Пиян полицай блъснал и убил жена, после избягал

Окръжната прокуратура в Русе поиска от съда да задържи в ареста полицай, обвинен за смъртта на 33-годишна жена, която блъснал и убил на място. След това избягал

Обратно в новината

Коментари - Пиян полицай блъснал и убил жена, после избягал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Политическите мутри вкараха доста свои протежета на работа в полицията и освиниха нещата!

В България полицай е мръсна дума. От най-мръсните, и се римува с цветисти сръбски псувни.

булгаристан!!!!!!! Полицай+алкохол+автомобил+произшествие+смърт= причиняване на смърт по непредпазливост

После полицаите се чудят защо никои не ги уважава --и ги гледат с презрение?????...............

Относно наказанието.В Швейцария полицай спира нарушител,прочита му члена и го наказва с глоба 10 000 франка.Оня се репчи;-не ме ли позна,аз съм министъра на МВР. Да-казал полицая-за това глобата ви е десетократна...

в БГ човешкия живот не струва и 5 ст. За тоя трябва доживотен затвор,още по вече че е избягал.

Тоя поне няма ли да се самоубие? Или да помагаме?

Две години условно, и то ако не го съди съдия Недялка Николова Нинова. Тя ще го пусне срещу хвърчащ лист да избяга.

Тоя ще си получи ли двайсете заплати?

Само в Бълхария убийството на човек се наказва с 2години затвор или пробация, защото цената на човешкия живот е по ниска от цената на кучешкия живот.

Хубаво черен хумор , но на народа му е толкова черно пред очите, та малко остава съвсем да му падне пердето ...

само в чалгария: отказал да бъде изпробван за алкохол и да даде кръвна проба

навсякъде по света можеш да откажеш, но това означава, че се прилага наказанието за положителна максимална проба

След като е ПИЛ, карал и УБИЛ, минимум 20 +без книжка ДО ЖИВОТ!!! доказано е: ГОЛЯМО ДЪРВО СЕ СЕЧЕ С ГОЛЯМА БРАДВА!!!

забрави и ИЗБЯГАЛ ,с ясното съзнание че е убил...

контролен изстрел в главата го урежда

държава с безумни закони,в която играта на руска рулетка е ежеднвие...тая жена .няма ли мъж,брат,баща...да го затрият тоя от лицето на земята,даже в библията е казано-око за око ,зъб за зъб...това е единствения начин всичко да си дойде на мястото...

ЗА ОКО - ДВЕ ЗА ЗЪБ - ЧЕНЕ! Това трябва за тук, за да има не само наказание, но и ПРЕВЕНЦИЯ!

Чакайте бе, кво сте тръгнали да ме линчувате! Та аз съм ПОЛИЦАЙ, аз съм БАТ САЛИ, аз ви доя! Пък и тече разследване, и ще видите колко е гиздава нашата родна съдебна система - ще отнеса две години условно и докато съм си на работа, ще ви спукам от даване на парички!

d4

не забравяйте, че има и "споразумение" което редуцира евентуалната присъда с 1/3. а факта, че е отказал проба с дрегер и кръвна проба е красноречив. убиец на 100%.

Какво толкова е направил колегата? Просто се е случил инцидент и това е. Вероятно не е забелязал и затова е напуснал мястото на инцидента. Случват се такива работи. Ще се извини на близките и това е! Няма причина да го оплювате, а още по- малко цялата полиция. Жената няма да се върне от онзи свят, така и било писано.

Мат'рял.Кво да прайш Бг полицай- винаги когато ти потрябват ги няма.Иначе ги виждаш на всяка крачка.Ако ги питаш нещо( все пак трябеа да са в помощ на обществото) те гледат като престъпник Истински случай: Лека катастрофа Патрулка на 50 м - На кръстовището стана катастрофа.Бихте ши дошли да оправим протоколите - Ще чакате ПП. За чий вземат заплати ПП идва след 40 мин.На кръстовището хаос.Кавалите дремят в патрулката

Доколкото съм запознат полицията не може да се меси вече в работата на КАТ. В смисъл ,че може да те спрат за проверка , но ако се налага санкция не могат да те сакционират - трябва да викат КАТ( или както е вече ПП). Полицай ми го каза прдди няколко месеца.

Стига с тази непредпазливост Съвсем умишлено си е седнал зад волана и тръгнал да убива невинни хора

Убил по непредпазливост,но убил!Един живот е прекъснат.И какво прави правосъдието?Дава му две години затвор!!!Убиецът излиза след една година и пито-платено!Убитият,е.и го в г..а!

От кого е избягал?От себе си?Нали е полицай!!!!!!Каквато Държавата-такива и полицаите!Разни ...младежи,които гонят покемони....те са и...полицаи!

От българския милиционер не става нищо. Пълна скръб, хора с ясно изразено криминално поведение. Започнали работа в системата благодарение на шуробаджанащина, рушвети, ходатайство от дядо,татко,брат - милицонер. Липса на всякакви морални качества, водени единствено от мисълта за ранно пенсиониране и наличието на служебна карта. Само малко от ежедневните прояви на милиционера: - днешния случай в КАТ със самоубил се милиционер - онзи ден в Казанлък, убийство и самоубийство извършено от милиционер - миналата година някакъв от икон. полиция в Пловдив мисля беше е задържан в подозрение че е разстрелял майка си и баща си и домашното куче, поради имотен спор - служител на гранична полиция, пян прегазва бебе, а колегите му се надпреварват да му дават кисело млекце за по-ниска проба. По същото време докато той хапва кисело мляко на няколко метра от него в бебешката количка лежи починалото вече бебенце. - момче чийто татко е служител на Калотина, е заподозрян и задържан за убийството в Борисовата градина. Онзи ден в някакъв жълт сайт пишеше че хубосника преди години гепил на тати служебнто чифте и разстрелял съседските кучета, за което бил викан в детска педагогическа стая ама му се разминало. - случая от лясковец, за който имаше подозрения че приятелски огън е погубил спец полицая. Дори и да не е така отряд спец полицаи не могат да озаптят един чичак с ловна пушка. Ами ако 3-4 обучени чичаци с автоматично оръжие се развилнеят поделението на баретите ще изчезне - миналата седмица задържали полицаи за кражба на конфискувани цигари от склад под специален надзор За други подобни прояви на етичния български милиционер може да ползвата чичко гугъл.....

Забрави да добавиш емблематичния случай , когато ченгето гепи палет минерална вода , предназначена за бедстващи хора след наводнение - щото тати му имал магазинче в съседното село и синковеца смятал да я кешира там!!!!!!!!

До 6 години пpисъда за убийство на пътя от пиян полицай е смешно ниска ! Пияните шофьоpи са убийци и тpябва да бъдат съдени като такива, а това че е полицай изисква пpисъдата да бъде по-тежка!

Ееее тази лична хигиена до какво може да те докара не е истина! То да не се наджабури човек с вода за уста!

В затвора най-ги мразят педофилите,Сребърен медал печелят полицаите.На този Убавец му предсказвам много,ама много секс.Първо непожелан,а после по взаимно съгласие.Отзад ще стане като на стар войник кепето.

ти не си никакъв бивш затворник а цитираш информация предлагана сдъвчена на широката публика по интернет и наи вече тв от запада. наи били мразили педофилите и после полицяите - това от кои хамерикански филм го чу? аз също съм го чул от мноогооо хамерикански филми. още малко ше ги изкарате затворниците че знаят кои да мразят и че едва ли не са по 'морални" от тези на свобода. а пък те в бг затворите 80 процента са цигани, едва ли некои им е разяснил кого да мразят и кого не , а и да опита все тая.

Докога ще става така,кого да попитам,сменете този закон,това е смешно отнел живот а какви години ще лежи може би,смърт за смърт така трябва да стане явно.

Що не приложим грузинската практика в това ведомство, за да видим ще има ли ефект върху кадрите ?

като се види резултата,ще последва искане за прилагане в цялата държава-как да го разрешат политиците

Условна естествено

Пиян полицай блъснал и убил жена, после избягал Последният месец слушаме новини, които са достойни за държавата Циганистан- как Посланик два мандата в САЩ краде, как пиян полицай блъска и убива жена, как "Патриоти" отиват в ДПС, а "демократи" стават служители на Ердоган , турски министър нарежда на граждани с български паспорти за кого да гласуват за български парламент и как ние българите се превръщаме в истински маргинали.

Пропусна да кажеш как лидера на ДПС призова съпартийците си да вярват в заветите на Левски и на милата ни Родина. Ако не си го гледал гледай архив БНТ и БТВ от 8 ми.

А мляко пил ли е?

Поредния БАШИБУЗУК , няма ли най -после да се сложи край на тоя милиционерски произвол? За това младите ,пък и други , бягат от тая територия на БЕЗДЪРЖАВИЕ. Защото има хора над закона .

хаха, пиян и "по непредпазливост", пълна торбичка с топки