Четири леки труса усетени на територията на страната

Четири леки труса са регистрирани на територията на страната в събота и неделя. Няма пострадали хора, нито материални щети.

Обратно в новината

Коментари - Четири леки труса усетени на територията на страната | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да удари Александър Невски и околията! По работно време.

Няма да удари А.Невски, защото това е духовният пъп на Балканите - по точно градинката с паметника на Св. Кл.Охридски! Но тези неща на такива като теб са пиродно неизвестни и отказани като душевно просветление. Я някой да обясни тук какво казва корана за душата!

Ми кво да казвеа,някоя глупост ще да е, също като другия парцал - библията. Виж, будизмът е по-напреднап и е познал - няма таквоз нещо.

Ако дадат статистика за последния месец, ще се окаже, че тези 4 земетресения са били по-незначителни от редеица земетресения от изминали месец. Но е въпрос на това да се насажда стрес с подобни статии. Абсолютно ненужна статия!

Лоша работа. Ако погледнете в Средиземноморския сеизмичен център, ще видите нарастналия напоследък брой земетресения в нашия регион. Засега са по-силин в Гърция. Нашите твърдят, че нашите сеизмични зони не били свързани с другите, но надали има човек, който да им вярва. Просто защото, ако знаеха толкова много и то с голям процент на точност, то тогава биха могли да предсказват и земетрасенията.

Какво му е лошото? погледни картата на тектоничните плочи, и осъзнаи че БГ е точно ТАМ - на граница , където плочите се приплъзват. Тази територия е обречена на катастрофални земетресения поне веднъж на 100 г. Ха... кога беше последното катастрофално в кресненско? ТИК-ТАК...

От близо 150 години, откакто в Европа съществуват сеизмологични станции Крупнишките земетресения, станали пред входа на Кресненското дефиле на 4 април 1904 година се смятат за най-мощните трусове досега на Стария континент. 110 годинки... ТИК-ТАК-ТИК-ТАК...

Много ми е чудно, защо когато медиите съобщят, че е имало земетресение, повечето от хората коментират, че Искра Фидосова се е подхлъзнала?!Не трябва така да я обиждаме!!!Все пак си има проблеми!!!А и с такава новина за земетресение не трябва да се шегуваме!!

WOW!!! от 2 до 3 !! е това е разтърсване!!! Вероятно има стотици жертви и хиляди изчезнали. Да се уведомят веднага международните организации, червеният кръст, юнеско и оон. И как точно на този светъл празник... трагедия.. тоз отруден народ... защо.. боже боже...

Вижте кой ни донесе свещения огън...

Това са последните земни трусове. Всеки ден не е великден.

Русия леко тренира да изхвърли Америка извън земята.

Еее, направих четири тека и те опищяха света!!! Пъзльовци!

Какво земетресение, бе?! Снощи чуках съседката след четири години пандиз...

Ще да е от масовото чукане на яйцата...

Леки трусове усетени на територията на страната? Искра Фидосова Искренова е отишла до нотариалната си кантора. Няма пострадали хора, нито материални щети.

Не е въпрос на комплексарщина, а на официален начин за измерване на разстоянията. Хората учили география би трябвало много лесно да се ориентират. Като е "умряла държавата НИ" и ви депресира с мизерията си защо идвате тук? И защо изливате негативизъм коментирайки тук? Имаме ли нужда от това? Или от малко повече оптимизъм и позитивна нагласа? Христос Воскресе! Светли празници на всички!

Той, тоя льольо, пише, щото "там" никой не му обръща внимание. Прави се на интересен - кога е станАл циганин, кога му е почернЕл задник, та чак и географията е забравил.

По данните на БАН от 16-ти април до 18 април количеството на валежите в София и околните области надхвърля 40-60 л/кв.м, с което ще бъде изпълнена месечната норма. Вместо страхопочитание БАН е сложил месечна норма на почти всички природни стихии. Засега няма данни на БАН дали тези леки трусове регистрирани на територията на страната в събота и неделя са изпълнили месечната норма. БАН се правят на началници на Великия Господ Бог - олицетворение на природните сили и явления , което е създало света и го управлява по своя воля.

"На 35 км югоизточно от София" - Това ли ви е опорната точка, за вас комплексари няма ли други населени места? Само като си дойда в таз умряла държава се депресирам от мизерията, а вие още се делите на София и провинция! Някой по стар човек ще отваря карти за да види къде е 35 км от загиналата ви столица..

Ти си комплексар.

Миячо на чинии,ако ти напишат язовир Студена-тогава ще питаш къде е това...Не си затормозявай малкото мозъче с географията на една мизерна дървавица,гледай Хосе/Мюмюн/Джошуа да ти плаща навреме и да не си иска в натура често.

Не обиждай хората, които са напуснали България, за да се спасят и избягат от тази рухнала и разрушена държава. Каквото и да правим, ние, които избягахме от комунистическата мафия и робство, се справяме много по-добре от вас, готовановци и чакащи някой да ви поеме на гърба си. Затова тази държава е стигнала до тука, защото нямате смелост дори и да си изтриете сами задниците.

Айде,ако обичаш не давай оценки кой,как и къде се справя по-добре,г-н Мияч на чинии!

I kompleksar ne si - prosto si selianin.

Във всички нормални (черни ли, бели ли, жълти ли) държави мястото на земетресенията се отбелязват като разстояние от столицата като първа величина, и евентуално като втора - ако е до някое по-известно място в съответната държава, евентуално областта, планината, реката, морето и т.н. Значи вероятно във всички държави са комплексари, горките...

Лри три задени разстояния можем съвсем точно да определим епицентъра и сами с пергел. Обикновено в зададените дестинации има сеизмична станция.

Ми недей да си идваш. Така ще пестиш парички от антидепресанти. И недей да се тормозиш да пишеш на кирилица - няма смисъл.

аз също живея в чужбина, но не споделям чувстватата ти, а съвсем напротив! Дори това, че съм женена за чужденец и детето ми е родено тук не променя факта, че чакам с нетърпение всеки момент, когато ще летя до България...Детето ми говори български и обича България. Ти в ред ли си? Няма сила, която да те направи щастлив човек, ако ще да живееш във вила на брега в Монако, жал ми е за теб:(

Шарени сме като великденски яйца. Аз пък не харесвам държавата си, но живея в нея и се опитвам да променя, колкото мога нещата, та децата ми и внуците ми да я харесват и живят с удоволствие и гордост в нея. Във всяко изказване има частица истина, породено е от нещо конкратно, има своето основание. Конфронтацията не ни прави по-щастливи и по-българи

ти си неспасяем болен мозък,и на мен ми е жал за неблагодарници като теб,намерила,че премерила,уредила си живота за въшльовците български ще реве,върха на лицемерието си

Ако държавата наистина умира, то е заради това, че много българи вместо да запретнат ръкави и почтено да работят за развитието и напредъка и, предпочитат да избягат в други държави и наготово да ползват блага, към които нямат принос. Това е срамно и непочтено! Аз живея тук, ще остана и ще се боря за България! Дано има повече хора, които мислят като мен, амин!

Къде точно на тази територия живееш, че с такъв наивитет смяташ, че нещо е възможно да се промени тук? Промяна ще има и то към по-лошо. Ако не го осъзнаваш, значи живееш с илюзии.

Поп повод великденското земетресение ви поздравявам с : Христос Возтресе!

Воизстина возтресе! Апропо, ще слизам до епицентъро, каска да носим ли, знае ли някой?

Днес е празник! Да бъдем още по-смирени пред Божията сила!

ТЯ не щади никого, особенно лъжците !

Когато няма пожар никой не вика "Помощ, не горим".

По-скоро не се вика "Ура! Не горим!!!"

ДИРА - как така дълбочина 0 км ? Дайте повече информация. Три земетресения за едно денонощие не е шега работаДори и да са леки ?

Тоя е бил "поземлен".

кое по точно нее виарно

Цялото ти изречение.

Информацията не е вярна !