Коментари - Жена без книжка се блъсна в кола със семейство с дете | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КОЛЯТ ПРАСЕТАТА ИМ ! ЗАТОВА ВСИЧКИ БЪРЗАТ ЗА НЯКЪДЕ !

Тази мърла директно в пандиза !

След удара Ауди-то се преобърнало в канавка, като управлявалата колата, е останала затисната в нея, а двигателният отсек се е запалил прекаляваме с запетайките? без тях лошо, ама с повече от нужното... объркващо според това писание, канавката е останала затисната под нея... или не, аудито се е преобърнало, както и управлявалата колата... глупаво

А ти обърни внимание кога се слага главан буква и кога се пише с/със.

На Кифлето, да се пазим?

Има и мрежата по прашки

Мухла!

Кифлата пълна ли е била отдолу щото отгоре явно е много куха лейка.

От ШВЕДИТЕ ли е 19-годишната?

Трябвало е да я екзекутират на място тая бясна чалгарка! Едва ли щеше да има някаква съществена загуба от това. А сега ще я спасят и утре ще убие някое семейство на пътя.

Може би девойчето е професионален състезател и в последния момент е спасила сърничка. Може би вместо глоба заслужава медал... Съдът ще каже.

Да си беше спасила катиричката

За без книжка няма ли затвор?

Има в закона, дето няма кой да го приложи.

Гражданска БЕЗотговорност!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1. Съгласно закона всеки който управлява МПС трябва да има свидетелство за управление! Също така всеки който върши накяква работа без свидетелство за професионална квалификация - ЗАТВОРА ДА ЗАПОЧВА ОТ 2 ГОДИНИ! При строг тъмничен режим. Аман от ДОЛНИ, ГНУСНИ ПРЕСТЪПНЦИ ТОЛЕРИРАНИ ПО ВСЯКАКЪВ НАЧИН........... 2. Крайно време е, който упраявлавя МПС с маса над 1000 кг да плаща високи застраховки - ТОЙ Е ПОТЕНЦИАЛЕН ТЕРОРИСТ и трябва да ПЛАЩА МНОГО ВИСОКИ ОБЕЗЩЕТЕНИЯ!!!

Ако де ударят със 120 км/ч с 900 килограмова кола по-добре ли ще ти е?

Написал си страховити глупости, вероятно си пиян. Злобата ти е разбираема в този случай. Обаче не се ли замисли, че предложенията ти са ненужни, най-малко защото закотън няма обратна сила. Пък и не се пише първосигнално, макар че някой законотворци се опитват да опровергаят това положение, при което само го доказват. Аз например смятам, че твоите инициативи са по-опасни за мнозина, отколкото случката на пътя. Трябва ли да те бият с тояги и може би онодят в строга тъмница за 2-3 години, за да спреш да пишеш глупости?

А на кого е Аудито?? На някой с книжка ли?

важното е, че върнаха книжката на местан.

Ако е нейна...родителите нямат също акъл като дъщеря им.

Дано има 2 мозъчни клетки в кратуната, та да си вземе поука, тая трътка.

Ще си вземе...Мерцедес!

Потвърждение на формулата аз съм прост и .....!

Овца без книжка. Ако беше жена щеше да е с книжка.

19 годишната е Кифла, която редовно я тъпчат с бяло сладко. Това ауди не е от работа на завода.

Кво повече да се каже.........................