Жена и синът й живеят в страх, насилникът е безнаказан

Майка се чувства безпомощна да се пребори с насилника си, от който има и едно дете. Тя живее в непрекъснат страх от 2007 г. насам.

Обратно в новината

Коментари - Жена и синът й живеят в страх, насилникът е безнаказан | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Неработеща съдебна система, корумпирани съдии, депутати и министри не се оправят с конвенции. Те пак ще прилагат само вредните за народа части а такива случаи ще свършват трагично. След което виновниците ще продължават да се "разкайват" и повтарят престъпленията след 3 мес. УСЛОВНИ присъди. Първо трябва да се оправи икономиката, корупцията, конституцията и т.н. и тогава няма да има нужда от никакви конвенции.

Къде е сега Курнелката да каже че в България си има закони и жените са защитени? Къде е пРезидента да и приглася? За оня дебел каракачанцки тулуп дето го е страх да не го направят от третия пол няма да питам ...

Къде са Тиквата и Цацата да кажат как всичко е наред в държавата?

Както обикновено, за съжаление, ще бъдат взети мерки (то едни мерки взимат, да пази Господ), след като и тази жена бъде убита.... Скапани закони, нефелна държава

Турция ратифицира конвенцията първа. Добре, ама статистиката за 2017 сочи, че 7 000 жени са били убити в турски семейства. Могла ли е конвенцията да предпази тези 7 000 жени. НЕ. Разберете, превенция срещу насилието не може да има. Ние не можем да имаме 6,5 млн полицаи да стоят до всеки гражданин 24 часа. Истината за тази конвенция е вкарването на "социалния пол" и обучението на децата ни от предучилищна възраст на джендърство. Скед което идва пълна разруха на устоите на българското общество, просто защото градивната единица СЕМЕЙСТВОТО няма да съществува. Докато има думата "социален пол" в конвенцията, тя НИКОГА не трябва да се ратифицира. НИКОГА.

Е това вече ми звучи много пресилено и нелепо. То пък чак такова страшилище е този насилник, бие, тормози, пали.... и е все недосегаем. При това с дълга престъпна автобиография. Толкова е труден че нямам думи, такъв е защото всички се крият и плашат от него. Я малката си купи и регистрирай ти едно пищовче и го чакай да посегне. Първо му порази ръчичките дето посягат, ако не помогне между очичките в челцето. То иначе няма кой да те спаси миличка, не чакай на съд и съдилища и някакви си там защитни организации. Всеки сам се спасява в България, тук важи закона на дивото.

Окръжна прокуратура-Бургас предаде на съд 60-годишната Веселина Гинева, която държала заключен бившия си съпруг, оставила да го умре и вземала пенсията му 2 г.

Искат да ни убедят,че ако подпишем ИК ,ще се оттървем от Бандитското управление на ГРОБ!

Тъкмо си викам, че се сетихте накъде духа вятъра, ама вие пак едно също си знаете: ИК, та ИК. Е не щем я, не разбрахте ли?!!!! НЕ на ИК!!!

Ало, ДИР-а, стига с тези сълзливи истории. Вече всички сме убедени, че ако се подпише Истанбулската конвенция, такива истории ще останат в миналото, ама като не зависи от нас :(

Ха-хаааа, хванахте се и премина през цензурата. Стига сте ни промивали мозъците. Вън всички джендъри от училищата!

Ами мислете с акъла си(ако го имате) - на България и е необходима не Истанбулска конвенция, а конвенция която принуждаваща ни да създадем ЕФЕКТИВНА СЪДЕБНА СИСТЕМА. Стотици, не - хиляди беззащитни пенсионери по селата (мъже и жени) са подложени на много по - голямо насилие от описаното в горната статия и никой, ама никой не го еня за тях...

искате да ни докажете, че "спасението" е в Истанбулската конвенция...Ами тогава за какво са право охранителните органи, прокуратура, съд...

Помоли някой по - грамотен от теб да ти прочете какво съм написал и да ти помогне да го разбереш.

Уважаеми българи в момента програма Хоризонт на БНР също обстрелва всички нас с една история на насилвана жена от съпруга й.Явно са впрегнати всички сили за манипулация и промиване на мозъците ни.Да не допускаме тази масова атака срещу всички човешки ценности - НЕ НА ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ!!!!!

Няма ли най после да проумеят ,че насилие се проявява не само над жени ,но и над българският народ.През последните години се натрупват все повече и повече факти, свидетелстващи за действия или бездействия срещу българската нация, които действително попадат в дефинитивното поле на престъплението геноцид. За четвърт век е осъществен разгром на икономиката, иновационното развитие, образованието, културата, здравеопазването, общото благосъстояние на българските граждани?Никой не е за насилие над жените.Но държавата си е изгубила функциите ,дават на разни НПО да следяли за насилие над жени,но те не са единствените потърпевши.Освен физически ,има и духовен геноцид-засегнато образование.Медиите са под контрол,фалшиви ценности,,хората постоянно са атакувани с боклук,моралните ценности постоянно се унищожават.Двойни стандарти.Фалшифициране на историята и премахване на важни раздели от българската история в учебниците.Приемане на множество идиотски закони.Създаване на подривни организациии фондации и т.н.От началото на т.нар. преход няма област на обществения живот, в която да не властва организирана престъпност. Българската власт не признава правото на хората на достойни условия на живот и възнаграждение, за осигуряване на тях и семействата им прилично жизнено равнище;

калинке, и по 50 статии да пишеш в подкрепа на тая конвенция - НЕ Я ИСКАМЕ!!! Ако някой не се усеща как го манипулират с трогателни истории , само и само да я приемат тая хомо-конвенция, си е за негова сметка! калинке, ще напишеш ли нещо за Закона за защита от домашното насилие или ще си правиш оглушки, че няма такъв закон ?

Не искам да злорадствам. Това което се случва с тази жена и много лошо. За детето е още по-зле! Ама и друго не разбирам - като се е събрала с наркоман какво е очаквала? Цветя и рози? И още един въпрос - тази жена що още не си е купила пистолет? Какво чака?

Ти от Америка ли се обаждаш? Защото тук пистолет не се купува лесно- голямо ходене по мъките е. Само на бандитите не е проблем.

Когато ходите в клон на банка да теглите или да получавате ,обърнете внимание на едни малки карти за дарение-те са за децата от селищата.Обръщате ли им внимание изобщо!!!!!!!!!Не чакаите Правителството защото то е капитулирало а дарете ако ще 5лв.

Колко хора трябва да умрат, за да заработят държавните институции?! В каква държава живеем, след като човек се чувства несигурен и живее в страх.

значи, викате от 2007 до сега живеела в страх. а хората по селата живеят от 1990 в страх от набезите на електората с особените права, без задължения, но никой "смел" джурналяк не пише за това. че това са си цели десет години. ако погледнем реалните присъди дадени от бългериън съд за убийства (не само на пътя), то, ако беше осъден през 2007 за това, че жена му живее в страх, предполагам до днес щеше да е излязъл поне 120 пъти. след подписване на конвенцията хората ще могат да бъдат съдени, само, защото някой се страхува от тях. имайте страх от Бога!

Разделяй и владей! Жени и обратни срещу мъже. За паница леща някои хора се продават и играят ролята на джендър-гуру.

"Мъже" като Г-н Симеонов срещу ЖЕНИ като Келер ли имате предвид-нали нее така.

Всичките проблеми у нас безраборица, демографска криза, насилие над старици и дядовци, емигриране на младите, ниски заплати, още по-ниски пенсии, корупция по всички етажи на властта, домашно семейно насилие, неграмотост при ромите, липса на зеленчуци родно производтсво, аферата КТБ и прочие се дължат на това, че все още не сме приели Истанбулската Конфекция. Приемем ли я, към нас ще потекат реки от пари. Ще има и за управляващи, и за НПО-та, и за ...ДИР-а разбира се.

Спрете да използвате нещастието на хората за своя облага - пропаганда на нещо още по-нечовешко от историята на жената. Ако тя (историята - ж.р.ед.ч.), както я описвате е истина, то наистина гадно. Но, къде е гледна точка на мъжа. Когато я (историята - ж.р.ед.ч.) опишете, тогава ще бъдете обективни. Важен е въпроса - защо законите в областта не се спазват и не се прилагат? Очаквам все още очаквам момента, когато ще опишете подобна история при сменени роли на насилниците. Повярвайте ми, те съществуват, но вие нямате полза да пишете за тях. Защо ли?

Сега ще падне триене. Не така колега !

Ето такива "влиятелни личности " настройват обществото срещу ИС конвенция, щото тогава тоя гадняр ще бъде незабавно вкаран в затвора, по бързата процедура .

Баба ли си, дядо ли си - ИК сама настройва хората против себе си.

Ахмаци - сменете снимката - хлапак с качулка ми сложили ! Сложете поне един кървав нож, до него разкъсана кървава тениска и леген до половината пак с кръв - и пишете - това остана от еди-коя си , така и така ... Като агитирате поне малко по-така.. Да гниете дано с тази извратена пропаганда за ИК! Яко ви натиснаха , нали?

Има ли статистика, която да сравнява нарастването на престъпността през последните години с нарастването на броя на НПО? Да не се окаже, че въпреки хилядния им брой битовата престъпност расте? Значи или не си вършат работата - мързелив бг матрял, или просто лъжат да си пълнят гушите?

А може би си вършат много добре работата, знаели се, а ?

Първо да се разбере каква им е работата и колко сребърници получават за нея

Няма да ви позволим да развращавате децата ни и да ги превръщате в изроди!

Точно този П.В. и ИК няма да го спре..... Тук всичко зависи от човека,възпитанието му и т.н. А и полицията не си свършила работа както трябва....

много евтено -как изведнъж заляхте всичко с примери - въпроса е като се подпише ще спрат ли тези работи -- ЩЕ СЕ ОБЛАЖАТ някои с много пари - те и пишат сега. хора които продават майка си и баща си за пари -СРАМ

Очевидно полицията и прокуратурата не са си свършили работата, никаква конвенция няма да ги накара да се раздвижат, напротив ще потулват подобни дела, за да не си създават допълнително работа, както ще ги кара конвенцията...

Е, та като я ратифицираме тая ИК и кво ще стане? Този престъпник ще се съобрази с новите закони ли? Или пък ченгетата ще го "издирват" по-активно, въпреки че той очевидно не се и крие особено? Очевидно, изродът е обсебен от жената по извратен начин. За такива - химическа кастрация и затвор.

Искам да попитам ЗАЩО тази жена и детето и са по-важни за държавата ни от : -ежедневно пребивани ,изнасилвани и ограбвани самотни възрастни хора по селата -ежедневно тормозени деца от съученици в държавните училища -многобройните случаи на побой (има и смъртни случаи) над държавни служители по време на изпълнение на служебните си задължения:лекари, полицаи, горски, охрана на овощни градини, учители, инкасатори.... - ежедневното увреждане на здравето на хиляди граждани лишени от правото си на въздух заради малка група насилници -терористи които ги тровят? Та трябва ли държавата ни да пренебрегва едните за сметка на другите? Ако го направи не е ли дискриминация?

всички са важни, руса главо, и все отнякъде трябва да се почне. Или викаш всеки път, когато някой се опита да направи нещо, да викаме що правиш това - другото е по-важно. Ми вземи ти направи нещо за тия, които си изброил/а.

Да де УЖ били важни всички ,но за тази конвенция другите са невидими-незначителни-несъществуващи. Тя иска целия държавен ресурс само за определена категория жетрви ,а не за всички.

питаш, а те няма да ти отговорят защото вземат кинти за пропагандирането на ИК, нали така Моник ?

Всички сме важни на тоя свят. Всеки има своята болка, за съжаление някои от нас в повече. Но в случая е замесено и малко дете - това е непростимо, че институциите ни бездействат. Просто за пореден път се вижда, че държавата не може или по-скоро не желае да защити обикновения гражданин. Затова не Истанбулска конвенция, а народен процес. Много бързо ще се превъзпитат всички ненормалници в тази държава, барабар с политиците й.

И сега авторО защото не е ясно към кой пол му е кеф да е днес, ще може да каже, че видиш ли ако имахме Истанбулската конвенция насилника щеше да си каже: ЗАЕБИ ТОВА Е ПО-СИЛНО ОТ МЕНЕ НЕ МОГА ДА Я ПИПАМ!

Разбира се че ще стане така както си го описал, та нали всеки престъпник сега си носи Наказателния кодекс и го чете преди да извърши каквото и да е,както и шофьорите преди да изпреварят неправилно си преглеждат правилника за управление на МПС.

Цитат: "В Дир.бг ви разказваме истории за жени, подложени на домашно насилие." А защо? Не че не може да се говори, но в ситуацията прокарвате дадена кампания за Истанбулската конвенция. Една конвенция едва ли може да спаси и една жена, включително посочената в статията. Намаляват се такива случаи с възпитание, закони, наказания при нарушаване и изграждане на страх от последствията от подобни прояви. Лошото е, че във всякакви конвенции ще се опитват да вкарат "сексуалната ориентация" като нещо нормално! Има го и в Конвенцията за защита на човека и дори че можели да осиновяват деца. Последната точка не е приета от България. Другото лошо е, че правят разделение по пол на права. Никъде не трябваше да се споменава жена и мъж. Самата дефиниция "за защита на жените" е вече реално дискриминация по пол и нарушава дори Конвенцията за защита на човека. Жената може да е по-силна от мъжа. Вземете например тенисиската Серена Уилям дето се омъжи. Онзи сигурно е мазохист. ;)

Пълен батак, сами се оплитат, но така е когато се пренебрегва Християнският морал и ценнотите в него. За сметка на "новите" либерални "ценности".

Пропускате да споменете, че от нашите данъци , т.е. "държавни" пари, ще се заделят големи суми към НПО-тата и те ще го играят главорези с права над всяка личност! НЕ на истанбулската конвенция!!

Къде е СЕМ, Вие с публикациите в защита на ИК пропагандирате насилие и омраза и разделение на обществото по полов признак!!!

Не ми е ясно, защо се е събрала и е родила дете от наркозависим с богато криминално досие? Той не е бил преддипломант на Харвард и изведнъж след раждането да е изпаднал. Жените харесват такива "лоши момчета", а когато ножа опре до кокала - оле, какво стана, спасявайте ме!

Спасението на давещите се е в ръцете на самите давещи се... Ще се въоръжа ли, ще ходя на курсове по самоотбрана ли... ще ИЗМИСЛЯ КАКВО ДА НАПРАВЯ ЗА ДА СЕ ОСВОБОДЯ ОТ ЧУВСТВОТО НА СТРАХ! Ще позволявам аз някакъв мухльо-наркоман да ме тероризира!!! В най-кратко време бих прекратила това, защото такъв живот е АД!

Моя братовчедка беше жертва на насилник, който много често й нанасяше жестоки побои. Свързахме се с група цигани,които срещу заплащане така го биха,че остана инвалид за цял живот. Сега е в инвалидна количка и тя го бие. Това заслужават мухлъовците-насилници.

Ами вие и двете сте за съд.Просто братовчедката си взима багажа и се изнася и толкова.

Важното е, съдът да не остава без работа. Тези юристи, гладни ли искате да живеят? А кой ще кара яхтите? Нали и за това трябват заплати?

Дали си направихте труда да прочетете статията?! Понякога нищо не помага.... освен някакъв краен вариант, за съжаление.

Холивудски сценарий. Гледал съм такъв филм. Това не е нормално надявам се , че го осъзнаваш, Християнският ни морал не го допуска.

Ако трябва равнопоставеност както е според Конвенцията , трябва и тя насилствено да бъде докарана до инвалидност.Да видим тогава , кой , кого и как.Нали искате равнопоставеност.

Защо триете коментарите в които се споменава шефа на ПЕС?

Защото са филиал на дойче веле, органа на американските евреи. Внедрителите на крайни леви и либерални теории и практики. Но тук не е Америка а България. Когато в Израел Дойче веле стане официален рупор и приемат Ис. конвенция, тогава и ние, ще я приемем.

В Конвенцията не пише разстрел на насилника.С какво ще помогне в случая ? Той и в затвор да влезе , ще излезе после още по-агресивен и съвсем няма да му пука от никой.Точно тогава може да се стигне до фатален край.

Убици се спират само със смъртно наказание, така е било и продължава да е така. Азбучна истина. Демокрация в която народа е подложен на геноцид (всякакъв), не е демокрация а либерален тоталитаризъм. Тази конвенция от Истанбул е точно такъв пример. Изхода от положението е всички нормални българи да се съберем и отвърнем на тази масирана кампания Организирано. Всички заедно срещу либералния левичарски джендър- тоталитаризъм, за да остане народ в България!

Само страхливите и страдащите от комплекс за малоценност мъже бият жените и децата си.Това не са истински мъже, а тези от третия пол.

https://link/health/nov-sluchay-na-nasilie-nad-detsa-v-tsentar-za-nastanyavane-ot-semeen-tip.html

Как така не е от списъка на БХК прожектиран на стената на НС? Или трябва да разбираме че за ИК, БХК няма ама абсолютно нищо общо.ВЕерваме ви.

Всичко това показва как някои органи не работят и не спазват законите, а и тези закони са така написани, че позволяват това. За да не е така трябва: 1. Прокуратурата да се извади от съдебната система, а дознателите да не бъдат на длъжности в МВР. 2. Прокурорите и съдиите да бъдат изборни длъжности, а не конкурсни. 3. За прокурор и съдия да се избират хора с поне 10 години юридически стаж. 4. Премахване на функционалния им имунитет. Най-важното е промяна в наказателното законодателство, което да лежи на основата на ежедневните проблеми на обществото и морала. За измислената Конвенция въобще не става на въпрос. Тя е куха и излишна.

Не е проблем насилието, то е като корупцията винаги го е имало, проблема е че не работят органите на правораздаване а не работят, защото няма смъртно наказание. Вчера са прехвърлили сградата на КТБ за 1 лв.

Брей, днес много късно започнаха. Вчера, по това време, имаше вече три статии доказващи, колко незащитени са жените от 199... год. та до днес. Е няма как, това Истанбулско недоразумение да се приеме.