Жена се събуди след над 27 години в кома

Мунира Абдула била на 32 години, когато колата й била блъсната от автобус

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

E да де......в Германия. Що не са я пратили в болница в зимбабве, България или русия, а при противните Германци, които всеки иска да затрие? Що любимите ни русофили си карат Германските возила, а не руски таратайки?

R.I.P. dir.bg- привет жълтур.бг

доста сте неадекватен

Много важно е да се натърти "стихове от корана"....

tonk11

Да бе. Къде по -важно е да поплюе по Русия и България. Не го занимавай с чудеса.

Не доста,абсолютно е неадекватен,докоснат от всевишния!

Хепи енд... почти. Малка подробност - след 27 години жената се е събудила на 59, а "малкия" ѝ син е на 31. Много обнадеждаващо!

много си прост

Ти кога се върна от болница в САЩ дето си бил за лечение на неставаща малка буба, щото нали руснаците са ти виновни за всичко в жалкия живот? Я върви в новината на дир.бг с гръмкото заглавие как немски фенове си хвърлили яйцата на стадиона, сигурен съм, че и там ще намериш дългата руска ръка.

Те само това имат в главите си.

За момент като видях заглавието си помислих, че може да е китайката, дето родила, докато е в кома. Но няма значение, това е добра новина, когато някой се събуди от подобно състояние. Между другото, за спекулиращите с цитирането на корана, в такива случаи винаги отбелязват, че който се събуди става силно религиозен, спекулира се с духовно изживяване по време на комата, няма значение в кой Бог вярва пациента. И честно казано ме възхити, защото е поела целия удар при катастрофата, ето това се казва майка. Напомни ми за един документален филм, за една самолетна катастрофа, където следователя описваше как имало майки, които с телата си прикрили децата и майки, които избягали, оставяйки децата си на произвола.

Майчинският инстинкт не изчезва никога. За децата сме готови на всичко!

Те вече руснаците германските возила сами ще си ги произвеждат. Така че гледай в близките години да не си купиш някой руски мерцедес

Т.е. има надежда и за Шумахер!

За съжаление сте права. Наистина сте готови на всичко - дори да пренебрегнете собствената си ценностна система и да ги защитавате дори, когато разрушават живота на другите - примери много. Уви, все още не сме еволюирали достатъчно (като вид). Но, съм съгласен - майчинският инстинкт е силен импулс.

Естествено, похвално е, че не са я изоставили и толкова години са се грижили за нея, но ако Бог не беше решил да я върне, и на Луната да я бяха закарали, все тая...

Тогава пожелавам такъв хепи енд и на теб, щом съм прост.

това се казва да си проспиш живота

Това със стиховете от Корана ни удари от земята. Брей,ама нямам думи да не ме обвинят в религиозна нетърпимост. Ама този Коран е "необходим като слънцето и водата за всеки европеец"

Бог да и даде сили и да бъде отново част от семейството си, което толкова години я чакало. Поредното доказателство, че единственно Любовта прави от човеците хора. Независимо религия, цвят на кожа, народност.

ами независимо от разсъжденията на разни философи за антисоциалния майчин инстинкт, всеки, дошъл на тази земя, има нужда от подкрепа и обич - и това никога няма да еволюира, защото ние не знаем каква е крайната цел на живота, но знаем какво ни е нужно в един момент от него. Дори и на престъпниците.