Желязков: Между България и Албания няма висящи въпроси, подкрепяме страната за ЕС (снимки)

Държавите ще продължат реципрочно да развиват своите отношения във всички сфери на интерес, заяви председателят на албанския парламент Линдита Никола

Обратно в новината

Коментари - Желязков: Между България и Албания няма висящи въпроси, подкрепяме страната за ЕС (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега остава да се окаже, че в Албания има повече българи отколкото в РСМ. Нищо, че са само в три малки общини до самата граница на РСМ.

винаги подкрепяме всичко. Вече и дебила еди рама се гаври с нас , ние обаче подкрепяме напук. И ни е достатъчно само да ни похвалят. Утре ще почнат и албанците да ни плашат с вето, нищо че те на са в ес а ние сме. И ние ще се наведем разбира се.

Чул те Господ! Време е да наускаме и нату, че нищо добро не ни чака.

Трябва да се каже истината за България - ние сме измета на Балканите, във всички страни нещо се строи, нещо се договаря и реализира, при нас времето е спряло. В Албания Турция наля за миналата година над 3.5 млрд.евро, строи огромна болница в Тирана... Сърбия и Гърция строят жп и пътни коридори през македония и 3-те страни се обвързват икономически, в Сърбия китайците наливат милиони долари, от друга страна Сърбия е въоръжена вече изключително добре, може сама да пази небето си, а ние като най-долни шматки се молим на гърци, италианци и турци да ни пазят небето. Румъния последните години дръбна значително напред икономически и ще продължава да го прави, има огромни чужди инвестиции, особена в Трансилвания, даже унгарците от близките до Орадия населени места, започнаха да пътуват и работят в Румъния. Само в България картинкта е жалка - занимават ни ежедневно с глупостите на Дебелян Прасето, Киро нашмъркания, Боко тъпото, Василев Педераса...Да не пропусна не на последно място - ние сме най-недобюбваната държава от съседите си - всички ни мразят, разбрали най-накрая, че от нас не става нищо.

Глупости на търкалета.