Коментари - Жена бе изнасилена, жестоко пребита и заключена в дома й в Шумен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чета по долу жлъч срещу Гешев, да ама полицаите са го хванали, прокуратурата ще му иска 15 , хващам се на бас ,че съда който странно не се споменава с жлъч ще го пусне с условна.

Давай Гешев! Минимум 20 години затвор за този боклук !!!

1

Смърт. Върнете смъртната присъда

Поне е заключил.... в противен случай някой може да влезе и да я изнасили втори път....

колко трябва да си закъсал за да изнасилиш бабичка

бабичка?!?

Няма ли най-накрая да разберете, че добър ЦИ––ГАНИ–Н няма. Повтарям НЯМА. Престанете да помагате на циганите, като ги викате да ви цепат дърва, или да ви носят въглища като си мислите че така им помагате. престанете да се качвате на таксита с водачи-ц...иган–.и. Никога не се зане кога същите тези манг–––али които така милостиво им подавате храна, пари и работа ще използват всичко което значт за вас, за да ви оберат, изнасилят и убият. масво по селата има случаи на подобни които обикалят по къщите и предлагат да направят нещо - ремонт или друго. това е само предтекст да влязат в двора, къщата и да огледат кое какво е. и после някоя вечер влизат и използват всичко което са видели за да ви ограбят. Това си е стар номер от времето когато подобни хлебарки са обикаляли с катуни по селата цяло лято. пристигат някой ден до някое село, разпъват катуна и започват да обикалят: предлагат калайдисване на съдове, цепене на дърва, гледане на ръка и всичко за което се сетите. всичко е както трябва, няма обири, много добри и работливи... Но като дойде време да си тръгват, вечерта започват обирите: кокошки, прасета, каквото са си набелязали всичко бива откраднато. И на сутринта като се усетят селяните и се обадят на кмета, катуна вече е заминал и никой не го знае къде е. До следващото село, където същия този катун е добре посрещнат като работливите хора които са дошли да поработят няколко дни.... Цига,,,–ите си имат поговорка "циганин българин не храни". Ако карат такси и се качи някой от тяхните, му вземат колкото трябва, но ако се качи българин - гледат да го одерат колкото може повече. Дори има доста които не качват българи, работят само с хлебарки от неговата си боя.

Колко пъти да казвам, че изнасилвачите трябва да бъдат кастрирани!!!

Вулгаристан е античовешка кочина, територия-клоака на подчовешки примати.

Манго, в Столипиново си чукате братовчедките, стига си се пенил!

Ъхъ а в другите страни - цветя и рози , тъ...ар :)

Циганска работа.При Тошо щеше да чука камъни до живот в Белене.

Е, щеше да ти е съкилийник, понеже си разказвал политически вицове, но да не се задълбочаваме в подробности. Особено такива, които развалят илюзорния розов имидж на Тошовото време.

В Белене никога не е имало хора, разказвали политически вицове. Стига с тия плиткоумни фантазии на някой, който е роден след 89-та.

... и не забравяй да споменеш каква световна икономичекса сила сме били при комунягите и за билетчето от 6 стотинки

глупости (нерегистриран): Ами нека тогава да разчитаме на спомените на склерозиралите старци. Достатъчно възрастен съм и съм живял преди 89-та. Но съм и достатъчно млад, за да си спомянм ясно страхът на родителите ми да не кажат нещо грешно или да не се изпречат пътя на грешния човек. Спомням си и как разговорите на небитови теми стихваха, когато се приближеше полицай или пък ОФ-представителят на блока. Спомням си как беше негласно забранено да се влиза в хотели, беше си почти престъпление в моя детски мозък. Почивка - само ако някой от двамата успеше да се уреди с карта за курортната база. А браковете заради гражданство защо никой не споменава? Бай Тошовото време беше рай само за посредствените и мързеливите, особено тия с чичо владика.

Новината я има във всички медии и никъде не се съобщава етноса на извършителя.

Значи е кафяв, нали и сега както преди сме политкоректни, само че към тъмнозелените и шефчетата дето са им изгодни тъмнозелените

Скопяване,избиване на зъбите и да робува на жената 10 години... Филия хляб и канче вода на ден докато издържи!!!

С пранги на краката, нашийник и верига на врата.

Bзимам те за вице : )

Бе тия не са ли чули, че Гешев вече почти изличи битовата престъпност.

Това не се брои за престъпност, а за "културни особености.

Гешев ко каза за битовата престъпност ;)

Липса на образование, липса на ценности, липса на социално общуване, липса на мечти и усмивки , липса на морал, липса на добри примери от живота от медиите, новините-криминална хроника и тежка политика, жажда за власт и пари...................................

Липса на полиция дето бие и на съд дето съди ;)

Да питам аз - нормално ли е в събота вечер да идеш у комшията, който е на маса, и да искаш от него да ти цепи дърва?!

А значи един вид тя си го е търсела така ли е според теб?

Пак цигани

Това вече не е държава, а скотобойна, пълна с комплексирани, впиянчени, арогантни и прости мухльовци.

каквото обществото, такава и държавата

Кочина... всеки ден едно и също - обири, изнасилвания, грабежи... но управлението е стабилно!

Май скоро един виден деятел беше казал " Ако не се справим , да я закриваме тая държава".

Такива орки като този вече са над 50 % от населението на тази държава...

Факт!

Изрод ! Хайде давайте да ви видим бързите мерки ? Още малко да беше пийнал и щеше да я убие ! Една 10 годишна присъда ще му дойде добре ! Нека всички подобни на него уроди видят какво ги чака ! Милата женичка, повече няма да бъде нормален човек....

не само 10 години затвор, ами 10 години тежък физически круд, за да плаща за всеки разход направен за жалкото му същество.

10-те години в затвора + химическа кастрация веднага! Тези наказания трябва да се прилагат възможно най-бързо, да падат както пада гилотина.

Химическата кастрация е скъпа и неефективна. Механичната е далеч по-добър вариант.

Че скоро Шумен ке бидел пристанище на морето и така ще могат да отплават където няма насилие. Търпание му е майката, друго не остана.

Гешев днес ще е в Шимен.

Гешев, там ще идеш ли ? Тъмнозелените не искат да те приемат на сериозно ми се струва.

Много изроди има вече....