Жена се събуди след над 27 години в кома

Мунира Абдула била на 32 години, когато колата й била блъсната от автобус

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бог да и даде сили и да бъде отново част от семейството си, което толкова години я чакало. Поредното доказателство, че единственно Любовта прави от човеците хора. Независимо религия, цвят на кожа, народност.

Това със стиховете от Корана ни удари от земята. Брей,ама нямам думи да не ме обвинят в религиозна нетърпимост. Ама този Коран е "необходим като слънцето и водата за всеки европеец"

това се казва да си проспиш живота

Т.е. има надежда и за Шумахер!

Майчинският инстинкт не изчезва никога. За децата сме готови на всичко!

За съжаление сте права. Наистина сте готови на всичко - дори да пренебрегнете собствената си ценностна система и да ги защитавате дори, когато разрушават живота на другите - примери много. Уви, все още не сме еволюирали достатъчно (като вид). Но, съм съгласен - майчинският инстинкт е силен импулс.

ами независимо от разсъжденията на разни философи за антисоциалния майчин инстинкт, всеки, дошъл на тази земя, има нужда от подкрепа и обич - и това никога няма да еволюира, защото ние не знаем каква е крайната цел на живота, но знаем какво ни е нужно в един момент от него. Дори и на престъпниците.

За момент като видях заглавието си помислих, че може да е китайката, дето родила, докато е в кома. Но няма значение, това е добра новина, когато някой се събуди от подобно състояние. Между другото, за спекулиращите с цитирането на корана, в такива случаи винаги отбелязват, че който се събуди става силно религиозен, спекулира се с духовно изживяване по време на комата, няма значение в кой Бог вярва пациента. И честно казано ме възхити, защото е поела целия удар при катастрофата, ето това се казва майка. Напомни ми за един документален филм, за една самолетна катастрофа, където следователя описваше как имало майки, които с телата си прикрили децата и майки, които избягали, оставяйки децата си на произвола.

Хепи енд... почти. Малка подробност - след 27 години жената се е събудила на 59, а "малкия" ѝ син е на 31. Много обнадеждаващо!

много си прост

Тогава пожелавам такъв хепи енд и на теб, щом съм прост.

Много важно е да се натърти "стихове от корана"....

Те само това имат в главите си.

R.I.P. dir.bg- привет жълтур.бг

E да де......в Германия. Що не са я пратили в болница в зимбабве, България или русия, а при противните Германци, които всеки иска да затрие? Що любимите ни русофили си карат Германските возила, а не руски таратайки?

доста сте неадекватен

Не доста,абсолютно е неадекватен,докоснат от всевишния!

Ти кога се върна от болница в САЩ дето си бил за лечение на неставаща малка буба, щото нали руснаците са ти виновни за всичко в жалкия живот? Я върви в новината на дир.бг с гръмкото заглавие как немски фенове си хвърлили яйцата на стадиона, сигурен съм, че и там ще намериш дългата руска ръка.

Те вече руснаците германските возила сами ще си ги произвеждат. Така че гледай в близките години да не си купиш някой руски мерцедес

Естествено, похвално е, че не са я изоставили и толкова години са се грижили за нея, но ако Бог не беше решил да я върне, и на Луната да я бяха закарали, все тая...