Жена рани с нож двама души във френски супермаркет, крещейки "Аллах акбар!"*

Вероятно тя е с психически проблеми, но това не изключва възможността да е надъхана с радикални идеи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хистамбулски ферман за вас!!!

Поредният ,,изолиран случай"превърнал се в ежедневие.Скоро ще забранят и на медиите да ги съобщават за да не тревожат порядъчните данъкоплатци.Мисля си и друго :Колко трябва да си безпомощен за да се оставиш на една жена да те нарани с макетен нож?Сещам се за тези майки които изпадаха в истерии когато само се заговори за някакво дори и беззъбо военно обучение.В същото това време подобни подготовки се провеждат но само на някии места и то с чуждо(югозападно )участие в смесените райони..Изводите могат да си направят само мислещите непреспивани от пропагандата.

На тва ли му казвате европейски ценности да те колят газят да ти заповядат да сабарят предприятията

Вероятно ставало въприс за изолиран случай - даааа, верваме....

Много ясно, че е радикализирана... Няма какво да говорим глупостите на баба си Меркел.

та не съм бил там, да я мелна от далече като я съм видел с ефин буркан в китарата

Щом и жените им почнаха... Докога ще се търпи, това ли е демокрация - да те колят, а ти да стоиш като овца на заколение и да не смееш да гъкнеш, за да не те обвинят в расизъм????

тия до кога ще са живи да побъркват хората

За терористката не знам, ама цялата западна политическа класа със сигурност е с много тежки психически проблеми.

То и българите гласуващи за герб са с психични проблеми, тъй като същите ни водят в държавата подобни орангутани склонни да ни колят. Иначе верно случаят е изолиран има няма 1000 човечеца само изклаха ......... :)

Марсилия е може би най-типичния пример за това, което очаква цяла Франция през следващите години. Половината град е no go zone, т.е. зона, "забранена за влизане". Формална забрана няма, но никой не смее да припари там, дори полицията. Даже камиони за боклук не смеят да влязат, като се има предвид, че шофьорите са мюсюлмани. В резултат се натрупват планини от боклук с години. Прилича на нашия Люлин, гигантски бетонни блокове, пране и сателитни чинии. Гарсониери с по 15 души в тях. Наркотици и калашници се продават посред бял ден на улицата, културно подредени върху стари вестници. Безработица около 99%. Жителите се оплакват от скрит расизъм-дори африканец или арабин да е образован или работлив, никой не го наема. Това ги демотивира да учат и да се пробват да са успешни-бялото общество ги отхвърля тихомълком. Налице е устойчива сегрегация, напълно разделено общество на бели и недотам бели. Пълен провал на всякакви интеграции. Две паралелни вселени, настанени географски на едно и също място. Безброй джамии, в които никой не знае какво се проповядва. За младежта джамията е единственото социално място, освен уличните банди, друго общество те нямат. Дори да арестуват имама за радикализъм, бързо го оправдават, защото разликата между умерен и радикален ислям трудно се долавя и то само от топ експерти, които трябва с години да тълкуват сури и корани. Бедност, омраза, престъпност от всякакъв вид, нахлуване на агресивна религия, пълна безпомощност на френското общество. Либерални лидери, които насърчават още по-големи имигрантски потоци. Всичко това в условията на крехка икономика със съмнителни перспективи.

Не е само Марсилия.Всички големи.градове са с такива арабски гета.Ница-Ариана,Монтпелие-Ла Паяд и т.н.Положението е трагично и докато французите все още си фантазират ,че са пъпа на света тарамбуките ги завладяха напълно.

Дали и тази са я подлъгали с 100ина девици....

"Вероятно става дума за изолиран случай" Хахахахахахахаха, то бива бива клишета ама това вече е безобразие... Иначе е прав за психичните проблеми, но защо не предприемат нещо??

в Южна Франция арабите и негрите са повече от белите хора. А ислямът отдавна е победил там, скоро ще нахлуе мощно и в цяла Франция, също и в Белгия, Англия... и това е резултат от сбърканата политика на еврогейовете.

Жената е с психипни проблеми,а още с по голямипсихични проблеми са европедалите ,,свободно движение на хора членове на ЕС,,,а не цели континенти да населите в Европа.ЩО ЗА ИЗРОДИ СТЕ,ВИЕ СТЕ ШИЗОФРЕНИЦИ,не съумяхте да запазите спокойният живот на евр.граждани.

евразийка

"...Вероятно става дума за изолиран случай, дължащ се на психични проблеми..." ВероваТно!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Не се наемам да коментирам психичното състояние на мюсюлманите-те са това което са, и няма абсолютно никакво значение болни ли са или здрави. И дълбоко не ни интересува. Психични проблеми обаче със сигурност имат французите, които упорито гласуват за либерални партии, президенти и техните политики. Психични проблеми имаме и ние, защото до безкрай гласуваме за ГЕРБ, след което ги псуваме с години по форумите, а иначе сме тихи мишки. Не знам как е в други градове, но в София на всяко излизане виждам забрадени жени, придружавани от мрачни брадати типове. И се правим че нищо не става, след което отново гласуваме за ББ и ЦЦ, псуваме молитвените закуски и живота весело си върви. Така че лудите сме ние, не някакви хора, дошли от далеч и живеещи в неолита.

Колкото ние гласуваме за Бойко, толкова и западните общества за техните "водачи", а всъщност лакеи на Синедриона - тоест, почти николко. Време е да осъзнаем, че целият този сбирщайн от опасни имбецили не е на власт, защото ние сме пуснали бюлетина за тях. Просто си ги избират такива и си ги назначават. Изборите са за парлама.

Кажете за кой да гласуваме, че да се оправиме - БСП, Патриоти, ВМРО, ДПС? И СДС избрахме и Царя ни оправи за 800 дни....

"Аллах акбар!" и на първо място - психически проблеми :( Психически проблеми явно имат и гостоприемниците... Колят ги, взривяват ги, но продължават да си посрещат гости...

В разгара на кризата със серията нападения с ножове в Лондон местния градоначалник излезе с кампания против затлъстяването сред децата. За отвличане на вниманието може би, а и някои заявиха нещо си в смисъл че,, че чипса убивал повече хора от терористите. Тогава се роди крилатата тийнейджърска фраза: "Бъди здрав, за да бягаш по-бързо от ония с ножовете" Майтапа на страна. В последно време престъпленията се неглижират от МСМ, освен ако не са извършени от християни, при това с личното им законно огнестрелно ръжие.

трябва да си малоумени луд за да вярваш на мюсюлманското учение. сбърканяци. никога няма да се оправят.

Само да попитам... "спецовете", какво точно трябва да вика един терорист докато убива или се опитва да убие невинни хора:)))??? Може би..., елате насам, че искам да ви направя на... мармалад:)))?!? Бахти тулупите, да ви изям... обясненията:)))!!!

"Вероятно става дума за изолиран случай, дължащ се на психични проблеми"........ Абе много интересно казаха. Добре покажете ми един терорист който няма психични проблеми? Всички терористите е луди .

Всички терористи ислямисти са с "психически проблеми".Много удобно извинение за сатано-масоните на власт във Франция.Терорът над европеидната раса продължава.

Как пък всичките психопати все алах величаят? Как един не извика "Слава на Исус!"

В щатите са обикновено такива

А ако бяха откровени, щяха да викат Шалом, от почит към същинските организатори.

Вече и викащите "Аллах Акбар" ли почнаха да ни пробутват като психично болни? :) Съвсем ни вземат за тъпи.

"Вероятно става дума за изолиран случай, дължащ се на психични проблеми" ... ама разбира се!

До сега има над сто "изолирани" случая. За овце ни вземат.