Жена от Вършец изтеглила 4 кредита за 70 000 лева и ги дала на измамници

Потърпевшата била заблудена от мошеник, че му помага по водени срещу него съдебни дела

Обратно в новината

Коментари - Жена от Вършец изтеглила 4 кредита за 70 000 лева и ги дала на измамници | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

коя е тази банка, дето раздава така кредити - че един, че два...и до четири за сумарно 70 000 лв. СМърди тази работа, ама якооооо.

Тази жена е главен участник в схемата. Идеята е да тегли кредит. Обаче така го измислила, че да не го връща после. Оправдава се, че парите са потънали по измамници, а самата тя е измамницата. Така имаш чисти 70 000лв. Нито ще ги връща, нито нищо. Ще води дела след дела. Уредила си е родата. На тия години евала на жената. Поне децата да се радват на пари.

Братя роми, Стига с тия цигански работи. Вече сте европейци, бе!

Дала.Аз нямам и не ми дават че да дам.

На 59 годишна да й дадат 4 кретита от по 17 000лв? Да бе да! Тук без намеса от вътрешни хора във финансовата институция не става. Системата на банките е така вързана вече, че за 10 минути ти проверяват и зъбния статус!

Егати смешните банки и какви ,,спеиалисти" работят в тях. Това са 4 заема по 17 000лв. и никой не се е сетил да провери нещата по задълбоччено, но инааче си полуават високи заплати...

Това е схема, бре. Аз съм невинна само помагах, хахахахахахахаха.

Евала! Чак е смешно

И жената е в престъпната схема.

Тази жена как е оцеляла до 59 години без грам мозък в главата си? В съвременното общество, където ежедневно има предупреждения, тая да клъвне толкова здраво... не знам... Ако не е с ампутиран мозък, значи просто се е родила без такъв.

Ама ти като си толкова печен що приемаш всичко за чиста монета?

Ми кат й е толкоз акъла... Да страда!

Тъпите не страдат, вие "умниците" им плащате сметките. На тех ко да им вземеш? Всичко що имало си е оитшло.

Тази новина трябва да се заведе в рубриката, в която банките лъжат, че няма прегряване на пазара на кредити, управителят на БНБ си бърка в носа, а заместникът му ругае журналистите защо го питат такива работи. Ако управата на една банка мислеше с главата, а не с лакомия си гъз, нямаше току така да отпусне над 20 хиляди лева кредит на 60-годишна жена от Вършец. Щом четири банки постъпват едновременно по същия начин, значи нямат никакви вътрешни механизми за контрол на риска.

Кой (нормален) помага на неизвестен с десетки хиляди левове, с които всъщност не разполага? Какво и как всъщност е излъгал неизвестният? Аз съм чувал за две схеми - или се представят за близък приятел/роднина, или се кълнат в любов и обещават да се оженят за жертвата. И в двата случая жертвата трябва да е доста ... лековерна. Ама ей така да дръпнеш едни кредити и да дадеш парите на напълно непознат, от някакво състрадание, това акълът ми не може да го побере. Това си е чиста глупост и няма нищо общо със състраданието или други иначе хубави човешки качества.

Със сигурност има някакво обяснение, което са ни спестили. Аз залагам, че някой й е завъртял главата, щом по интернет и не знам си колко още канала е течала комуникацията.

Вижте сега, за подобни мошеничества в съседна Турция на мига дават присъда за минимум 10 години и влизане веднага в затвора, няма чакане, няма подкупни адвокати и прокурори, съдиите чукат с чукчето присъдата и тя влиза веднага в сила. Така е и в Гърция. А тук, в нашата кочина, "честните родни юристи" умуват месеци, дори години (особено в случаите с смърт от катастрофа) и накрая бандитите са си пак на свобода... Тука е така, и така ще бъде, другарки и другари...

Ами те в Турция свалят и руски изтребители. Тука един съветски паметник не могат да помръднат 30 години.

Колко банки има във Вършец и как ги дават тези кредити!?

Ти ако можеш да изтеглиш 70000 от банка (т.е. ако си достатъчно надежден), няма да теглиш 4 кредита. Най-много два да са - ипотечен и потребителски. Тук съм 99% сигурен, че и фирми за бързи кредити са давали пари, което е доста неприятно.

Браво! Българките са луди по американски адмирали и генерали,с пари,яхти,охолен живот! Но най-напред трябва да инвестират!

България щеше да е чудесно място за живеене, ако ги нямаше циганите и мюсюлманите.

Чета...и чак не ми се ще да вярвам, че е истина. Ама пък истина ще да е. Щом го пишат. Не се чудя вече нищо, сичко има на тоя свят. То да не знае човек какво да напише в такива случаи, тц...

Като знам точно там какви са бедняци,за които 50 лв.са много пари....

Явно не е гледала филма Уроците на Блага.

Измамниците (които дали и които взели) завъртяли едни пари...........

обадила се в милицията, защото спрели да й искат още:) Винаги съм твърдял, че българите са произлезли от различен вид маймуни и ще се окажа прав.

До като има такива простаци, ще има и тарикати.

Няма оправия! Тъп, Тъп, та вдлъбнат!

Спрете се, бе, неграмотни българи! Не стига че сте бедни, ами сте и глупави. 2 в 1 - неочаквано лоша комбинация.

Едното е предпоставка за другото :)

И такива малоумнички гласуват и определят бъдещето ни!

Схемата е добре позната. Един от чужбина се свързва с вас от профила за запознанства и обяснява колко ви обича и как силно иска да се ожени за вас, но в момента го съдят и не може да напусне страната и сметките му са блокирани (има много пари, милионер е), но само като свърши делото (той е невинен естествено) веднага ще дойде да се ожени за вас. И само сега ако му помогнете с едни пари живота ви ще се промени. А бе приказката за спящата красавица и принца в действие. Очевидно и на 59 пак вярват в приказки.

Коментар по полезен от статията

Тъжното е, че има толкова самотни и нещастни хора, които са готови да подтиснат разума си дори и за най-малката надежда да получат внимание. Не намират смисъл в живота си и се хващат за първата възможност да намерят близък човек като удавник за сламка.

Го прави за непознат .... Нещо лъже

На 59 най вярват. Познай някоя хубавица на 20 колко ще се върже, особено ако и тя е в същия бизнес.

И как жена от някакво градче на майната си в България в предпенсионна възраст може да изтегли 4 кредита за 70 хиляди лева? Изобщо кой и дава толкова много пари??

За лихварите и перачите на пари няма значение !

коментар.