Жена се оплака от фиктивна операция в Бургас, проверяват болницата

Здравното заведение обяви твърденията на пациентката за провокация

Обратно в новината

Коментари - Жена се оплака от фиктивна операция в Бургас, проверяват болницата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На времето/92-ра до 94-та/водех детето си на електро енцефалограми! И всеки път на три месеца; Идете да плат ите"ДОБРОВОЛНО" дарение! 1500 лв само всеки път! Някой видял ли е осъден ДОКТОР или ПОЛИЦАЙ? Щото аз не съм! За РУСЕ иде реч!

Дори и да не е имала възможност, сега пациентката може да ги съди за разгласяване на лекарска тайна. Дали е на лекарства- АНТИпсихотици, или наркотици - няма значение. Докторката няма право да го заявява публично.

забрана държавни пари за часните сергии за здраве в много държави е така отделно в много е забранена часната практика на територия на държавни болници и изобщо...

Винаги съм си мислел, че "Сърце и мозък" е магазин за карантия.

магазинът за карантия е шкембе и чер жигер

Коко, не си далеч от истината. Тя тази болница в Бургас е удари единият, че другият да падне.

В случая доказването е много лесно - има разрез/белег - може би е направена операция. Няма разрез - няма направено нищо... Жената е извън болницата вече явно, така че едва ли ще и направят специално за случая.

Тенденцията е да се унищожат държавните, за сметка на частните. Там се плащща от входа - избор на болница, избор на екип и стая и т. н. на никого не прави впечатление, че пациента плаща и касата му плаща. На никого! И всички неосигурени, скитници и други нещастни хора се приемат в държавните болници!

Най-голямото източване на НЗОК става през държавни/общински болници по множество порочни схеми напр. "болница в болница". Това не оправдава такива ненужни вериги частни болници като "Сърце и мозък", чиито инвеститор "Търговска лига" със собственика с швейцарски паспорт хазартаджията тихомир каменов е най-големият фарма търговец. Всичките пороци в здравната система се правят с овластените лобита от несменяеми чиновници по министерства, асоциации и национални комисии.

Тенденцията е да се унищожат държавните олници, за сметка на това да останат само частните болница. В една такава частна болница платих и за канарчето в кафеза, който донсох в болничната стая.

Значи така всички който не са съгласни с епикризата и "направените" интервенции са на тежки психотици. Явно за болниците всички сме луди щом не сме съгласни с направеното!

Ах, каква изненда - нароилите се болници ( всички собственост на "случайни граждани") се възползват и източват пари от Здравната каса. Ще ги смъмрят и наложат "тежка" санкция - да върнат доказано окраденото и ...толкова