17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нямаш идея колко си прав!!!!

Как е възможно, този мъж да се оплаква в полицията, че и ако е оказал съпротива при отнемане на чантата то той е за задържане и 150 години в затвора за насилие над горката крадла.

Пак деяние на привилегированото "малцинство"

Откога ул. "История Славянобългарска", бивша "202", стана "центъра на София"? Ама карай да върви, това е журнаЛИЗтика....

Етноса, етноса напишете! Или да се сещаме?!

Ква подписка, бе! А на бас, че тази не може да се подписва.

Където има батиера и дават кисело мляко,циганин не работи.За другите свери неги бива.Само за кражби стават. Затова са БОЦКОВ котингент.

Да не е била Гинчето от Пазарджик ?

изибщо са я задържали? Заради "милостивете" съд и прокуРватура сме на това дередже.

Я да видим сега феминистките кого ще защитят? Ами когато една жена се е облякла по начин, че само тук там е покрито и прелива плът, това не е ли насилие?

както някои казваше. Да работила - кой ще я вземе на работа помислихте ли? Трябва да мислим как да намалим числеността им. Чувал съм че в Китай повече от 1 или 2 деца не е разрешено. Да го приложим за циганите, ако са повече никакви помощи на семейството - значи са знаели че могат да изхранват голямото семейство.

Ако действаше Истанбулската отрова, сега щяхме да четем: "Бедната! Как ли е страдала докато изпитва болка от гнусната съпротива на този нетолерантен мъж!" или "Хора, заплашени сме от насилие на съпротивляващ се мъж, който е посегнал на жена и я е докоснал, докато му е отнемала чантата! Това трябва да спре завинаги и мъжете да бъдат заставяни да си дават вещите без насилие! Спрете насилието над жени!" Булката е извършила грабеж, но не се пише, че сега е редно да бъде съдена като за грабеж, а ще пише, че е искала да нахрани децата си, едното от които е тежко болно по вина на Валери Симеонов, който убива всички майки със "системата" и им изяжда децата! За един грабеж в центъра на София , извършен от жена може да мислим само като за лъжлива новина, защото това е толкова рядко срещано, че звучи като невъзможно.

мярка за неотклонение подписка!? а тя можели да се подписва, или си плюнчи палеца и цапа листа?

И е на улицата, може да продължава да си краде, ако я хванат, хванат.

Циганка ли е

е жената?!

не. норвежка с бразилски корени.

Какъв е този 54 годишен мъж. Не си ли носи ЧУК с него?

Чукът и сега може да влезе в употреба за фрагментиране на крадливите ръце , дори е наложително ако питаш мен.

Циганос на древно гръцки език означава невъзприемчив/неприспособим/. Циганин, ром ,мангал като и да го казваш,съдържанието е това. Джанката банан не става. Гените възпроизвеждат заложената като една щампа,матрица,програма и това. Природата така ги е създала и няма никакви възможности "ъпгрейтване".Само делиит.

Само дилийт и в рисайкъл бин! ;-)

И къде е сензацията? Сензационно би било ако българка открадне по този начин чанта с пари от циганин.

Ако не беше ром, работата щеше да е друга ракия.

Да се обзаложим ли, че 39-годишната престъпничкапрестъпничка е мангалка долна мръсна .

Не може да бъде, фейкнюз, жените не може да бъдат насилнички, само мъжете са по презумпция насилници, веднага този мъж да бъде задържан, че не ѝ е подарил чантата си и я е принудил да краде !!!

Това е някоя яростна еманципирана феминистка - искала е да помогне на възрастния човечец с багажа, а той взел че я натопил за крадла.

А не е ли циганка?

Долна инсинуация - жената просто си я е набрала!

Браво до следващата кражба ,незнам в кой свят се намира България

нали?!

Значи да попитам на някой хрумна ли му че тази жена и децата й нямат какво да ядът затова е прибягнала към кражба за да се спаси не защото така й харесва.

Давал съм на просяк, който иска пари "за хляб", баничка и той я е хвърляп на земята, даже не и в кошче за боклук.

И аз. Освен това както хленчеше от глад силно ме наруга след това.

защо ги е правила?

А, защо не започне да работи като всички останали жени,които си хранят децата? В момента се търсят работници във всички сфери - от чистачи и миячи до счетоводители и инженери...

Абе, капут (Х.), като нямат какво да ядат, защо не ходи да работи, а краде? Ма защо ли питам, то при тоя етнос труда не е много на почит... Виж, друго си е "брането". Дали ще е на желязо, дърва, "жица",а вече и чанти...