Коментари - Мъж наръга с нож и уби жена си в Пещера | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Dira, molia slojete snimka na toia kasapin! Predishnia zver napadna drugi hora, sled Kato zakoli priatelkata si.

Проблема е във възпитанието на мъжете, намираме се в общество в което жените работят наравно с мъжете, получават пари, понякога и повече от мъжете. Мъжете трябва да са наясно,че след като цял ден жената е била на работа, върнала се е наготвила е, изчистила е и извела детето в близката градинка, напълно заслужено е да изпие една бира в компания на мъже и жени-нейни приятели, особено през лятото когато денят е дълъг. Нормално е поддържаните жени да представляват интерес на мъжката част на всяка възраст. Мъже, ако искате никой да не заглежда жена ви, женете се за вампири. И не забравяйте, че само от вас зависи жена ви да ви кръшне. Никоя омъжена жена, която е задоволена и уважавана не кръшка, защо и е да си усложнява живота. В съвременното общество в Европа е така, на който не му харесва и иска жена - предмет има такива общества и държави, да се отправя натам. Да отнемеш живота на жена си по каквато и да било причина те прави един нещастен комплексар и нищо повече. И още нещо, ако жените убивахме поради причините които се изтъкват - изневяра, пиене, комар и т.н. 90% от мъжете нямаше да съществуват. Жалко за жената.

Офф стига си обобщавала и слагала всички под общ знаменател. Пълни глупости дрънкаш. Понеже работите наравно, че и отгоре, затова ли и до ден днешен квичите глобално, че вземате 77 цента от долара, понеже сте жени? Кой ти каза, че няма престъпления от ревност извършени от жени? Като се вземете на сериозно и почнете да дрънкате"мъдрости" под поредната гламава статия в Дир(Ник)а, ставате направо смешни...

Poredniat potencialen kasapin se izkaza. Bila se "vzela na seriozno"! Ne si misli, che poneje si maj si neshto poveche. Naprotiv, jenite sa po-napred v evoluciata, osobeno v bg.

Ne na prazno naricat balgarite varvari, tova e samata istina riadko sa kato vas pozdravlenie nikoia jena ne izneveriava bez pricina.

""""О, мой боже, правий боже! Не ти, що си в небесата, а ти, що си в мене, боже - мен в сърцето и в душата... Не ти, комуто се кланят калугери и попове и комуто свещи палят православните скотове; ............ не ти, боже, на лъжците, на безчестните тирани, не ти, идол на глупците, на човешките душмани! А ти, боже, на разумът, защитниче на робите, на когото щат празнуват денят скоро народите! Вдъхни секиму, о, боже! любов жива за свобода - да се бори кой как може с душманите на народа

Дойчевелето сияе от щастие ! Има трупoве, има кръв - значи денят му не е пропилян. Значи е доказана тезата за расовата непълноценност на българите ! Трупофили, сър !

И новината и коментарите към нея потвърждават само, че "битието определя съзнанието"

Твоят коментар самоизключваш ли го?

Забелязала ли си, че мъжете с женско самосъзнание са някак по-злобни.

+100 Много точно!

има клипове в ютуб "Защо нарцисите ви искат мъртви" и още много за други аспекти от проблема.

Още една хипотеза. Нападат ги зложелатели, убиват жената, а мъжът "го изчезват безследно", така че да мине за избягал убиец.

Ами ако е виновна и се е опитала да забърка ураган в тенджера на котлон?

МА, ЕДИН ПЪТ НАПИШЕТЕ НОВИНА, ЧЕ МЪЖ НЕ Е УБИЛ ЖЕНА СИ!!!

История стара като света, нищо ново под слънцето, имало я е, има я и ще я има докато го има човека: - ревност,изневяра, алкохол, комбинация от фактори...такива неща. Това въопбще не е повод за вайкане, за "озверяване"и тн малоумщини, когато наш сънародник вземе и избие 100тина нищо неподозиращи младежи и е горд от това, или пък друг такъв вземе че резне самолета в планина и избие 200-300 : ето това са поводи за замисляне

стара е в развитis свят. в Vulgaria и мусулманскя свят е ежедневие.

Дайте описанието, след като е обявен за общонационално издирване. Може и да го заловят на границата, но едва ли има смисъл, след като вече е освободен от съда по предварителна гаранция.

Не искам моят народ да озверява. Който може, да предложи изход.

летището и в същото време подаване на гражданство на мигранти.

Nasilieto kato nacizma triabva da se zakleimiavat navreme. V India ima masovi protesti za podobni sluchai, u nas bleiat, koeto pokazva na nasilnicite, che vsicko e pozvoleno. Ne sme turcia, organiziraite protest v centara

прост народ сме.дълбоко комплексиран

Говори в единствено число, защото излиза, че и родителите ти са в тази категория, след като са те създали, отгледали и възпитали!!!

Прав е Русов.На един симпозиум в чужбина ,вече в неформалната част когато всеки разказва нестандартни обичаи и поговорки от своята страна ,дъщерями казала емблематичната шопско-българска поговорка "Не искам аз да съм добре , искам съседа да е зле".Та другите дълго мигали ,шащисани от народната мъдрост

Потиска ме вероятността да има и убийства в България, които остават неотразени от медиите и съответно неизвестни на всеки българин. Много малка вероятност, нищожна почти, но инцидентно се потвърждава и е непоносимо, че я има. Четеш за някое свежо убийство, например, че напомняло маниера при миналогодишното убийство в Смрадлив дол, а ти никъде думичка не си ни чел, ни чул за това миналогодишното. И се чувстваш като ограбен от медиите.

Да търсете го. Поиграйте си на гоненица, а като го хванете, го пуснете. Като гербариста Лазар....

емигрирах и съм бял човек.подал съм документи ,чакам да ми се смени името,кошмара "българия"свърши.аборигени!

"Из-род" и "без-род-ник" са еднокоренни думи. Смислово свързани. Пък ти си мисли, че си "космополит".

разбирам че мизерията се появила вече на яката ти.мри там

маж изритан си през дупката...

Оххх, ама ти си току що си емигрирал и чакаш документи! Не ти е започнал, па камо ли отминал периода на гърч, а България ще ти се стори рай, скоро ще се върнеш с увиснала цифка. :))

Ужасно е, толкова много неандерталци и австралопитеци има сред нас. А сме 21 век...

Вероятният извършител е мъжът ама имало свидетели на престъплението????Две самоизключващи се думи ''вероятен'' и ''свидетели'' говорят много за голям ''професионализъм и реално'' разследване..

Да, чули са писъци, видели са в тъмното, че някой ръга. Малко ли е, че говньото се е скрил? Какво разследване? - трява само преследване.

Значи без свидетели на убийството ченгета и прокуратура веднага решават кой е виновен ама при един куп свидетели при уь ''неволната''игра на 6 годишно дете няма никой задържан, няма разпити и затваряне на извършителя а прокуратурата работи по ''неизвестен извършител'???Гербавите са недосегаеми а ние нека ги търпим и вярваме каква ''борба'' срещу престъпленията сще поведът:(((((

Толкова му е силата на силния пол....

как може да влезе човек в пещера, и да убие жена си с нож? А може би, те там са си живели? в пещерата? пещерни хора?

Пещера е геопатогенно място и там вероятно все още живее пещерния човек, освен ако не е станал софиянец...

"""""Пазарджишката полиция съобщи, че убийството е станало след семеен скандал и вероятният извършител е съпругът."""""По принцип пазарджишката полиция работи е специалист по работа с догадки и предположения.Но силата и е в замитането на следите ,като този път и се отваря доста работа.Ще трябва да оневини Гербаджията от Виноградец, тук ще се види колко ще плати "юнака",но върховото им достижение беше убийството на Белнейски, а след това и самоубийството на патоанатома.Направо красота.Нека не забравяме и секретарката -милионер.С една дума купона тече.Имам чувството ,че в това управление са ги назначавали с конкурс по дебелизъм и некомпетентност

Това, в коя махала?

Горната махала, нали и ти живееш там.

Не живея в Пещера, но допускам, че ще е някоя доста долна, махала, ако ме разбираш. И няма да се учудя, ако ти обитаваш в нея, както си запознат, явно, с района.

защо не пишете от какъв етнос е убиеца,помак,циганин турчин или евреин,за паспорта знаем,всички са с българско гражданство

Според мен, у нас мъжете трябва да имат право да бият жените си по своя преценка! Значи, такова изнерващо същество като българката, е да му се не види, по цял свят няма! Как може да са толкова лазещи по нервите бе, с какво толкова ви провокираме? Винаги иска повече, никога не е доволна, все някой друг мъж е по-добър и т.н. Ми като всички други са толкова добри, ми бегай от тука бе, що ми спиш в кревата?!?

След като жена ти е такъв боклук, просто я зарежи, какво се влачиш с нея, щом ти лази по нервите, изневерява и т.н. След като ти искаш да имаш право да я биеш по твоя преценка, тогава тя също да има право да те бие или да извика мъжете от родата си, за да ти наместят кокалите, а? Аман от лузъри като теб! След като ти търпиш такова нещо, ти си си виновен. Изхвърли я гъската, пък като не може да намери друг мухльо да го разиграва, да я видим какво ще прави!

Абе ти някога бил ли си в България, ето това се чудя като ти чета писанията! Тук всяка една жена първо те подмамва, спиш с нея, жениш се, а след това започва да става една изнервяща змия, която спираш да търпиш много скоро! И все иска повече, все ти е малка заплатата, все комшият е по-добър и все реве за нещо и т.н. Как пък не забеляза, че е точно така? Пример: Ако си обикновен служител - пфу, прост работяга, нямаш никаква власт! Ако си шеф - кариерист, цениш работата си повече от семейството! Сега ясно ли ти е, какво имам предвид?

Селски ,комплексар .Аз съм сигурна ,че този женомразец и комлексиран от жените ,,мъж ,,е на левия бряг 100% търси за леглота си друг мъж .То жена няма как да му върже на меката китка

Тоя ,, Аз,,е най комплексирания мъж на света .Сигурна съм ,че е преживял голямо разочарование от някоя жена която не е намерила нищо в него ( а то и няма как и какво да намери в такъв нещастен ,,мъж,,) ,,Аз, сега с интерес чете постовете и със сигурност си търси партньор от неговия пол ,това е целта на неговото ,,изливане на помия ,,срещу жените .Жалък си АЗ ,много !!!

Като не понасяш жените - що продължаваш да се занимаваш с нас?! Мини на мъже :D

Ко става бе "ПАТРИОТИТЕ"налапахте келепира и забравихте за раята. Нали щяхте да внасяте закон за защита на личността и собствеността. Ех лапачи лапачи,ВЯРВАЙТЕ им още НАИВНИЦИ ТЪПИ. Сидер,Кумо Валката и Дунавския македонски комита Красчо/прасчо/................

Tака, става, като вместо за българин юнак, се дават на някакъв мароканец с чекия

Трябваше да напишете град Пещера, че така от заглавието се разбира пещерата Съева дупка или нещо подобно.

Ти за това ли се сети, за пещерата Съева дупка, е за нея става въпрос, а не за някакъв град Пещера.

Pегистриран си като " Kъртача на мивки " 4естито! баба Tодорка

Не мутренски времена, а див карджилък е настанал в България, султан Мучан рита на хората вратите.

Дано този път не е било дете на 6 г.

Чалгомутрификацията вече завърши. Сега берем плодовете. Само остана да разберем дали все пак не става дъма за циганска престъпност или (оппаааа) в ЕС няма такава.

Точно казано!!

Жените станаха курветини, пушат, пият и се .бът като невидели и си заслужават насилието..

а мъжете???

Тия жени помежду си ли се е.ат или с мъже?! Значи при изневяра жената е виновна, пък мъжът един такъв невинен...без да иска се спълнал и го нанизал...

Циииганска им работа

Вероятно причината е неуредени любовни отношения.

Или някое дете е докопало ножа на чичо си и е решило да го мята по гостите на кръчмата.