Коментари - Нова жалба срещу ”Да, България” | Днес.dir.bg

Нова жалба срещу ”Да, България”

Нова жалба срещу "Движение Да, България" - този път се оспорва регистрацията на коалицията с това име в ЦИК за участие в парламентарните избори на 26 март.

Обратно в новината

Коментари - Нова жалба срещу ”Да, България” | Днес.dir.bg

Коментари

Правят си реклама уж мафията ги спира... Никой не му дреме за тия. Нема и един депутат да вкарат. Даже Радан ми е по симпатичен от тия леви либерасти. Само не зацепвам що се пишат десни. Десни друт път да ги е.а в тъпанарите.

Стига с тия жалби, пускайте ги тия с шарените пера на избори та като минат с кого ще се гъбаркаме те тия няма да минат и 1% язък за пушилката и напъните.Пускайте ги да не се правят на интересни един файтон хора голям смях и те щели да борят Мафията смееех.

Ами като не мога да минат и 1 % за какво толкова се напъвате и само тях ги коментирате и плщете, бе кухи и прозрачни лейки, тъпанари и прости тролове:) Усещате ли колко сте тъпи и прозрачни? Защо като е така мафията толкова отчаяно и упорито, и до дупка се плаши дори само от регистрацията им?

Ха ха празноглавец, я прочети пак коментара ми -не пиша ли да ги пускат ? А вие като си знаете процентите че няма и 1% да вземете защо толкова упорито ги защитавате и как се нарича това Матрософщина ли или нещо друго ? Или кухавели изгорили едни пари на вятъра с фоерверки и нищо друго ?

Хайде инфо Баце, трябва да излизам -на ски.А ти защитавай си каузата но ако не вземете и 1% познай какви коментари ще ти праскам ха ха :)) ! И да не си с този ник знам че ще ги четеш и ще бъде голям ташак ха ха ха стой та гледай.

Абе, колеги, сега като се позамисля, не е ли вече време и на БСП за нова смяна на името? А и на ГЕРБ, и особено на ДПС, или последните вече го смениха, но в пълна конспирация? А и ще е лесно при тях, няма никой да се пита откъде им е финасирането и парите, при положение, че ВСИЧКИ ОТЛИЧНО ЗНАЕМ, ЧЕ ОКРАДОХА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ!

И защо не се регистрират с името си "Протестна мрежа"?!Какво му е на това име?

Ами защото така са избрали хората! Теб защо не са те именували Червен Тъп Трол, като име, презиме и фамилия например, като задаваш такива тъпи въпроси? Какво му е на това име, отлично ти пасва!

"РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ" - това е много стар и изпитан прийом на всяка уважаваща себе си мафия и диктатура, още от тошово време та до ден днешен! Затова и направиха Възродителния процес, затова и ДС провокира атентатите сревд българското население, за да всява страх и да оправдае мерките си по конфронтация и настройване на НАРОДА, да хвърли българи срещу турци, НО НЕ ПРАВИТЕЛСТВАТА, А НАРОДА!!! И затова след това създаде ДС шайката ДПС, за да оглави ... ОПОЗИЦИЯТА И РЕКАЦИЯТА ОТ ТЕХНИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ!!! Друг основен принцип на тези, на мафията, на червената, а и всяка друга мафия е " КАТО НЕ МОЖЕШ ДА СПРЕШ ЕДИН НЕЖЕЛАТЕЛЕН ПРОЦЕС - ОГЛАВИ ГО", и така дойде и прословутата Перетройка, не без уастието и предварителнопто съгласие и на ОПРЕДЕЛЕНИ КОРУМПИРАНИ И НЕЧИСТОПЛЪТНИ ВЛИЯТЕЛНИ ЛИЦА, СРЕДИ И КРЪГОВЕ И ОБРЪЧИ И ОТ ЗАПАД, вкл. Америка, за съжаление... И затова мафията и сега толкова яростно и до дупка се бори и воюва, МАКАР И "КОНСПИРАТИВНО" И ОТРИЧАЩА ДО ДУПКА, всеки който не е зависим или подкупоен, КРЪСТЕН ОТ НЕЯ! Всъщност ако новосформираната формация наистина беше подкупна, дори и от американски или други лица и кръгове, ТЯ ЩЕШЕ ДА Е ПРЕДПОЧИТАНА И ПОДКРЕПЯНА ОТ МАФИЯТ В България, ТЯ С ТАКИВА МНОГО ДОБРЕ СИ СЕ РАЗБИРА И ЗНАЕ КАК ДА ГО ПРАВИ, В ТОВА, И В ТОВА Е СПЕЦИАЛИЗИРАЛА, корумпираните и зависимите, краставите магарета си се намират и надушват и през десет планини. Но уви, явно не е така, и затова е този бесен вой и плюене срещу Христо Иванов, Радан Кънев и останалите. Бойко Борисов бе вкаран във властта с основната задача да заеме изцяло т.н. "дясно пространство" в България и да унишожава, поглъша, корумпира, страхува и контролира всичко по-съществено там, доколкото а мафията лявото пространство се приема за исцяло овладяно и контролирано по традиция...

Колеги, виждам, че червените ДС тролове издават багажа и губят битката, ако продължават така могат да им резнат платата или дори да останат безработни! Затова дайте да сме хора и да им влезнем в положението - тези неграмотни тъпоглавци и те трябва да ядат, с този акъл и тъпота как ще си заработват иначе хляба. Педали и тъпанари - и те душа носят, и те трябва да се хранят! Иначе на вас и на социалните пмощи ще ни виснат... Затова взех важно решение - минавам от тяхната страна, на путинофилите, тръмпофилите, ДС и КГБ подметките, за да поддърбам огъня и хибридната война и да е по-интересно, да има интрига. Иначе какво ще правим? Току виж ще започнем да ставаме нормална държава и няма да е интересно...Важното е циркът да продължва, "The show must go...!", както казват по нашия край.

Ей, гафните коримпирани политици до последно ще се пазят. Ние обаче няма да се дадем на ттези изроди. Това дамо показва колко ги е страх

Леле, че страшна закана! Направо му боядисайте килимите! Бояджии при вас, колкото искате.

ДС умора няма....Бранят си корупцията!!!

Тези са толкова предвидими и ясни, че почти започнаха да ми стават симпатични, завалиите, с армията си неграмотни тъпанари и меркантилни простаци с речник от по няколко думи по форумите и в управлението.

Що не се нарекат направо БСП /Българска соросоидна партия/, ами се мъчат да се представят за други?

Такава вече има и си пасва с наименованието!

според мен циркът с ДАБГ вървим за да не се гласува за ДСБ

Ако искам да гласувам за ДСБ - ще гласувам и никой не може да ми попречи!

по едно и също време Ердоган иска да съди наш граничар (макар и бивш), вече оправдан, който, (граничар) е изпълнил дълга си по защита на суверенните ни държавни граници. Сега, турчин, оспорва името "Движение Да, България", защото искал да го регистрира за продажба на килими. И на никого не му правят впечатление тези турски атаки към държавността ни. Джавкате се по темите, спуснати от кучкарите ви. Хей, български граждани - Вразумете се. Опомнете се и се обединете. Сега сме яко разединени от кукловоди - наши и чужди. Замислете се това ли ни е необходимо. Приятен ден.

Ами нали на времето още ДС се заиграваше с турците - и при атентатите преди 10 ноември имаше хора на ДС сред терористите... Достатъчно е да спомена името на Ахмед Доган, доносникът, когото ДС е подготвяла. Същият, който после предаде на турските служби цялото ни външно разузнаване и разпределя порциите на държавата (в началото с руската Мултигруп) и до ден днешен с образа на Бай Хуй в огледалото - медийния магнат и детето -ч чудо на хидромелиоратора - Пеевски... Да си припопмняме ли как де що има по-голям терорист, вкл. турски и от Сивите вълци,намираше радушен прием от ДС в България... Какво те учудва, старо приятелство ръжда не хваща! А чукундурите и траловое на тези въртят до умопобъркване все едни и същи опорни точки за зависимости на враговете на мафията денонощно, вкл. и тук:) За да отклоняват вниманието на хората ОТ ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРОМРАЗЦИ, ПРЕДАТЕЛИ И ПРЕСТЪПНИЦИ!

Ма молъ ви се. Давайте си сметка с какви хора си имате работа. Молим ви се.

Могот ли да обяснят,защо при протестите срещу Орешарски,подминаваха централата наГерб????

Ами, вероятно, защото като искаш да набиеш Пешо, не риташ Митко... :))))

И те го подкрепиха да ...

Веднага отговарям - защото по това време Бай Хуй имаше много важни конспиративни срещи в Банкя с Гоце, Доган, Петното, Болен, Лекето, Пеевски, образа си в огледалото, Капута с букетчето розички за него, с Пикаещия във Фонтани, Цацата и останалите велики успешни политици и управници на България, умувайки над просперитета на народа, разбира се!

"Да България" доскоро ми бяха безразлични. В последната седмица се замислих - защо в най-корумпираната държава България, която се управлява от мафиотски групировки, изведнъж множество подозрителни задкулисни субекти и групи нападат активно по долен и подъл начин една към момента незначителна новосформирана партия ? Отговорът за всеки мислещ човек се налага сам - "ДА БЪЛГАРИЯ" ЗАСТРАШАВА СТАТУКВОТО НА МАФИЯТА ! Не гробарската пасмина на пожарникаря, не и блатната сволоч на аптекарския бос, свързан с варненските мафиотски кланове, не изпечените в измами и саботажи червени тролове, а именно "ДА БЪЛГАРИЯ" е трън в очите на мафията, нападана по всякакъв начин от всички страни, при това от задкулисни субекти ! Мафията - това са всички тези партии и групи, които се радват в момента на медиен комфорт и платена популярност ! Това означава само, че за да опитаме да преборим мафията, трябва всички да подкрепим "ДА БЪЛГАРИЯ" !

Е ти па чак сега ли го вдена! Ами цялата паплач на мафията, вкл. най-долните й тролове и тук в Дир-а от месеци и години реално, де факто ни го казват и доказват, макар че не вдяват с едносигналните си персони, всеки път колчем се спомене името им само дори...

в прав текст. "Нямаш си на идея с какви хора си имаш работа!" И те така.

За да се има доверие (поне малко) на някоя партийка трябва да се знае кой плаща музиката! Само че и тоя няма да си признае кой му плаща, а ще дрънка глупостите за "членски внос"! И като всички останали - как много ги е грижа за бедните и социалните правдини!

знаеш ли кой плаща музиката на БСП, ГЕРБ, ДПС и ако знаеш кажи защо такива, като теб гласуват точно за тях?

Супер! Започвате да давате някакви признаци на мозък. И хайте сега като си започнал да мислиш, да кажеш, на батко чукундурчето, И КОЙ ПЛАТИ ЗА МНОГО ДЪЛГАТА, МЕСЕЦИ НАРЕД, РЕКЛАМА В МЕДИИТЕ НА МАФИЯТА, ТОЕСТ НА ДС, на времето за да направят Борисов разпознаваем, след като го вкараха като главен секретар на МВР без един ден стаж като полицай, и после му дадоха и генералските пагони за една нощ? И кой плати на Капута за партийката му? Кой плати на Доган? Кой плати на Симеон? Ами на БСП? Ами на ДПС? Ами на лудото Яне? Ами на Болен? Ами на Гоце? На Местан? ... Хайде, дай да се напънем и да видим, и после ще коментираме и тези, които тепърва, едва сега се появяват. Давай, слушам(е) те...

Добави и кой плати на седесарите, за да скачат пред парламента и да докарат Костов на власт, както и кой плаща на ДСБ. И най-важното, КОЙ организира протестърите, защото за всички е ясно, че протестите и у нас, и в някои други европейски /и не само/ страни се развиват по един и същи сценарий.

Такива тролове и неграмотни тъпанари сте много смели зад компа:) Ами арестувайте ги тогава бе! Вие сте много смели и бързи, когато сте анонимни, а? А между другото нещо да кажеш за Пеевски? За Доган" За Гоце" За Капута? За Болен?....За Бай Хуй? Като говориш за арестуване де... Защо никой от вас, прозрачната платена пасмина и дума не обелва за арестуване на Доган например, бе, който ДОКАЗАНО ПРЕДАДЕ ЦЯЛОТО НИ ВЪНШНО РАЗУЗНАВАНЕ 3.000 ЧОВЕКА ЗАД ГРАНИЦА, ЛИЧНО НА ТУРСКИТЕ СЛУЖБИ В ТУРСКОТО ПОСОЛСТВО, БЕ ЧУКУНДУРИ НЕДОНОСЕНИ? Защо? Защо никой от вас не говори за арестуване на Бригадир Аспарухов, който открадна досието на колегата си от ДС и КГБ Атанас Тилев, и с откровена лъжа, която дори си и призна, оклевети на времето премиера и правителството падна след активно ДС мерипоприятие на мафията и Доган, и дойде откровеното правителство на мафията - тоест правителството на марионетката Беров, останало в историята като правителството на Мултигруп, и не бе ли точно Доган на хранилка и при Илия Павлов и Мулти? Чий човек не "Главния мултак" на Републиката и културен министър при Борисов - Вежди Рашидов? Така като говорим за ОТКРОВЕНИ ЗАВИСИМОСТИ, може да се продължи до другия месец. А сега сте седнали да ядете лайната САМО И ЕДИНСТВЕНО НА ... Христо Иванов, който единствен докрай се опита да реформира блокираната и превзета напълно от мафията съдебна система начело с главна прикриватура и ВСС? Елементарни, прозрачни, тъпи и отвратителни сте!

Смени си или "чая" или тревата или и двете зле ти влияят ?!

Добре, ще му кажа. Чакай малко! Готово! Преместих си го от единия в другия:) (скоро не съм е.ал доктори с Щ в ник името им...това най-добре ми влияе, ако те интересува, просто се надупи)

Тия Мръсни соросоиди,са за директна регистрация в централния затвор-най малкото?

Тая соросоидна банда трябва да бъде арестувана до крак и натикана в зандан! Официално признали се продажници, работещи срещу държавността и българщината, подкупени с десетки милиони долари от Сорос и ЦРУ! Това е абсурд в правова държава, симптом че нашата не е такава, даже не е държава вече!

Предлагам и останалата част от червените подлизурковци подкупени с милиони рубли официално признали се продажници, работещи срещу държавността и българщината да бъдат поставени в същите условия и тогава ще останат истинските българи?

Да си спомняте на времето откровено незаконната и противоконституционна шайка Д(П)С как бе регистрирана? Да припомня на червените тролове - ДИРЕКТНО С НАРЕЖДАНЕ И НАТИСК НА .. РУСКИЯ ГРАЖДАНИН И ВИСОКОПОСТАВЕН ОФИЦЕР НА РУСКИТЕ СЛУЖБИ, НА РУСКОТО ВОЕННО РАЗУЗНАВАНЕ, Андрей Карлович Луканов, който съвсем заслужено носи името на Кръстникът на българската мафия! Да си спомняте КОЙ И КАКЪВ Е ГЕНЕЗИСЪТ НА БЪЛГАРСКАТА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНОСТ, НА МАФИЯТА В БЪЛГАРИЯ? Да ви припомня - червената (ПРО)РУСКА ПАРТОКРАЦИЯ И РЪКОВОДИТЕЛИ НА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ РЕПРЕСИВНИ СЛУЖБИ, ДС (ПОДРАЗДЕЛЕНИЕ НА КГБ) И МВР! Да си спомняте, че БСП е правоприемник на ОБЯВЕНАТА СЪС ЗАКОН (РЕЖИМЪТ Й) ПАРТИЯ БКП? Да си спомняте, че НДСВ бе организирана около човекът на хранилка при ДС, и по-точно КГБ - Симеон Кобурготски (чрез ДС-КГБ офицера под прикритие, женен за щерката на бившия финландски външен министър, който е принуден при разкритията да се оттегли - Атанас Тилев)? Да си спомняте, че в съда в България бяха регистрирани един куп шайки като партии - плод на откровено генно-политическо инженерство на МАФИЯТА И КУКЛОВОДИТЕ Й - Атака на Болен, тези на Яне Янев, на Капута, на онзи веселяк с мустаците, Жорж Ганчев, И НА ЕДИН КУП ЛИЦА ОТ КОЛ И ВЪЖЕ? Да се сещате КОЙ открадна десетки милиарди, НАД 120 МИЛИАРДА ДОЛАРА ПАРИ И АКТИВИ ОТ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ, И КОЙ РЕСПЕКТИВНО ДЪРЖИ ПРЕОБЛАДАВАЩАТА ЧАСТ ОТ АКТИВИТЕ В БЪЛГАРИЯ, вкл. видимите с просто око? А сега троловете на мафията са се втурнали да подкрепят ПОРЕДНОТО АКТИВНО МЕРОПРИЯТИЕ НА МАФИЯТА СРЕЩУ ВСЕКИ И ВСИЧКИ, КОИТО ТЯ НЕ КОНТРОЛИРА И ИМАТ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ВЛЕЗНАТ ВЪВ ВЛАСТТА, ИЛИ КАТО РЕАЛНА ОПОЗИЦИЯ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ!!! Жалка работа е да прислуживаш толкова откровено и примитивно на лица и кръгове, нанесли толкова много щети и мъка на България и българите!

Човече чета коментарите ти и не само под тази статия и ти се чудя ти си като зомбиран.И аз искам да няма Мафия и народа ни да живее по добре но ти си много объркан.Ти нима си мислиш че Козяшката партия даЙ България с електорат от 0.7 % ще направи нещо и е някакъв фактор тук ? Нима си мислиш че те щесе борят срещу Мафията и те са независими от никого ха ха !!!

Винаги съм обичал овците. С такъв добитък можем да се чувстваме спокойни за бъдещето.

Аз какво мисля е трудно да ти обясня точно на теб, а и откровено казано - да го кажа така, възпитано - НЕ Е НА МАГАРЕТО И ЕВТИНИ И ТЪПИ ТРОЛОВЕ РАБОТА! Ти какво мислиш, четеш и разбираш слабо ме интересува. Който разбрал - разбрал. Не знам кой е зомбиран, аз не употребявам празни и тъпи думички като "козашка партия", "соросоиди" и прочие и дори и не знам точно, и не искам да знам какво точно съдържание влагат господарите ви и тъпаците, които им припяват, защото нещата никога не са черно-бели. Ако имам доказателства и факти, че някой е подкупен и зависим - но не сто, и хиляда пъти да повторят платени тролове, това НЕ Е ДОКАЗАТЕЛСТВО! - тогава аз веднага ще се отдръпна от такива и подобни типове, и то без изобщо много шум и приказки и потворения на опирни точки като развален грамофон! Това, което аз знам отлично и категорично, е кои са руските и турски мекерета, продажни и зависими копелете, които е.аха майката на страната ни! Знам още и НЯКОИ от такива, подобни капути и на Запад, вкл. в ЕС и Америка през годините, И СЪМ ГИ НАЗОВАВАЛ И КОМЕНТИРАЛ МНОГО ПЪТИ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ! Останалото и това, което тъпоглави чукундури като теб и останалите редите и повтаряте непрекъснато - за соросоиди, еврогейове, козяци и прочие простотии не значи нищо за мен - НЕ СТРУВАТ ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ ПРОСТОТИИ И ЛАКАРДИИ ДОРИ КОЛКОТО ЕДИН ЕДНИЧЪК ИСТИНСКИ И ЛЕСНО ПРОВЕРИМ ДОСТОВЕРЕН ФАКТ!! Ясно? А, и в крайна сметка аз съм тук и да се забавлявам с малоумни чукундури и платени тролове, така че продължавай да четеш, белким нещо влезе и в празната ти тиква, но избягвай да коментираш и да се включваш неподготвен - никой не се интересува от опорните ви точки, а и ние вече ги научихме и ги знаем по-добре от вас и господарите ви, толкова ви е и акълът!

А ако - сега дочетох постинга ти - тези не оправдаят очакванията ми, АМИ НЯМА ПРОБЛЕМ, веднага падат ПОД ЧЕРТАТА! Но след всички останали лумпени и капии на мафията, които се изредиха на бедна и клета България те са единствените, които виждам и трябва да им се даде шанс! Просто защото те говорят това, което аз говоря и мисля, и то от години, без въртележки и лупинги, това е! Просто е! Ако стават - НО НА ДЕЛА, НЕ НА ДУМИ - СТАВАТ, АКО НЕ - ОТПАДАТ И ТЕ! Но защо някои толкова се боят от тях и не искат дори и да им дадат шанс? И то точно онези, КОИТО ДОКАЗАНО СА ОТ МАФИЯТА!?!?!

Не разбирам как всички тези писачи не виждат, че народа е срещу статуквото и колкото повече плюят да България, толкова по голяма реклама и правят.каквито и спънки да правят на Христо Иванов,той ще участва в изборите и ще спечели много избиратели Л

Ако стотина гласа,за те са много.....?

Кого плашите бе малоумници плашите народа който искате да гласува за вас режете клона на който стоите.Какви сте вие по специалните от нас жителите на България че да не си даваме сметка? Като си имате пари и влияние тук таме ами избирайте се гласувайте сипомежду си ние народът си гласуваме за други.

Плаши се ОНЗИ, КОЙТО ... СЕ (САМО)РАЗПОЗНАВА! ТУК СТАВА ДУМА ЗА ОТКРОВЕНО ОБЯВЕНА И ОТКРИТА БОРБА СРЕЩУ МАФИЯТА, ЗА ВРЪЩАНЕ НА ПЛЕНЕНАТА ОТ МАФИЯТА ДЪРЖАВА ОБРАТНО В РЪЦЕТЕ НА НАРОДА, НА БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ! ЗА ИСТИНСКИ РЕФОРМИ! ЗА БЛАГОДЕНСТВАЩА И СУВЕРЕННА ИСТИНСКИ ЗАКОНОВА И ДЕМОКРАТИЧНА ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ, а не България на гоцета, догани, байхуйове, капути, болени, серГейове, янета, местни и прочие измислени герои, които босовете на мафията непрекъснато вадят от ръкавите, когато поредната им капия е разкрита и компроментирана...

Партията на бившия правосъден министър Христо Иванов "Да, България", която ще участва на парламентарните избори съвместно със "зелените" и гей формацията ДЕОС, е захранена с 400 000 лева от офшорна фирма с регистрация на Сейшелските острови. Интересен детайл е, че финансовата инжекция е дошла от офшорка, регистрирана от адвокат от кантората на Боряна Тулешкова, дъщеря на доскорошната шефка на отдел "Икономика и регулация на търговската дейност" в Столичната община Костадинка Тулешкова, която трябва да бъде пенсионирана през април тази година. Тя е неформален касиер на партията на Христо Иванов. Тулешкова оформя документацията и финансовите отчети на брадатия бивш министър на правосъдието. С нейно съдействие Иванов бе захранен и с 1,2 милиона лева грантаджийски пари от фондацията на Сорос "Америка за България". Милионите Христо Иванов усвоил като директор на "Българския институт за правни инициативи". Припомняме, че Костадинка Тулешкова бе набутана в Соличната община от Иван Костов през далечната 1998 г., впоследствие общинарката премина към лобито на Стефан Софиянски, за да расте в йерархията. Тя е изключително близка с Командира и с Христо Иванов и е най-добрата приятелка на майката на бившия министър - Мария Бойкикева.

пускате жалби, хвърляте лъжи наляво и надясно в нета, но май още не схващате главното, времената бавно, но сигурно се променят. Ма ти си плюй де, нали трябва да заработиш малко жълти стотинки и днес.

Че това пари ли са, бе лумпен! 400 хилки са джобните пари на образа на Бай Хуй в огледалото за един ден! Или половин хидромелиоративен проект на Разпределяча на порциите на държавата! Или почти един от двата мезонета, които подариха на Гоце, заради честните му сини очи. Или на Христо Бисеров само един от много преводи между него и Ислямска държава... Или четвърт от бялата спретната къщурка, която Капута си издигна с парите на спонсорите му. Или воаяжите на Болен само за година по света от неизвестните му и крити до дупка негови спонсори, за да критикува Плевенлиев за доходите от бизнеса му например... Че то ако така става и е толква лесно и евтино аз да взема и да спретна ей сега две-три партийки... А, и между другого, ко тока неистинна е така, И ЗАЩО БЕ, ЧЕРВЕНИ ТЪПОГЛАВЦИ, НЕ АТАКУВАТ В СЪДА ТАЗИ НОВА ФОРМАЦИЯ ЗА ТОВА, А НЕ С ОТКРОВЕНИ ГЛУПОСТИ И ПРОСТОТИИ НА ОЧЕВАДНО ПОДСТАВЕНИ ЛИЦА? Кажи, бе мозък!

Братя и сестри, нека не се притесняваме от въпроса дали ще влезнем или не в парламента,или защо не сме обединени с радан! Това са два проекта с различни бюджети и всеки проект трябва да се види каква възвръщаемост носи. Целта , като начало са партийните субсидии.

Абе не им правете спънки на Козяците от даЙ България пускайте ги на изборите те с електорат от 0.7 % просто са смешни - един файтон хора са не ги правете герои защото не са !

"Наистина не си дават сметка с какви хора си имат работа" Това ми звучи като заплаха за саморазправа!

Това Е заплаха! И да ти обясня, червена празна тикво! Това е послание - заплаха, че този път някои хора, които са се обединили ДА СЕ БОРЯТ СРЕЩУ МАФИЯТА, НЯМА ДА ОТСТЪПЯТ НА ПОРЕДНИЯ ОПИТ ЗА СПЛАШВАНЕ И ШАНТАЖ НА ТАЗИ МАФИЯ ЧРЕЗ ВЛАСТОВИТЕ И ДЪРЖАВНИТЕ Й КАПИИ И СТРУКТУРИ! Защото всъщност тук става въпрос за престъпни действия на ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА, СЛЯЛА СЕ С ВЛАСТТА И ОТЛИЧНО ИЗВЕСТНА НА ВСИЧКИ, ВЕЧЕ И НА ДЕЦАТА В БЪЛГАРИЯ, И ЧЕ БЪЛГАРИТЕ ВЕЧЕ СА РЕШЕНИ ДА СИ ВЗЕМАТ ОБРАТНО ДЪРЖАВАТА ОТ РЪЦЕТЕ НА ТАЗИ ЧЕРВЕНА МАФИЯ С ДС-КГБ ГЕНЕЗИС! Естествено, че е заплаха, лумпен! Заплаха ЗА МАФИЯТА, КОЯТО НЕ ИСКА ДА ИМА ПРОСПЕРИРАЩА БЪЛГАРИЯ СЪС СВОБОДНИ И НЕЗАВИСИМИ ПРЕОСПЕРИРАЩИ ГРАЖДАНИ И ИСТИНСКИ НЕЗАВИСИМА И РАБОТЕЩА СЪДЕБНА СИСТЕМА! Защото същата тази мафия регистрира ОТКРОВЕНО НЕЗАКОННИ И ДОРИ ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННИ ДС ЕТНИЧЕСКИ БАНДИ КАТО ПАРТИИ - Д(П)С на нейни капии като ДС доносника Доган или на ДС доносника Гоце, работещи откворено за други държави (Турция и Русия), а сега врътка какви ли не мръсни номера от дежурния си репертоар, защото НЕЗАВИСИМИ ХОРА ВЪВ ВЛАСТТА ЗА НЕЯ, ЗА МАФИЯТА СА НАИСТИНА ОГРОМНА ОПАСНОСТ, ПОСТАВЯЙКИ ПОД ВЪПРОС КОНТРОЛА НА ВЛАСТТА ОТ БОСОВЕТЕ НА ТАЗИ МАФИЯ И ГОСПОДАРИТЕ ИМ В МОСКВА!

Всеки има право да подкрепя партия,която реши-това е демокрацията! Някой от Вас има ли представа кои са учредителите на "Да, България!" Като чета коментарите, мисля че всички сте представители на " Евророма".

И кои са великите учредители на това нещо? Просветете ме моля. Може пък да ми харесат. Особено ако са направили за другите хора нещо през живота си. Сами и със собствените си ръчички. Поне едно детенце, което да е получило добро възпитание и образование.

Доц. Кристиан Таков например - изключително ерудиран, образован и талантлив човек ...

Че правят на Христо номерца, правят му. Обаче номерцата са елементарни. Ако този човек не може да си планира добре нещата, допуска едни и същи грешки и допуска толкова лесно да го прекарват - значи е много смотан. Може ли в такъв случай да управлява държавата. И какво ще сътвори, ако попадне в управлението? Ето, това е по-интересното.

Кой би имал полза от този цирк? 1. Радан. В началото бяха приятели и Радан много искаше да отидат на избори заедно. Откакто Христо Иванов се отказа се плюят усилено по всички медии. 2. Останките на СДС - тъй нар. реформатори. Те също се надяваха да се съберът но Иванов пак им отказа. 3. Герб. Боко и Цецо отдавна не понасят Трайчо, а и не искат някой да им къса от гласоподавателите. Ето това е. Ударът идва по две причини - борба за паричките на дедо Сорос и борба за гласоподели. Кой няма нищо против тази партия? Ами всички, които си имат съвсем друг електорат и които се надяват останалата част от гласовете да се разпилеят. Това са ДПС, местан, Патриоти, БСП. Ето това е. Мислете хора и нещта изведнъж стават съвсем простички.

Кой му е виновен на Ицо-КАУНА,че не е патентовал наименованието на движението си?Трайчо е при Радаман,а не при КАУНА!Стига сте плюли ГЕРБ,те са доказали,че искат,могат и работят в полза на народа и направеното се вижда!

Чакай вече че боли, смехът лекува но страста гори! Партия с името "Движение Да, България" е с оспорена регистрация от турчин с фирма "Арма - Да, България" и казват че родината не е весело място за живеене? Дано Христо-Някъв да 'пребори' жалбата пред вездесъщият ЦИК и да запази тъпото заглавие на тази народна борба, ако не може да го смени със 'Движение, Да Страна' със съответният акроним. При всички случай 'борбата' си струва, защото съдейки по този форум е събрал доста слабоумни съмишленици да търкалят турци... поне в съда за сега!

Не знам къде е истината, но такава мощна реклама на нова партия не беше имало. Христо Иванов е във всички медии да разяснява неволите си и едва ли остана човек, който не ги чу. Няма да гласувам за него, но не съм и против. Надявам се, всичко това да не е инсценировка.

Партията на бившия правосъден министър Христо Иванов "Да, България", която ще участва на парламентарните избори съвместно със "зелените" и гей формацията ДЕОС, е захранена с 400 000 лева от офшорна фирма с регистрация на Сейшелските острови. Интересен детайл е, че финансовата инжекция е дошла от офшорка, регистрирана от адвокат от кантората на Боряна Тулешкова, дъщеря на доскорошната шефка на отдел "Икономика и регулация на търговската дейност" в Столичната община Костадинка Тулешкова, която трябва да бъде пенсионирана през април тази година. Тя е неформален касиер на партията на Христо Иванов. Тулешкова оформя документацията и финансовите отчети на брадатия бивш министър на правосъдието. С нейно съдействие Иванов бе захранен и с 1,2 милиона лева грантаджийски пари от фондацията на Сорос "Америка за България". Милионите Христо Иванов усвоил като директор на "Българския институт за правни инициативи". Припомняме, че Костадинка Тулешкова бе набутана в Соличната община от Иван Костов през далечната 1998 г., впоследствие общинарката премина към лобито на Стефан Софиянски, за да расте в йерархията. Тя е изключително близка с Командира и с Христо Иванов и е най-добрата приятелка на майката на бившия министър - Мария Бойкикева.

И откъде ги преписа тия дришни?:) От Алфа или от някой сайт на Прасчо Пеевски?:)) Аз пък абсолютно същите неща ги "разбрах", "научих", "бях информиран" за КУрнелия Нинова, Христо Бисеров и Волен Сидеров!:))) Кретени нещастни ченгесарски!

Протестърите пак се ос.аха! Що не се кръстят направо "Да, Собос", ами се правят на интересни?

Христо Иванов е голям проблем явно за ДелянПутинСава.

и какво излиза? че "да, българия" никога не са били в България до сега.

It is amazing, it is impossible! Hahahaha. Някой иска да лапне България, незнам кой??? Кой?

заглавието на "движението" е като въпрос от/на сорос и "аденауер": -Препродавате ли още нещо свое? отговорът на костоваците: - Да, България!

Метин Деда и има фирма на име "Арма - Да, България" ЕООД,

Kalin

Какво обръщат толкова внимание на субект който при изборите ще има някъде около 0,00001 % избиратели.

Изглежда здравите сили оценяват шансовете му като по-високи.

Или просто дигат шум и се правят на жертви.

С новите 13,000 машини за машинно гласуване могат и изборите да спечелят...

радини вълнения около поредното движение на външни сили във вътрешността на България.

Е ясно, Цацата и Доган нещо ги тресе шубето.)):

слагаите минуси ... тролчета платени .. или свършиха рублите ?

Ти си трол бе.Уж много честни, много наивни, пък още не са се регистрирали и пуснаха троловете в сайтовете.Йебем ви и грантаджийската дружинка и партийката.

тролски свини платени ! Ако треа ше ви режеме кратуните. На нас обикновените хора ни писнА ! И майка си ще продадете за 10 ст. на пост.

Червените Д(П)С ченгета този път наистина се насраха в опитите си да блокират това движение! Което съвсем ясно за сетен път доказва, че ТО Е АВТЕНТИЧНО! А тъпоглавите им тролове, вкл, и тук бързат да подкрепят с нещастните си постинги и тук техните напъни. Майтап бе, Уили!

Автентична маша на "америка за България". Напълно. Шефът на задругата от десетилетие е на хранилка (вижте кой е издържал фондацията, където е 'работел' - пак америка за България).

Е не, ДС доносниците Доган, Гоце, Бай Хуй, руският гражданин СерГей, полуграмотният безхаберник Симеон и останалата пасмина СА АВТЕНТИЧНИ, А? А да не говорим за Капута, Болен, Яне, Места и безбров други недоразумения, корумпирани, зависими и лъжливи, които станаха пвече пределно ясни и на врабчетата...

Значи, българския чиновник който е регистрирал фирмата на турчина, с името България, трябва да го УВОЛНЯТ. Не може някаква фирма да си приписва името България, още по- малко- чужденец... България е на Българите... Търговска фирма с името България не може да има, нито да бъде позволено... Щото всички знаем че разни фирми дори се съдят заради сходство в имената си, а името на страната ни- България не трябва да дъде допускано да бъде омаскарявано и оцапвано от чужденци, а още по- малко- турци. Турчина явно е нагъл, но и нашия чиновник явно е корупиран...

Името -България и Български трябва да се ползва САМО от Държавните институции в страната ни, за които гласуваме, а не някакъв маймун да си слага името- Български като онази фирма- БХК. Чужденците , особено турците са много нагли и крадат от нас, всичко каквото могат...

Тогава първо да си махнат от името "българска" БСП! Веднага!

това "Да" е равностойно на "НЕ" и когато и зависимо от един некадърен експремиер на правосъдието никога няма да го приема несериозно, напротив такива наглеци, които искат на всяка цена да се домогнат до държавната хранилка и управление, нямат място в парламент и т.н.

Написан набързо в посолството на хамерите е новата метастаза Да България. Явно ще се доработва още много, докато заприлича на нещо като проамериканска работеща алтернатива на досегашните УКРАДНИЦИ. Дано се компенсират на 100% с рязаните, та може и да вземем глътка въздух.

Дайте да го правим премиер направо.

Колкото и да се връткат червените милиционери, ВСИЧКИ ЩЕ ГЛАСУВАМЕ за Христо Иванов и партията му, без значение как се казва.

Кой всички? Тези от файтона в който се возите ли?

Абе, защо България не се кандидатира за Нобеловата награда по най- много регистрирани партии?- спечелва от воле.

Тези комунистически свинства са част от арсенала на дебилните ченгета от Позитано.

Коментари - Нова жалба срещу ”Да, България” | Днес.dir.bg

Нова жалба срещу ”Да, България”

Нова жалба срещу "Движение Да, България" - този път се оспорва регистрацията на коалицията с това име в ЦИК за участие в парламентарните избори на 26 март.

Обратно в новината

Коментари - Нова жалба срещу ”Да, България” | Днес.dir.bg

Коментари

Правят си реклама уж мафията ги спира... Никой не му дреме за тия. Нема и един депутат да вкарат. Даже Радан ми е по симпатичен от тия леви либерасти. Само не зацепвам що се пишат десни. Десни друт път да ги е.а в тъпанарите.

Стига с тия жалби, пускайте ги тия с шарените пера на избори та като минат с кого ще се гъбаркаме те тия няма да минат и 1% язък за пушилката и напъните.Пускайте ги да не се правят на интересни един файтон хора голям смях и те щели да борят Мафията смееех.

Ами като не мога да минат и 1 % за какво толкова се напъвате и само тях ги коментирате и плщете, бе кухи и прозрачни лейки, тъпанари и прости тролове:) Усещате ли колко сте тъпи и прозрачни? Защо като е така мафията толкова отчаяно и упорито, и до дупка се плаши дори само от регистрацията им?

Ха ха празноглавец, я прочети пак коментара ми -не пиша ли да ги пускат ? А вие като си знаете процентите че няма и 1% да вземете защо толкова упорито ги защитавате и как се нарича това Матрософщина ли или нещо друго ? Или кухавели изгорили едни пари на вятъра с фоерверки и нищо друго ?

Хайде инфо Баце, трябва да излизам -на ски.А ти защитавай си каузата но ако не вземете и 1% познай какви коментари ще ти праскам ха ха :)) ! И да не си с този ник знам че ще ги четеш и ще бъде голям ташак ха ха ха стой та гледай.

Абе, колеги, сега като се позамисля, не е ли вече време и на БСП за нова смяна на името? А и на ГЕРБ, и особено на ДПС, или последните вече го смениха, но в пълна конспирация? А и ще е лесно при тях, няма никой да се пита откъде им е финасирането и парите, при положение, че ВСИЧКИ ОТЛИЧНО ЗНАЕМ, ЧЕ ОКРАДОХА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ!

И защо не се регистрират с името си "Протестна мрежа"?!Какво му е на това име?

Ами защото така са избрали хората! Теб защо не са те именували Червен Тъп Трол, като име, презиме и фамилия например, като задаваш такива тъпи въпроси? Какво му е на това име, отлично ти пасва!

"РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ" - това е много стар и изпитан прийом на всяка уважаваща себе си мафия и диктатура, още от тошово време та до ден днешен! Затова и направиха Възродителния процес, затова и ДС провокира атентатите сревд българското население, за да всява страх и да оправдае мерките си по конфронтация и настройване на НАРОДА, да хвърли българи срещу турци, НО НЕ ПРАВИТЕЛСТВАТА, А НАРОДА!!! И затова след това създаде ДС шайката ДПС, за да оглави ... ОПОЗИЦИЯТА И РЕКАЦИЯТА ОТ ТЕХНИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ!!! Друг основен принцип на тези, на мафията, на червената, а и всяка друга мафия е " КАТО НЕ МОЖЕШ ДА СПРЕШ ЕДИН НЕЖЕЛАТЕЛЕН ПРОЦЕС - ОГЛАВИ ГО", и така дойде и прословутата Перетройка, не без уастието и предварителнопто съгласие и на ОПРЕДЕЛЕНИ КОРУМПИРАНИ И НЕЧИСТОПЛЪТНИ ВЛИЯТЕЛНИ ЛИЦА, СРЕДИ И КРЪГОВЕ И ОБРЪЧИ И ОТ ЗАПАД, вкл. Америка, за съжаление... И затова мафията и сега толкова яростно и до дупка се бори и воюва, МАКАР И "КОНСПИРАТИВНО" И ОТРИЧАЩА ДО ДУПКА, всеки който не е зависим или подкупоен, КРЪСТЕН ОТ НЕЯ! Всъщност ако новосформираната формация наистина беше подкупна, дори и от американски или други лица и кръгове, ТЯ ЩЕШЕ ДА Е ПРЕДПОЧИТАНА И ПОДКРЕПЯНА ОТ МАФИЯТ В България, ТЯ С ТАКИВА МНОГО ДОБРЕ СИ СЕ РАЗБИРА И ЗНАЕ КАК ДА ГО ПРАВИ, В ТОВА, И В ТОВА Е СПЕЦИАЛИЗИРАЛА, корумпираните и зависимите, краставите магарета си се намират и надушват и през десет планини. Но уви, явно не е така, и затова е този бесен вой и плюене срещу Христо Иванов, Радан Кънев и останалите. Бойко Борисов бе вкаран във властта с основната задача да заеме изцяло т.н. "дясно пространство" в България и да унишожава, поглъша, корумпира, страхува и контролира всичко по-съществено там, доколкото а мафията лявото пространство се приема за исцяло овладяно и контролирано по традиция...

Колеги, виждам, че червените ДС тролове издават багажа и губят битката, ако продължават така могат да им резнат платата или дори да останат безработни! Затова дайте да сме хора и да им влезнем в положението - тези неграмотни тъпоглавци и те трябва да ядат, с този акъл и тъпота как ще си заработват иначе хляба. Педали и тъпанари - и те душа носят, и те трябва да се хранят! Иначе на вас и на социалните пмощи ще ни виснат... Затова взех важно решение - минавам от тяхната страна, на путинофилите, тръмпофилите, ДС и КГБ подметките, за да поддърбам огъня и хибридната война и да е по-интересно, да има интрига. Иначе какво ще правим? Току виж ще започнем да ставаме нормална държава и няма да е интересно...Важното е циркът да продължва, "The show must go...!", както казват по нашия край.

Ей, гафните коримпирани политици до последно ще се пазят. Ние обаче няма да се дадем на ттези изроди. Това дамо показва колко ги е страх

Леле, че страшна закана! Направо му боядисайте килимите! Бояджии при вас, колкото искате.

ДС умора няма....Бранят си корупцията!!!

Тези са толкова предвидими и ясни, че почти започнаха да ми стават симпатични, завалиите, с армията си неграмотни тъпанари и меркантилни простаци с речник от по няколко думи по форумите и в управлението.

Що не се нарекат направо БСП /Българска соросоидна партия/, ами се мъчат да се представят за други?

Такава вече има и си пасва с наименованието!

според мен циркът с ДАБГ вървим за да не се гласува за ДСБ

Ако искам да гласувам за ДСБ - ще гласувам и никой не може да ми попречи!

по едно и също време Ердоган иска да съди наш граничар (макар и бивш), вече оправдан, който, (граничар) е изпълнил дълга си по защита на суверенните ни държавни граници. Сега, турчин, оспорва името "Движение Да, България", защото искал да го регистрира за продажба на килими. И на никого не му правят впечатление тези турски атаки към държавността ни. Джавкате се по темите, спуснати от кучкарите ви. Хей, български граждани - Вразумете се. Опомнете се и се обединете. Сега сме яко разединени от кукловоди - наши и чужди. Замислете се това ли ни е необходимо. Приятен ден.

Ами нали на времето още ДС се заиграваше с турците - и при атентатите преди 10 ноември имаше хора на ДС сред терористите... Достатъчно е да спомена името на Ахмед Доган, доносникът, когото ДС е подготвяла. Същият, който после предаде на турските служби цялото ни външно разузнаване и разпределя порциите на държавата (в началото с руската Мултигруп) и до ден днешен с образа на Бай Хуй в огледалото - медийния магнат и детето -ч чудо на хидромелиоратора - Пеевски... Да си припопмняме ли как де що има по-голям терорист, вкл. турски и от Сивите вълци,намираше радушен прием от ДС в България... Какво те учудва, старо приятелство ръжда не хваща! А чукундурите и траловое на тези въртят до умопобъркване все едни и същи опорни точки за зависимости на враговете на мафията денонощно, вкл. и тук:) За да отклоняват вниманието на хората ОТ ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРОМРАЗЦИ, ПРЕДАТЕЛИ И ПРЕСТЪПНИЦИ!

Ма молъ ви се. Давайте си сметка с какви хора си имате работа. Молим ви се.

Могот ли да обяснят,защо при протестите срещу Орешарски,подминаваха централата наГерб????

Ами, вероятно, защото като искаш да набиеш Пешо, не риташ Митко... :))))

И те го подкрепиха да ...

Веднага отговарям - защото по това време Бай Хуй имаше много важни конспиративни срещи в Банкя с Гоце, Доган, Петното, Болен, Лекето, Пеевски, образа си в огледалото, Капута с букетчето розички за него, с Пикаещия във Фонтани, Цацата и останалите велики успешни политици и управници на България, умувайки над просперитета на народа, разбира се!

"Да България" доскоро ми бяха безразлични. В последната седмица се замислих - защо в най-корумпираната държава България, която се управлява от мафиотски групировки, изведнъж множество подозрителни задкулисни субекти и групи нападат активно по долен и подъл начин една към момента незначителна новосформирана партия ? Отговорът за всеки мислещ човек се налага сам - "ДА БЪЛГАРИЯ" ЗАСТРАШАВА СТАТУКВОТО НА МАФИЯТА ! Не гробарската пасмина на пожарникаря, не и блатната сволоч на аптекарския бос, свързан с варненските мафиотски кланове, не изпечените в измами и саботажи червени тролове, а именно "ДА БЪЛГАРИЯ" е трън в очите на мафията, нападана по всякакъв начин от всички страни, при това от задкулисни субекти ! Мафията - това са всички тези партии и групи, които се радват в момента на медиен комфорт и платена популярност ! Това означава само, че за да опитаме да преборим мафията, трябва всички да подкрепим "ДА БЪЛГАРИЯ" !

Е ти па чак сега ли го вдена! Ами цялата паплач на мафията, вкл. най-долните й тролове и тук в Дир-а от месеци и години реално, де факто ни го казват и доказват, макар че не вдяват с едносигналните си персони, всеки път колчем се спомене името им само дори...

в прав текст. "Нямаш си на идея с какви хора си имаш работа!" И те така.

За да се има доверие (поне малко) на някоя партийка трябва да се знае кой плаща музиката! Само че и тоя няма да си признае кой му плаща, а ще дрънка глупостите за "членски внос"! И като всички останали - как много ги е грижа за бедните и социалните правдини!

знаеш ли кой плаща музиката на БСП, ГЕРБ, ДПС и ако знаеш кажи защо такива, като теб гласуват точно за тях?

Супер! Започвате да давате някакви признаци на мозък. И хайте сега като си започнал да мислиш, да кажеш, на батко чукундурчето, И КОЙ ПЛАТИ ЗА МНОГО ДЪЛГАТА, МЕСЕЦИ НАРЕД, РЕКЛАМА В МЕДИИТЕ НА МАФИЯТА, ТОЕСТ НА ДС, на времето за да направят Борисов разпознаваем, след като го вкараха като главен секретар на МВР без един ден стаж като полицай, и после му дадоха и генералските пагони за една нощ? И кой плати на Капута за партийката му? Кой плати на Доган? Кой плати на Симеон? Ами на БСП? Ами на ДПС? Ами на лудото Яне? Ами на Болен? Ами на Гоце? На Местан? ... Хайде, дай да се напънем и да видим, и после ще коментираме и тези, които тепърва, едва сега се появяват. Давай, слушам(е) те...

Добави и кой плати на седесарите, за да скачат пред парламента и да докарат Костов на власт, както и кой плаща на ДСБ. И най-важното, КОЙ организира протестърите, защото за всички е ясно, че протестите и у нас, и в някои други европейски /и не само/ страни се развиват по един и същи сценарий.

Такива тролове и неграмотни тъпанари сте много смели зад компа:) Ами арестувайте ги тогава бе! Вие сте много смели и бързи, когато сте анонимни, а? А между другото нещо да кажеш за Пеевски? За Доган" За Гоце" За Капута? За Болен?....За Бай Хуй? Като говориш за арестуване де... Защо никой от вас, прозрачната платена пасмина и дума не обелва за арестуване на Доган например, бе, който ДОКАЗАНО ПРЕДАДЕ ЦЯЛОТО НИ ВЪНШНО РАЗУЗНАВАНЕ 3.000 ЧОВЕКА ЗАД ГРАНИЦА, ЛИЧНО НА ТУРСКИТЕ СЛУЖБИ В ТУРСКОТО ПОСОЛСТВО, БЕ ЧУКУНДУРИ НЕДОНОСЕНИ? Защо? Защо никой от вас не говори за арестуване на Бригадир Аспарухов, който открадна досието на колегата си от ДС и КГБ Атанас Тилев, и с откровена лъжа, която дори си и призна, оклевети на времето премиера и правителството падна след активно ДС мерипоприятие на мафията и Доган, и дойде откровеното правителство на мафията - тоест правителството на марионетката Беров, останало в историята като правителството на Мултигруп, и не бе ли точно Доган на хранилка и при Илия Павлов и Мулти? Чий човек не "Главния мултак" на Републиката и културен министър при Борисов - Вежди Рашидов? Така като говорим за ОТКРОВЕНИ ЗАВИСИМОСТИ, може да се продължи до другия месец. А сега сте седнали да ядете лайната САМО И ЕДИНСТВЕНО НА ... Христо Иванов, който единствен докрай се опита да реформира блокираната и превзета напълно от мафията съдебна система начело с главна прикриватура и ВСС? Елементарни, прозрачни, тъпи и отвратителни сте!

Смени си или "чая" или тревата или и двете зле ти влияят ?!

Добре, ще му кажа. Чакай малко! Готово! Преместих си го от единия в другия:) (скоро не съм е.ал доктори с Щ в ник името им...това най-добре ми влияе, ако те интересува, просто се надупи)

Тия Мръсни соросоиди,са за директна регистрация в централния затвор-най малкото?

Тая соросоидна банда трябва да бъде арестувана до крак и натикана в зандан! Официално признали се продажници, работещи срещу държавността и българщината, подкупени с десетки милиони долари от Сорос и ЦРУ! Това е абсурд в правова държава, симптом че нашата не е такава, даже не е държава вече!

Предлагам и останалата част от червените подлизурковци подкупени с милиони рубли официално признали се продажници, работещи срещу държавността и българщината да бъдат поставени в същите условия и тогава ще останат истинските българи?

Да си спомняте на времето откровено незаконната и противоконституционна шайка Д(П)С как бе регистрирана? Да припомня на червените тролове - ДИРЕКТНО С НАРЕЖДАНЕ И НАТИСК НА .. РУСКИЯ ГРАЖДАНИН И ВИСОКОПОСТАВЕН ОФИЦЕР НА РУСКИТЕ СЛУЖБИ, НА РУСКОТО ВОЕННО РАЗУЗНАВАНЕ, Андрей Карлович Луканов, който съвсем заслужено носи името на Кръстникът на българската мафия! Да си спомняте КОЙ И КАКЪВ Е ГЕНЕЗИСЪТ НА БЪЛГАРСКАТА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНОСТ, НА МАФИЯТА В БЪЛГАРИЯ? Да ви припомня - червената (ПРО)РУСКА ПАРТОКРАЦИЯ И РЪКОВОДИТЕЛИ НА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ РЕПРЕСИВНИ СЛУЖБИ, ДС (ПОДРАЗДЕЛЕНИЕ НА КГБ) И МВР! Да си спомняте, че БСП е правоприемник на ОБЯВЕНАТА СЪС ЗАКОН (РЕЖИМЪТ Й) ПАРТИЯ БКП? Да си спомняте, че НДСВ бе организирана около човекът на хранилка при ДС, и по-точно КГБ - Симеон Кобурготски (чрез ДС-КГБ офицера под прикритие, женен за щерката на бившия финландски външен министър, който е принуден при разкритията да се оттегли - Атанас Тилев)? Да си спомняте, че в съда в България бяха регистрирани един куп шайки като партии - плод на откровено генно-политическо инженерство на МАФИЯТА И КУКЛОВОДИТЕ Й - Атака на Болен, тези на Яне Янев, на Капута, на онзи веселяк с мустаците, Жорж Ганчев, И НА ЕДИН КУП ЛИЦА ОТ КОЛ И ВЪЖЕ? Да се сещате КОЙ открадна десетки милиарди, НАД 120 МИЛИАРДА ДОЛАРА ПАРИ И АКТИВИ ОТ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ, И КОЙ РЕСПЕКТИВНО ДЪРЖИ ПРЕОБЛАДАВАЩАТА ЧАСТ ОТ АКТИВИТЕ В БЪЛГАРИЯ, вкл. видимите с просто око? А сега троловете на мафията са се втурнали да подкрепят ПОРЕДНОТО АКТИВНО МЕРОПРИЯТИЕ НА МАФИЯТА СРЕЩУ ВСЕКИ И ВСИЧКИ, КОИТО ТЯ НЕ КОНТРОЛИРА И ИМАТ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ВЛЕЗНАТ ВЪВ ВЛАСТТА, ИЛИ КАТО РЕАЛНА ОПОЗИЦИЯ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ!!! Жалка работа е да прислуживаш толкова откровено и примитивно на лица и кръгове, нанесли толкова много щети и мъка на България и българите!

Човече чета коментарите ти и не само под тази статия и ти се чудя ти си като зомбиран.И аз искам да няма Мафия и народа ни да живее по добре но ти си много объркан.Ти нима си мислиш че Козяшката партия даЙ България с електорат от 0.7 % ще направи нещо и е някакъв фактор тук ? Нима си мислиш че те щесе борят срещу Мафията и те са независими от никого ха ха !!!

Винаги съм обичал овците. С такъв добитък можем да се чувстваме спокойни за бъдещето.

Аз какво мисля е трудно да ти обясня точно на теб, а и откровено казано - да го кажа така, възпитано - НЕ Е НА МАГАРЕТО И ЕВТИНИ И ТЪПИ ТРОЛОВЕ РАБОТА! Ти какво мислиш, четеш и разбираш слабо ме интересува. Който разбрал - разбрал. Не знам кой е зомбиран, аз не употребявам празни и тъпи думички като "козашка партия", "соросоиди" и прочие и дори и не знам точно, и не искам да знам какво точно съдържание влагат господарите ви и тъпаците, които им припяват, защото нещата никога не са черно-бели. Ако имам доказателства и факти, че някой е подкупен и зависим - но не сто, и хиляда пъти да повторят платени тролове, това НЕ Е ДОКАЗАТЕЛСТВО! - тогава аз веднага ще се отдръпна от такива и подобни типове, и то без изобщо много шум и приказки и потворения на опирни точки като развален грамофон! Това, което аз знам отлично и категорично, е кои са руските и турски мекерета, продажни и зависими копелете, които е.аха майката на страната ни! Знам още и НЯКОИ от такива, подобни капути и на Запад, вкл. в ЕС и Америка през годините, И СЪМ ГИ НАЗОВАВАЛ И КОМЕНТИРАЛ МНОГО ПЪТИ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ! Останалото и това, което тъпоглави чукундури като теб и останалите редите и повтаряте непрекъснато - за соросоиди, еврогейове, козяци и прочие простотии не значи нищо за мен - НЕ СТРУВАТ ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ ПРОСТОТИИ И ЛАКАРДИИ ДОРИ КОЛКОТО ЕДИН ЕДНИЧЪК ИСТИНСКИ И ЛЕСНО ПРОВЕРИМ ДОСТОВЕРЕН ФАКТ!! Ясно? А, и в крайна сметка аз съм тук и да се забавлявам с малоумни чукундури и платени тролове, така че продължавай да четеш, белким нещо влезе и в празната ти тиква, но избягвай да коментираш и да се включваш неподготвен - никой не се интересува от опорните ви точки, а и ние вече ги научихме и ги знаем по-добре от вас и господарите ви, толкова ви е и акълът!

А ако - сега дочетох постинга ти - тези не оправдаят очакванията ми, АМИ НЯМА ПРОБЛЕМ, веднага падат ПОД ЧЕРТАТА! Но след всички останали лумпени и капии на мафията, които се изредиха на бедна и клета България те са единствените, които виждам и трябва да им се даде шанс! Просто защото те говорят това, което аз говоря и мисля, и то от години, без въртележки и лупинги, това е! Просто е! Ако стават - НО НА ДЕЛА, НЕ НА ДУМИ - СТАВАТ, АКО НЕ - ОТПАДАТ И ТЕ! Но защо някои толкова се боят от тях и не искат дори и да им дадат шанс? И то точно онези, КОИТО ДОКАЗАНО СА ОТ МАФИЯТА!?!?!

Не разбирам как всички тези писачи не виждат, че народа е срещу статуквото и колкото повече плюят да България, толкова по голяма реклама и правят.каквито и спънки да правят на Христо Иванов,той ще участва в изборите и ще спечели много избиратели Л

Ако стотина гласа,за те са много.....?

Кого плашите бе малоумници плашите народа който искате да гласува за вас режете клона на който стоите.Какви сте вие по специалните от нас жителите на България че да не си даваме сметка? Като си имате пари и влияние тук таме ами избирайте се гласувайте сипомежду си ние народът си гласуваме за други.

Плаши се ОНЗИ, КОЙТО ... СЕ (САМО)РАЗПОЗНАВА! ТУК СТАВА ДУМА ЗА ОТКРОВЕНО ОБЯВЕНА И ОТКРИТА БОРБА СРЕЩУ МАФИЯТА, ЗА ВРЪЩАНЕ НА ПЛЕНЕНАТА ОТ МАФИЯТА ДЪРЖАВА ОБРАТНО В РЪЦЕТЕ НА НАРОДА, НА БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ! ЗА ИСТИНСКИ РЕФОРМИ! ЗА БЛАГОДЕНСТВАЩА И СУВЕРЕННА ИСТИНСКИ ЗАКОНОВА И ДЕМОКРАТИЧНА ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ, а не България на гоцета, догани, байхуйове, капути, болени, серГейове, янета, местни и прочие измислени герои, които босовете на мафията непрекъснато вадят от ръкавите, когато поредната им капия е разкрита и компроментирана...

Партията на бившия правосъден министър Христо Иванов "Да, България", която ще участва на парламентарните избори съвместно със "зелените" и гей формацията ДЕОС, е захранена с 400 000 лева от офшорна фирма с регистрация на Сейшелските острови. Интересен детайл е, че финансовата инжекция е дошла от офшорка, регистрирана от адвокат от кантората на Боряна Тулешкова, дъщеря на доскорошната шефка на отдел "Икономика и регулация на търговската дейност" в Столичната община Костадинка Тулешкова, която трябва да бъде пенсионирана през април тази година. Тя е неформален касиер на партията на Христо Иванов. Тулешкова оформя документацията и финансовите отчети на брадатия бивш министър на правосъдието. С нейно съдействие Иванов бе захранен и с 1,2 милиона лева грантаджийски пари от фондацията на Сорос "Америка за България". Милионите Христо Иванов усвоил като директор на "Българския институт за правни инициативи". Припомняме, че Костадинка Тулешкова бе набутана в Соличната община от Иван Костов през далечната 1998 г., впоследствие общинарката премина към лобито на Стефан Софиянски, за да расте в йерархията. Тя е изключително близка с Командира и с Христо Иванов и е най-добрата приятелка на майката на бившия министър - Мария Бойкикева.

пускате жалби, хвърляте лъжи наляво и надясно в нета, но май още не схващате главното, времената бавно, но сигурно се променят. Ма ти си плюй де, нали трябва да заработиш малко жълти стотинки и днес.

Че това пари ли са, бе лумпен! 400 хилки са джобните пари на образа на Бай Хуй в огледалото за един ден! Или половин хидромелиоративен проект на Разпределяча на порциите на държавата! Или почти един от двата мезонета, които подариха на Гоце, заради честните му сини очи. Или на Христо Бисеров само един от много преводи между него и Ислямска държава... Или четвърт от бялата спретната къщурка, която Капута си издигна с парите на спонсорите му. Или воаяжите на Болен само за година по света от неизвестните му и крити до дупка негови спонсори, за да критикува Плевенлиев за доходите от бизнеса му например... Че то ако така става и е толква лесно и евтино аз да взема и да спретна ей сега две-три партийки... А, и между другого, ко тока неистинна е така, И ЗАЩО БЕ, ЧЕРВЕНИ ТЪПОГЛАВЦИ, НЕ АТАКУВАТ В СЪДА ТАЗИ НОВА ФОРМАЦИЯ ЗА ТОВА, А НЕ С ОТКРОВЕНИ ГЛУПОСТИ И ПРОСТОТИИ НА ОЧЕВАДНО ПОДСТАВЕНИ ЛИЦА? Кажи, бе мозък!

Братя и сестри, нека не се притесняваме от въпроса дали ще влезнем или не в парламента,или защо не сме обединени с радан! Това са два проекта с различни бюджети и всеки проект трябва да се види каква възвръщаемост носи. Целта , като начало са партийните субсидии.

Абе не им правете спънки на Козяците от даЙ България пускайте ги на изборите те с електорат от 0.7 % просто са смешни - един файтон хора са не ги правете герои защото не са !

"Наистина не си дават сметка с какви хора си имат работа" Това ми звучи като заплаха за саморазправа!

Това Е заплаха! И да ти обясня, червена празна тикво! Това е послание - заплаха, че този път някои хора, които са се обединили ДА СЕ БОРЯТ СРЕЩУ МАФИЯТА, НЯМА ДА ОТСТЪПЯТ НА ПОРЕДНИЯ ОПИТ ЗА СПЛАШВАНЕ И ШАНТАЖ НА ТАЗИ МАФИЯ ЧРЕЗ ВЛАСТОВИТЕ И ДЪРЖАВНИТЕ Й КАПИИ И СТРУКТУРИ! Защото всъщност тук става въпрос за престъпни действия на ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА, СЛЯЛА СЕ С ВЛАСТТА И ОТЛИЧНО ИЗВЕСТНА НА ВСИЧКИ, ВЕЧЕ И НА ДЕЦАТА В БЪЛГАРИЯ, И ЧЕ БЪЛГАРИТЕ ВЕЧЕ СА РЕШЕНИ ДА СИ ВЗЕМАТ ОБРАТНО ДЪРЖАВАТА ОТ РЪЦЕТЕ НА ТАЗИ ЧЕРВЕНА МАФИЯ С ДС-КГБ ГЕНЕЗИС! Естествено, че е заплаха, лумпен! Заплаха ЗА МАФИЯТА, КОЯТО НЕ ИСКА ДА ИМА ПРОСПЕРИРАЩА БЪЛГАРИЯ СЪС СВОБОДНИ И НЕЗАВИСИМИ ПРЕОСПЕРИРАЩИ ГРАЖДАНИ И ИСТИНСКИ НЕЗАВИСИМА И РАБОТЕЩА СЪДЕБНА СИСТЕМА! Защото същата тази мафия регистрира ОТКРОВЕНО НЕЗАКОННИ И ДОРИ ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННИ ДС ЕТНИЧЕСКИ БАНДИ КАТО ПАРТИИ - Д(П)С на нейни капии като ДС доносника Доган или на ДС доносника Гоце, работещи откворено за други държави (Турция и Русия), а сега врътка какви ли не мръсни номера от дежурния си репертоар, защото НЕЗАВИСИМИ ХОРА ВЪВ ВЛАСТТА ЗА НЕЯ, ЗА МАФИЯТА СА НАИСТИНА ОГРОМНА ОПАСНОСТ, ПОСТАВЯЙКИ ПОД ВЪПРОС КОНТРОЛА НА ВЛАСТТА ОТ БОСОВЕТЕ НА ТАЗИ МАФИЯ И ГОСПОДАРИТЕ ИМ В МОСКВА!

Всеки има право да подкрепя партия,която реши-това е демокрацията! Някой от Вас има ли представа кои са учредителите на "Да, България!" Като чета коментарите, мисля че всички сте представители на " Евророма".

И кои са великите учредители на това нещо? Просветете ме моля. Може пък да ми харесат. Особено ако са направили за другите хора нещо през живота си. Сами и със собствените си ръчички. Поне едно детенце, което да е получило добро възпитание и образование.

Доц. Кристиан Таков например - изключително ерудиран, образован и талантлив човек ...

Че правят на Христо номерца, правят му. Обаче номерцата са елементарни. Ако този човек не може да си планира добре нещата, допуска едни и същи грешки и допуска толкова лесно да го прекарват - значи е много смотан. Може ли в такъв случай да управлява държавата. И какво ще сътвори, ако попадне в управлението? Ето, това е по-интересното.

Кой би имал полза от този цирк? 1. Радан. В началото бяха приятели и Радан много искаше да отидат на избори заедно. Откакто Христо Иванов се отказа се плюят усилено по всички медии. 2. Останките на СДС - тъй нар. реформатори. Те също се надяваха да се съберът но Иванов пак им отказа. 3. Герб. Боко и Цецо отдавна не понасят Трайчо, а и не искат някой да им къса от гласоподавателите. Ето това е. Ударът идва по две причини - борба за паричките на дедо Сорос и борба за гласоподели. Кой няма нищо против тази партия? Ами всички, които си имат съвсем друг електорат и които се надяват останалата част от гласовете да се разпилеят. Това са ДПС, местан, Патриоти, БСП. Ето това е. Мислете хора и нещта изведнъж стават съвсем простички.

Кой му е виновен на Ицо-КАУНА,че не е патентовал наименованието на движението си?Трайчо е при Радаман,а не при КАУНА!Стига сте плюли ГЕРБ,те са доказали,че искат,могат и работят в полза на народа и направеното се вижда!

Чакай вече че боли, смехът лекува но страста гори! Партия с името "Движение Да, България" е с оспорена регистрация от турчин с фирма "Арма - Да, България" и казват че родината не е весело място за живеене? Дано Христо-Някъв да 'пребори' жалбата пред вездесъщият ЦИК и да запази тъпото заглавие на тази народна борба, ако не може да го смени със 'Движение, Да Страна' със съответният акроним. При всички случай 'борбата' си струва, защото съдейки по този форум е събрал доста слабоумни съмишленици да търкалят турци... поне в съда за сега!

Не знам къде е истината, но такава мощна реклама на нова партия не беше имало. Христо Иванов е във всички медии да разяснява неволите си и едва ли остана човек, който не ги чу. Няма да гласувам за него, но не съм и против. Надявам се, всичко това да не е инсценировка.

Партията на бившия правосъден министър Христо Иванов "Да, България", която ще участва на парламентарните избори съвместно със "зелените" и гей формацията ДЕОС, е захранена с 400 000 лева от офшорна фирма с регистрация на Сейшелските острови. Интересен детайл е, че финансовата инжекция е дошла от офшорка, регистрирана от адвокат от кантората на Боряна Тулешкова, дъщеря на доскорошната шефка на отдел "Икономика и регулация на търговската дейност" в Столичната община Костадинка Тулешкова, която трябва да бъде пенсионирана през април тази година. Тя е неформален касиер на партията на Христо Иванов. Тулешкова оформя документацията и финансовите отчети на брадатия бивш министър на правосъдието. С нейно съдействие Иванов бе захранен и с 1,2 милиона лева грантаджийски пари от фондацията на Сорос "Америка за България". Милионите Христо Иванов усвоил като директор на "Българския институт за правни инициативи". Припомняме, че Костадинка Тулешкова бе набутана в Соличната община от Иван Костов през далечната 1998 г., впоследствие общинарката премина към лобито на Стефан Софиянски, за да расте в йерархията. Тя е изключително близка с Командира и с Христо Иванов и е най-добрата приятелка на майката на бившия министър - Мария Бойкикева.

И откъде ги преписа тия дришни?:) От Алфа или от някой сайт на Прасчо Пеевски?:)) Аз пък абсолютно същите неща ги "разбрах", "научих", "бях информиран" за КУрнелия Нинова, Христо Бисеров и Волен Сидеров!:))) Кретени нещастни ченгесарски!

Протестърите пак се ос.аха! Що не се кръстят направо "Да, Собос", ами се правят на интересни?

Христо Иванов е голям проблем явно за ДелянПутинСава.

и какво излиза? че "да, българия" никога не са били в България до сега.

It is amazing, it is impossible! Hahahaha. Някой иска да лапне България, незнам кой??? Кой?

заглавието на "движението" е като въпрос от/на сорос и "аденауер": -Препродавате ли още нещо свое? отговорът на костоваците: - Да, България!

Метин Деда и има фирма на име "Арма - Да, България" ЕООД,

Kalin

Какво обръщат толкова внимание на субект който при изборите ще има някъде около 0,00001 % избиратели.

Изглежда здравите сили оценяват шансовете му като по-високи.

Или просто дигат шум и се правят на жертви.

С новите 13,000 машини за машинно гласуване могат и изборите да спечелят...

радини вълнения около поредното движение на външни сили във вътрешността на България.

Е ясно, Цацата и Доган нещо ги тресе шубето.)):

слагаите минуси ... тролчета платени .. или свършиха рублите ?

Ти си трол бе.Уж много честни, много наивни, пък още не са се регистрирали и пуснаха троловете в сайтовете.Йебем ви и грантаджийската дружинка и партийката.

тролски свини платени ! Ако треа ше ви режеме кратуните. На нас обикновените хора ни писнА ! И майка си ще продадете за 10 ст. на пост.

Червените Д(П)С ченгета този път наистина се насраха в опитите си да блокират това движение! Което съвсем ясно за сетен път доказва, че ТО Е АВТЕНТИЧНО! А тъпоглавите им тролове, вкл, и тук бързат да подкрепят с нещастните си постинги и тук техните напъни. Майтап бе, Уили!

Автентична маша на "америка за България". Напълно. Шефът на задругата от десетилетие е на хранилка (вижте кой е издържал фондацията, където е 'работел' - пак америка за България).

Е не, ДС доносниците Доган, Гоце, Бай Хуй, руският гражданин СерГей, полуграмотният безхаберник Симеон и останалата пасмина СА АВТЕНТИЧНИ, А? А да не говорим за Капута, Болен, Яне, Места и безбров други недоразумения, корумпирани, зависими и лъжливи, които станаха пвече пределно ясни и на врабчетата...

Значи, българския чиновник който е регистрирал фирмата на турчина, с името България, трябва да го УВОЛНЯТ. Не може някаква фирма да си приписва името България, още по- малко- чужденец... България е на Българите... Търговска фирма с името България не може да има, нито да бъде позволено... Щото всички знаем че разни фирми дори се съдят заради сходство в имената си, а името на страната ни- България не трябва да дъде допускано да бъде омаскарявано и оцапвано от чужденци, а още по- малко- турци. Турчина явно е нагъл, но и нашия чиновник явно е корупиран...

Името -България и Български трябва да се ползва САМО от Държавните институции в страната ни, за които гласуваме, а не някакъв маймун да си слага името- Български като онази фирма- БХК. Чужденците , особено турците са много нагли и крадат от нас, всичко каквото могат...

Тогава първо да си махнат от името "българска" БСП! Веднага!

това "Да" е равностойно на "НЕ" и когато и зависимо от един некадърен експремиер на правосъдието никога няма да го приема несериозно, напротив такива наглеци, които искат на всяка цена да се домогнат до държавната хранилка и управление, нямат място в парламент и т.н.

Написан набързо в посолството на хамерите е новата метастаза Да България. Явно ще се доработва още много, докато заприлича на нещо като проамериканска работеща алтернатива на досегашните УКРАДНИЦИ. Дано се компенсират на 100% с рязаните, та може и да вземем глътка въздух.

Дайте да го правим премиер направо.

Колкото и да се връткат червените милиционери, ВСИЧКИ ЩЕ ГЛАСУВАМЕ за Христо Иванов и партията му, без значение как се казва.

Кой всички? Тези от файтона в който се возите ли?

Абе, защо България не се кандидатира за Нобеловата награда по най- много регистрирани партии?- спечелва от воле.

Тези комунистически свинства са част от арсенала на дебилните ченгета от Позитано.