Алексис Ципрас поиска среща с Жан-Клод Юнкер

Новият гръцки премиер вече иска разговори с Европейския съюз. Алексис Ципрас ще се срещне с Жан-Клод Юнкер на 4 февруари в Брюксел.

Обратно в новината

Коментари - Алексис Ципрас поиска среща с Жан-Клод Юнкер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

TR може да им даде малко заем, няма какво да се моли на EO.

ПОКАНЕТЕ ОФИЦИАЛНО ЦИПРАС ДА СТАНЕ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ,КАТО РОСЕН ПЛЕВНАЛИЕВ ГО НАЗНАЧИ СЛУЖЕБНО-АЗ ЩЕ ИЗДАМ УКАЗ И ЩЕ НАРЕДЯ НА МАКЕДОНЧЕТО!!!

Напред Ципрас, освободи Гърция от пипалата на световната мафия-олигархия- МВФ, СБ и компания кожодери! Свобода от неолибералната хидра на транснационалните корпорации и стоящите зад тях мутро-олигарси като Сорос, "благодарение" на които всички ние, особено от Източна Европа повече от 20 години тънем в глад, мизерия, безработица, разруха на националната икономика и стопанство!

са комунистически лъжи и пропаганда - само и само да вземат властта. а сега накъде - пак ще лижат зад.....ка на ес, щота без нови заеми няма заплати и пенсии.

Докато нашите "политици" тренират чупки в кръста, то гръцките политици си защитават страната!

Орисията на бедния да е беден и в мъка!!Богатите гърци намазаха филията яко над 20 г.,а сега естествено ще плаща раята!!Няма изход доста докрай им е влезнал....!Единствено от Европа може да ги поддържат живи и да си плаща безхабериеито и статуса раята!Към Русия още по-зле ще е и те го знаят!Никакъв шанс за Путин,а той няма и пари!Започна да отънява с някакви 250 милиарда дол.за какво по-напред...!А и мужиците скоро няма какво да ручат...........! Какъв е извода:1.Голямата раждаемост в света -над 7,2милиарда глави днес,а преди 100 г.са били-1,8 ??!! 2.Бързото развитие на технич.прогрес! Всичко това дефинира света както винаги на:бедни,средни и богати.нищо ново под слънцето от римско време..........

Хитрите гърци не искат да си плащат вересиите.Ами хайде тогава и ние да не си платим дълговете към гръцките банки в България,те са 4-ри на брой.Да видим как ще опрощават.

виждате ли как са хитри гърците и политиците им - изцедиха всички възможни екстри и ползи от европейски съюз а нашите политици се продадоха на дребно

А кога е срещата с Путин?

Като спечелим ТРЕТАТА Световна война ще окупираме Гърция и Турция и ще искаме 8000 млрд. юана репарации от гърците, защото техни племена са били на страната на Полумесеца във войната между Дракона и Полумесеца!

Ще наблюдаваме поредната комунистическа пародия. Комунизма не носи справедливост а беззаконие, носено от безбожници с афинитет към чуждите материални блага. Сега му изграждат имидж на носител на промяната. Но наблюдавайте го в критични моменти на важни политически решения. Тогава ще прояви истинската си мисия.

Е,защо тръгна на запад.Това момче съвсем оплете конците. На изток трябва - да коленичи пред бащицата и да проси от там пари.

Не гледа от патриота Волен как се съвнират едни дербни, ами тръгнал да прави лично творчество.

Ципрас е обещал, че ако върне драхмата, всеки работещ грък ще бъде милионер!

И ние Българите бяхме "милионери" при финансовия "гений" Виденов.....:-) Това ги чака и гърците.....

Що ми се струва, че имаш пропуск. Да се добави "и всеки пенсионер"

И още- "...Всичко, което би облекчило гръцкия дългови товар ще е добре дошло. Но разбира се не може да става дума за отписване на гръцкия дълг, каза Сапен, като отбеляза, че това просто би изместило товара от гръцките на европейските данъкоплатци..." Reuters: Гърция иска време за ново споразумение 2 Февруари 2015 00:39 Агенция "Фокус

"....Варуфакис,... заяви, че Атина е допуснала да се пристрасти към дълга, който в момента се равнява на 175% от брутния й вътрешен продукт. Не че не се нуждаем от парите, отчаяни сме, каза Варуфакис пред репортери. През последните пет години Гърция преживяваше от единия транш до следващия транш. Бяхме като наркомани, жадуващи следващата доза...." ТОВА СА ГОЛЕМИТЕ ГРЪЦКИ "ТАРИКАТИ"-КАТО ВИДЯХА ДЕБЕЛИЯ И ВСИЧКО ЗАПОЧНАХА ДА СИ КАЗВАТ!

Ама не отговаряш... На твоя щеф -Станишката-колко му е дебел?? Или да питаме мъжа ти? Защо на Станишката не и викаш-"фашизокомунист",както правиш за останалите?? Нешо да си чувала за едни батковци `дето крадат пари от европрограми Ангелинче?? Кой се е снимал със Станишката на предизборната борба за европарламента како?? Не е ли мъжът ти??

личи си коминтернофската школа ???

Най-важно е сега, Ципрас да осигури ресурс за мощната социална програма. Очаква се да отпуснат средства от банка към БРИКС! Така ще може да се плаща тока на бедните слоеве, ще се осигурят средства за нови работни места в държавния сектор!

Сега покрай репарациите за Гърция, може да се преразгледат и решенията от Берлинския конгрес!

Франция е на страната на гърците, срещу ЕС!

Всички европейци са на страната на гърците, но са за ЕС!

Репарациите след Първата св. война, Втората св. война, че и регионалните войни през двадасати век, някои очакват да се преразглеждат. Гърция преизчислява щетите си от войните, и ще тръшне изчисленията си на Юнкер. Това трябваше и Бареков да го включи в програмата си, все някой щеше да се върже!

Ползва ли гърция пари от плана"Маршал"? ПОЛЗВА! Смука ли гърция пари от еврозоната над 10 дини? Смука! Сега да плаща, иначе - държавен банкрут БЕЗ отписване на дълга!

Епа нема да платим, комшу. Не че немаме, ама така, за да сме добре и ти да си зле.

Еврогейците ще им опростят поне 10 млрд, което пак си е далавера за мързеливите и нагли византийци!

Гърция трябва да ни изплати 500 млрд. евро репарации, за вероломното нападение над Турция през 1922 г. при Гръцко-турската война, завършила с Малоазийска катастрофа за Гърция!

Ще ги приспаднем от обезщението за 40-те години окупация в Кипър-резняк......

Cеверно-Kипърската Tурска република ще я има докато има TR

Те сега като излезат от ЕС, ще излезат и от НАТО! Елате, пиленца на батко! Самос, Лесбос, Родос, са на един хвърлей от турското крайбрежие!

... а после ти ще отиваш на почивка по Егейско море с ниски турски цени, ше се наслаждаваш на ей такъв кеф например ("я мустафа" -поздрав от мен): https://link и после ще се събудиш....

И тук имаше обещания за 1000лв мин.заплата и 500лв. мин пенсия - някой да си спомня?

Uragan

Въпросът с гръцката кредитономика е идентичен по сложност като как да се реанимира пиле опечено на грил.

всички гърци трябва да носят фамилията АВАНТАКИС

ТОЯ ФИЛМ ВЕЧЕ СМЕ ГО ГЛЕДАЛИ: БАРЕК ДУДУКОВ СЕ РЕПЧИ, РЕПЧИ.., ПА ГРАБВА БУКЕТЧЕ И ТИЧА ДА ЦЕЛУВА РЪКА НА БОЙКО. ИЦО СЕ РЕПЧИ, РЕПЧИ.., ПА ГРАБВА БУКЕТЧЕ И ТИЧА ДА ЦЕЛУВА РЪКА НА ЗУМА. ТАКА И ТОЗИ - ЛЪДА, ЛЪГА ПРОСТИЯ НАРОД, СЕГА ЩЕ ТЪРЧИ ДА ПРОСИ ПАРИЧКИ, ЗАЩОТО ИЗБИРАТЕЛИТЕ ЩЕ ГО ЛИНЧУВАТ АКО ИМ СПРАТ КРАНЧЕТО И ОСТАНАТ БЕЗ ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ...

Гърция е запазила величието си от античните векове, до днес. Меркел няма никаъв друг шанс, освен да се съгласи на гръцките условия и да опрости сълговете на гърците. Защото германците още не са си платили контрибуциите от окупацията на Гърция през ВСВ

Германия си е платила всички репарации от ПСВ и ВСВ, не дължи нито пфенинг. България също е платила на Гърция всички репарации! Сега е ред на Гърците /дето усвоиха брилянтно занаята само да лапат/ да плащат цели 350 милиарда ЕВРО, ОТДЕЛНО ЛИХВИТЕ!!!

dionisiosd@yahoo.com

Ще бъдеш ли така добричък ,да ни кажеш-Германия,какво е платила и кога точно?? `Шото и аз мога да ги кажа,че СССР,два пъги ти опрости външния дълг... Не един-а два!! Скиваш ли?? Идиотски твърдения-много....

Хайде стига вече с тия репарации,че ставате смешни. Спомнете си на коя страна беше България и колко и на кого имаше да плаща според Парижкия мирен договор от 1947г.! Да не вземат гърчолята пак да си ги поискат репарациите, като са тръгнали да искат пари, че след тях да не се наредят и всички страни от бивша Югославия! Престанете да повтаряте изключително тъпите изказвания на гръцкия премиер, че наистина ставате смешни!

Прецаках се, че не станах евродепутат като Станишев и Бареков! Сега само ще ме хокат и ще ми набиват обръчите разни старци от Европа!

Хитряги са гърците, ще въртят, ще сучат и пак ще им опростят дълговете и няма да си дадът икономиката и природните дадености. Ние само слушкаме и хапваме дръвцето. Така е, като си избираме тъпи неграмоници и предатели да ни управляват.

Аз пък помислих, че поиксла среща с Путин. Нали много му знаеше устата, завои правеха?

гърчулята беха не в 19-ти, а в 18-ти век. Който ги е посещавал през 70-те е видял мизерията, в която се къпеха, а сега шантажират благодетеля си Германия и щели да завиват към путлеристан ? Ами да одат, ама са тарикати и нивга нема изпуснат Европейската ясла.

Газовото хъбче на Бойко ще бъде в Гърция и кранчето ще върти Ципрас. А ние заслужено пак ще останем последните глупаци в света и ще се редим на опашка за руски газ ...

тунеядче пак цъфна у форума, изяш го Пъструшке.

Какво толкова ти е казала жената! Не е толкова обидно...

Времето на Обама и Меркел безвъзвратно отминава ....

Като гледам цената на нефта, слабата руска икономика, ниският БВП на Русия ми се струва че времето на другаря Путин отминава.

Векове има пред династията Путинова. Тои е още много млад. Всички там стоят докато умрат-Ленин,Сталин,Брежнев, Черненко, Андропов или като Елцин, докато не се пропият тотално и капитално. Гарбачов и Никита Кукурузни избраха да променят системата и отидоха под леда. Путин няма такива амбиции. Демокрация му не трябва, ще си кара като Ким Ир Сен.

Ципрас, и ти ли си като мен без нито един работен ден, поне директор на лавка за вестници! Що не стана Евродепутат бе?

Вярно бе, Серж! Прецаках се! С теб щяхме да си тупаме топката в Брюксел и да си гепим по 40 хиляди евро на месец! А сега само ще ме привикват и ще ми набиват обръчите!

не само обръчите, ами и канчето.

Светът се променя. Само глупак не би го видял.

Меркел ще подари на Ципрас едно дискче...и ще види къде са парите.

Гърция, Унгария, Испания ... може да създадат нов Европейски съюз. Съюз с човешко лице! Без Меркел и Юнкер, и без Плевнелиев и Станишев ...

нов с централа в Кьолн, дето ще чакат на опашка.

Няма лошо,ама кой ще плаща??

Гърция изпада в тежка неплатежеспособност! Трябва да се запорират всички банкови сметки на гърците и ние да си върнем територията до Бяло море!

гърците ще се оправят ама ние никога

Комунистически палячо... к'во правим сега, отиваме да просим, или да се правим на мъже, че няма да плащаме... ляво плямпало, някой някога да е чувал комунист да извади страна от криза? След тях идва само разруха, разграбване на народно имущество, глад и национализация...

,,Но ме гнети общата наша назадналост, гнети ме инертният дух у едно християнско племе, душено и изтребвано през вековете от по примитивен , но добре организиран азиатски народ. Благодарение на тази наша злополучна българска съдба, днес у нас всеки и най надарения е само един ПСИХИЧЕСКИ ПРИМИТИВ

Пишете минуси на Антон Страшимиров . Това е от Диктаторът,,

Соросоиди смотани. Да ви светна , че ,,Диктаторът,, от Страшимиров е биографичен роман за любимия ви стамболов написан да оправдае зверствата му , но тъй и неуспял

А Гърция винаги помага на Русия и обратно

.... и пак напред.

Така значи, пропагандират комунофашистите- евала на гърците, че всички ще им плащаме данъците, а? Така може да мисли само комунист, който не притежава собствено жилище, не иска детето му да учи в университет, и иска да живее като номад!

гледай си БГ тоалетната и не давай акъл на гърците бе ку ку

ти не си ли българин? или живееш в тоалетна?

анонимен

В "българската тоалетна" живея много по-добре, отколкото много гърци живеят в малякия, понял? Ще давам акъл, щото плащам данъци. Ти не плащаш данъци- за това не ти пука, нали? А ако ВСИЧКИ работещи българи едновременно ОТКАЖЕМ да плащаме данъци, ОТ КЪДЕ ЩЕ ПАПАТЕ ГЛАДНИТЕ КОМУНИСТИ -пенсионери, трайно безработни, многодетни роми? ОТ КЪДЕ? МОЖЕ ДА НЕ ИСКАМЕ ДА ВИ ХРАНИМ ПОВЕЧЕ, ПОНЕЖЕ НИ МРАЗИТЕ И НИ СЧИТАТЕ ЗА ГЛУПАЦИ!

Какво плащаш ти,бе платена подлога?? Дългът е в джобовете на притежателите на мъжа ти!! Същите,които те заставят да падаш до нивото на мекотелото и да се правиш на шут по форумите,за да имаш какво да ядеш.... Я Оди да галиш Станишката!!Нали ти е шеф??

анонимен

"...ИНФОРМАТОР Интереси: Професия: Бизнес кадър За мен: Гръцки гражданин живущ в България от 1988 година.." ТОЛКОВА! Гърче, тръгнало да ми дава акъл- ХАХАХАХА:)

Най-верен съюзник на Гърция е Русия.

е верен съюзник, особено след 1878 година, дето не допуснаха обединение на българските земи.

Нещо,много бързо се съгласи Юнкер на среща,без да напомня на Ципрас,че няма "да даде назад за заема..." Може би,това се дължи на факта,че Ципрас за разлика от предишните путъ...вски марионетки на брюкселските мародери,представи едни документи,доказващи измамата с "опрощаването" на част от дълга и едни документи доказващи,че поне 180,000,000,000 от дълга,са в джобовете а "критиците" на Гърция!! Не са за пренебрегване и едни 570,000,000,000 дължими репарации от Германия.... Дали и Ципрас ще "прецака" нещата и ще се продаде-времето ще докаже....Засега,се потят обилно от него!!

Хайде стига сте дъфкали тия репарации, ами вземете се информирайте малко,че ставате смешен! Репарации плаща загубилия войната, а не защото някой е взел заеми, изял ги и ги е изпил парите, а сега не му се иска да ги връща. Освен това ако ви е мила България, спомнете си тя на коя страна беше през Втората световна война и че според Парижкия мирен договор от1947г. трябваше да плаща и тя репарации-7о милиона долара(индексирани стават 119 милиона), от които 45 милиона на Гърция и 25 милиона на Югославия. Да не вземат и те да си ги поискат! Живейте в настоящето, не ровете в миналото, за да имате бъдеще!

dionisiosd@yahoo.com

Трябваше..... Малко извън времето и прастранството сте,защото не е платила стотинка!! Освен това,немците-за ваше свезение-не отказват факта,че са откраднали златото от банките... Следващия път,бъдете малко по-подготвена.... Дори днес,те твърдят,че "въпросът не стои" и не смеят,дори и да си помислят да кажат,че са платили нещо!