Майка и двете й деца загинаха при пожар в София

Жена на 25 години и двете й момченца – на 5 години и на 4 месеца, загинаха при пожар в центъра на София.

Обратно в новината

Коментари - Майка и двете й деца загинаха при пожар в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Циганите не жалят както се вижда ! Интересува ги златото и измислени клевети !!!!!

Айдееее, 3-ма по-малко :)

еи педерасцо малак ии голъм микати да еба аде след тъх и ти да иба маикати билгарска гъвурска ела да ги видис васти бг вав германиъ какво пр... ебат са я 20€ *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ми на жената и окрадоха златото и пиха кафе с нея - е това е важното за нея. Пък ти си жали !

А що не чу и не погледна снимката на т.н. леля

милите душички! вижда се, че са били беднички! все пак - вместо да просят са вече в рая! ж а л к о за маиката! всяка рожба е много мила! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

бедничките който търпят та сган да ни занимава с простотий .....

Беднички - само се размножават и живеят на наш гръб ....

ХАХАХАХА представям си на някое истинско нещастие как реагираш. Пий лексотан и му тури пепел.

Душички, беднички.....ужас. Престанете с тези селски умалителни. Паричките, обувчиците, пишчицата......бляк.

Голяма трагедия. Бог да ги прости. Дано сега да са в един по-добър свят.

Столична община с безхаберната фирма Общински пазари са превърнали района на Женския пазар в циганско гето. Смрад, руини, некачествена стока, незаконна търговия, плъхове и хиляди цигани. На пет минути от новата гордост на София - археологическите разкопки! Общината не носи ли отговорност за безобразното състояние на пазарите и района около тях. Циганският Женски пазар - язва в центъра на София, Димитър Петков - циганизация, пазара в Красна поляна - циганизация!

Какво правят тия цигани от Айтос тук? Сега "роднините" ще изкарат и "сексуални намерения" и "пожарникарска небрежност" и какви ли не уродливи измислици само и само да изкарат от някъде някой лев! А сигурно ще искат и жилища от общината и куп други неща като пострадали... Предстои нагла циганска серия от.сериала "Цигански работи" спонсориран от данъците ни. Изходът е: кой от къде е!!!

а какво да правят тук, айде да си ходи кой където му е хубаво!

Бог да прости дечицата! "По думите им, огънят тръгнал от стълбището и е стигнал до горния етаж, и затова не могли да се качат да спасят децата и жената." Тъй-тъй, не можахте, страх ви беше... А кой го запали на стълбището? И дали казахте на пожарната, че ИМА ХОРА ГОРЕ и да се докара СТЪЛБА?! Та пожарната е на 3 минути път! Или пожарът не беше случаен?! "след 2 часа"... "кафета"... долна лъжкиня!

Да ама обраха жената. Да съберем пари и да дадем на катуна, а ?

Мангалите стават все по-нахални и по-нахални. Пожарната закъсняла, пили кафе, откраднали им злато и прочие простотии. Ами нека тия първобитни хора да кажат колко цигари без бандерол са продали на Женския пазар! Да кажат дали са внесли и една стотинка данък в тая държава! Колко социални помощи и други социални придобивки са източили на наш гръб и тогава да имат претенции.

само не знам защо дир бг триете повечето коментари били те и крайни !Може би ни писва от черните въглени да слушаме за проблемите им по цял ден !!!

Лошото е че ако заколят някоя баба или дядо на село за да му вземат мизерната пенсийка или да им откраднат животните от двора - никога няма да се вдигне толкова шум! Само около циганията се вдига шум..

Не можа капиталистическа България да научи циганите да работят. Напротив, тя ги отучи да се трудят, най-вече в селското стопанство по селата, където им е мястото и като разултат мало и голямо се набута в София. Живеят където сварят и се занимават с всичко друго, ама не и с обществено полезен труд. Някога при Живков имаше трудови войски, имаше КЕЧ , имаше строителни бригади към МНО. Там младежите от циганския етнос се учеха на труд и ставаха хора. Ставаха полезни за себе си и за многолюдните си семейства. В тогавашна България НЯМАШЕ БЕЗРАБОТИЦА и циганите бяха започнали да се интегрират.

бог да прости изгорелите, само че ромските родители не са точно родители и едва ли им пука за децата им щото знаят че ще си направят нови..може да звучи кофти но те разсуждават така. а децата си използват не за да им се радват и отглеждат и вузпитават а за да получават парички на аванта от дурявата, да ги учат да крадат и просят - пак за пари на аванта. така че те си имат голяма вина за това което им се случва.. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И Аз съм виновен - твърде дълго ги търпях и чаках да се интегрират. Сега не може да ги дезинтегрираме от собствените ни имоти. После случайно нещо гори с цигани вътре.

Напълно съм съгласен с теб.

нека всички наши съграждани от този тип поемат към София, че тука бг не останаха!

Сотри се Айтос и язе имам нерви. Не мой с лошо.

Знаеш ли чия е снимката, че жалееш по снимка ?

Ами дори и да не са те на снимката, все пак става дума за деца.

Явно вярата в бг журналистиката те държи жив. Повярвай в бог и ще ти олекне !

Добре дошли от Айтос в обетованата земя - тук има много боклук! Сигурно бащата е бил на "работа".

В нечии имот, мей би ?

СРАМ НЯМАТЕ ЛИ?! Вижте снимката, две хубави дечица си отидоха и тяхната майка... трябва да не се пише етноса, заради такива нещастни души като вас. млъкнете просто, ако имате поне грам мозък.

Търпение нямаме !!!

Тази снимка е дежурна ! Не се лъжете !

Новината е тъжна, но много от коментарите - още по-тъжни. Умрели са дечица, коментарите - ксенофобски. Убеждавам се, че все по-малко човечност остава у нас... Бог да проси малките душици...

Явно не сте срещали по едри екземпляри от расата. Тук няма омраза има напрупано напрежение от безотговорност. Време е да носят отговорност за действията си без оправдания и просене на нови облаги !!!

Ехаа циганките обвинявали пожарникарите че закъсняват!!! Ама как не са налетели и да ги бият, както правят с лекарите! Тогава екшъна щеше да е пълен.

Аз не съм убеден, че пожарникарите само са пили кафе. Дали не са се и възползвали от циганките, но журналистическата цензура да е изрязала истината ?!?

"Една от жените от къщата твърди, че са изчезнали златни украшения от едната стая." Докато си пиели кафето са обрали и циганята.

жалко и за жената и за децата, но с цигански лъжи не става. Част от циганите на Женския пазар се занимават с незаконна търговия. Това разбира се не прави трагедията по-маловажна. Дано се отрие причината. Дано не е умишлен палеж. И те са хора. С омраза няма да ги променим.

Ми дайте им ЛЮБОВ. Току виж помогнало. Да сложим ново начало, а ?

Като прочетох статията се сетих за цитата "Боже колко мъка има по този свят..."

Като чета повечето коментари тук и виждам колко злоба, простотия и изродщина има сред тоя народ!

Напълно си прав. Не бях такъв но примера на циганите е заразителен. Препоръчвам да се опита - лесно се живее така. И сега за мен няма връщане назад. Ще сменям етноса ако трябва, ще лъжа, но ще си пазя ИЗВОЮВАНАТО !!!

От такива, дето жалят тез цигани, които мамят, изнасилват и ограбват от деца до баби, вече ми се повръща! Марш и ти с тях, далеч от България, боклук скапан! Щото, ако те барна ще те изнеса аз!

Я по-полекичка, да не получиш инфаркт.

Повтарям - клоаката "Женски пазар" постоянно дава жертви !

А случайно точно тези да продават цигари без бандерол? А случайно конкуренция да ги е запалила? А случайно да...... няма нищо случайно?

Не разгласявайте следствена информация, ще пострадате !!!

Няма значение,кой ,кой е все пак жалко ,голяма трагедия.Другото,което ме озадачи,че се жалват за откраднатото злато?!Та веднага вьзниква въпросьт,че откьде имат злато?Нали са бедни.Аз например наистина нямам.............?!

Мартин

Ама те случайно и злато продават. Случайно това злато е откраднато от нашите домове, като ни обират разни "неуловими" бандити. Случайно точно ей такива пласират откраднатото по точно ей такива места.....

Където има цигани само ЯЗВИ и ТРАГЕДИИ !

Абе тия

Сега видях снимката. Страшна работа, мангалите вече по-бели от нас станали!

А ние - по-големи изроди и от тях

Ех...цигани, цигани. В Дружба веднъж гледах как им гори един апартамент от държавните дето само при тях отиват. Стотици стояха и само гледаха отвън, докато не дойде пожарната. Викнах им дали някой няма поне една кофа че да гасим...но една девойка само ми се изхили насреща. От този момент хич не ги жаля.

Какво да гасят? Те само могат да се оплкакват, да крадат и да реват по телефона, мамейки поредната баба. Да не би да са плащали тоя апартамент? Ако бяха дали като всички други по една камара пари, дали щяха да гледат спокойно и да се хилят с беззъбите си муцуни? ДОЛНА СМРАДЛИВА СГАН!

Т

Поддържам !

Ако обичаш не ми ползвай абревиатурата ВВВ, който и да си ти!

Отново цигани. Отново техните историйки, отново някой не се е погрижил за тях, отново са малцинство, отново ...... хленч и лъжи, лъжи....

Съгласен!

майка и две дечица са мъртви... вие осъзнавате ли?!

Какво странно присъствие на числото 5 в тази трагедия! Майката е на 25, едното дете е на 5 год, другото на 5 месеца, сигнала е подаден в 5:55 ч!

Вярноооо. Наближава АРМАГЕДОН, а след него и края на света.

Абе я иди да се самообесиш в 5.55чм ненормалник такъв.. На VI-ти километър трябва да имат свободно легло за теб...

Бог да ги прости, голяма трагедия. А до пишещите кой циганин ще си позволи апартамент на Женския пазар и да има деца след 20тата година на жената. Плюс това ако и да са цигани човешка ли е вашата реакция!

ДА

Не. Не ви е човешка. Защото е писано и в библията и на други места, че с "каквато мярка мерите, с такава ще ви се отмери" Трябва да си голям изрод да се радваш на смърта на млада жена и двете и деца, пък били те и цигани!

Къде на женския пазар апартаменти???

Кви апартаманти те гонят теб. Това са къщи с дворове пригодени за цигански катун. Циганин в апартамент не стъпва, освен ако не е чужд !!!

А "Лъвов мост" беше едно добро място ......

Милите! Спяли са и не са усетили. Мирна праха им!

голямо нещастие. Как не са успяли да се усетят и да скочат.

Това място общината се погрижи да е населено с човекоподобни и да изглежда отвратително. Дори и през деня е страшно да се минаве от там. Хора там не виреят !!!

женския пазар - това ми звучи гнусно

Интересно, кой ли ще лапне апетитния парцел!?

Интересни са кварталите където общината ремонтира по няколко пъти градинки и тротоари. Историческия център - отнесен от историята и пожарите

Преди много години като студент живеех на квартира на Кирил и Методий 106. Знае ли някой, кой номер е изгорялата къща?

номер 106 е две преки по надолу, на пресечката с Братя Миладинови, не се безпокой :)

Добре де, не се ли усещат жегата, дима, пращенето на огъня? Бог да ги прости, 2 дечица, бъдещето на България вече ги няма!Дано на никой не се налага да разбере....

Циганите на тези подробности не обръщат внимание. Жалко за работната ръка дето е дала фира. Ще намалият просяците.

Знам, че думите ми звучат много грозно, но - циганите не са бъдещето на България. А, всъщност си прав, точно те са бъдещето. За съжаление!

"няма дим без ром" и "Хай Буй" са най-големите боклуци, които съм срещал. Когато вие отгледате поне ЕДНО дете тогава съдете другите. Само че такива като вас са егоисти и ги мързи дори за себе си да се грижат. Предпочитате да стоите по кафенетата и да плюете по цял ден накъде отива България. Всъщност по-добре не оставяйте поколение, ще бъдат същите боклуци като вас.

Аз съм се отчел ЧОВЕКО. За съжаление живея наблизо до трагичното място и вече плувам в море от цигани - БЕЗДЕЛНИЦИ и МОШЕННИЦИ. Пробвай се да пазаруваш на "женскиия пазар" и коментирай след това политиката.

Не разбра ли, че това са цигани? Както си "човек" така ще те оберат, изнасилят и убият долните мангали, а ти говориш за поколение.

Ти, ако беше човек, щеше друго да пишеш. Явно живееш със затворени очи, и запушени уши. Не гледаш и не чуваш какви МРЪСОТИИ творят всяка минутка, тези дето защитаваш. Ако ти искаш ЦИГАНИТЕ да са бъдещето на Бълргария- аз не искам! Да се пръждосва далеч, това измамно и крадливо племе! Ако искаш- с тях заминавай и ти! Докато някой ден "резнат" жена ти, а теб пребият и ограбят и последните ти 0.20 лв. Ще ревеш като куче, а те ще се изпикаят на муцуната ти.

Преди години бях заспала и бях забравила фурната включена, готвех нещо. Събуди ме котката. Беше 3 часа през нощта, а във фурната имаше вече пламъци и в кухнята и коридора не се виждаше нищо от дим. Изключих фурната от щепсела и бързо успях да угася огъня. Не знам какво щеше да стане ако не беше котката, а и не искам да си и помислям дори.

Абе какво бъдеще? От циганин нищо не става!

Клоаката "Женски пазар" постоянно дава жертви !

Какво става в тая проклета държава? Младите хора гинат като на война.. Последния да угаси лампата, ако има такава...Господ да ни е на помощ...

Така е, като Тиквата стана премиер вместо да си остане пожарникар!

Абсолютно си прав !!!

Дори такава трагедия си способен да политизираш, комунист тъп.

и под такава новина ли набра смелост да се изакаш ...?

Според вас ББ е виновен и за потъването на круизният кораб "Коста Конкордия", нали? Хленчете си там, на "Посрано" 20 и не замърсявайте околната среда!

ние на Позитано 20 не хленчиме,ние казваме истината,до такава степен сте политизирали всичко!!! Всички сте толкова разумни колкото е вожда ви ББ-ТЪПА ТИКВА НИЩО ПОВЕЧЕ

4x4

Е,може да си тъп но толкова не бива другарю! Мир на душите им.

МИР - ще стараем. г-н Другарю

Станислав - това е трагедия не е политика. Стегни се и бъди поне малко съпричастен. ПРОСТО ЗАМЪЛЧИ!

Явно трябва да направим Гейстанишев за пожарникар и ще тръгнат нещата,и в пожарната и в полицията....ша на оправя:)))))))