Коментари - Жена е с опасност за живота, след като дърво падна върху колата й | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пътя Петрохан-Берковица е пълно с изкоренени дървета, надвиснали над пътя и отрязани. Явно силна ерозия на почвата. Въпрос на време е от лек ветрец да падне някое дърво на пътя. Планината там е станала жалка картина поради безхаберната държава. Ручеи текат по шосето, стотици изкоренени дървета се виждат зарязани, пречупени дървета, едри камъни на самото шосе с дни неприбирани...Самият Петрохан от красиво място за почивка и дошане на чист въздух се е превърнал в пепелище, зарязани строителни обекти...Жалко че тази красива природа се е паднала на мързеливци.

Там вилня буря от типа на торнадо, затова бяха изкъртени много дървета. Не е от ерозия на почвата. Ерозия се получава там, където са изсечени дърветата.

Не знам на кого му е хрумнала идеята на по половин метър от двете страни на пътищата ни да има дървета. Сигурно и често ви се е случвало на някое си крайпътно дърво да мернете некролози. Нямаше да има некролози, ако нямаше и дървета, които да прибират животите на леко кривналите от пътя. Също така сянката от дърветата спомага за разрушаването на асфалта зимно време - от сменящите се цикли нагряване / замръзване. Ако вместо дървета встрани от пътищата имаше по 5 метрови полоси от чакъл или пясък, много катастрофи щяха да бъдат без жертви. И нека след тези полоси да си има дървета. Зеленината си е хубаво нещо. Но не така опасно близо до пътищата.

На банкера Буров е идеята за засаждане на орехи по пътищата. След пкато видял на изложението в Париж, комшийте румънци заляли пазара със сливи му дошла идеята България да зосее орехи. От къде да знае човека , че колите ще станат като мравките?

..."колите ще станат като мравките", а дебилите шофьори още повече и от тях.

За дебилите и космоса е крив Само наркомани с таралясници виждат дървета дори в домашния хладилник А+++

Вие с 10-те минуса защо не вземете да се прегледате?Е така,само профилактично.

То държава няма паднала пропаднала от 30 години трагедия за оцелелите 7мильона. българи. Един пострадал от паднало дърво е ежедневна статистика без осъдени безотговорни институции и персонално отговорни търтеи.

Бойко е виновен. И ГЕРБ са виновни. Да платят лечението на жената. И да изкоренят горите в България, че пречат на шофьорите.