Животът на една насилена жена, продадена от сестра си

В следващите редове ще ви запознаем с една жена, продадена и принудена да проституира от... сестра си.

Обратно в новината

Коментари - Животът на една насилена жена, продадена от сестра си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

в подкрепа на Истанбулска конвенция. Как конвенцията ще защити тази жена след като и сега закованите в съществуващите национални и международни правни норми би трябвало да я предпазят от продажбата и трафика й като секс робиня и безусловно да защитят и детето й?! Не трябват завоалирани догми и други документи, а трябва твърдо прилагане на съществуващите закони и международни норми като за целта всяко насилие трябва да бъде приравнено, по степен на опасност, на предумишленото убийство!!!

Един път я спасили в Италия - сестра и пак я вкарала в играта. Втори път я спасили в Австрия - отново я докопали сутениорите. Трети път я спасяват в България. Да не я подхлъзне някой отново, че да се наложи за четвърти път да я спъсяват. Светът както се казва е голям и спасение дебне отвсякъде.

Конвенцийка срещу домашно насилие от сестри, нещо?

е, к'во , историята звучи почти достоверно :):):) За сиганите това е нормално, що не напишете за сиганин-ядрен физик ?!, За сиганин, не за индиец!!! И да не е виц, де :):):)

Както виждате помогнали са на жената и без подписан ИК. Има си социални центрове, организиации, които подпомагат хората в беда! ИК?! "Айде, молим":)

Намирисва на конвенция... Била въвлечена в трафика много млада, едва на 18 години. Ама те от малцинството на 18 години обикновено имат по 4-5 деца бе хора! Много са закъсняли с това момиче даже.

Попитях един циганин.- Каква е причината в Европа да работят, а тук да не искате. А той- Кой ти е казал, че циганите работят в Европа?

Защо занимавате хората с тези цигански истории. Илъгана, пратена за пари да проституира, върнала се, свързала се с виновницата за участта си, пак заминала, върнала се....Това с което ни занимавате прекрачва всяка граница на нормалното, големи и интересни истории за една ромка и начина им на живот....

съвсем доброволно си е "изкарвала пари" дамата!

ПАК ЛИ С ЦИГАНИ ЩЕ НИ ЗАНИМАВАТЕ?!

Браво, чудесно, ето че и без Истанбулската конвенция се постигат резултати на база сега действащото законодателство.Някои хора в стремежа си да ни убедят от въпиюща нужда от ИК си вкарват автоголове с публикуване на такива истории.

защо ми цензурирате поста?

От всичко се вижда, че е крайно време да приемем Истанбулската конвенция. Ако беше в действие, тези насилници щяха да си траят.

Това го пишете, поради ИК, нали? Само не стана ясно как ИК щеше да я предпази от насилието в Италия или от постъпката на сестра и? Абе как не вмъкнахте поне един мъж, при това Българин в тази притча?

СОДОМИСТ ХВАНАТ НАТЯСНО С КОЗИЧКА ОТ ХАРЕМА . ИК ДОПУСКА ТАЗИ НОВИНА, МОЛЯ ПРОЧЕТЕТЕ ДОБРЕ ИК !!

Тоя ДИР отдавна изпростява, ама с тази "новина" тотално счупиха тъпомера! Тържествено обявявам, че ще потърся друг сайт, в който се поднася истинска информация, и то по интелигентен начин!

Да не съм отворил случайно жълто.дир.бг?

И сега Кво' прайм?

тези си писания ДИР-а ще отнесе доста подигравки...

Как пък не публикувахте една история в защита на ИК в която циганка е била набита от мангото, ами все някакви криминални филми ни прожектирате?

но има и лоши животни - кон изнасилил жена и я зарязал на къра !

ЖЕНА ИЗНАСИЛЕНА ОТ КОН И ИЗОСТАВЕНА В ПОЛЕТО ! АЙ СИКТЕР БЕ !

фАЛШИВА НОВИНА!!!

Ало ДИР-а - доста тъпа и груба цензура прилагате, след като и второто ми мнение не бе допуснато...

да,така е.

е доста измислена. Ако се взрете в нея по-внимателно, ще откриете повторения и потретвания - пак и пак и пак...

В цялата тази новина има доста гнило. прочетете новината още веднаж и ще откриете повторения и потретвания - пак и пак и пак...Много измислено ми се вижда!!!

Дира, това свързано ли е със СТАМБУЛСКАТА конвенция???

И трите ми мнения(критикувах автора) не бяха допуснати, а цензурирани.

Г-н Каменов, т.нарекъл се автор, ако видиш повече минуси от плюсове в коментарите не се отчайвай. Изкопай нов мургав сценарий, може да го подсилиш с тояги, бухалки и др. И така дорде не се ратифицира ... знаеш си кое.

Не виждам с какво статията ще ни обогати, освен да видим докъде стига липсата на образование и лошата социална среда сред маргиналните групи... Да, маргинални групи винаги е имало, има и ще има, а дали ще опишете случая на Сашка или Гошка, това няма да допринесе нито за повишаване нивото им на грамотност, нито за подобрение на положението им.

Авторе прозрачен, какво още ще извадиш за да ни стреснеш, че да искаме ратификацията ...

А сестра й жена ли е и попада ли под защитата на ИК? Какво предвижда "спасителната" за жените Конвенция в такива случаи? Мангалката завършила средно образование, след като са я разпрали отвсякъде. Защо не е опитала да завърши образование и да работи като нормалните жени? Ама е по-леко и доходно другото занятие! С тия евтини историйки авторите им ще се постигнат обратен ефект!

Жената явно е със здрава циганска психика. Нормален бял човек да се беше гръмнал.

Защитата е постфактум, когато злото е вече сторено, когато има жертва. Ако наистина искаме да се справим с насилието, трябва да променим условията на средата така, че да изключват появата на желание за извършане на насилие. Предвижда ли ИК нещо в подобна посока? Определено не. Защо тогава по сто пъти на ден ни я навирате в лицето? Знаем защо, и вие знаете. Разликата между нас и вас е че на вас ви плащат.

Между Джурналистите и "труженичките"? На Джурналистите им плащат повече отколкото на"труженичките! ;-))))

Защитата е постфактум, когато злото е вече сторено. Истинското решение е да създадем условия, изключващи появата на желание за насилие. Тогава вече лесно ще можем да се справим с редките изключения, защото такива винаги може да има. Та предвижда ли ИК създаването на подобни условия и как? Ако не (а то е точно така!) защо по дяволите по сто пъти на ден ни я завирате в лицето?

ама какво ме интересуват тези грозни циганки бе

Конвенцията щеше да й помогне. Макар и неизвестно как. Явно, става дума за много пари, които НПО искат да се доберат чрез конвенцията. Това трябва ад им даде много пари и много власт. Да контролират всичко както си искат.

Цигански простотии.Щях да кажа че поне тоя път не са пострадали нормални хора, но се сетих че не е така.Всичко е за сметка на българския данъкоплатец както винаги.

Започнаха пак да убеждават обществото,че са ,,прави,,КЪДЕ БЯХТЕ ДОСЕГА МАЙМУНИТЕ НА КЛОНА КОИТО КОНТРОЛИРАТЕ ТОЬИ ГЕНОЦИД.Предлагам,приемете прокълнатата конвенция,обаче съкратете, ,,ПОЛИЦИЯ,СЪД,ПРОКУРАТУРА,ВСИЧКИ ТАМ ЗАКРИЛИ Дайте власт на НПО и щи ни ,,оправят,,ще ни доунищожат,а те после на някой острови доволно ще си живеят.Ама тия алчни политици,ако постъпят с нас тъка,малко ще са им бъл ,. ,,благословия,,амин

Полицаите играят със сутеньорите, а митничарите пазят каналите за дрога, проститутки, всичко. Отчитат се на Първия в републиката. А вие си чакайте Шенген. Шматки.

И понеже вече е извън играта и не може да печели пари нито за сутеньорите нито за себе си, дай ние да я издържаме ! Ама аз съм съгласен, но интересно ако я накарат да работи дали ще се навие ( примерно да мете улиците)?

До вчера неуважаемият аФтор сигурно би ползвал услугите на лирическата героиня, но днес, захранен с малко кинти от привържениците на Истанбулската Конвенция, рони сълзи и ни убеждава колко мокра е водата, респективно колко е лошо да се малтретират жени. Ами да, лошо е, недопустимо е- ние това си го знаем, знае го и закона. Само не знаем що е то gender- и не искаме да знаем, аФторе.

На ,,джендър обучение,, какви деца стават ,,психочно болни,,Точно затова Тръмп отмени тази ,,джендър идеология,, а ние за пари ,цял един народ ще продадът.Имайте страх от Бога,но вие сте безбожници

Аз в Бог не вярвам, вярвам в биологията, в Природата ако щете. Ако Бог = Природа, то от мен по-религиозен човек на тази планета няма.

Мда, сестра й я вкарала веднъж, после още веднъж, после трети път. И все тази "изстрадала жена" не се е противила отначалото. За сметка на това пък службите трябва да им пука за нея, да я закрилят и рехабилитират.