежът да окаже съпротива при ареста и...?

Всичко може ама най-напред трябва да се махнат най-големите крадци.

Понеже сме територия на която не се полага правосъдие, трябва заловения престъпник да се разстреля показно на площад Батемберг/9-ти септември, м/у Мавзолея и Худ.галерия/ и да се дава по всички телевизии в най-гледаното време за кеф на целокупния български народ. А издирването на другата гнида да продължи с изричното условие да се стреля на месо и да има обявена награда за залавянето му жив или мъртъв. Всичко друго е ала бала и тиквешки приказки.

Най-напред трябва да се уверим чие е "месото" и чак след това да стреляме в него, че иначе може да отиде зян друго нечие "месо" ...

И дордето "се уверяваме" чие е месото/демек кой ще даде най-много/,народното "месо" си отива на боклука на талази.

има боже, скрийте се и не коментирайте. Престъпниците не им пука от нищо и от никого. При соца никой не смееше да влезе в къща, да открадне керемидка, а сега е голямата демокрация!! Не хваля соца, но това сега е пълен провал на управниците които вече близа 30 години ни баламосват.

И при соца бяха същия брой кражби,ама нямаше интернет и свободни медии за да научиш за тях. Аре бегай у лево бе...левак

а вие от къде сте запознат със соц статистиката ако не е имало масово осведомление?

Ти през соца не си бил дори още блясък в очите на баща си... Тръгнало да коментира недоносчето...

Преди три години беше лесно - обявяваха за престъпник Волен Сидеров и всички са доволни. Да, ама Париж интернира дьо Кабан в Буркина Фасо, Волен стана ортак с властта, брат му намери в "хладен гроб сладка почивка" и сега полицията трябва да търси истински извършител...

Волен не е за затвора - той е за лудницата

Искам да дам съвет на Полицията за този случай - Трябва да потърсят избягалия в Дома му .

Така има опаснст да го намерят,после щат-не щат ще трябва да го арестуват...

откраднаха ми маската на колата, видях ги и казах на полицията но пак не ги разобличиха и те си продължиха така и до сега с кражба и лъжа под ръка

Това нападателя ли е на снимката ?

Защо показвате името и снимката на потърпевшата, а не на нападателите? Потърпевшия-показвате кой е, нападателите ги държите в тайна. Кого пазите така-потърпевшата или нападателите?

тука е така! права имат само плъховете, т.е. престъпниците, особено ако са тъмнозелени, а всички пасиви са само за докторите, т.е. за жертвите! да, тука е така-държава ЗА плъховете!

само малко по-охранени такива. Но за това пък - плъхстването им е за милиарди...

ако не са успели от първия път...

То гуйам йекшън ве

А техническо средство има -викат му гривна за проследяване. Хелзинкския комитет му вика - накърняване на човешките му права. Нищо, че не е човек.

Деси, Деси, май ще връщаме някой "журналист" в четвърти клас, да си "спомни", че минало преразказно не е желателно да се смесва със сегашно и сторическо... Че и някой "отговорен" редактор, май. Чудо на чудесиите е тази статия, синът ме, дето е в 5 клас, ще се справи по-добре...

не е нужно да си грамотен. Този блог преписва от ТАСС каквото му падне. Няма да коментирам и "изстри" :)

днеска писаха и за шофьор на трактор, забележи не тракторист ами шофьор, ... интересно на комбайнер какво му викат

Шофьор на комбайн. Проблеми?

Нали спипаха човека дето за намерено портомоне го задържаха в ареста къде сега да гонят някой дето техни дружки са го пуснали...

Другари. Няма да се плашите. Бъдете сигурни, че МВР ще документира всичко в надлежно прономеровани и прошнуровани тетрадки. Няма да остане престъпление неописано!

този път мвр си е свършило работата-хванало е изродите след 15 минути. но "магистратите" ще ги пуснат, майната им на жертвите, майната им и на полицаите-престъпниците са най-ценни!

баси карпатския вълк, тия слепи ли са да нападат такъв див звер

карпатски щеше да е, ако е румънка. Ама тя е рускиня. Па и с тая фамилия трябва да е закупена от арабин. Нормално за рускините.

Има бая българки с подобни фамилии, майка ти как се казва?