Направиха 3D възстановка на жена от древна цивилизация

Учени направиха 3D възстановка на лице на жена с благородническо потекло, живяла преди повече от пет хиляди години в град в днешно Перу.

Обратно в новината

Коментари - Направиха 3D възстановка на жена от древна цивилизация | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дайте да и видим бедрата де! За главата ясно! Покриваме я с чаршафа да не плаши.

Таз от вековете е по красива от днешната " оназ " от Планетата на Дзверовете

представи си какво чудо ще бъде след 5000 години, като намерят черепчето на путлер.

Абе,става да почерпи! Хубавица чак не е,ама става!

Софка Маринова е ...ай на бас

Само дето жената която виждаш е без бръчки, белези с хубава прическа с направени вежди, така че в действителност тя не е изглеждала точно така. Това и е потенциала ако е била богаташка и се е поддържала.

че туй е фандъка, бие! което доказва че партията на суджуците е от незапомнени Фремена.

Това е Лили Иванова!

А бе жена, пратих те за рИкия и доматки, ти ми се моташ по дир.бг....

Тази жена продава на Кирковския пазар. Много пъти съм купувал от нея.

Интересно, какво продава. Реликви на пресни зеленчуци?

А дано, ама надали. Човекът е вид еволюирало животно. Преди 5000 години може да е изглеждал така, но преди няколкостотин хиляди или милиони - не. Имало е много видове хора и полухора, произлезли от маймуните и накрая е останал само хомо сапиенс.

Май, тази идея "произлязъл от маймуните" отдавна се клати, и Дарвин не е актуален, вече.

Клатят го религиозни фантасмагории, иначе според неговата теория имаме общ пра родител с маймуните, а не сме произлезли от тях.

Ако прочетеш произхода на видовете, ще видиш, че Дарвин не твърди човека да е произлязал от маймуната. Само посочва, че вероятно имат общ прародител.

Никога не се е твърдяло че човек произхожда от маймуната бе глупак смотан. Прочети малко преди да пишеш глупости и да повтаряш някакви заучени клишета бе цъврул.

А, бре всезнайковци - направени сме от няколко вида маймуни - затова са и различията генетично и физиологично между 4-те възприети раси! (а, те по-скоро са 3 - бяла, черна и монголоидна).

Всички намерени кости и възстановки на лица и т.н. доказват, че в самата зора на създаването си човек е изглеждал по абсолютно същия начин, както и днес, а именно - образ и подобие Божие, и това не се е променяло и няма как да се променя. Съответно неслучайно търсенето на брънки между видовете и обречено на неуспех и иронично представлява самоунижение на човека от венец на творението до потомък на безсловесни същества, кооито също са Божии творения, но просто различни - маймуните.

5 000 години за някой издухал се от четене на библията може и да са зората на създаването на човека, но обективните научни данни сочат че съвременния Хомо Сапиенс съществува в тоя си вид без много съществени промени от около 2 000 000 години и това е един миг за еволюцията...

Посочете поне един обективен факт в подкрепа на еволюционата митология, който е известен на вас и на научната обещественост едновременно? Защо почти всички хора са запознати с вредата от мутациите, но никой не е запознат с положителният ефект от тях, ако има такъв? Защо браковете между близки родственици не са препоръчителни в днешно време?

Айше от Чирпан ! - 2017 Година !

това са черти на метиска в най-добрия случай, преди 5000 години хората са си били чисти индианци там, с монголоиден облик....поредната тъпня

Внимание! Забърсвайте си мониторите след като оплюете създателите, журналистите, другите коментиращи и самата жена (редът не е задължителен).

А вие правите ли нещо различно от това в което обвинявате неоснователно коментиращите във форума неоснователно?

Тази реконструкция реално е фриволна художествена спекулация, защото формата на меките тъкани при хората и животните не може да бъде възстановена по формата на костите. Логично всички реконструкции на "праисторчески" хора са по кътен зъб на дива свиня или по кости събери чарк от различни маймуни са същите фриволни спекулации направени в духа на Вавилонският еволюционен шаманизъм.

религиозен фанатик или отричащ еволюцията необразован индивид? трудно е да се каже, може би и двете

Кога е имало еволюция? Кога последствието е било по-голямо от причината му? Или кога КПД е било повече от 100 %? От кога механизмите мога да се изграждат постепенно без директното участие на интелигентно съзнателно и целево същество? Знаете ли как протича синтеза на протеините в живите клетки?

Тук имаме доста по-сложен проблем, човека се опитва да мисли, но е малко като при Хайтов - "едно е да искаш, друго е да можеш, трето е да го направиш". Само тричане ще го оправи според мен, ама да изчакаме думата на психолозите.

Хапчетата пак ли са поскъпнали или лекаря е на почивка?

Не прилича много на индианка. По-сокор на европейка от Южна Европа.

Баш македонка ще да е. Като се изкъпе, ще стане чиста българка.