Жандармерия в Галиче за изборите

ГЕРБ, БСП и ВМРО се сблъскват за кметския пост

Обратно в новината

Коментари - Жандармерия в Галиче за изборите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

изключително противна гад !

Кой е този малоумник и къде е това село, бе?

Понеже държавата е абдикирала от всичките си функции тотална ли ще се справят? Няма да съдят бързо и сурово, а навсякъде ще изпращат жандармерия. Ами те мутрите са навсякъде, но за да е така са виновни политиците ни. Първо политиците в затвора за корупция, после смъртно наказание и всичко ще си дойде на мястото.

Ценко президент! България има нужда от хора като Бойко и Ценко, които с неуморен труд се грижат за просперитета на нацията! Ценко с теб сме, всички да гласуваме за ГЕРБ, да подкрепим Ценко и Бойко! Само ГЕРБ!

Може ли при великата демокрация някой да издигне свой кандидат и да гласува за него ? Абсурд ! Кандидатите се подават от партии и движения всички пирамидално построени т.е. мафиозки. ЦРУ кръсти капитализма който е експлоатация на човек от човека - демокрация. Простите български потурнаци се хванаха и зареваха. А демокрацията е форма на управление на робовладелското общество в древна Атина. Сега е същото. Капиталистът е робовладелец, а работниците роби. Въпроси ?

Един идиот по-долу го гонела комунистическата действителност 28 години. Какъв комунизъм бе селтак ? България е окупирана от американците със 7 военни бази. Правителствата са прозападни и ликвидираха България.

С Ценко имаше някакъв ред в това село. Това бърка в г*за на крадци, разбойници и пройдохи. Е, ще цъфне и върже Галиче сега без кмет с твърда ръка, каквато имаха.

Комунягата ще загуби катастрофално изборите. Ще го прочетете довечера тук в ДИР.бг. Две години комунистически шум за нищо. Всичката им работа е такава.

който и да изберат все ще са зле, защото ще е назначен от европата!

прави впечатление , просто се набива на очи дебилщината на червените тролове.....не че ГЕРБ и Борисов са цвете за мирисане , но каквото и да направят комуноидите веднага почват да крякат и да ги обвиняват. Ето , арестуваха няколко индивида за корупция , феодализъм - и веднага почна идеализирането им , дори да не са техни "червени" чеда , факта че са "репресирани" от власта ги прави ГЕРОИ

направо да дойдат танковете

Танковете отдавна ги харизаха на Македония а тези дето останаха ги нарязаха на скрап. Македонците също нарязаха харизаните на скрап.

македонците ги продадоха на Монголия.

Ако се чудите кой ще спечели изборите,да ви го кажа в прав текст - ГЕРБ! И ще ви кажа защо - опит,натрупаха голям опит,владеят изборните тънкости в детайли,просто са факири,ето защо!

Т.нар. " изборни тънкости" на ГЕРБ, са ИЗМАМАТА и ШАНТАЖА !!! Ако ЛЪЖИТЕ се определят,като ФАКИРСТВО и "владеене на изборните тънкости" , то ГЕРБ твърдо, са "началници" на ФАКИРИТЕ !!!

простия народ обича тарикатите.

Сами можете да се уверите в демократичния характер на българското общество чрез представителната му извадка от село Галиче. /Някъде близо до Дунава/. Чоков кмет със слънчеви очила менте "РейБан-и вече не може да бъде дори селски тарикат, защото беше осъден за престъпния начин на управление . Накичен като полурапър- полумутра, осигуряваше полуживот на селските идиоти от регион, където е въпрос на чест да се говори на криво с просташки предизвикателни намеци. Всъщност всичките тези хора са продукт на комунистическата действителност, която нанесе много тежки поражения на българския народ, но за сметка на това циганизира държавата ни. Няма как народ битувал доскоро в такава действителност да не е профанизиран жестоко. И то до такава степен, че нормалното да бъде за присмех и позор пред новите силни хора на деня. Те дори не могат да говорят нормално и да изричат смислени изречения! И все още хвалят хора като Цачева, Иво Христов, Плевнелиев, Румен Радев, Бойко Борисво, Данаил Кирилов, Мая Манолова... самата нация е комунистически профанизирана и измамена, затова управниците 'и няма как да са други. Чоков е продукт на общественото съзнание с щипка индивидуализъм скрит зад огромно его.

Страхил Стоянов е дясната ръка на Чоков и ще бъде избран с 90% от гласовете. Комунягата и другия са аут. Благодарение на Ценко Галиче е единственото село в което не се краде и има ред. И хората го обичат и уважават.

самият Ценко е престъпник. Фактите, има краварник, а не плаща на краварите, Ще ме питате само за работа, не за пари, казва той на работниците си. С фалшиво пълномощно продаде имот на жена от селото на себе си. Цялата общинска земя я ползава сякаш е наследена от татко му. Парите за морето са на ДПС,заради осигурени глаове за ДПС. Това са документирани престъпления в съда. Палежите, заплахите и изнудванията също. Ред в Галиче има, това е редът на Ценко и трябва веднага да бъде преустановен.

Враг на НАРОДА!!! Белене за такива боклуци!

Имаше едно населено място у нас с нулева битова престъпност. Това бе неудобно и вече няма такова място. В Галиче има доста цигани, а те всички са взели пари, за да гласуват за определен кандидат. Всички знаят, че герберунгелите плащат големи суми на циганския контингент.

под "ВСИЧКИ" имаш предвид себе си и две-три други отрепки с които си пиете менте-алкохола в селската кръчма ли ?

Твърде много внимание отделяте на този боклук от Галиче.

Всяко малко населено място има своя Ценко и,когато бъде поставен на мястото му, само тогава може да се каже, че държава има и това ще подейства успокояващо на всички мераклии за местен феодал.