Задържаха крадла с 11 чувала стоки от молове

Служители на столичното Пето РПУ задържаха 28-годишна рецидивистка, извършила серия кражби от магазини в софийски молове. От таванско помещение, обитавано от жената, са иззети 11 чувала, натъпкани със скъпи дрехи, маратонки и дори ноутбук.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха крадла с 11 чувала стоки от молове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

крадлата вероятно е ромка. а може и да не е. ами наистина е без акъл да си проваля младините и живота и то "по поръчка". да връсчта краденото! пратете я в затворя в сливен. там има място и за нея!!! кражбата е подло и мръсно дело. значи тая е мръсница! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ето по този начин се отчита дейност!Да й наложат една глоба...Защо един дилър на херойн не хванат и да покажат всичко!Не ги хващат,защото си плащат!Пренабита "държава" сме!

Когато заключат някой собственик на магазин за това ,че продава китайски ментета за маркови с 100 кратно надути цени - тогава се радвайте ,че са заловили истинският крадец

Явно има талант :D

Чиста циганка с начално образование е.

Искаме нейна снимка. Най-малкото разлепена из всички магазини.

Каква циганка бе, хора! Вие циганка в МОЛ виждали ли сте? Според мен дамата изглежда прилично, има вид на заможна, облича се добре. Внушава доверие. Кой ще даде на циганка да пробва "Версаче"?

Че ти пък кога си виждал Горнооряховска циганка? По-точно Калтинска? Знаеш ли колко манекенки ще сложат в джоба си?

Като е видях каква е мургава и некъпана хич не ми вдъхва доверие. За съжаление няма как да и откажеш да пробва каквото и да е, понеже е дискриминационно.

Талант! Браво!

Поръчките заваляха

Със сигурност търговците, от които мацката е крала, са мнооооого честни...

крадливо българско племе....циганите , има да ядат още много хляб за да ви конкурират...

събра ли тутуна ? Айде, яж си картофите и си мълчи. Много модерни, чак и с интернет.

помаче,ти от кои си? дядо му и баба му българи,а той-турчин.смешник.

от кон магаре става ли , че от помак да става българин...слава на аллах , че съм помак

Вие помаците сте от същото българско племе. А ако искаш като помак да блеснеш с някаква историческа гордост може да се похвалиш с Ахмед Барутинлията и другите помаци от околноста, отговорни за Баташкото клане на хиляди беззащитни деца, старци и жени. Цъфтиш от гордост а?

Помаче, да те питам нещо... Защо ходите в Европа, постоите малко и се връщате..сменяте си имената с български и пак се връщате? Я колко станахте, по цели села си слагате нашите имена. Това защо е така? Защото циганите имат много хляб да ядат докато ни стигнат, за това ли?

Е,може ли някой,като помака,да не излее злобата си срещу българите при всеки удобен случай!Родили са се тук,живеят тук и мразят!Загубени хора!

Ами къде гледа охраната на моловете Нямат ли камери? Направило ми е впечатлени, че продавачите в тези молове изобщо не забелязват клиентите и май по-скоро се мотаят, отколкото да те обслужват. Ако всеки клиент се следи както трябва и има техника, такова нещо не може да се случва често-

Тук е мястото да напомним на собствениците на японски МПС-та да посетят отново сервизите, за да подменят дефектните части на съвършенните им коли ! Не забравяйте, че японците крадат брутално от Европейските автомобилни производители и затова МПС-тата са им по-евтини - не дават пари за иновации, правят ги от некачествени материали и евтина работна ръка и затова са пълни с дефекти ! Не купувайте крадени стоки и японски МПС-та - давайте парите си на Европейските инженери, които са създават качествените оригинали !

ти нещо май доста се обърка......какво общо имат крадените стоки и японските автомобили?????? а що се отнася до японските автомобили.....според мен тотално си се объркал.......ама както и да е! явно никога не си се качвал на японски автомобил...........

Пак ли ти , бе? Не те ли фана радиацията, че взе да ми писваш нещо.

Едно време, в събота на площада, са ги гледали такива как опъват въжето и се клатят там до неделя заран. За урок на мераклиите да подхванат същия занаят.

Леле! Това направо си е топ-новина.Да заловят такъв престъпник.Хвала на такиви служители на МВР.

Прав си. Не ги е срам! Ще ми хващат крадци!

Законодателството в Б-я облагодетелства престъпниците. Например извършени 5 престъпления, всяко от тях с присъда да речем 3 години. Престъпника лежи най-голямото наказание, т.е. 3 години. Понеже е рецидив може да бъде увеличена с 50%. И това е само ако нямаш пари да бутнеш тук-там. Реално ще излежи 50% и отново в действие. Другата страна на медала. Любо Пъпката откраднал 100 млн евро от Общинска банка, платил тук-там няколко млн и всичко потулено. Честито демократично българско законодателство.

Пълен професионализъм. Първо намира пазар, после "доставя" стоката.

Сега й е наложено 72-часово задържане, предстои искане за налагане на постоянна мярка от съда. края нали го знаете,до следващите и подвизи.Поне не ги пишете тези статии,или нема да има работа за журналистите?-извинете!!

Как не съм я познавала, да си поръчам нещо от Мола, щото иначе нямам никакъв шанс да вляза там- нема пари.

Не ти и трябва.

Е на те това му викам аз - професионализъм!

Пък и как се грижим за правата на боклуците - винаги с инициали, да не би да ги засрамим, горките!

Как не съм се сетил и аз ???

за 72 часа, отлично...

със сигурност крадлата е със сини очи и естествено руса коса и няма 4-5 братя

Съжалявам, че ще те разочаровам, но в случая без да искаш си 100% прав!

Профи ! :)

Да вземем да и поръчаме едно премиерче...