Задържаха мъж, държал месеци в плен 39-годишна жена

Полицията в Кърджали е задържала 27-годишен мъж, държал месеци наред в плен 39-годишна жена.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха мъж, държал месеци в плен 39-годишна жена | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

".....,държал МЕСЕЦИ НАРЕД в плен 39-годишна жена............за противозаконно лишаване от свобода,което е продължило ПОВЕЧЕ ОТ ДВЕ ДЕНОНОЩИЯ........"Задача за ТРЕТИ клас:Колко време е била в плен жената?

Това нямаше да се случи ако този мъж беше научил в училище, че може да е от 'среден род'.

Абсолютно съм съгласен с терцата!!!

Без на познавам въпросният "Българин", мога да кажа със сигурност няколко отличителни черти от неговата биография. 1-во: Няма никакво образование или ако има такова, то ще е не повече от основно, и то дадено му ей така-без да е стъпвал в у-ще!!! 2-ро: Управлява МПС, без изобщо да е карал курсове(листовки, кормуване....о-оо какви са тези глупости)!!! 3-то: Поради особеностите на дадена култура, е 100% педофил. 4-то: Оженил се е за малолетна, по примера на мама, тати, баба, дядо и сие!!! 5-то: Ако живее в собствена къща, тя ще е незаконно построена, НО ИМА ТОК , БОДА, САТЕЛИТ???!!!!! Плаща се само сателит-а(и това е съмнително), а тока и водата, се плаща, но от други(т.нар. балами). За плащане на данъци да не говорим, а и няма как, като къщата не фигурира никъде....но тук идва и големия парадокс: Адреса в личната му карта е на същото въпросно място?!!!!! Хем е незаконна, хем я има като адрес в личните документи?!!!! 6-то: Никога през живота си не е помирисвал работа, но е на борсата...или на социалните!!! 7-мо: Със сигурност е по ТЕЛК или 80% от неговите роднини са регистрирани и трудоостроени. 8-мо: Има изключително само права и никакви задължения и отговорности!!!

терца, ми ти си гений бе!! само гений може да се сети, че в ромската махала на кърджали живеят ромскицигани!

Джендерска им работа!

Във Франция пък, само за 2017 при домашно насилие са били убити 123 жени.

Започнаха да пишат такива ужаси само и само да се приеме ИК.

Не маа, да слре да те млати твоячкият, га се нажуле с мастика!

Между впрочем, за ограмотяване на автора на пасквила: на български, след кратко използване на главния мозък по предназначение се казва в случая "Арестуваха сутеньор, принуждавал жена да проституира".

Вържете го тоя и го принудете сега да проституира толкова време, колкото е причинил на жената! А после да я издържа доживот.

Законите в България са на много високо ниво. Нужно е спазването им. В Европа и света могат да завиждат и да се поучат на законите и законодателството в България.

Квартал 'Боровец' е циганската махала....

Така беше. Но от известно време започнаха да се появяват доста калпави закони и промени в законите. Говоря по принцип. В опазването правата на жените и децата наистина сме доста напред. Но както казвате, често законите не се прилагат.

А, значи можело и без Конвенция. Извън това сигурно става въпрос за цигани с неуредени бизнес отношения.

В Кърджали турците колят и бесят... не са сигани а турци и сигурно жената е подготвяна за забавление на някой ДОСТаждия

Видно е това в youtube има клипове, как полицията дава дупе на турчиляк-циганор породата човекоподобни нагнездели се нежелани по нашите земи. Проблема е в тълкованието на понятието българин, то е много по-различно от това че имат българска лична карта. Как може османската империя да е имало понятие башибозук, а в българският речник то да не се ползва ... просто Кърджали е пълно с башибозуци и нашето МВР се скатава и поддава честа на пагона, като се огъва пред такива хора.