Жена от Тетевенско е със счупен таз в болница след жесток побой от мъжа й

38-годишният насилник, който е криминално проявен и осъждан, е задържан

Обратно в новината

Коментари - Жена от Тетевенско е със счупен таз в болница след жесток побой от мъжа й | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами като се е хванала с престъпник какво да я жаля. Направила е грешния избор, да си носи последствията. Не знам защо някои жени си мислят, че отрепка би ги третирала като принцески.

Вместо да коментираме и всеки да си пише както го разбира, много от нас влизат в тъпи разправии и започват да се нападат ….. по-спокойноно бе хора…. всеки да си напише и тва е….

Жената живее на семейни начала с 5 години по-млад мъж. Защо не са се разделили след като знае, че е насилник? Сега пак ли ще продължи да живее с него, или ще отиде в защитено жилище и просто ще е постоянен повод да се увеличи бюджета на НПО?

Къде са на скалата? [☺░▒▓█☻] [▬▬▬▲▬]

Да поясня: в Галата живеят не цигани, а помаци. Помаци с ясно изразено българско самосъзнание и външно по нищо не различаващи се от останалите българи, но са малко диви и агресивни. Не само към жените си, а и помежду си. В тези села почти не минава седмица да не стане някой бой...

Да не са дошли новите грантове за Истанбулската конвенция? Нещо подозрително изведнъж всички “медии” започнаха да грачат вкупом. Еми няма да стане вашата.

В затвора за 20 години

след като жената оздравее, да си купи един дървен (или метален) крак (3-ти крак, един вид), и да го погне тоя тьпанар с него и бой, бой, бой по кухата кратуна! И да ехти на кухо като камбана - няма значение - само бой!

Кога най-после ще приемат тази Истанбулска конвенция, за да се решат подобни проблеми? Ето в Западна Европа в белите държави подобни проблеми няма!

ако чекаш истанбулската кон..я нашия австропитек дали я е чувал .....как мислиш.......

ти много пък си сигурен, че там няма проблеми. Тя тая конвенция не случайно изобщо я създадоха точно западните държави.

С други думи...БГ новини.

"38-годишният насилник, който е криминално проявен и осъждан" Ами така е уважаеми дами като искате лоши момчета да ви тъпчат а после ревете. Няма да тръгнете с Гошо скромния щото не е криминално проявен е осъждан! Такъв си го е избрала сега ще си сърба попарата.

убава работа, ама сиганска.

Жалко, в Тетевен, по мои скромни наблюдения през годините, живеят едни от най-красивите жени у нас и на Балканите...Тоя явно е селски комплексар с малка като на русофил пишка, затова е пребил жената.

Айде, един малопишков се разпозна и сложи минус...

В грешка си, тези за от Луковит, а там са само от църните бракя :)

Бае Ганя

Е, новината е "жена от тетевенско"...

...искаш да кажеш, хамериканска миниатюра, нали педдддал?

Бае Ганя

Каквото искам да кажа, казвам го на жена ти на околовръстното, когато ми се отчита с печалбата за нощта. Теб не те касае.

той имал 6 сестри. Сигански романс.

Ти кога успя да мериш(лапаш) пишките на русофилите