Предупреждение за опасно ниски температури в 16 области

НИМХ обяви жълт код за сряда в 16 области на Западна и Северна България заради опасно ниски температури.

Обратно в новината

Коментари - Предупреждение за опасно ниски температури в 16 области | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

костов е виновен!

Как без кодове и запъхтяни журналистки сме карали зимите незнам.Ауууу колко студено

Силно време! Няма грип, няма вируси, време за червено вино! Е, това вече е зима!

студ.аз в русия работех при -35-40 гр. навън,ии на никой не му правеше впечатление.тука мрънкаме при -10 вече е бедствено положение.а какви зими бяха преди 30-40 години.

Аз пък в Либия работих на +40-+45.

Де работи ве наборе.Мож да са знайми

langlima

Че кой мрънка? Аз не прочетох нито един, който да се оплаква от студа! Но защо да не плюем, ей така, по навик?!

не мога да разбера защо синоптичките по телевизията ми говорят за минусови температури, а са облечени по потник. Много се дразня. Вярно в студио са, ама чак пък по без ръкави....

Ами няма пари за по-дебели дрехи бе бате. Прати някоя стара дреха да имаме с какво да се наметнем.

Обичам зимата и при тези температури си хвърлям една наденица на скарата+пълна кана с вино. Пожелавам здраве на всички сънародници!

fall_out

Това е приказка! И тия дето не могат да оценят такива моменти, а само мрънкат да отиват в Африка!

Само пълен нефелник може да пише "минус" на хубава наденица и вино!! Наздраве

fall_out

хахахахахх това ми хареса :D Жалко, че съм на работа и не мога да ударя едно хубаво винце с мезе. И за всички любители на зимните спортове, уикенда наближава ;)

Лаков

fall_out

Тоя Емо, веднъж направих грешката да го гледам и ми идеше да изхвърля телевизора. Тоя трябва някой да го изкара на селския мегдан и да го шибат с камшик цял ден. Няма такова мислещо се за интересно подобие на синоптик... Както и да е, тъпотията по медиите е вече повсеместна и за сензацията ще кажат какво ли не. имаше преди години такъв студ, че като излезеш навън ти скрежасваха космите и държеше седмица-две. а сега мъжете станаха пундьовци, жените кифли и като кажат -5градуса и голямо вайкане. Ай сиктир!

Наште синоптици са врло добри. Ама времето много ги е*ава.

to the strangest party. "мъжете станаха пундьовци","пундьовци''-те се пра'ат на интересни в интернет. Иначе и на мен "Тоя Емо", ако е същия-аз телевизия не гледам, не ми допада ,но чак пък да "го шибат'' /:-) your tailor must be a lucky man/може би ,ако му обяснят що е словоред няма да е лошо.

Ако Ви прави впечатление, рязкото застудяване бе подготвено за петък (15-ти). Емо Чолаков се скъса да повтаря "Вънка вие вук". После остана за събота (16-ти) - минус 15 в София. Снощи по навик си казаха минус 15 в София, минус 20 в Русе. Днес снежните човеци се топят при слънце и +6 градуса. Във Викторианска Англия са екзекутирали при грешка от 5 градуса. Тук НИМХ 20 градуса грешка за нищо ги няма.:) Та проблемът не е, че специалистите в НИМХ са слаби (което е факт от три петилетки). Проблемът е, че лъжат и стряскат хората съзнателно.

Ба от два дена студ се уплашиха ми ко са з0 както е било преди по два три месеца луд студ и носа не можеш да си подадеш ама сега от един ден минус 20 стана проблем две напитки и готово студа е решем или малко фитнес

Леле ле.. А как живяхме при такива температури при социализма и (уж) с липса на ток, а е опасно при "демокрацията"? Не, просто термометрите при социализма показваха нарочно по ниска температура да правят комунистическа пропаганда? въобще много ми е смешно малоумието на целокупния т.нар. народ да реве и пищи от паднал сняг и ниски тепература при положение, че в България това си е правило и преди 1989 (и при фашистко и при турско, и при соц) никому не е правило впечатление. Малоумния народ трябва да изчезне и да внесем някакви нормални хора от някъде...

Jeni

Екстра! Зима, зима , ама вървим към пролет!

Леле ,колко са тъпи журналистите. Никога не е имало зима в България..

Правиш ли разлика между журналистите (Дир, вероятно) и НИМХ, съобщението е тяхно и е с предупредителен и информативен характер. Макар и краткотрайна зима, при такива ниски температури може да има неблагоприятни последици. P.S. при такава зима, преди 25 год. загубих много близък за мен човек.

Комплексарите винаги се чувстват длъжни да се изкажат, не им се сърдете.

Поправям се тогава. Кой тъпак въведе кодовете ?

....ЕВРОПЕЙСКИЯТ... нашият само повтаря като папагал :)

И какво ти пречат, объркват сложните процеси в двата ти функциониращи неврона ли.