Блъсната от автомобил жена е загинала на място

69-годишна жена е загинала, след като е била блъсната от автомобил на изхода на село Труд, в посока Пловдив.

Обратно в новината

Коментари - Блъсната от автомобил жена е загинала на място | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До като всички мерки са насочени само и единствено срещу шофьорите няма да има промяна. Дори със засилване на изискванията към водачите ще става по-лошо. Не мога да говоря за провинцията, нямам наблюдения, но в София пешеходците направо се гаврят с водачите, дори в някои случаи и доста вулгарно. А в крайна сметка те ще гушнат китката. Пропорционални мерки и за поведението на пешеходците на пътя.

Всеки ден чета подобна сгатия. В София всеки ден десетки самоубийци пресичат Околовръстното и Цариградско! Какви мерки се предприемат? В Бургас за няколко месеца глобяваха масово подобни пешеходци и нещата са оправиха!

Крайно време е пазарищата около пътя да бъдат премахнати. Аман от цигания!!

Интересно, аз съм на доста над 60 години и все още никой не е успял да ме блъсне с кола. Дали съм много щастлив, или просто съм по-внимателен като пешеходец. Ама аз и като шофьор никого не съм блъснал досега, как стават тези работи, не знам... Сигурно Господ ме пази...

Не искам да ви обидя, но това е доста тъпо изказване. Баща ми загина в катастрофа, но не беше нарушил и никога не беше нарушавал правилата. Радвайте се на Божията закрила и не се надсмивайте на чуждото нещастастие.

В една от книгите на Илф и Петров имаше такъв лозунг: "Делото за спасение на давещите се е преди всичко дело на самите давещи се", или нещо подобно. В нашия фолклор пословицата е друга: "Помогни си сам, за да ти помогне Бог". А при социализма имаше лозунг на стената: "Миг невнимание, после цял живот мъртъв". А ти с кое не си съгласен? Нищо лично...

си е отишъл заради кроманьонците около него. Ще загине на място, няма да вземе да стане и да тръгне да търси къде да загине! Изродите не подбират - видят ли те, и газ до дупка! Всички сме на прицел.

Местопроизшествието е запазено. .............................................. Моля за превод!!!

Тъжно. Да почива в мир!

такива в мутристан не се броят, оправя се с условна. гледай да не отнесеш зелен или джендър, че ако не си от `своите`, висиш на първа страница по мутромедиите докато боклуците в тоги ти напишат доживотната присъда. на тази територия са само помия и лъжи....

Карал е бързо. Едвали ударът би бил летален с ниска скорост. Ограничението в центъра на селото е 40 км/ч (иначе 50 км/ч). На излизане от селото всички ускоряват и по 2-посочното в посока П-в вече са почти на 100 км/ч. А около авто-джабазите непрекъснато влизат/излизат и пресичат коли и хора.

Пак ли органи им трябват? Вече не вярвам че хората са толкова глупави и не умеят да карат коли или да пресичат път или улици.

dobrin

постоянно им трябват,за това по добре да забранят трансплантациите в булгария.

Какви органи от 70 годишна жена бе, вас ви тресе параноята май...

Борим се срещу глобалното затопляне, борим се за екология, борим се за ски лифтове, борим се против ски лифтове, борим се за демокрация, борим се за правата на третополовите, борим се за какви ли не тъпи путкимайни, а отминаваме очевидния факт, че автомобилите убиват ежедневно и ежечасно, но както е тръгнало, всеки ще го стигне.

За да преборим смъртността по пътищата трябват усилия и най-вече дисциплина от двете страни.Неправилно пресичане и то по тъмно!И това от човек над 60 години, който би трябвало с поведението си да поучава внуците!Казвам го, като пешеходец, не съм шофьор и основно се движа без автомобил.Друг е въпроса, че и шофьорите трябва да внимават за такива, които не знаят де вървят и изскачат в последния момент.

и да внимаваш и да не внимаваш, при тази гмеж от автомобили все някой ще те блъсне

Безобразие! Това е една трета от убитите Сигурно е бил шофьор и не шофьорка. Убийство със специално приготвено средство -- автобус. Трябва веднага да се приеме евр..ейски закон срещу блъскане на жени от автомобил извън пешеходна пътека.

В 18ч. си е вече тъмно и неправилно пресичане...

Много може да се каже и изпише за СМ и Кичука. Ама хайде със здраве да не си разваляме настроението, гета има във всички големи градове, те са част от тях.

Блъсната от автомобил жена е загинала на място Алооуу, редактора, ходи си върни дипломата за основно образование и си прибери агнето дето си го дал!

Коуко сте по учени, тоуко сте по прозти!

Убеден съм, че журналистите учат някакъв друг български език.