Убийството на Борис Немцов стигна до съда в Страсбург

Дъщерята на убития в Москва руски опозиционен лидер Борис Немцов - Жана, внесе жалба в Европейския съд за правата на човека в Страсбург.

Обратно в новината

Коментари - Убийството на Борис Немцов стигна до съда в Страсбург | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колкото откриха кой е убил Луканов ,толкова ще открият и руския му вариант - Немцов. А иначе съдът за правата на човека е за страни като България. САЩ и Русия не го признават.

А това на Олес Бузин никога няма да стигне дори до Киевския съд....Ей какво мръсно нещо е политиката?

Немцов има много дъщери от много жени. Жана е дъщеря на една от четирите му официални съпруги ... защото Немцов е имал и неофициални дъщери и съпруги. Ако всички те започнат да се жалват в Страсбург, може би ще трябва да се създават допълнително нови съдилища

Украина уби повече от 20 човеква занимаващи високи постове и в това число писателя БУЗИНА !!! А ПРАВИЯ СЕКТОР НЕ САМО ЧЕ ПРИЗНАВА ЧЕ СА УБИЛИ ВСИЧКИ НО НАГРАЖДАВАТ ТЕЗИ КОИТО СА ГИ УБИЛИ ! ПОСЛЕДНИТЕ БЯХА ПРЕДИ 4 ДНИ И ЗАЩО СТАСБУРСКИЯ СЪД НЕ СЕ ЗАНИМАВА С ТЕЗИ ???? странно е нали - кой е този НЕМЦОВ - НЕЩО КАТО КОТКА КОЯТО ИСКА СЕКС !!! ТОЯ ЕВРЕЙ Е БОЛЕН ЗА ЖЕНИ И ОТ ЖЕНИ - ПРОСТОТИИ

Лицемерието на Отиващите си ЗаПадни велики сили , неизбежно доведе до тяхното Западане !! Великите сили Запад-наха ! Да живеят Великите Сили от Изтока!

Още ли не са осъдили убиеца? Те, руснаците ще се окаже, че са по - зле и от нас по напредъка на съдебната система.:(

Със сигурност Съдът по правата на човек в Страсбург ще отсъди,че Немцов е им право на много сладък живот-първо,той е евреин,второ -харесва се на жените,трето -пише се противник на Путин.Действително ,ако Путин му беше предложил пост в Министерския съвет,Немцов можеше даже да стане член на Единна Русия и ревностен поддръжник на режима.Но Путин е преценил,че такива като Немцов не му трябват.а лично аз много се затруднявам за мотивите на убийството - това може да е отмъщение на някоя любовница,може да отмъщение на тия от Украйна които са му дали една бала пара,но той не е свършил никаква работа,може да е на засегнати на чест чечечнци,а може и да е поръчково -за злепоставяне на Путин!Но ако беше останал жив,наистина щеше да си живее бей-гиби,но май не много дълго!

Немцов е убит от спонсорите си. Той се износи като лице на "опозицията" и свърши повече работа като мъртъв...срещу Путин и правителството. С намесата на чеченски убийци се прави двоен удар - скарване на Путин с чеченският лидер и подпалване отново на Кавказ. Путин най-малкото има интерес да се занимава с убийство на клоун изиграл репертоарът си. Кстати, а где Каспаров?!

Точно така!Немцов повече не беше нужен на някои хора и затова беше убит!Но убийците са платени украинци и това се знае има и доказателства,но защо не се казва истината не е ясно

Познайте, по какво си приличат Немцов и Боинг ?

Бяха свалени от едно и също оръжие-САЩ ! Разбира се изпълнителите бяха други ! Целта-Разбиване международния образ на Русия , и предизвикване на Руски майдан ! Резултат - Нулев !

Най-смешното е, как се опитват да изкарат Немцов демократ. Бивш управляващ. Министър на горивата. Губернатор. Заместник-председател на Русия. Типичен олигарх. Но освен това преследвал и манекенки.

Кървава е власта на всички диктатори от Ленин до Путлер....

Ицко, Ицко, Хенри Форд е върнат от стълбите на Белият дом като президент. Накаран е да предаде на "едни хора с особенни носове" целият склад с готовата му книга за разпространение. Накаран е да подпише унизително писмо до немският си издател, че всичко което е написал е негова лична измислица и лъжа а издателят да му върне всички оригинали и да не е посмял да публикува книгата му. Форд извършва това интелектуално самоубийство за да запази животът на семейството си. Оттогава Форд е само търговски бренд. Пробвай да намериш книгата в нета...ако имаш необходимите интелектуални познания. Книгата е запазена само в 2 книжни екземпляра. Аз имам електронно копие. Писмото на Форд, в самият край, може да накара и най - големият лаик да почне да мисли...самостоятелно.

Това девойче не е ли горе-долу връстница на "приятелката" на баща си?!

И тя е на повикване,но от едно определено посолство.

И мюсюлманката Кабаева е по малка от дъщерите на Путин.

Тук смърди на КЛОАКА...излизам...

с тебе ще си замине и смръднята.

А делото на убития българин в бургаският атентат защо не е внесено в Страсбург ? Годините минаха а има само предположения. Кой ще съди българският съд?

в Украйна за няколко месеца разтреляха 5-6 про руски депутата и журналиста и за това се мълчи!а за този дето спокойно се разхождал с платена компаньонка за 1000 евро на ден много се загрижиха всички!едва ли щеше да се разхожда през ноща ако се е чувствал заплашен Немцов!

Онзи ден е имало връх на цинизма: до жилището на Олесь Бузина,застреляният украински журналист,тълпа бандеровци от "Десен Сектор" свалят и чупят паметната плоча,поставена на мястото на убития от семейство и приятели и слагат на нейно място такава с изображенията на двамата убийци и похвала за действията им. Посред бял ден,всичко заснето-със знамена, с патос.

Ако това беше истински съд Буш и Блеър отдавна да са в затвора завинаги заради войната в Ирак в която загинаха милиони човешки същества.Но това е един политически уред за натиск,който се използва от бившите колониални сили срещу народите дръзнали да им се противопоставят.Не може военопрестъпници като тези двамата да се расхождат на свобода и да съществува такъв съд.

Много точен коментар, браво ! Този тъй наречен "съд" в Стразбург е същата "холивудска" продукция, като "съдът" в Хага !...

Каква юрисдикция има този така наречен съд в Страсбург над Русия? Отделно че тази не може да се оплаче от неефективно разследване, при положение, че руското разследване разкри и задържа убийците на Немцов за няколко дни! Какво да кажат пострадалите от битови престъпления тук за нашето раследване, което доста често въобще не успява да разкрие извършителите, а вероятно не ги и търси!

Убийството на Борис Немцов стигна до съда в Страсбург Убийството на опозиционни лидери и журналисти в Русия , като че ли стана нещо нормално.Спомнете си Анна Политковская, руската журналистка разстреляна пред дома и.Там май пак имаша чеченска следа. Изобщо , като че ли чеченските другари са преторианската гвардия на Путин и неговото обкръжение.

Дворянинът Щерев-Петров ли си или си Ицо Петрофф?

Ако имаш някакъв коментар , коментирай, не пиши глупости.

Опозиционерите в Русия отвличани, разстрелвани, отравяни Наталия Естемирова Защитник на човешките права, журналист и адвокат на интересите на чеченците Естемирова бе отвлечена през юни 2009 г. пред дома си в чеченската столица Грозни и екзекутирана в гориста местност в съседна Ингушетия с няколко изстрела. Станислав Маркелов Активистът за граждански права Станислав Маркелов бе застрелян през януари 2009 г. в центъра на Москва. С него също така загина и младата репортерка Анастасия Бабурова. Маркелов, наред с другото, си спечели врагове сред руските военни и националисти заради защитата на цивилни жертви на войната в Чечения Анна Политковская Руската журналистка бе застреляна през октомври 2006 г. на стълбището на сградата на московския си апартамент. Тя стана известна като противник на Владимир Путин и в своите материали критикуваше преди всичко нарушенията на човешките права по време на войната в Чечения. За убийството ѝ пред съда през юни 2014 г. застанаха трима братя от Чечения, чичо ѝ, както и бивш офицер от полицията в Москва. Александър Литвиненко Бившият служител на КГБ бе отровен през ноември 2006 г. в хотел в Лондон с радиоактивното вещество полоний 210 - много рядък токсин. Остатъци от полоний са били открити и в един бар, предполагаемото място на местопрестъплението. Точно преди да умре в болницата, Литвиненко заяви, че отговорни за смъртта му са функционери от Кремъл и руският президент Владимир Путин. Пол Хлебников Пол (Павел) Хлебников бе главен редактор на руското списание Forbes и бе убит на 9 юли 2004 г. вечерта от засада пред редакцията в североизточна Москва. Когато той е излязал на улицата, извършителите са го гонили няколкостотин метра и са изстреляли няколко куршума в него. Хлебников е започнал кариерата си в Forbes само няколко месеца преди убийството си

Олигарси и американци си трепят съответно противниците и ненужните.

Сергей Юшенков Бившият руски министър на информацията и депутат от Думата Сергей Юшенков, един от лидерите на Либералната партия на Русия, беше застрелян през април 2003 г. в Москва. Малко по-рано в руското Министерство на правосъдието беше регистрирана партията "Либерална Русия", в чието ръководство влизат Юшенков и Виктор Похмелкин. При регистрацията лидерите на партията заявили, че са подали няколко съдебни иска срещу Борис Березовски, който имал намерение да участва в изборите, използвайки името на партията.

Потвърждаваш репликата ми. Няма да ти платят за този пост,да знаеш.

Що не изредиш сега и убитите опозиционери в Украйна, където за месец имаше поне 3-ма убити. Първия виждаш ли самоубил се във врата. Сигурно не е уцелил от толкова далеч главата си! ;) Ами убитите в САЩ да не са малко? Само не се пише толкова за тях.

Путин едва ли се дразни от подобни неща - предполагам ще се съгласите. Немцов беше бита карта много преди да го застрелят.

хихихи ква е тая държава в която президента казва на МП: виж ся ся ти си президент аз МП ама си знаем че аз съм ти шеф :))) после се сменяме :))) и хората са в заверата! се едно всички мамим конституцията :))) еми та направете си конституцията като за цар-полубог!!! имате си цар и готово! кви са тея представления мишоци!

Намекваш за бойко и бехъла ли? Ма те още не са сменили

"Ало,Били, Буш съм. Ти вече беше президент, на хората пък им писна от мен,сега да направим една "кафе пауза" с едно хубаво момче,Обама се казва, и после ще сборим Килъри срещу Джеб. Да,голфът в събота остава,разбира се."

Айде, айде, пак притопляме манджата. Тъкмо ще се "срещне" с "Убийството на Чората".

Комунизъм и правосъдие?Това е по-смешно и от нашенската работа.Русия е в лапите на още едни(поредни) психопати..Сега,Берия и Сталин може и да са били по-извратени,но да се сменят президент-премиер-президент-премиер...Това дори и на тях нямаше да им хрумне

Прав си, байно! При комунизма няма свобода да си убиеш собствения президент или пък чуждия - бил той Линкълн или Кенеди, Милошевич Кадафи или Хюсеин, нито поне премиера (У. Палме), нито да пращаш честитки за Великден с бомбите, с които убиваш сърби, сирийци, афганци)... Мъка, байно, мъка! Как ще ги демократите? Може ли у нас да излезе един свободен чиляк, да убие примерно на един остров седемдесетина младежи и после да се жалва, че килията му е лошо изложение? Далече сме от бленувания свят, г-н демократе!!!

Няма,няма..Имаш само свободата да ръфаш радиационни краставици..Що да те плашат излишно?Другарите те освобождават от тревогите.Ама стнала авария,та се издавили 100 човека?А,нека свободното население да не знае..Ама спонсорираме всички диктатори-кръвопийци по цял свят?Населението е свободно да НЕ знае..И вече ставате досадни с комунистическото си невежество..Ако беше поне малко ''веж'',нямаше да споменаваш ни Кадафи,ни Сирия,Афганистан или Сърбия,защото там са замесени същите съветско-комунистически бандити..

Троцки, Толиати, Г. Тарабата, шефовете на НКВД, самия Берия......и други знайни и незнайни.

обичайният безпомощен вой на остатъците от елциновата олигархия- наританите кучета все се жалавта пред инситутите на двойните стандарти

може и политическо да е. немцов да е мислил когато се е захванал с кликата на елцин, която обра държавните активи на СССР и Русия. ако аз бях ологарх при Елцин и съм крал като немцов, щях да си знам че рано или късно сметката ще дойде

А в Страсбург какво могат д акажат за труповете на 40 емигранти намерени преди часове в Австрия? Или за изгорените живи в Одеса от нацистиките бальони в Украйна? Или те не са хора?

Какво общо има с темата?

щерке проста, съда! Или за този съд някои престъпления не са престъпления?

Ех, и в Алабама бият негрите...

За съжаление не само ги бият, но и убиват!

Който има работа с руснаците така свършва...Помните ли как свършиха советските граждани Луканов и Г.Димитров...:) Правете си сметка платени путеноиди......

Мда....те и Кенеди убиха!

Както е тръгнало, Путлер ще стане "почетен гражданин" на Хага.

Заедно с Буш младши които не ходи по европа щот Швейцария иска да го съди за престъпления срещу човечеството!

а режисьорчето от украйна колко бързо го разкриха и осъдиха.... ама така е има си приоритети!

откачаш ли пак тролче, хаха, мри от яд и злобей, друго не можеш нещастнико буахаха

един съд в страсбург.....обслужва смао циганор и пандизчии. Те са новата раса и са с предимство пред останалите.

Конституцията на РФ е над ЕСПЧ така че тролове, мрете от яд и злоба.

а путин е над конституцията прав си има си йерархия в русия

като преди време специално ти поясних точно теб, трола, който дори това не знаеше, но който по цял ден виси тук, да пише против Русия - РФ е полупрезидентска република както Франция и Румъния са. САЩ са президентска република.

точно. значи Путин е над ЕСПЧ

Ама кога баща й крадеше здраво от държавата, не се оплакваше в Страсбург?!?

Целия свят знае кой е поръчителя.....и на Ана Политковская,и много други...Преди време четох за друг опозиционер на Путин странно катастрофира със (ЗАБЕЛЕЖЕТЕ) САМОЛЕТ..

Забелезахме, че помниш добре всичко освен името на измисления от тебе "опозиционер".

Не, защо го очаквате? Тя му е дъщеря и е в правото си да иска да намерят убийците. Но да обръща разследването на политически внушения не е нейно право.

нормално

Не лакомия за пари

Червените тролове умреха преди 50те! Убиха ги лакомниците за власт които видяха че могат да се яхнат на комунистическата вълна и така да заграбят власт. Същите тези после видяха задаващата се "демократична" вълна и веднага е яхнаха в началото на 90те.

Хммм...А ко стана с изгорелите в Одеса? Тва ше стигне ли до "съда" в Страсбург?

Все се опитвате да отклоните темата когато ви е неудобна..ха..ха в Одеса се разбра че са докарани трупове от Москва и са залети с бензин..Защо интересно никой не плаче за жертвите от Одеса..ха..ха

не бе, не бе, щерев! труповете сами са дошли от Москва, не са докарани. видели са ги да се качват на влака. снимките са в папката със снимките с иракските ОМП

sonibvc@gmail.com

Точно така е станало! Същото като малайзиския самолет...бил е пълен с трупове! Знеш ли че е научно доказано че хора които вярват в нелепи конспираци са 900% по склони да имат ниско ниско ниво на интелигентност и да печелят приходи далеч под средните? Провери в гугъл.

"Докладът на ООН за разследването на кървавата баня в Одеса на 2 май е необективен и не оправда очакванията по отношение на разкриването на истината за трагедията, заяви Чуркин пред журналисти след заседанието на Съвета за сигурност за ситуацията в Украйна." Доклад има. Чуркин казва, че не го приема. Е сега, ние какво да направим???

ами то и убиеца на немцов е разкрит. ама приема ли го някой?

Цру е пуснало график за слуховете: всеки понеделник - Путин е болен; всеки вторник - Путин е луд; всяка сряда Русия ще се отскубне от Путин; всеки четвъртък: Путин лично е застрелял Немцов, но Немцов още не знае за това; всеки петък: Путин притежава 1000 милиарда долара; всяка събота: Путин е на смъртния одър; всяка неделя: Путин е окупирал Европа.

А Путин като падне, кой ще ти плаща за глупостите, които пишеш?

sonibvc@gmail.com

Същите тези които му плащат и сега. Никой!